Reacties voor: iOS 8 koppelt bedrijfsdata Kaarten-app aan recent gebelde nummers

iOS 8 gebruikt kaartinformatie uit Apple Maps om bedrijven aan nummers in de Telefoon-app te koppelen. Zo weet je wie je gebeld hebt.
Bastiaan Vroegop -

Reacties: 11 reacties

  1. Zolang het bij bedrijven blijft klinkt dit goed.

  2. Kan best handig zijn, alleen jammer dat de helft van alle bedrijven niet in de kaarten app zit..

  3. Superhandig!
    Een probleem: ik heb nog nooit een bedrijf gevonden in maps, behalve Google maps.
    Wordt tijd dat we zelf bedrijven kunnen aandragen, binge style.

  4. Je kan gewoon zien dat er +31 23 528 27 41 staat 😛

  5. @MichelV: ach Apple mag best mijn naam doorgeven als ik iemand bel. Zou het wel handig vinden 🙂

    @Cloverfield: kan je dat niet doen via yelp? Daar komen alle bedrijven vandaan volgens mij.

  6. Origineel geplaatst door Gideon
    Je kan gewoon zien dat er +31 23 528 27 41 staat

    Veel bedrijven hebben een telefooncentrale die geen nummer laten zien. Je ziet dan ‘nummer onbekend’ op je scherm, ben benieuwd of deze tweak dan toch de bedrijfsnaam laat zien.

  7. Origineel geplaatst door dries6951
    Veel bedrijven hebben een telefooncentrale die geen nummer laten zien. Je ziet dan ‘nummer onbekend’ op je scherm, ben benieuwd of deze tweak dan toch de bedrijfsnaam laat zien.

    Volgens mij bedoelde hij dat het onscherpmaken van telefoonnummer in afbeelding niet zo veel zin heeft gehad. 🙂

  8. Jammer dat apple nog wat probeert te maken van de maps-app, terwijl ze linksom, rechtsom, bovenlangs en onderlangs overklast worden door de app van google. Geef het op en ga weer samenwerken om een perfectere google-maps app te maken.

  9. Origineel geplaatst door Gosat
    Jammer dat apple nog wat probeert te maken van de maps-app, terwijl ze linksom, rechtsom, bovenlangs en onderlangs overklast worden door de app van google. Geef het op en ga weer samenwerken om een perfectere google-maps app te maken.

    Veel onwetendheid. Voor de mensen die het niet weten; Apple wilde Google maps blijven gebruiken, echter weigerde Google bepaalde features. Deze zouden uitsluitend voor Android users zijn (en hiermee zouden zij de concurrentie willen aangaan). Apple moest dus wel met een eigen kaarten dienst komen. Zo slecht is die kaarten dienst overigens helemaal niet en afhankelijk zijn van je grootste concurrent is ook niet heel erg handig. Apple Maps is gewoon downloadbaar vanuit de AppStore, dus download hem daar lekker. Ik wil niks met Google te maken hebben. Die gasten pikken serieus echt alle informatie rondom je persoonlijke leefsfeer. Daar heb ik geen zin in. Apple kaarten en TomTom navigeren mij prima heel Europa door.

  10. Hoe kan je je eigen bedrijf aan Apple maps toevoegen? Super handige functie!

  11. Het eerste gedeelte van dit bericht kon al op Windows Mobile 6.x. Als je een nummer belde vanuit Google Maps kon je in je telefoon app zien welk bedrijf je had gebeld inclusief naam. Overigens was die telefoon app intuïtiever dan die van Apple nu. Je kon bijvoorbeeld zeer snel zoeken door gebruik te maken van de T9 functie van het toetsenbord waardoor je enkel de toetsen behorend bij de letter hoefde in te toetsen en hij zocht de naam er voor je bij. Dat was mijn grootste gemis toen ik de overstap maakte.

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.