Reacties voor: iOS 8.2 beta 1 nu voor ontwikkelaars te downloaden

Apple heeft iOS 8.2 beta 1 beschikbaar gesteld voor ontwikkelaars en goedgekeurde testers. Wat is er allemaal nieuw? We zoeken het voor je uit.
Redactie iCulture.nl - · Laatst bijgewerkt:

Reacties: 27 reacties

  1. 1 dag na 8.1.1 weer een update. Gaat snel!!

  2. Hoop dat split screen nu zo snel mogelijk uitkomt..

    Zaterdag in de Mediamarkt even met een Samsung geprobeert.. Is echt een must voor een tablet in mijn ogen.

  3. @Kivanc: Zou inderdaad leuk zijn naar de toekomst toe. Hoe sneller, hoe liever.

    Wat ik ook wel zie zitten zijn foto’s van contactpersonen bij berichten op de iPhone 6, zoals dat nu al het geval is bij de iPhone 6 Plus.

  4. Origineel geplaatst door jo
    1 dag na 8.1.1 weer een update. Gaat snel!!

    Het is een beta….

  5. 8.2 beta 1 draait goed op iphone6 maar ik zie zo 123 geen veranderingen ?

  6. Uit de releasenotes van Apple blijkt dat er helemaal niks gefixed is in deze update -.- Er zijn alleen maar “known issues” en “notes” in de changelog te vinden. Wat is dit voor grap??

  7. @fbmg: Hoe wordt je een beta tester ? Dat lijkt me namelijk wel interessant

  8. V(Red.) Verwijderd: taalgebruik.

  9. ik hoop ook dat er een ‘kill all apps’ knop komt. Ik vind zelf dat die recente contacten overbodig is in het multitask scherm.

  10. @Dinesh: Deze recente contacten kun je gewoon uitzetten hoor..

  11. Origineel geplaatst door Mark
    Het is een beta….

    weet ik maar toch

  12. Origineel geplaatst door Kivanc
    Hoop dat split screen nu zo snel mogelijk uitkomt..

    Zaterdag in de Mediamarkt even met een Samsung geprobeert.. Is echt een must voor een tablet in mijn ogen.

    ‘even geprobeerd’, tsja, dan lijkt het misschien nog wel wat. Splitscreen kan al een tijdje onder windows 8, sinds 8.1 ook op tablet. Inderdaad een (paar) keer geprobeerd, en daarna nooit meer. Twee onhandig kleine stukjes scherm met afmetingen en h/v verhoudingen waarvoor de apps nooit zijn bedoeld werkt niet. Waarom denk je dat in de laatste OS-X versies fullscreen is toegevoegd? Zelfs op een groter Mac scherm wil je 99,99% van de tijd alle schermruimte voor één enkele app kunnen gebruiken, geldt op iPad formaat natuurlijk nog sterker. Maar een must ??? Als je blij wordt van een dooie mus(t) misschien, veel plezier dan … 😉 Maar persoonlijk zie ik liever eerst een IOS versie waarin basisfuncties als wifi en bluetooth het weer gewoon (blijven) doen.

  13. @Ferryman: Toch blij te horen dat splitscreen in de eindeloze eruptie van ongedocumenteerde bugfixes als innovatie meekomt
    Eindelijk !!
    Het geeft aan dat Apple nu ook bezig is met een mega-iPad – in navolging van de Surface die prima werkt en voor echte productivity de enige keus is.
    Jammer dat de planning van de schermen er zo belabberd voorstaat – niet echt Des Cooks..

  14. Origineel geplaatst door Ferryman

    Origineel geplaatst door Kivanc: Hoop dat split screen nu zo snel mogelijk uitkomt..
    Zaterdag in de Mediamarkt even met een Samsung geprobeert.. Is echt een must voor een tablet in mijn ogen.

    ‘even geprobeerd’, tsja, dan lijkt het misschien nog wel wat. Splitscreen kan al een tijdje onder windows 8, sinds 8.1 ook op tablet. Inderdaad een (paar) keer geprobeerd, en daarna nooit meer. Twee onhandig kleine stukjes scherm met afmetingen en h/v verhoudingen waarvoor de apps nooit zijn bedoeld werkt niet. Waarom denk je dat in de laatste OS-X versies fullscreen is toegevoegd? Zelfs op een groter Mac scherm wil je 99,99% van de tijd alle schermruimte voor één enkele app kunnen gebruiken, geldt op iPad formaat natuurlijk nog sterker. Maar een must ??? Als je blij wordt van een dooie mus(t) misschien, veel plezier dan … Maar persoonlijk zie ik liever eerst een IOS versie waarin basisfuncties als wifi en bluetooth het weer gewoon (blijven) doen.

