Reacties voor: iOS 8.4 met Apple Music nu te downloaden

Apple heeft iOS 8.4 beschikbaar gesteld voor de iPhone, iPad en iPod touch. In iOS 8.4 introduceert Apple een compleet nieuwe Muziek-app, met daarin de muziekdienst Apple Music.
Lees het complete artikel → iOS 8.4 met Apple Music nu te downloaden
Redactie iCulture.nl - · Laatst bijgewerkt:

Reacties: 152 reacties

  1. Wie weet of apple music gewoon beschikbaar is in iOS 9 beta 2? of dat er een nieuwe beta komt, want beats 1 is vgm wel gewoon beschikbaar

  2. @wesley: Heb gelezen dat er een nieuwe Beta wordt vrijgegeven.

  3. Iemand met 8.4 beta die wil updaten maar foutmelding krijgt?

  4. @Nickk: Ik krijg inderdaad ook een foutmelding. Als ik het via iTunes op de Mac wil proberen, dan vindt hij überhaupt geen update.

  5. Iemand een idee hoe ik via 4g kan updaten? Zit op mijn werk en heb hier geen wifi tot mijn beschikking.

  6. Origineel geplaatst door Nour
    @Nickk: Ik krijg inderdaad ook een foutmelding. Als ik het via iTunes op de Mac wil proberen, dan vindt hij überhaupt geen update.

    Is dit tevens met een iphone/ipad met 8.4beta?

    Zoja, ga naar Algemeen > profiel ( ergens onderaan) daarna kan ik updaten..

  7. @Pieter: Dat gaat niet, updaten moet over wifi gebeuren.

  8. Flightmode aan aan uit en het werkte bij mij.

  9. @Pieter: Kan niet…

  10. Origineel geplaatst door Pieter
    Iemand een idee hoe ik via 4g kan updaten? Zit op mijn werk en heb hier geen wifi tot mijn beschikking.

    Dat kan niet. Wel leuk dat je zo graag met iOS 8.4 aan de slag wilt dat je er ~175MB aan 4G data voor wilt opofferen 🙂

  11. Ik kan op mijn iPad met iOS 9 al wel beats1 beluisteren. Nog geen update

  12. Hoe zit het met ios9 gebruikers? Ik zie nergens een update verschijnen…

  13. Er staat via een melding in de Muziek app dat ik gelijk een Apple Music-abonnement moet betalen via iTunes, ik dacht dat het drie maanden gratis was?

  14. Ik vind Music niet slecht. Je hoort nu allerlei testgesprekjes tussendoor. Best techy 😉
    Het ziet er toch weer beter uit dan ik had verwacht.

  15. Waarom kan ik nergens naar muziek zoeken?

  16. Ziet er beter uit dan ik had verwacht. Toch apart dat je eerst moet abonneren voordat ik de 3 maand proefperiode kan starten.

  17. Geen mobiel bereik na update… Toch niet wéér dezelfde bug he? ;O

  18. IOS 8.4 is 218 MB voor de Iphone 6. Hoop dat deze versie er net even voor zorgt dat ik was langer kan doen met me accu. Laatste tijd gaat de accu wel erg snel leeg, red soms nog maar net een hele dag

  19. Muziek hapert met zoeken tijdens afspelen! En muziekvideo’s streamen niet via Apple tv

  20. @Stan: Dat bedoelde ik, je krijgt een in app-melding die je als het ware ‘verplicht’ te betalen.

  21. Om gebruik van Apple music voor 3 maanden proefperiode moet je met een creditcard registreren in je Apple account.

  22. Kan met mijn 5S geen update vinden, zowel via de iPhone als op iTunes niet

  23. @metal: Fijn als je geen creditcard hebt…

  24. Ik zit op iOS 8.3 (12F61), iPhone 6+. Als ik Google dan kom ik uit op 8.3 beta, voor zover ik zie. Maar ik kan absoluut niet updaten whatsoever en ik heb geen beta profiel ingesteld (Aldus instellingen>algemeen)..

  25. @Rik: heb nu iTunes kaart gekocht.. Als ik zoek naar muziek komt er niks!!

  26. Beats up and running met iOS 8.4.
    Nog geen artiest niet kunnen vinden.
    Op soviet sex na dan!

  27. Alles werkt, streamen gaat goed, maar kan geen nummers in playlists zetten, geen albums niks… Spotify gelukkig niet opgezegd!! Dag Apple Music, wat een aanfluiting!!!!!!

