Reacties voor: iOS 8.4 beta 1 met vernieuwde muziekapp uitgebracht

Apple heeft iOS 8.4 beta 1 uitgebracht met een compleet vernieuwde muziekapp. De beta is alleen te downloaden door ontwikkelaars.
Gonny van der Zwaag | iCulture.nl - · Laatst bijgewerkt:

Reacties: 32 reacties

  1. Eindelijk mijn gebeden zijn aanhoort er zit een up next knop in deze muziek player

  2. Wauw van de ene update naar het andere gaat snel!! Wel jammer voor de jailbreak weer ios 8.3 wilden ze al uit brengen kunnen ze beter wachten op ios 8.4 als het aan mij ligt

  3. Toch jammer, gebruik al zo lang Spotify dat ik vergeten ben wat iTunes ook alweer was.

  4. Wooooww Big News…..not..Goh, ik maak gebruik en kies al jaren op Android OS uit duizenden verschillende muziekplayers die veel geavanceerder zijn dan welke IOS *.* and for free!

    My Droid eats your Apple

  5. Origineel geplaatst door iPadminiRemco
    Eindelijk mijn gebeden zijn aanhoort er zit een up next knop in deze muziek player

    Precies, werd tijd na 14 jaar

  6. Hoop dat ontwikkelaars ook hun eigen apps kunnen maken met de nieuwe service! Ik ben daarom apps leren schrijven omdat de iPad app een downgrade was ivm de iOS 6 versie.

  7. Design en nieuwe opties muziekapp zien er goed uit. Jammer dat iTunes Radio voor meeste gebruikers onbereikbaar is. De tekst van de tweet naar dit artikel is misleidend: er is nou juist géén nieuwe muziekdienst in deze vernieuwde app te bekennen!

  8. Nou, ik blijf lekker Ecoute gebruiken. Ik vind de nieuwe muziek-app er alleen nog maar rommeliger uitzien dan vroeger.

  9. Een belangrijke vraag voor mij. Zijn de herhaal en shuffle knop terug op lockscreen want die zijn verdwenen sinds iOS 7….

  10. Well… That’s escalated quickly.

  11. @Tim: Lijkt er (imho) een beetje op dat sommige van die ‘all new design’ type aanpassingen in 8.4 bedoeld zijn om die fouten (sorry, bedoel ‘keuzes’ ;-)) uit de iOS7 versie te herstellen.

    Als ze nou ook nog in iTunes wat recente ‘ontwerpbeslissingen’ terugdraaien hoeven we niet allemaal Swift ontwikkelaars te worden om weer naar muziekspelers te kunnen luisteren met het gebruiksgemak (en -plezier) van weleer 😉 – op iDevices èn Macs…

  12. Leuk! Maar eh eh eh ik eh heb wel muziek op mijn iPhone alleen ik gebruik Spotify & TIDAL toch iets meer :$ Als Apple nu ook met een streaming dienst komt stap ik van beide over naar Apple’s nieuwe streaming dienst als die Awesome is !!

    Daarnaast… Leuk netwerk naam… VIRGIN Hahahahahaha Had ik al vaker gezien bij vrienden in het buitenland Hahaha

  13. Dit is vast net als de Apple watch app, een app je niet kan verwijderen. Mijn geheugen gaat lekker met al die verplichte apps.

  14. @Ferryman: Haha goeie! 😀 Ik blijf in ieder geval doorgaan met ontwikkelen, mijn app zal mooi in mijn portfolio staan! 😀

  15. Origineel geplaatst door phantom
    Dit is vast net als de Apple watch app, een app je niet kan verwijderen. Mijn geheugen gaat lekker met al die verplichte apps.

    Het gaat hier toch gewoon over de muziek app? Hopelijk wordt er bij de iPad dan eens gebruik gemaakt van het grote scherm. In plaats van een uitgerekte iPhone versie van de app.

  16. Aan de ene kant vind ik dat minimalistische wel mooi, maar jeetje wat zou ik graag kunnen kiezen voor wat grotere knoppen en een grotere schuifbalk. Dat gepriegel met een schuifbalk van 2 pixels groot om een nummer door te “spoelen”, wat een drama.
    Ik hebruik nog wel eens langere nummers (soms meerdere uren) en als je dan moet gaan schuiven is het echt verschrikkelijk.

  17. Hopelijk gaat de app dan weer goed om met mijn geordende muzieklijst (met name verzamelingen en diverse artiesten) zoals het in iOS 6 deed en nog altijd doet in apps van andere ontwikkelaars.

  18. Ik ga de nieuwe richting van Apple nooit gewoon worden vrees ik. De nieuwe Photos van OS X moet zowat het lelijkste stuk software zijn dat ik ooit gezien heb. En nu weer dit: witte, onafgewerkte look en vooral: heel rommelig.

    Ecoute ziet er stukken mooier uit.

  19. Tja, Apple geeft al jaren heel mondjesmaat toe aan de verzoeken van gebruikers en na een redesign begint het allemaal weer opnieuw. Marketing heet dat geloof ik…..