    Fijn dat dat je eigen mening is, echt heel fijn om te lezen. Maar het doet er nog steeds niet aan toe of JIJ het nu leuk vind of niet. Ik wil het heel graag zien, als Apple het gemaakt kan krijgen (ongetwijfeld) dan is het een goede zaak voor iedereen. Net zoals alles kan je het ook aan & uit zetten, en dat zou zeker ook bij dat functie het geval zijn. Net zoals multitasking gestures. Als jij het niet wil gebruiken mij best maar er zijn heel veel mensen die dit zeker graag willen zien. 🙂

  15. @Victor: Hoezo niks gefixed? En ‘alleen maar known issues’.
    Dat zijn dus de gefixte bugs. Unknown issues kan je niet fixen. Apple heeft alleen vaak geen zin om alle bugs bij de updates uitgebreid te beschrijven.

    @Gerzo: Jij bent blij dat Splitscreen als innovatie meekomt, maar dat schrijft Kivanc helemaal niet. Hij heeft splitscreen op een Windows tablet even geprobeerd en Ferryman reageert daarop.

    @Ferryman: Gebruik van schermruimte is echt heel persoonlijk. Jij wilt zelfs op je iMac 99,99% van de tijd alle schermruimte voor één app gebruiken, maar ik heb dat in 23 jaar Mac-gebruik nog helemaal nooit gedaan! Ik wil altijd alles naast elkaar open hebben staan en vaak switchen.

  16. @MacaanZee: Oeps – ik vrees dat je gelijk hebt
    Weer een flupdate waarbij je blij moet zijn als je niks kwijtraakt
    Ik ga deze week gewoon weer iets nuttigs doen

  17. Het zou leuk zijn als Apple eens een volwaardige blacklist functionaliteit in het systeem opneemt.
    Zodat onbekende en afgeschermde nummers geblokkeerd kunnen worden.
    Installatie van Cydia en iBlacklist is de enige reden waarom ik nog een jailbreak toepas.

  18. de update 8.11 gedaan en de iPad werkt niet meer, krijg nog alleen een apple logo.
    resetten en of herstellen werkt niet.

  19. Komt er nog een poll van heeft ios 8.1.1 u problemen op gelost?

  20. Origineel geplaatst door Klaas
    @fbmg: Hoe wordt je een beta tester ? Dat lijkt me namelijk wel interessant

    Alleen ontwikkelaars en grote partijen krijgen toegang tot beta’s. Dus als je het echt wilt, zul je 80 euro per jaar neer moeten tikken voor een developer licentie.

    Hier ook weinig veranderingen te zien. Denk dat het voornamelijk ‘onder de motorkap’ is voor WatchKit.

  21. Terug gedowngrade naar 8.1. iOS 8.1.1 haperde veel te veel.

  22. Wat ik wel raar vind op mij ipad mini 1, dat op het scherm waar alle apps staan dat de achtergrond soms veranderd naar de kleur van openings scherm dat had ik ook al bij ios 7 maar toch raar weet iemand wrm dit is??

  23. Je zal maar een 64Gb iPad 2 hebben, die onder 7.2 vlekkeloos werkte, en alle netwerken in een straal van 50-100 meter oppikte, en na upgrade 8.1.1 alleen nog maar eigen WiFi routers oppikt als je er boven op staat (zo’n 5 meter) en dan nog regelmatig met beperkt signaal.
    Hoezo upgrade? Mijn veel gebruikte iPad is nu waardeloos geworden, want ik kan niet terug naar 7.2. Dat blokkeert Apple. Ze reageren zelfs niet op deze veel geuite klacht.
    Maar teruggevallen op mijn vaste PC en Lenovo Yoga onder Windows 8.1. Nooit gedacht dat ik nog eens zou zeggen dat Windows beter is dan Apple!

  24. Laat ze alsjeblieft van IOS een stabiel platform maken, want de tijd van “als je Apple” gebruikt, foutloos gebruik ervan kan maken betreft hun producten is niet meer.
    Excuses voor de slecht lopende zin. 😉
    Airplay bijvoorbeeld werkte altijd super, totdat al die updates kwamen voor de iPhone en Apple tv. Verschrikkelijk is dat momenteel.
    Fixen die hap! 😉 meer mensen last van?