  28. Kun je een apple music abonnement ook met een Itunes giftcard betalen?

  29. @Pieter: niet mogelijk via 4G

  30. Alles werkt prima, ook het maken van afspeellijsten! Beats 1 zit in de laatste minuten van de test fase zo te horen.

  31. 8.4 Beta 3 niet te updaten naar de laatste versie hier (zegt dat hij all up to date is)
    Direct het IPSW bestand gebruiken om te updaten gaat ook al niet, nu maar proberen in DFU mode….

    Ik zie ook geen nieuwe iTunes versie of een Beats 1 link in de laaste iTues versie, lijkt me dat ze erg optimistich waren met 1 uur, jammer dat ik ook nog geen online stream kan vinden…

    it /doesn’t/ just work

  32. @Sander: Dan runt u iOS 8.3 Beta 4. niet vreemd dat u de update dan niet ziet. Advies: via itunes de definitieve versie van 8.3 installeren (vind via google de ipsw file daarvan). Na t installeren daarvan zou u zowel via iTunes als OTA de update naar 8.4 moeten zien.

  33. Updaten of wachten op bug fix?

  34. Zal ie snel te jailbreaken zijn?

  35. @Rik: waarschijnlijk moet je eerst een credit kaart opgeven en dan gaat het van itunes tegoed af kan niet zonder creditkaart althans zo gaat ook bij icloud of itunes match

  36. Ik heb iOS 8.4 op mijn iPhone 6 gedownload maar ben al mijn eigen muziek kwijt …. Echt een “upgrade” Thanks Apple !!!

  37. Ik heb ook geen creditcard (en die ga ik ook niet aanschaffen) en om elke maand met een iTunes ciftcard te betalen vind ik niet de moeite waard. Want met spotify kan je wel met iDEAL betalen en Apple music niet.

  38. (Red.) Deze reactie is door een moderator verwijderd omdat deze niet aan onze reactierichtlijnen voldoet. Antwoorden op deze reactie zijn mogelijk ook verwijderd.

  39. Apple Music vraagt om een creditcard, maar mijn Apple id is ingesteld op click and buy. Heb ik dus voor Apple Music cc nodig? Wil het liever via click and buy. Immers heb ik geen cc. En ik wil alleen de proeftijd even proberen.

  40. Ik wil een van die radio zenders aanklikken bijvoorbeeld trending maar hij zegt dat er een probleem is. Moet je een abonnement hebben als je die radio wil luisteren?

  41. @Stan: Dat is niet vreemd, dat doet google ook.

  42. Beetje info over betalen (ClickAndBuy) en mogelijkheid via iDeal oid zou wel mooi zijn. En nog steeds de update niet op m’n 5S

  43. mijn errste indruk van Apple Music: een ramp! Op mijn iphone ben ik al mijn eigen (imatch!) nummers kwijt, hij geeft enkel de nummers weer die op moment van software-update daadwerkelijk op de iphone stonden, niet de overige nummers die ik altijd (met een download-wolkje) alsnog kon downloaden maar altijd wel zichtbaar waren. Nu dus niet meer! De keuze bij algemene instellingen alle nummers te laten zien is ook komen te vervallen. Ik dacht dat beloofd was dat Match intact zou blijven maar dit lijkt echt nergens op!

  44. Update op iPad mini 2 en iPhone 6 ging goed. Apple Music loopt nog niet vlekkeloos. Aanmelding ging eerste keer fout. Daarna ging het goed. Nummers kon ik niet zoeken, daarna kon ik niet toevoegen. Nu werkt het wel. Zal ongetwijfeld verbeteren.

  45. Wat ik mij afvraag of Apple wel Music zo mag meeleveren met IOS. Zonder een alternatief te bieden, net zoals Microsoft moet doen voor Internet Explorer. Nu wordt de consument Music opgedrongen. De app kan vast niet eraf worden gegooid?

  46. Hier ook iPhone 6 al m’n eigen muziek kwijt, lekker dan.. Is dit standaard??

  47. Ik kan geen albums naar m’n telefoon downloaden, daarvoor moet iCloud-muziekbibliotheek zijn ingeschakeld maar als ik dat doe krijg ik een foutmelding. Meer mensen met dit probleem?

