Reacties voor: iOS 8 krijgt hulpmiddel voor overstap van iPhoto naar Foto’s-app

In iOS 8 komt er een hulpmiddel om de overstap van iPhoto naar Foto's zo makkelijk mogelijk te maken. Maar je raakt daarbij wel iets kwijt: fotoverslagen, diashows en de indeling van fotoboeken.
Gonny van der Zwaag | iCulture.nl - · Laatst bijgewerkt:

Reacties: 9 reacties

  1. Ik gebruik nu al erg lang iPhoto en wanneer je dan terugkijkt naar de normale foto app schrik je gewoon van zo’n beperkte app.

    Hetzelfde met aperture op mijn Mac die waarschijnlijk ook weg gaat.

  2. @Robin: Inderdaad, en dan nog het idee dat ik hier voor betaald heb en het er weer uit gegooid wordt zonder blikken of blozen. Eerst met aperture, nu hiermee. Mag hopen dat er iets fatsoenlijks voor terug komt…
    Voor de Mac en PC inmiddels over op lightroom…

  3. Eerst maar afwachten waar ze mee terug komen. iPhoto op iOS gebruikte ik weinig, maar iPhoto op OSX des te meer. Ik hoop wel dat er een moglijkheid blijft fotoboeken te maken. De fotoboeken van Apple zijn erg mooi.

  4. Wel stom dat ze die nog steeds blijven verkopen dan…

  5. Ik heb de mooiste fotoboeken geproduceerd met Aperture; ben bang dat die functionaliteit nu verloren gaat….

  6. Daar gaat de aangeschafte iphoto :-(. Hoe verdienen we geld en laten we het langzaam verdwijnen.

  7. Slecht dat het zomaar verdwijnt, terwijl nog onduidelijk is of de functies gehandhaafd blijven. Ik vind dat Apple dan het geld van de app moet terugbetalen, bijvoorbeeld als korting op nieuwe aankoop. Aan de andere kant moet ik eerlijk zeggen dat ik de iPhoto app weinig functioneel vond voor de iPhone. Rode ogen etc kunnen nu ook in fotorol worden weggehaald.

  8. Eerst de applicatie toch duur betaald iPhoto en nu gaan ze die invoegen in de gewone photo applicatie die iedereen heeft, zonder blikken of blozen, dank je wel Apple.

  9. Volgens mij staat in de Engelse tekst alleen dat de layout en de tekst die je toegevoegd hebt aan books journals en slideshows verloren gaat. Dat is ook vervelend, maar aanzienlijk minder erg; je content blijft behouden.

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.