  20. Als je dit music appje nu 8 jaar geleden had geupdate, OK.
    Hoe desperado moet je zijn om zoiets uit te brengen. En dan als iOS upgrade.
    (terwijl je tientallen miljarden steekt in 3D, holografie, gravanceerde interface technologie, met duizenden patenten enz
    kennelijk alleen maar om andere developers uit de markt te drukken)

  21. Origineel geplaatst door phantom
    Dit is vast net als de Apple watch app, een app je niet kan verwijderen. Mijn geheugen gaat lekker met al die verplichte apps.

    Haha! Een voorbeeld van de next generation. Ik kan me Steve Jobs nog herinneren die bij de presentatie van de eerste iPhone deze presenteerde als een combinatie van een iPod met een touch screen, een telefoon en een internet communicator. En nu vind jij de iPod functie al een ‘verplichte’ app…..Laat ze de telefoon app en Safari ook maar optioneel maken….

  22. Origineel geplaatst door Tom
    Ik ga de nieuwe richting van Apple nooit gewoon worden vrees ik. De nieuwe Photos van OS X moet zowat het lelijkste stuk software zijn dat ik ooit gezien heb. En nu weer dit: witte, onafgewerkte look en vooral: heel rommelig.
    Ecoute ziet er stukken mooier uit.

    Ik snap ook niet wat er aan de hand is bij Apple. Ik heb juist Apple’s standaardprogramma’s altijd heel mooi en intuïtief gevonden, een van de redenen waarom ik destijds zo onder de indruk was van de Mac en de iPhone. Het is alsof ze voor iedere app het wiel opnieuw moeten uitvinden, in plaats van te leren van wat andere apps zo geweldig maakt(e). Nu kijk ik vaak eerder uit naar programma’s van derden.

    De screenshots boven maken mij vooral duidelijk dat Apple koste wat kost aan haar stijl blijft vasthouden en gewoon niet weet wat ze met al die lege plekken moet doen, dus het dan maar met witte achtergronden of melkglaseffecten gaat vullen. Ook zie ik veel dingen die dagelijkse gebruikers absoluut gaan irriteren, zoals dat nieuwe overzicht van een artiest: grote schermvullende afbeeldingen, alles gerangschikt per album; een scrolnachtmerrie dus. De video van de iPad-versie is vooral dramatisch, het lijkt wel alsof ze niet eens de moeite hebben genomen om aanpassingen te maken voor de iPad, maar gewoon de iPhone-app hebben uitvergroot – iets waar met name Apple Android belachelijk mee maakt.

    Ik snap dat dit een beta is, maar het is niet bepaald een positieve eerste indruk die Apple hier aan het publiek meegeeft.

  23. Origineel geplaatst door AppleLion
    Daarnaast… Leuk netwerk naam… VIRGIN Hahahahahaha Had ik al vaker gezien bij vrienden in het buitenland Hahaha

    Had jij echt nog nooit gehoord van Virgin??? Zoek in Google/wikipedia maar eens op mijn naam, dan heb je vandaag weer wat geleerd :).

  24. Ik kan me niet druk maken over de muziekspeler van mijn iPhone, dat werkt nu toch goed? Ik wil gewoon naar de radio kunnen luisteren zonder dat mijn internet-tegoed en mijn accu in een paar uur leeggezogen worden.

  25. Eindelijk wordt de ‘play next’ functionaliteit toegevoegd. Ook ik wacht daar al jaren op!

    Ik zie wel nergens de mogelijkheid om te scrollen volgens alfabet, of zie ik dat mis?

  26. Als ze nou gewoon de remote app kopiëren en als Music app inzetten… Clean, goede functionaliteiten en elegant now playing scherm.

  27. En batterij?

  28. Origineel geplaatst door Tim
    En batterij?

    Je batterij zal bij iOS 8.4 nog steeds in je iPhone zitten

  29. Origineel geplaatst door Davy
    Een belangrijke vraag voor mij. Zijn de herhaal en shuffle knop terug op lockscreen want die zijn verdwenen sinds iOS 7….

    Blijkbaar ben ik de enige die dit interesseert.

  30. Origineel geplaatst door Davy:
    Blijkbaar ben ik de enige die dit interesseert.

    Neen Davy. Dit interesseert mij ook. Ik ben namelijk niet gediend als ik elke keer “hé Siri, stop mijn muziek” moet roepen om dan als antwoord “sorry, dat kon ik niet verstaan” te krijgen…

    Dus graag die knoppen terug.

  31. De muziek app is in mijn ogen te dominant. Ik wil daar niet naar luisteren omdat ik Spotify Premium heb. Maar telkens als ik contact maak in mijn auto via Bluetooth Audio, start telkens die irritante muziek app als eerste op. En dat kan je er helaas niet uithalen, want je kan hem niet deleten…

  32. Up Next is iets wat ik al graag wilde. Houd ervan om op de desktop versie on the go mijn korte afspeellijst te maken.

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.