  48. Wanneer ik mn icloud muziekbibliotheek aan zet lukt dit niet omdat ik dan de melding: “icloud photobibliotheek kan niet worden ingeschakeld”. Heel apart…
    Ben ook niet kapot van de navigatie.

  49. Waarom moet je fotobibliotheek inschakelen? Dat wil ik niet met duizenden RAW-foto’s in Aperture. En nu? Kan ik dan geen gebruik maken van Music? Help!!

  50. Afspeellijsten maken doet het niet. Elk nummer wat je toevoeg verdwijnt gewoon. Misschien toch maar terug naar spotify…

  51. @Jeffrey: Dit hielp bij mij tegen de melding.

    En dan daarna in de instellingen bij Muziek “toon apple muziek” uit en weer aan zetten.

  52. @barend: Morgen staat er weer een verse 20 GB te wachten via KPN 😜

  53. @Jean-Paul Horn: Werkt niet. Andere fixes op diverse websites ook niet. Heb die schuif nu minstens 500 keer geprobeerd.

  54. Iemand die de andere radiozenders anders dan Beats 1 werkend heeft gekregen? Als ik de andere radiozender aanklik dan staat er: “Station starten mislukt”

  55. Bij mij geeft mijn iPhone 6+ aan…Update aangevraagd. Dit meer dan een uur.
    Meer mensen last van?

  56. Man, man. Een simpele skip-functie in de playlist is niet te vinden. En vanuit een lied zoeken naar de uitvoerend artiest is ook al niet mogelijk. Tss.

  57. Beetje geduld, hier na 2 uurtjes werkt alles vlekkeloos! Beter dan Spotify, overzichtelijker. Heb nu albums die ik bij Spotify niet kon streamen. Bibliotheek die ik had staat er ook in. Perfect Apple..

  58. @Rogier: Hier hetzelfde. Bij de melding voor 3 maanden gratis staat ook o.a.: ‘Luister bovendien […] onbeperkt radio’. Maakt wrsch dus deel uit van abonnement.

  59. Kan iemand mij helpen?Ik heb net 8.4 erop gezet. Maar ik weet niet waar ik Apple Music kan vinden.

  60. @Suus: Suus, heb je wel een iPhone? 😎

  61. @Suus: Zoek naar icoon MUZIEK

  62. Stel ik neem een abonnement ben ik dan na die maand de muziek kwijt? Gratis account is er immers niet.
    Hoe zit dat?

  63. Hoe is de batterijduur (op de iPhone 6)? Kan iemand daar zijn mening over geven (na een dag ofzo)?

  64. Ik had ook een Beta van iOS 8.4 geïnstalleerd. Het installeren van de update werkte bij mij ook niet. Net onder Algemeen > Profielen het Beta profiel verwijderd en iPhone opnieuw gestart. Ziet er naar uit dat het nu wel werkt.

  65. Origineel geplaatst door Paul538
    @Suus: Suus, heb je wel een iPhone? 😎

    Whoehahaha😂
    Ja ik was even in de war. Had de muziek app net vorige week in een mapje gestopt en daardoor ging het even mis hier haha. Maar heb m gevonden nu😄👍🏼

  66. Dank iedereen… Music works. Is even paar keer rommelen met de schuifjes, maar dan werkt het ook echt.

  67. Na 7 uur en nog geen updates voor:- iOS 9- Os watch – Apple TV- iTunesIs dat niet een beetje vreemd, omdat al deze platformen ook Apple Music ondersteunen.

  68. Eindelijk de iCloud muziek bibliotheek aan de praat gekregen. Voor de mensen die het nog niet lukt. Gewoon blijven proberen. Op een gegeven moment lukt het wel. Komt door de drukte.
    Maar ik ben nu al mijn gekochte nummers kwijt. Mijn muziek bibliotheek is dus leeg. Meer mensen met dit probleem? Bij mijn vrouw is het allemaal wel in orde. Heb een iPhone 5s.

  69. Uhhhh….. Mensen het gaat nu alleen om apple music.
    Dit is volgens mij alweer een verplichte app van apple die ruimte in neemt, en ik niet wil hebben. Of kan deze er ook afgehaald worden?

