Reacties voor: iOS 8.4 komt dinsdag om 17:00 uur, Beats 1 start om 18:00 uur

iOS 8.4 is dinsdag 30 juni vanaf 17:00 uur te downloaden. Een uur later gaat Apple's radiostation Beats 1 van start.
Gonny van der Zwaag | iCulture.nl - · Laatst bijgewerkt:

Reacties: 37 reacties

  1. Zou er dan ook een Beta3 van IOS9 uitkomen?

    In de Beta2 zit immers nog geen Music

  2. Kan je hem updaten tijdens het avond eten opzich handig

  3. Origineel geplaatst door JustOleg
    Zou er dan ook een Beta3 van IOS9 uitkomen?

    In de Beta2 zit immers nog geen Music

    in hoop het wel! Heb nu eerst iOS 9 eraf gehaald om klaar te zijn voor 8.4

  4. Kan iemand mij het verschil uitleggen tussen beats music en Apple music? Of is dat hetzelfde?

  5. Ik vind het raar dat ze niet iets bedacht hebben om spotify afspeellijsten te exporteren met de nummers die beschikbaar zijn. Verder hoop ik dat ze de zaken goed op orde hebben en er geen negatieve dingen in t nieuws komen.

  6. Origineel geplaatst door Melvin
    Kan iemand mij het verschil uitleggen tussen beats music en Apple music? Of is dat hetzelfde?

    Waarschijnlijk is Apple Music de nieuwe Beats Music.

  7. @Melvin: apple music is de gehele dienst, Beats 1 is een radiozender die onderdeel is van de dienst

  8. Komt er gelijk de OSx update uit? (10.10.4) Of alleen een iTunes update?Appletv eigenlijk dezelfde vraag, app update/push zonder versie update?

  9. @JustOleg: ik heb iOS 9 beta 2 op m’n iPhone 5s staan en heb er gewoon Music in staan hoor.

  10. is die radiozender gratis te beluisteren in de app of mag je er wat flappen voor neerleggen voor zo’n abonnement?

  11. Kan niet echt vinden wat iOS 8.4 nou als voordeel heeft op 8.3. Behalve dan Beats Music, wat mij eigenlijk niet zo kan boeien…

  12. Wat ik me dus af vraag: we zagen al een promo waar je Jaden Smith op ziet praten. Zijn de radioshows van te voren opgenomen? Is veel gewoon niet live? Iemand die dit weet?

  13. Als het overzetten van m’n Spotify-muziek/playlist makkelijk is zonder dat ik daar een PC voor nodig heb dan is het het proberen waard. Anders blijf ik gewoon lekker bij Spotify.

  14. @okkie: Mocht Apple music in jouw beleving straks beter zijn dan Spotify dan zul je uiteindelijk gewoon overstappen. Een eenmalig ongemak versus een lange termijn verbetering is een no-brainer.

  15. Hoe zit het met de Desktop variant eigenlijk? 🙂

  16. @Sander: Is een onderdeel van iTunes. Zal ook Dinsdag beschikbaar worden 🙂

  17. Spotify werkt voor mij perfect. Zeker Spotify Connect wat volgens mij Apple (nog) niet heeft. Ik zie dus (nog) niet in waarom ik zou overstappen.

  18. Wat ik me nog afvroeg: Stel dat je nogal wat nummers hebt die niet door iTunes gematcht kunnen worden. Deze worden dan geüpload. Is de hoeveelheid nummers die dan geüpload kunnen worden dan afhankelijk van je iCloud abonnement, of is dat een onafhankelijke opslag?

  19. Hoe zit het dan met mensen met een iOS 6 of iOS toestel zoals de iPhone 4 of iPod Touch 4G?

  20. Een radiozender wereldwijd, leuk idee van een wereldvreemde Amerikaan. Elke cultuur heeft zijn eigen muzikale smaak, ik wens Beats 1 veel geluk.

  21. Origineel geplaatst door Maurice Hollink
    @JustOleg: ik heb iOS 9 beta 2 op m’n iPhone 5s staan en heb er gewoon Music in staan hoor.

    Muziek is niet ‘Music’ 😉

  22. (Red.) Deze reactie is door een moderator verwijderd omdat deze niet aan onze reactierichtlijnen voldoet. Antwoorden op deze reactie zijn mogelijk ook verwijderd.

