Reacties voor: iOS 7 uitgelicht: waarschuwing bij namaak Lightning-kabels

iOS 7 waarschuwt bij het aansluiten van een onofficiële Lightning-kabel. Maar je kunt met een namaakkabel nog steeds je iPhone opladen.
Gonny van der Zwaag | iCulture.nl - · Laatst bijgewerkt:

Reacties: 18 reacties

  1. Als Apple dan eerst eens zorgt voor goede kabels die het verantwoorden 5 x zo duur te zijn als de klonen die ik tegenwoordig gebruik.
    Maar nee apple levert bagger kwaliteit kabels die na een paar maanden kapot zijn en spontaan beginnen te roken. Ik heb inmiddels gemiddeld 2 a 3 kabels per jaar van apple origineel versleten die stuk voor stuk net onder de stekker rafelen en roken!
    En apple winkels geven geen garantie.
    ik zeg dan maar geen chip maar wel 5 x goedkoper.

  2. Ik kwam deze melding inderdaad ook tegen vandaag met mijn kabel. Staat wel dat hij oplaad, maar het gebeurd volgens mij niet.. Dus het is meer dan een melding alleen

  3. Bij mijn DX kabel ook de waarschuwing maar opladen werkt wel. Da’s juist waarvoor ik de cheapo kabel gebruik, dus mazzel.

  4. jammer 😛 gaat mn handeltje in kabels 🙁

  5. Deze melding krijg ik ook op me iPhone 5 met IOS 6.1.4. Niks nieuws dus

  6. Ik krijg ook zo’n melding op mijn iphone 4 met ios6.1.3 met een DX autocarlader

  7. Hier ook 2 orginele kabels kapot, en de dx kabels werken en nog steeds….

  8. Zal ook wel bijgehouden (kunnen) worden hoe vaak je dit soort kabels gebruikt en bij evt defect tegen je (kunnen) worden gebruikt, denk ik dan…

  9. De officiële kabels zijn inderdaad echt bagger , met de release van de iphone 5 dacht ik dat het echt verbeterd was. De kabel voelde wat stugger en wat sterker aan , maar niets in minder waar… Hij raffelt gewoon af en uiteindelijk laad ie niet meer, sindsdien ook een third party kabel gehaald enigste nadeel daarvan is dat hij hele malen langzamer laad en dat hij geen data verwerkt.

  10. Ik heb al 3x een orginele kabel moeten kopen van 20 euro en doe het nu met een kabel van 3 euro die ook nog eens 3 keer zo lang is. ik kreeg inderdaad ook de melding dat dit niet ondersteunt werd maar me telefoon was wel gewoon opgeladen de ochtend erna. waarschijnlijk doen ze het nog wel maar worden ze later in de beta’s geheel uitgeschakeld

  11. @Isabeau: Dude laat je elektriciteit nakijken man! Overspanning misschien? Ik heb nog steeds de originele kabel van mijn iphone 1…

  12. Kom er net ook achter dat mijn phone met iOS7 niet meer oplaad via de USB poort van de auto :(… Zowel met een fake als een origineel kabeltje geprobeerd maar hij loopt langzaam maar zeker leeg.

  13. Ik heb al zoveel imitatie lightning kabels gehad, die gaan zo snel kapot.. heb uiteindelijk maar 2 originele gekocht. 1 als reserve en 1 voor in de auto 🙂

  14. Origineel geplaatst door maart
    Kom er net ook achter dat mijn phone met iOS7 niet meer oplaad via de USB poort van de auto … Zowel met een fake als een origineel kabeltje geprobeerd maar hij loopt langzaam maar zeker leeg.

    Dit probleem heb ik hier ook met opladen op de pc. Echter als je hem uitzet laad hij wel gewoon normaal op.

  15. Heb op dit moment 5 imitatie kabeltjes thuis liggen, ze werken gewoon perfect ook met ios 7 🙂

  16. Origineel geplaatst door Isabeau
    Als Apple dan eerst eens zorgt voor goede kabels die het verantwoorden 5 x zo duur te zijn als de klonen die ik tegenwoordig gebruik. Maar nee apple levert bagger kwaliteit kabels die na een paar maanden kapot zijn en spontaan beginnen te roken. Ik heb inmiddels gemiddeld 2 a 3 kabels per jaar van apple origineel versleten die stuk voor stuk net onder de stekker rafelen en roken! En apple winkels geven geen garantie. ik zeg dan maar geen chip maar wel 5 x goedkoper.

    wellicht iets voorzichtiger mee omgaan alles hier inhuis is van Apple en er is in de 5 jaar dat we apple hebben nog nooit 1 draadje stuk gegaan…

  17. De namaak kabels bestaan ook niet uit een stuk metalen pin maar 2 uitzonderlijke vast aan elkaar. Er zijn ook 1 op 1 namaak die wel uit 1 stuk metaal bestaan maar iemand idee waar deze te bestellen zijn?

  18. Apple begint op heel veel fronten écht vervelend te doen. Beetje Noord Korea gedrag; wij bepalen en alles daarbuiten staan we niet toe. Arrogantie ten top. Ik merk dat dat vaker een reden is waarom mensen naar Android overstappen.

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.