Reacties voor: Dertig iOS 9-functies speciaal voor ontwikkelaars

Apple noemde tijdens de WWDC-keynote heel kort dertig nieuwe iOS 9-functies voor ontwikkelaars. Wat kunnen apps straks in iOS 9 allemaal?
Bastiaan Vroegop - · Laatst bijgewerkt:

Reacties: 6 reacties

  1. (Red.) Gebruik s.v.p. ons contactformulier voor deze vragen 🙂 Deze reactie is door een moderator verwijderd omdat deze niet aan onze reactierichtlijnen voldoet. Antwoorden op deze reactie zijn mogelijk ook verwijderd.

  2. Ik heb gezien dat je een batterij besparingen functie heb in iOS 9 en die die automaties aanbeveelt als je een melding krijgt dat je nog maar 20% batterij heb en je heb een instelling zoek functie bovenaan je instellingen voor de rest ben ik ook nog aan het zoeken

  3. Ben heel benieuwd hoe open source Swift echt wordt. In de keynote werd in dat verband uitsluitend Linux als nieuw doelplatform genoemd. Gaat Apple ook verder uitrollen naar andere platforms, of biedt het open source karakter derden die mogelijkheid?

    Als de layout guide ook multiplatform wordt zouden ze daarmee (ironisch genoeg) de schermresolutie-chaos op Android behapbaarder kunnen maken voor (multiplatform) ontwikkelaars.

    En voor MS zou het ook een extra kans bieden echt iets aan die lege appstore van hun te doen, naast hun eigen cross-platform initiatief. Dat blijft toch de Achilleshiel van WP8.1 en 10.

  4. Ik snap het niet helemaal wat er staat.
    Dit beloofd dus betere apps in veel opzichten begrijp ik het zo goed?

  5. Whatsapp kon allang reply toevoegen. Facebook messenger had het dacht ik al.

  6. En die OCR functie ?

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.