    Maar hoe is de rest in de update?
    Daar spreekt niemand nog over….

  70. Hoe kom ik nu bij mijn Shared library? iTunes met homesharing bedoel ik dan.

  71. @phantom: Apple Music kun je uit zetten in je instellingen onder “Muziek”

  72. kan ik ook apple music op de mac krijgen??

  73. Wat een vette applicatie ! Look’s good, werkt feilloos, iTunes Match (eigen muziek) erin. Abbo eerste 3 maanden gratis (individueel) geactiveerd via beheer, waarna er onbeperkt muziek voorhanden is t.b.v. eigen voorkeuren e.d. Daarnaast Beats 1 en diverse genres als optie(s).

    Kortom… geweldig !

  74. Is er een reden om mijn iPad mini te updaten?
    Ik bedoel afgezien van dat ‘geweldige’ music?

  75. Raar, ik heb niks moeten doen om de muziek app en die radio te activeren. Heb geen credit card noch iTunes krediet. Het werkt hier gewoon gratis.

  76. @Heintjuh: Denk dat er voldoende alternatieven zijn….
    Er is veel veranderd sinds Microsoft z’n monopoly “gebruikte”.

  77. Ligt het aan mij, maar mijn iPhone 5 batterij gaat opeens want langer mee.. Wie nog meer?

  78. Hoe kan ik zorgen dat ik de albums van de artiesten op mijn iPhone weer in chronologische volgorde krijg zoals vroeger? Sinds iOS 7 staan ze antichronologisch, terwijl ik dat niet wil. Ik had verwacht dat Apple deze fout inmiddels toch wel hersteld zou hebben (of in elk geval een keuzeswitch zou hebben ingebouwd). Ik kan het echter niet vinden…

  79. Op dit moment heb ik alleen de muziek in Mijn Muziek staan die ik al op mijn iPhone had staan.. Ik dacht dat ik bij mijn hele bibliotheek kon, zoals bij iTunes Match?

    -edit Kennelijk komt iTunes 12.2 later.. Misschien ligt het daar aan

  80. Moest hier ook het beta profiel verwijderen anders begon de download gewoonweg niet. Na verwijderen profiel en herstart iPhone begon ie wel met downloaden.

  81. Waarschijnlijk zeer domme vraag, maar is apple music niet te gebruiken op mac?

  82. @JordanAppleFan: Knap dat je dat nu al kan bepalen.

  83. Ze kunnen me wat daar bij apple! Ik downgrade wel naar 8.4, helaas. Zie je zo dat als dat gebeurd is dat er dan een nieuwe iOS 9 beta is…

  84. @metal: Als ik een iTunes kaart heb, moet ik dan alsnog een cc hebben om te kunnen betalen bij Apple Music? Ik heb namelijk geen Credit Card.

  85. Iemand die al weet wanneer de IOS 9 beta met apple music beschikbaar is?

  86. Hoop extern gedownloade nummers overzetten in Apple Music. Aangezien ik al 95 nummers van Eminem heb, gaat dit wel even duren..

  87. Ik plaats hier nooit wat, maar ik moet zeggen dat ik erg verrast ben!

    Heb al tijden Spotify maar vond het niet helemaal goed werken. Apple Music is voor de echte muziek liefhebber een MUST! Heel mooi vormgegeven en werkt feilloos! Geweldig!!!!!

  88. @Edwin: helemaal eens, maar die alternatieven staan niet al ‘automatisch’ op mijn apparaat. Dat was ook de kritiek indertijd op Microsoft. IE stond er al, de andere alternatieven moest jezelf zoeken en downloaden. Ik zie niet echt een verschil.

  89. @Marco: Ja uitzetten, maar dan staat het al op mijn iphone etc… Dus neemt al ruimte in toch?
    En nogmaals, is er verder ook iets goed aan de update.
    Lijkt wel of ik niet hoef te updaten want gaat hier alleen maar over muziek en niet over de rest van de update!

  90. Waarom heeft iedereen al geüpdatet en moet ik in iTunes 60 uur lang downloaden? Mn internet werkt gewoon…

  91. Wat gebeurt er als de proefperiode voor bij is? Ik heb geen creditcard maar iTunes tegoed.

  92. 10 minuten en de update stond erop, Apple music werkt perfect! 👍🏼

  93. Ik zie in de App Store app nog steeds de update niet verschijnen.
    Kan ik ‘m op de een of andere manier forceren te downloaden?
    (Heb al uit-aan gedaan en harde shutdown.)

