Reacties voor: iOS 9 staat na drie weken op 57 procent van actieve iDevices

iOS 9 vindt langzaam maar zeker zijn weg naar steeds meer iPhones en iPads die het besturingssysteem ondersteunen. Uit nieuwe cijfers van Apple blijkt dat de iPhone 6s en iPhone 6s Plus de adoptie van iOS 9 geholpen hebben.
Lars Paymans -

Reacties: 21 reacties

  1. Vind het nog wel erg buggy

  2. En dit is de eerste ios waarbij ik zoveel problemen ondervindt.. Laat de updates maar komen.

  3. Het is idd nog een beetje… Buggy… Ik heb overigens geen Nearby bij Pro Actief 😩 Meerdere mensen die hier last van hebben?

    #iPhone6Plus 😁✌️

  4. Plus de bug dat alle contacten door elkaar heen staan elke dag opnieuw door de aangevinkte dingen kwa iCloud en welke mail enz bloed irritant, en lijkt mij dat met de bèta’s openbaar en alles dat dan minder is kwa bugs is alleen maar meer /_-

  5. Buggy en laggy, zelfs de iphone 6 . Wel vind ik iOS beter in alle opzichten qua gebruiksgemak en wat je allemaal meer kan doen.

    Het blijft erg irriteren dat het met app switchen soms hapert, die ervaring had ik altijd met Android, nooit met een iphone, het is iets heel erg simpel en wat ik erg apprecieer, hoop dat ze dat weer gaan oplossen, het behoord gewoon soepel te verlopen.

  6. iOS 9.1 it is. Draait lekker soepel op m’n iPhone 6, groot verschil ten opzichte van iOS 9 GM (ben meteen vanaf daar naar de beta van 9.1 gegaan).

    Vind het overigens wel frappant dat iOS 9 meer problemen lijkt te hebben (als ik afga op de ervaringen van anderen, want zelf heb ik weinig last van issues), terwijl het juist gefocust is op stabiliteit o.a. Wat dat betreft is iOS 8 dan toch nog niet zo slecht, wel?

    Nogmaals, heb zelf weinig last van problemen. Zelfs met de GM was het nog zo soepel, zo niet soepeler als/dan iOS 8. En iOS 9.1 zal sowieso de grootste problemen verhelpen, en is hier en daar vloeiender qua animaties (ook in appswitcher).

  7. Mn iphone6 blijft regelmatig “hangen”, het touchscreen reageert niet meer, soft reset en t werkt weer tot de volgende vastloper.. Dit onder ios 9, 9.0.1 en 9.0.2… Er is nog geen oplossing voor zover ik weet. Terug naar de fabrieksinstellingen en backup weer terugzetten zal ook weinig nut hebben ben ik bang..

  8. 9.1 is een verademing !

  9. Geen problemen op mijn iPhone6S, geen bugs, geen haperingen . . . draait erg soepel. (iOS 9.0.2)

  10. Ik weiger hem om te downloaden. Veel slechte verhalen.

  11. Apple is slim om met eem 9.1 te komen. Bij die versie haal je de twijfelaads over de streep die met 9.0.99 (bijvoorbeeld) hem niet hadden geïnstalleerd.

  12. Meest laggy iOS ooit voor m’n gevoel. Ik gebruik een 6 Plus, maar ben momenteel zeer ontevreden. Het lijkt wel een iPhone 4 op iOS 7.

  13. had liever de 8 gehouden nog nooit zoveel misère gehad op iPhone en iPad

  14. Er zijn miss wel veel bugs maar het is minder erg dan in iOS 8 in het begin. Toen waren het grote bugs nu vooral kleine

  15. @hennies: hier het zelfde op Iphone6 en Ipad air. Met 9.0.2

  16. Het is dat ik niet meer terug kan naar 8 want de mail bug (pop ziggo) is wel erg irritant. Na een paar dagen inhoud mail weg ( dit bericht is niet gedownload van de server) en allen de kop is nog gevuld.

  17. Ik heb sinds 9.0.1 en 9.0.2 geen 2,4ghz wifi meer op de Iphone 5. Wel 5 ghz wifi. Apple store zegt wachten tot 9.1 uit is en hopen dat het opgelost is. WAT???? Hopen!!!!!!

  18. Origineel geplaatst door jo
    Er zijn miss wel veel bugs maar het is minder erg dan in iOS 8 in het begin. Toen waren het grote bugs nu vooral kleine

    Op zich heb je waarschijnlijk gelijk, maar ook kleine fouten kunnen zo knullig zijn dat ze reden geven om nog steeds ernstig aan de QA bij Apple te twijfelen. Zoals de bug in Safari waarbij de sitenaam op het scherm blijft ‘plakken’ als je een tabblad via het tabbladenoverzichtsscherm sluit… hoe moeilijk kan het zijn om als de miniatuur van de webpage wèl wordt weggehaald ook even dat tekstje te wissen?!?

    uit het artikelDe cijfers baseert Apple op de iPhones en iPads die de App Store bezochten op 5 oktober 2015.

    Over de waarde van app store bezoek als betrouwbare maat voor acceptatie hebben we het hier al eerder gehad. Maar op precies één dag? Dat roept de verdenking op dat ze nu op een mooi piekje hebben gewacht om vol trots te presenteren, om te verbloemen dat de opmars feitelijk stagneert.

    Sinds de iPhone 6s en iPhone 6s Plus beschikbaar zijn, groeide het percentage van iOS 9 met zeven procentpunten.

    OK, ‘sinds’ is nog niet hezelfde als ‘doordat’ maar kopers van een splinternieuwe ‘lege’ iPhone hebben bij uitstek meer reden om de app store te bezoeken, en zullen dus oververtegenwoordigd zijn in dit getal. En zij hebben nooit de keus gehad tussen 9.x en een oudere versie. Bevestigt nog eens dat ipv groei eerder sprake lijkt van stagnatie. Niet zo gek gezien de buggyness en vooral het contrast daarvan met de beloofde ‘stabiele’ versie 9 (zoals Tom terecht al constateerde)…

  19. iphone 6: met ios8 had ik – 9 uur gebruik. ios9 heb ik niet meer dan 8 uur gebruik ook als energybesparingsmodus aan heb!
    Wel krijg ik meer stand-by.
    Gebruiks manier is het zelfde geweest bij ios 8 & 9. Dus. Met vriendelijke groeten,

  20. Origineel geplaatst door naf61: iphone 6: met ios8 had ik – 9 uur gebruik. ios9 heb ik niet meer dan 8 uur gebruik ook als energybesparingsmodus aan heb!
    Wel krijg ik meer stand-by.
    Gebruiks manier is het zelfde geweest bij ios 8 & 9. Dus. Met vriendelijke groeten,

  21. iphone 6: met ios8 had ik plus- min 9 uur gebruik. ios9 heb ik niet meer dan 8 uur gebruik ook als ik energybesparingsmodus aan heb!
    Wel krijg ik meer stand-by.
    Gebruiks manier is het zelfde geweest bij ios 8 & 9. Dus. Met vriendelijke groeten,

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.