Reacties voor: iOS 8 uitgelicht: Safari is slimmer en waarborgt je privacy beter

Safari wordt in iOS 8 flink verbeterd met ondersteuning voor DuckDuckGo, betere privétabbladen, desktopsites en nog veel meer.
Bastiaan Vroegop - · Laatst bijgewerkt:

Reacties: 5 reacties

  1. Redactie: is de afbeelding bij dit artikel het nieuwe icoontje van Safari in iOS8?

  2. Het grote bezwaar van Chrome is nou juist dat het van Google is ! De toevoeging van DuckDuckGo aan Safari in iOS 8 maakt de keuze voor mij dan ook makkelijk 🙂

  3. @Dennis Prins: Het Safari icoontje is hetzelfde gebleven in iOS 8.

  4. Jammer dat men blijft haken op het privacy aspect. DuckDuckGo is meer dan dat. Hun bang (=uitroepteken) systeem is iets wat zoeken enorm veel makkelijker maakt. Daarmee kun je heel makkelijk je zoekopdracht aanpassen zodat deze alleen op Wikipedia zoekt. Je kunt ook Spotlight achtige functies doen zoals het uitrekenen van bepaalde zaken (tot aan subnets aan toe). En voor wie Google mist, begin je zoekopdracht eens met !g. Kijk maar eens

  5. Nu kun je nog steeds geen AppleID aanmaken met een Nederlands Yahoo mailadres (moet .com zijn), terwijl je in Nederland geen Yahoo mail kunt krijgen met .com (is .nl). Hopelijk wordt dit probleem ook opgelost.
    Met Duckduckgo heb ik goede ervaringen. Ze worden steeds beter, maar Google is nog net iets beter op Nederlandstalig gebied.
    Wel met de aantekening dat Google vaak een gooi doet, maar er soms helemaal naast zit!

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.