  94. @Chris: Ik heb inderdaad hetzelfde issue

  95. Hebben ze lang gezocht naar die app icoon

  96. Ben ik nu werkelijk de enige die enorm moet wennen aan de nieuwe muziekapp. Als je Beats uitzet is de app toch wel wat beperkter geworden. Ik wil de deelknoppen ed. gewoon uit kunnen zetten. Ik wil makkelijk zien wat de rest van de nummers van een album zijn. De albumillustraties worden niet altijd opgehaald en ik mis makkelijk kunnen switchen naar artiest, album, nummer.

    Ik moet er echt enorm aan wennen. Ben ik de enige?

  97. Origineel geplaatst door Heintjuh
    Wat ik mij afvraag of Apple wel Music zo mag meeleveren met IOS. Zonder een alternatief te bieden, net zoals Microsoft moet doen voor Internet Explorer. Nu wordt de consument Music opgedrongen. De app kan vast niet eraf worden gegooid?

    je kunt de apple music uitzetten in de instellingen dan heb je gewoon de muziek speler…

  98. Wie helpt mij verder: ik heb net iOS 8.4 geïnstalleerd op mijn iPhone 6 en een proefabonnement op Apple Music afgesloten. Daarna veranderden ineens veel van mijn albumcovers in, vermoedelijk, door iTunes opgezochte covers. Veel daarvan kloppen niet met de door mij handmatig toegevoegde covers in iTunes. Hoe kan ik die covers weer terugzetten, zodat ze ook in de Apple Music-app te zien zijn?

  99. Bij mijn draait hij in een keer goed. Weet iemand of Apple Music ook voor de Sonos beschikbaar komt? Dat zou echt top zijn..

  100. Origineel geplaatst door Klaas
    Bij mijn draait hij in een keer goed. Weet iemand of Apple Music ook voor de Sonos beschikbaar komt? Dat zou echt top zijn..

    Jep, zoals je van Apple mag verwachten hebben ze al een deal met Sonos. Later dit jaar.

  101. Ik heb die beats radio net even aan gehad, echt wat een rot muziek niet normaal 😂

  102. Origineel geplaatst door Alex
    Ben ik nu werkelijk de enige die enorm moet wennen aan de nieuwe muziekapp. Als je Beats uitzet is de app toch wel wat beperkter geworden. Ik wil de deelknoppen ed. gewoon uit kunnen zetten. Ik wil makkelijk zien wat de rest van de nummers van een album zijn. De albumillustraties worden niet altijd opgehaald en ik mis makkelijk kunnen switchen naar artiest, album, nummer.
    Ik moet er echt enorm aan wennen. Ben ik de enige?

    Dit kan alsnog doormiddel een uitklap menuutje net onder onlangs toegevoegd op artiesten klikken. dan kun je ook sorteren op album muziek stijl etc.

  103. Origineel geplaatst door iVone
    Ik zie in de App Store app nog steeds de update niet verschijnen.
    Kan ik ‘m op de een of andere manier forceren te downloaden?
    (Heb al uit-aan gedaan en harde shutdown.)

    Je moet ook niet in de App Store app zijn, maar in de Instellingen app.
    🙂

  104. @iphoneuser1000: Ja dat had ik ook ontdekt, maar handig vind ik het niet… Het is namelijk 1x extra klikken.

    Kan ik de items onderaan de menubalk niet gewoon zelf instellen? En waarom is de optie ‘huidig nummer’ niet gewoon gebleven?

  105. Hopelijk dat ideal over drie maanden ook beschikbaar is om mee te kunnen betalen. Hoe gaat Apple eigenlijk kleine updates enzo uitvoeren voor de muziek app? Elke keer via een ios update of werkt dat anders?

  106. En inmiddels ook aanbevelingen op voorkeuren, afspeellijsten, etc, etc !

    Kan niet anders dan een ‘hit’ worden !

  107. Apple Music = TOP😎

  108. Geweldig drie maanden gratis. Je moet dus wel een creditcard hebben. Laat ik die nu net niet hebben….. Met de release van Apple Music lijkt mij PayPal support toch wel het minste wat ze hadden kunnen toevoegen. Concurrenten zoals Google hebben dit al wel overigens.