  25. @MacaanZee: Of ‘t uiteindelijk in de praktijk echt bevalt is natuurlijk heel persoonlijk, helemaal gelijk. Maar ik wilde vooral relativeren dat iets wat bij even proberen nog heel handig lijkt in de praktijk erg tegen kan vallen. En die 99,99% was ‘een beetje’ gechargeerd, als reactie op die (m.i. minstens zo overdreven) ‘must’ van kivanc, en niet gebaseerd op een iMac (dat was jouw ietwat voorbarige interpretatie) maar vooral gebaseerd op op een (pre-retina) macbook 13″. ‘k heb daarnaast ook een macmini aan een 40″ fullHD scherm hangen, en daar ervaar ik het voordeel van fullscreen toch net ff wat minder 😉 Vwb dat switchen, doe ik ook veel en graag maar merk dat ik op een Mac dat vaak net zo lief met cmd-tab doe, en op de iPad met 4vinger gebaren, dus meestal geen vensters naast elkaar hoef (maar dat is natuurlijk ook heel subjectief).(En ja, een ipad, de W8 tablet heb ik maar voor d’r bij omdat je voor werk helaas vaak niet om een windoos heen kunt en de split screen feature is absoluut geen ‘must’ reden gebleken W8.1 boven iOS te verkiezen als ik wel vrije keus heb)Kivanc had het trouwens over Samsung, niet (per sé) over Windows 8. Daar begon ik over…En je kunt tenslotte best unknown issues fixen hoor, dat lukt mij tenminste regelmatig 😛 Net zoals een ongeluk komt een issue zelden alleen, maar dat geldt gelukkig ook voor de fixes. Als issues samenhangen doen hun fixes dat vaak ook 🙂 dus zo kun je de ene (unknown) issue fixen terwijl je dat alleen voor een andere (known) issue dacht te doen. Maar Apple is niet de enige die dat dan vervolgens niet aan de grote klok hangt ;-)BTW 23 jaar Mac gebruik, wow – respect!

  26. Origineel geplaatst door Gerzo: @Ferryman: Toch blij te horen dat splitscreen in de eindeloze eruptie van ongedocumenteerde bugfixes als innovatie meekomt
    Eindelijk !!
    Het geeft aan dat Apple nu ook bezig is met een mega-iPad – in navolging van de Surface die prima werkt en voor echte productivity de enige keus is.
    Jammer dat de planning van de schermen er zo belabberd voorstaat – niet echt Des Cooks..

    Voor een groter scherm denk ik ook wel dat het handig kan zijn. Maar op alles t/m 8″ (iPad mini) worden de deelschermen wel erg klein, en zelfs op een 9,7″ lijkt mij de bruikbaarheid beperkt. Bovendien moeten apps dan met zoveel verschillende (split)screen resoluties om kunnen gaan dat Android achtige chaos dreigt.
    Dus persoonlijk ben ik blijer met de hopelijk toch eindige eruptie bugfixes 🙂

  27. Origineel geplaatst door Kivanc:
    Fijn dat dat je eigen mening is, echt heel fijn om te lezen. Maar het doet er nog steeds niet aan toe of JIJ het nu leuk vind of niet. Ik wil het heel graag zien, als Apple het gemaakt kan krijgen (ongetwijfeld) dan is het een goede zaak voor iedereen. Net zoals alles kan je het ook aan & uit zetten, en dat zou zeker ook bij dat functie het geval zijn. Net zoals multitasking gestures. Als jij het niet wil gebruiken mij best maar er zijn heel veel mensen die dit zeker graag willen zien. 🙂

    OK, dus als ik iets niet hoef doet het er niet toe, maar als jij iets heel graag wilt is het een must. Is dat wat je bedoelt?
    Eigenlijk wilde ik je alleen maar waarschuwen dat je je waarschijnlijk blij laat maken met een dooie mus(t) 😉

    Maar misschien ben ik wel te pessimistisch, en verzint Apple een zoveel betere split-screen invulling dan de rest dat het wel degelijk iets wordt dat je ook nog blijft gebruiken als het nieuwe er eenmaal vanaf is. Dat is ze (idd) met multitouch ook gelukt, op touchscreen EN touchpad heeft de rest nog steeds het nakijken qua functionaliteit en intuïtiviteit 🙂

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.