Reacties voor: ‘iOS 8 krijgt versimpeld Berichtencentrum en samenwerkende apps’

Apple werkt aan een versimpeld berichtencentrum voor iOS 8 en een API waarmee apps kunnen communiceren, aldus 9to5Mac.
Bastiaan Vroegop -

Reacties: 12 reacties

  1. Er is al een API om apps met elkaar te combineren; zogenaamde hooks. Een app kan deze implementeren, waarna andere apps er media heen kunnen sturen. Instagram en WhatsApp maken er al gebruik van. Hierdoor kun je bijvoorbeeld met een app foto’s, filmpjes, audio en tekst delen via WhatsApp.

    Hier staat beschreven hoe je foto’s naar de Instagram app kunt sturen.

  2. Dus ze maken de notificatie centrum simpeler, oftewel terug naar de iOS6 tijden, daar was het gewoon heel erg simpel.

    En de weer widget mag ook terug.

  3. @Thomas: Alleen instagram gebruikt de naam “Hooks”. De echte benaming is “iPhone URL Schemes”

  4. Ik ben benieuwd of de gelekte beelden van iOS8 nu promo materiaal is van designers die willen laten zien dat ze in de stijl van Apple iets moois kunnen maken.

    Of zou het al de marketing machine van Apple zijn om in iOS7 teleurgestelde mensen zoet te houden?

    De nieuwe UI en UX van iOS7 is niet meer de vanzelfsprekende ervaring die je had met iOS voordat 7 uit kwam.

  5. Ik vond dat tabblad ‘gemist’ ook maar lastig

  6. @Stefan: je hebt helemaal gelijk, ik had er even niet aan gedacht 🙂

  7. Apple moet bij de bedieningspaneel ook 3G en 4G toevoegen .Het is zeer hinderlijk dat daar van alles staat. Maar niet de meeste dingen die je regelmatig gebruik. Ik hoop snel dat Apple dit snel toevoegt.

  8. Ben ik de enige die zich afvraagt hoe het met de iOS7 app van iculture is nu er al berichten over iOS8 op de site verschijnen?

  9. @majette: Mee eens. Heb het nut ervan nooit gezien. 😛

    @Osman: Zeker weten! Apple zou mensen de mogelijkheid moeten geven om ook zelf de opties te verwisselen ofzo. Want bijvoorbeeld Bluetooth gebruik ik vrijwel tot helemaal nooit, dus die zou al weg kunnen om dan plaats te maken voor zo’n ‘mobiele data’-switch. 😛

  10. Ik zou graag vliegtuigmodus zien verdwijnen en daar ruimte krijgen om verschillende profielen te kunnen kiezen en samenstellen.

    Ik ben van mening dat niet veel mensen dagelijks vliegen. En is de vliegtuig modus veel te prominent aanwezig. Eerder zou vliegtuig modus één van de keuzes moeten zijn van verschillende zelf te creëeren profielen.

    Ben je buiten dan kies je om bijv wifi uit te zetten. Ben je in de disco dan gaan Bluetooth en wifi uit. Voor het display zakt de helderheid. Maar gaat trillen juist aan. Zo zou je voor elke situatie een eigen profiel kunnen samenstellen. Met bijv harde of zachter geluid, energie besparende instellingen enz enz

  11. Origineel geplaatst door Osman
    Apple moet bij de bedieningspaneel ook 3G en 4G toevoegen .Het is zeer hinderlijk dat daar van alles staat. Maar niet de meeste dingen die je regelmatig gebruik. Ik hoop snel dat Apple dit snel toevoegt.

    en een PINCODE of fingerprint vragen bij het uitschakelen van 3/4G of Wifi, zodat je ‘find my iPhone’ niet kan blokkeren !

  12. @BangBangSystems: En ben je thuis zet je vliegtuig modus aan (ik dus) daarvoor hoef ik helemaal niet te vliegen!!

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.