  109. Ik vind dat er qua navigatie nogal wat op Apple Music aan te merken is.
    – Geen skipfunctie als de cover van het album niet te zien is.
    – Vanuit een lied of album kun je niet doorklikken naar een album of artiestenpagina. Zelfs niet als je Beats1 luistert. Lijkt mij een uitgelezen mogelijkheid om me middels een nieuw lied naar het album of die artiest te brengen, maar nee. Je kunt enkel dat ene lied aan Mijn Muziek toevoegen.
    – Bij een artiest geen onderscheid tussen albums of singles.
    – Hoe je in Mijn Muziek van Artiesten naar Albums of Nummers etc. gaat. Totaal niet des Apples, al is de kans groot dat je die navigatie vast op één stand laat.
    – Het toevoegen aan favorieten is voor mij een raadsel. Het ene lied met vijf sterren verschijnt daar wel, het andere niet. En wat gebeurt er met liedjes met vier sterren?
    – Geen smart playlists op de iphone.
    – Een liedje kun je alleen toevoegen aan een playlist, je kunt vanuit een lied geen nieuwe playlist beginnen.

    Tot zover.

  110. Mij werd niet om een betaalmethode oid gevraagd…
    Werkt prima.
    Ik heb wel al een abbo op iTunes match. Misschien heb ik Apple music dan ook? Of zou dat een apart abbo zijn?

  111. Nog zoiets, als je een nummer toevoegt aan Mijn Muziek, verschijnt enkel dat nummer in de albumview. Wil je de rest van het album zien vereist dat weer een extra klik. Op zich nog wel te begrijpen, maar onmogelijk om van daaruit het hele album toe te voegen.

  112. Origineel geplaatst door jasper
    Hopelijk dat ideal over drie maanden ook beschikbaar is om mee te kunnen betalen. Hoe gaat Apple eigenlijk kleine updates enzo uitvoeren voor de muziek app? Elke keer via een ios update of werkt dat anders?

    iDEAL is alleen in Nederland courant terwijl MasterCard, VISA , american expres en Paypal wel wereldwijde betaalmiddelen zijn die alleen in Nederland bijna overal geweigerd worden.

  113. Heeft geen meerwaarde dus die update😳. Zie al meerdere vragen over wat is er nog meer goed is, er wordt alleen maar gesproken over de “opgelegde” music app dat die zo geweldig is. Jammer. Wacht wel op iOS9 misschien worden daar wel problemen in opgelost.😄

  114. Wat een heerlijke muziek app, eerste 10 minuten was wennen maar wat een app… morgen alles over zetten en afstappen van spotify! 🙂

    Alleen 2 vragen, wellicht weet iemand het?

    -Hoe krijg ik apple music ook op laptop? IK kan het nergens vinden in itunes desktop??
    -Als ik op apple music op mijn telefoon een afspeellijst aanmaak en daar een nummer van apple music instop, en ik ga naar die afspeellijst, dan blijft die leeg?? Wat doe ik fout?:)

  115. @ronny1967: Dus … ?
    Mag jasper niet de hoop uitspreken dat Apple zich aan de lokale mores aanpast? Heeft bij de online Apple Stores ook veel langer geduurd dan bij de meeste webshops, maar uiteindelijk heeft Apple daarin toch ook eieren voor zijn geld gekozen en zich aan de concurrerende webshops aangepast om de boot niet volledig te missen.

    Dus ongetwijfeld even wachten, nog even wachten … en dan, wie weet?

  116. Update was echt zo binnen. Ben al tijden spotify gebruiker, maar vind apple music toch ook wel heel erg fraai! Als er sonos support is, ben ik om! Laat ze dat nu eens vanuit de apple music app mogelijk maken, dan ben ik echt blij!

  117. Als ik een album wil opslaan in ‘mijn muziek’ word het er even hard weer uitgemikt, ik heb tot nu toe maar 1 album succesvol kunnen toevoegen. Hebben meer hier last van?

