Reacties voor: ‘iOS 8.2 verschijnt in maart’

iOS 8.2 met WatchKit-ondersteuning verschijnt mogelijk al in maart, terwijl de Apple Watch voor een maand later gepland staat.
Lees het complete artikel → ‘iOS 8.2 verschijnt in maart’
Bastiaan Vroegop -

Reacties: 11 reacties

  1. Ik hoop dat die Watch app geen default app wordt. Zonder Apple Watch heb je er namelijk niets aan en heb je nog een icoon op je telefoon die je niet gebruikt

  2. Als ze al mijn wensen uitvoeren dan mogen ze de hele telefoon volstoppen met iconen

  3. Zeker omdat ze dan nog de tijd hebben om alle bugs er uit te halen

  4. Heeft Tim Cook nou letterlijk gezegd ‘hij komt in april’, of heeft hij gezegd ‘het begin van 2015 loopt tot en met april’? Dit wordt me nergens echt duidelijk.

  5. Tis maar de vraag welke bugs dit gaat geven. Nu lijkt alles weer wat normaal (op smoothness nivo van ios6/7) dus Ik ga geen updates meer op de iPad 3,3 zetten.

  6. @josh: ik denk dat veel bugs die in ios 8.1 zaten ook in 8.2 opgelost zijn en de nieuwe bugs hebben ze 5 betas, vanaf een redelijk werkend begin os, voor gehad om op te lossen. Ik zie alleen geen reden voor mensen zonder apple watch om überhaupt up te daten. Wat is de meer waarde?

  7. Precies Justin w,

    Als het alleen om de iWatch gaat die update dan laat ik het lekker zo.
    Bij verbeteringen zoals het Nederlands woordenboek in iMessage dan word het een ander verhaal.

  8. Origineel geplaatst door justin w
    @josh: ik denk dat veel bugs die in ios 8.1 zaten ook in 8.2 opgelost zijn en de nieuwe bugs hebben ze 5 betas, vanaf een redelijk werkend begin os, voor gehad om op te lossen. Ik zie alleen geen reden voor mensen zonder apple watch om überhaupt up te daten. Wat is de meer waarde?

    Updates zijn altijd aan te raden en hebben altijd nut! Denk even aan beveiligsproblemen 🙂

  9. Origineel geplaatst door Johan
    Heeft Tim Cook nou letterlijk gezegd ‘hij komt in april’, of heeft hij gezegd ‘het begin van 2015 loopt tot en met april’? Dit wordt me nergens echt duidelijk.

    Volgens mij zei hij zoiets als: “We’ll be shipping Apple Watch in April”

  10. Wat ik mij afvraag, hoe komen ze aan deze bronnen/informatie? Zijn dat werknemers van Apple zelf die deze informatie doorverkopen of vrijgeven aan hun met anonimiteit? Dat is me niet helemaal duidelijk! Misschien dat iemand hier het antwoord op weet en het mij kan verduidelijken? 😀

  11. Origineel geplaatst door AppleLion
    Wat ik mij afvraag, hoe komen ze aan deze bronnen/informatie? Zijn dat werknemers van Apple zelf die deze informatie doorverkopen of vrijgeven aan hun met anonimiteit? Dat is me niet helemaal duidelijk! Misschien dat iemand hier het antwoord op weet en het mij kan verduidelijken? 😀

    Vrijwel het meeste is gissen of het baseren op eerder gelekte informatie of voorgaande jaren. Andere info komt voornamelijk van de Chinese werkgevers en leveranciers die best wat zakgeld kunnen verdienen met kloppende geruchten.

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.