Reacties voor: Toetsenbord in iOS 8 verdwenen? Zo los je het op

Een bug zorgt ervoor dat alternatieve toetsenborden in iOS 8 spontaan verdwijnen. Hoe kun je deze bug omzeilen? iCulture zocht het voor je uit.
Lees het complete artikel → Toetsenbord in iOS 8 verdwenen? Zo los je het op
Bastiaan Vroegop -

Reacties: 18 reacties

  1. Kan je dit altijd veranderen want ik vind het toetsenbord knap vervelend sinds de update! Dat microfoontje mag van mij definitief verwijderd worden!

  2. Dank je voor de tip dat probleem had ik inderdaad ook al ondervonden en tot nu toe iedere keer maar de telefoon ge-reboot. Dit is een stuk makkelijker dan herstarten 🙂

  3. Ik had die begeleide toegang uit staan en toch had ik soms bij Whatsapp of iMessage dat ineens het gewone toetsenbord er stond in plaats van Fleksy.

    Het toetsenbord Nederlands en Emoji weghalen: wat nu als ik dan fleksy niet meer wil gebruiken? Heb ik dan geen toetsenbord meer? 🙂

    Die toetsenborden, daar kun je de volgorde ook wijzigen. Ik heb Fleksy gewoon boven aan gezet, zodat dat (hopelijk) de 1e keus is. Het lijkt dat dat voor mij de truuk was.

    Overigens: wat handig zeg, dat Fleksy! Dat werkt enorm fijn!

  4. Ik heb ook een leuke “bug”.
    Op mijn iPad 3 heb ik ineens iTunes in het Engels.
    De rest van het IOS is nog wel Nederlands.

  5. Bedankt voor de tip. Hier heb ik gelukkig geen last van. Waar ik wel last van heb is dat de Telegraaf er niet meer zo makkelijk wil openen. Elke keer als ik de Telegraaf heb open dan valt hij weer vanzelf. Iemand anders ook last van?

  6. Wat een opvallende bug, gek dat deze door alle testen heen is gekomen.

  7. Hoe Bizar..!!
    Ik heb geen toetsenbord meer.. Herstart m’n foon.. Nog steeds weg.. Ik denk ik check iCulture en wat staat er als 1e topic?!!

    Helden!!!

  8. (Red.) Off-topic voor dit artikel.Neem contact op met support s.v.p.

  9. (Red.) Off-topic voor dit artikel.Neem contact op met support s.v.p.

  10. Goede tip en ik zou het zelf geen oplossing noemen. Meer een ‘workaround’.
    Er zitten wel erg veel bugs in IOS8, health, 3-vinger zoom die terugschiet op ‘vensterstand, of in sommige apps het toetsenbord niet laat zoomen.

  11. @Harry: Opgelost, verkeerd account ingevult en toen kwam ik in de americaanse itunes

  12. Met de toetsenbord bug heb ik geen ervaring, maar begeleide toegang doet het op mij iPad mini sinds de upgrade naar iOS8 überhaupt niet meer.

  13. Ik krijg soms het flesky toetsenbord en als ik dan een nieuwe app open dan moet ik dit weer instellen naar het flesky toetsenbord.. Zeer vervelend…

  14. De oplossing is: ga weer naar instellingen / algemeen / toetsenbord / toetsenborden, klik op het peiltje van Fleksy en daar zet volledig toegang aan. Bij mij werkt het weer.

  15. Het probleem dat ik heb is dat fleksy alleen in het Engels beschikbaar is als ik het op andere apps kies. Ik heb andere talen gedownload op de fleksy app zelf, maar ik krijg geen optie om de andere talen te kiezen als ik fleksy bv op safari probeer.

  16. @geraaar: zelfde hier
    zeer vervelend

  17. Mis ik iets? Want dit is standaard functionaliteit en makkelijk op te lossen:

    Ga in Instellingen naar Toetsenbord en druk op het extra toetsenbord (bv Flesky) en geef deze vervolgens volledige toegang.

    Problem solved.

  18. Zelf zou ik wel wat meer info willen over de toetsenborden met swipe. Zover ik onder ios8 kan vinden in de Appstore zijn er maar 3 swipe-apps. Echter na even zoeken vind in er nog meer…..
    Biet bij elke koop staat welke alem ze ondersteunen wat toch vrij belangrijk is.

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.