  118. Gelukkig is Apple Music uit te schakelen in je instellingen app, onder muziek. Dan word de muziek app weer een beetje overzichtelijk. En spotify heeft mijn voorkeur, gratis bij mijn telefoon abonnement

  119. Wat een superapp! We delen hem hier thuis met zn vieren, en alles werkt gelijk. Kidz helemaal blij.
    Spotify heb ik gratis van KPN maar die gaat er van af.
    In de auto is het geluid ook prachtig over de Pioneer.

    Had ik al gezegd dat ik blij ben?

    ps: iCulture, bedankt voor alle info 👍🏻

  120. Ik heb net iOS 8.4 gedownload op mijn iPad mini retina en krijg geen verbinding meer met mijn WiFi . Iemand suggesties heb al aan/uit gezet…

  121. Big big bug? Ik heb zojuist 26 minuten geluisterd naar gestreamd muziek via Apple Music op mijn iPhone 6. Ik ben maar liefst 740 MB!!!!!!!!! aan geheugen ” kwijt ” na 26 minuten luisteren. Met andere woorden, wie heeft hier een oplossing voor, want dit gaat NOOIT werken, je kan namelijk de App NOOIT verwijderen dus dat cache blijft voller dan vol. Er lijkt geen oplossing te zijn. als een uur muziek dik 1 GB vol aan cache’s gaat gooien dan haal ik niet eens 1,5 gratis gebruik en moet dus dan steeds mijn telefoon helemaal opnieuw installeren…. Heb al via de Helpdesk in Amerika hulp gezicht maar zij zeggen dat Apple hier niks aan gaat doen…als dit zo is dan is het echt goodbye Apple…

  122. Zijn er meer mensen die na de update de geen automatische wifi meer hebben, moet steeds opnieuw verbinding maken…

  123. Ik ben op dit moment in Kroatië op vakantie (heerlijk!!) maar helaas kan ik geen muziek horen via de radio stations. Ik krijg de melding ‘er doet zich een probleem met het starten van het station…’ Alleen het Beats1 station werk. Is dit een bekend probleem ?

  124. Hoe krikg je eigenlijk de cache leeg? Deze app kun je niet opnieuw installeren. Na vanmorgen een goed half uur muziek te hebben gestreamd zie ik dat ik van 4,2 gb vrij naar nog maar 3,5 ben gegaan. Nog 6 a 7 en dan?? Is mijn iphone vol??

  125. Origineel geplaatst door Webhebbie
    Heeft geen meerwaarde dus die update😳. Zie al meerdere vragen over wat is er nog meer goed is, er wordt alleen maar gesproken over de “opgelegde” music app dat die zo geweldig is. Jammer. Wacht wel op iOS9 misschien worden daar wel problemen in opgelost.😄

    Die vraag stelde ik ook al 2x, maar geloof dat die muziek ellende iedereen blind maakt voor de rest van de update!

    Lees iets over WiFi problemen, lijkt me belangrijker dan muziek.

    Zelfs op twitter alleen maar muziek….
    Als dat het enige nieuwe is, wacht ik ook mooi nog even.

  126. Ligt het aan mij of lukt het bij meerdere niet vanaf de publieke beta?

  127. Nr op Facebook delen plaatst een foto bij je foto’s. Op Twitter plaatsen heeft fout.

  128. Origineel geplaatst door tim
    Zal ie snel te jailbreaken zijn?

    Als je nog geen antwoord hebt, Taig 2.2 is uit met ondersteuning voor iOS 8.4

  129. Origineel geplaatst door Just Goossens
    Ligt het aan mij of lukt het bij meerdere niet vanaf de publieke beta?

    Goede morgen. Bij mij ook bleef hangen bij update aanvragen !?Pas na herstellen kon ik de echte 8.4 installeren. Wel vreemd… Nog meer mensen hier last van gehad?

  130. Origineel geplaatst door WJ
    Ik ben op dit moment in Kroatië op vakantie (heerlijk!!) maar helaas kan ik geen muziek horen via de radio stations. Ik krijg de melding ‘er doet zich een probleem met het starten van het station…’ Alleen het Beats1 station werk. Is dit een bekend probleem ?