  23. Origineel geplaatst door Donovanaray
    Spotify werkt voor mij perfect. Zeker Spotify Connect wat volgens mij Apple (nog) niet heeft. Ik zie dus (nog) niet in waarom ik zou overstappen.

    Airplay???

  24. @JustOleg: ik heb op m’n iPhone 5s iOS 9 beta 2 staan en op m’n iPhone 6 plus iOS 8.4 beta staan en de muziek app is precies hetzelfde op beide telefoons

  25. Wat zit er verder aan fixes of nieuwe dingen in deze versie? Het gaat alleen maar over die muziekdienst.

  26. Als ik nu op http://www.apple.com/nl/music/membership/ kijk dan staat er nog steeds ‘binnenkort beschikbaar’… En nergens kan ik de abonnementsprijzen ontdekken.Of zie ik iets over het hoofd?

  27. Apple, blow me away.

  28. Ik heb nu een gezins-abbo bij Spotify die op 12 Juli verloopt. Playlists van Spotify naar Apple Music omzetten en dan offline testen voor als we op vakantie gaan. Voor mij een mooi moment om op Apple Music door te gaan 🙂 (wat ik natuurlijk al lang van plan was).

  29. eerst even genieten van de nieuwe jailbreak op 8.3, die zgn nieuwe music app loopt met een sisser af als je 10 euries pm moet betalen..er is genoeg gratis te luisteren

  30. Direct na de WWDC mijn Spotify premium account opgezegd. Nu eerst de hele zomer genieten van gratis Apple Music, daarna zien we wel welke van de twee het geld maandelijks krijgt.

    Ik speel mijn muziek via Airplay en Bluetooth af, dus dat zijn sowieso al niet echt issues tegen Apple Music. Verder ooit een keer via een Amerikaanse Apple ID Beat Music gebruikt, maar door het gebrek aan nationale muziek toch terug gestapt naar Spotify. De luister adviezen van Beats Music vond ik echt beter dan die van Spotify.

    Nu met Apple Music zal de regionale muziek beter vertegenwoordigd zijn en denk dat Apple dus richting het eind van het jaar weer een extra manier heeft om me geld afhandig te maken.

  31. Origineel geplaatst door Maikel
    Wat ik me nog afvroeg: Stel dat je nogal wat nummers hebt die niet door iTunes gematcht kunnen worden. Deze worden dan geüpload. Is de hoeveelheid nummers die dan geüpload kunnen worden dan afhankelijk van je iCloud abonnement, of is dat een onafhankelijke opslag?

    Dat blijft een aparte dienst binnen iTunes Match. Hier moet ook apart voor betaald worden (zoals het nu al is eigenlijk)

  32. Komt er dan ook watchOS 1.0.2? Lijkt me dat ze Apple Music ook naar de Watch brengen, althans, om het te besturen op je iPhone.

  33. @donstil: Ik denk dat iTunes Match een onderdeel van Apple Music is, wat voor mensen die geen behoefte aan Apple Music hebben ook nog los te nemen is. Wanneer je naar de eerste reviews op andere sites kijkt, lijkt het echt een onderdeel van €9.99 per maand te zijn.

    Maar tot dusver is Apple er nog niet heel eenduidig over geweest in hun communicatie.

  34. @Melvin: Beats 1 is het radio station van Apple,
    Apple music is de nieuwe app van Apple die vandaag uitkomt waar je een abonnement op kan nemen.

  35. 1. iTunes Match: deze dienst blijft los fungeren van Apple Music. Je kunt hier 25.000 nummers in kwijt (max. 200 MB per nummer, max. 120 minuten per nummer) en vanaf de release van iOS 9 zal dat worden verhoogd naar 100.000 nummers.

    2. Apple Music heeft exact dezelfde functionaliteit als iTunes Match + 30 miljoen nummers streaming + radio + sociaal netwerk van artiesten

    3. Matched of geüploade nummers in iTunes Match en Apple Music nemen geen ruimte in je iCloud-opslag in. Zij leven wel in de cloud, maar zijn aparte betaalde diensten.

    4. Als je Apple Music wilt nemen, download dan al je muziek uit iTunes Match, zet je abonnement stop en activeer daarna Apple Music.

  36. ik snap dat laatste niet van die iOs 9 beta, kan ik gewoon apple music & beats 1 luisteren met beta 2, of komt er een nieuwe beta uit voor iOS 9 om 5 uur?

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.