    Maakt deel uit van abonnement

  131. Wat een *piep* update, shake to shuffle werkt niet eens meer, het is onmogelijk geworden om een random nummer uit je bibliotheek te luisteren. Omdat je eerst een nummer moet selecteren en dan pas shuffle in kunt stellen…. *crying*

  132. @Mitchellosz: Jij bent de eerste die info geeft over de grootte van het te downloaden bestand. Thanks

  133. Het selecteren van genres/artiesten bij aanmelden voor Apple Music werkt absoluut niet goed op een iPhone 5s, 4s scherm. Je kunt vegen/schudden wat je wilt, maar sommige ‘bolletjes’ zijn niet leesbaar of in beeld te krijgen en niet aan te klikken (verwijderen/vergroten).

    Daarnaast mis ik een offline mogelijkheid voor een thema zender rondom een genre/artiest (dus ook andere soortgelijke artiesten – smartradio) die je offline kunt opslaan.

    Ik blijf dus voorlopig bij het gratis MixRadio (die binnenkort weer komt met MixRadio+ schijnt) zolang Slacker Radio Plus (3,99 dollar p/mnd) nog niet in NL verkrijgbaar is. Rdio Select komt mogelijk ook tzt naar Nederland, maar heeft slechts 25 tracks offline mogelijk (wel onbeperkt skips/lijsten online) voor 3,99 euro p/mnd. Soortgelijke diensten van Pandora One, Rhapsody unRadio zijn ook niet in NL verkrijgbaar en komen aardig overeen met Rdio Select en minder goed dan Slacker of MixRadio.

    Origineel geplaatst door WJ
    Ik ben op dit moment in Kroatië op vakantie (heerlijk!!) maar helaas kan ik geen muziek horen via de radio stations. Ik krijg de melding ‘er doet zich een probleem met het starten van het station…’ Alleen het Beats1 station werk. Is dit een bekend probleem ?

    Hier werkte de radio zenders alleen na aanmelden voor die 3 maanden gratis.

  134. Bij mij zit hij al sinds gisterenavond vast: “upgrade aangevraagd”. (Hard) resetten helpt niet en via iTunes zegt hij dat ik de laatste versie al binnen heb. Weet iemand raad, of kan ik via de Apple site (of wat dan ook) deze versie binnenhalen?

  135. @Mathieu: Zit je op iOS 8.4 beta3? Enige manier is volgens mij beta profiel te verwijderen en de telefoon opnieuw opstarten. Dan opnieuw naar software update en dan gaat het wel. Althans bij mij. Beta profiel kan je daarna ook weer installeren.

  136. Hoe werkt het delen met gezin eigenlijk? Ik kan bij mijn gezinslid in de muziek app alleen kiezen voor een proefabonnementen. En dat heb ik als gezinshoofd (uiteraard een gezinsabbo..)

    Ik kom er nog niet uit…

  137. @Mathieu: als je op iOS 8.4 beta 3 zit eerst beta profiel verwijderen, telefoon herstarten en opnieuw de software update downloaden. Dan doet ie het wel. Beta profiel kan je wel weer ergens vandaan halen later.

  138. Het downloaden van iOS duurt nu ondertussen al meer als een uur. Na 2 mislukte pogingen is hij de update nu heel langzaam aan het binnenhalen. (Met iTunes)

    Je zou toch denken dat de grote drukte nu wel voorbij is. 🙁

  139. @JP: Jippie 🙂

  140. De muziek app is wel mooi. Alleen de kwaliteit blijft slecht op een iPhone 6. Maar dat zal niet veranderen ben ik bang. De Dac chip kunnen ze niet aanpassen.
    Ik ben mijn iPod classic 5g gewend en dat is toch echt een wereld van verschil. Jammer anders had ik nu van de cloud kunnen luisteren.

  141. Origineel geplaatst door Martin
    De muziek app is wel mooi. Alleen de kwaliteit blijft slecht op een iPhone 6. Maar dat zal niet veranderen ben ik bang.

    De geluidskwaliteit van de 6 vind ik een veredelde kwaliteit van de transistorradio’s van vroeger (herinnert u zich deze nog-nog-nog?) en ernstig acceptabel. Ze kunnen er moeilijk tweeters, subwoofers en waffers in hangen.

  142. @Paul538: Ik bedoel natuurlijk wel met een goed set oortjes

  143. Ik lees het al, laat maar
    lekker zitten dat 8.4 en apple music. Spotify werkt meer dan prima.

  144. Ik wil de gebruikersvoorwaarden niet accepteren en kom nu niet verder, kan ik de telefoon weggooien of blijft de oude ios nog wel geldig?

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.