Reacties voor: iOS 7 uitgelicht: uitgebreid Berichtencentrum en notificaties

In deze editie van iOS 7 uitgelicht kijken we naar het vernieuwde en uitgebreide Berichtencentrum en de opnieuw ontworpen notificaties.
Bastiaan Vroegop - · Laatst bijgewerkt:

Reacties: 17 reacties

  1. Het is toch (nog) niet mogelijk om notificaties te verwijderen onder het kopje ‘Missed’? Ik zie geen kruisje ofzo (zoals in iOS 6). Ik moet steeds de bijbehorende app openen voor de notificatie weg is.

  2. Hij is er wel maar je ziet het bijna niet.

  3. Misschien moet je vegen naar links of rechts op die notificatie om hem te verwijderen, dat heb je ook bij sommige telefoons zoals bij bepaalde dingen met samsung zoals bij multitasking heb je dat er ook mee.

  4. Origineel geplaatst door Patryk
    Hij is er wel maar je ziet het bijna niet.

    Ik zal wel blind zijn, want ik zie het écht niet. http://i.imgur.com/58pKLPr.png

  5. De widgets zijn eruit gegooid heb ik gehoord? Weer en aandelen zijn dan wel verwerkt in de Vandaag tab, maar dat de deelwidget voor Facebook en Twitter eruit is, vind ik wel minder..

  6. @Bastiaan Vroegop: Nieuw notificatie-ontwerp: Het is inderdaad nu een groot blok.Wat wel nieuw is tegenover ios6 volgens mij is dat je hem nu meteen naar boven weg kunt schuiven zodat je toch meteen bij je knoppen etc kan zonder te wachten totdat ie zelf weggaat

  7. Ik gebruik iOS 7 sinds vandaag in de hoop om “Per App VPN” te hebben kunnen testen voor een aantal US App’s die ik gebruik.
    Maar heb de feature niet kunnen vinden, zit waarschijnlijk niet in de eerste Beta, (hopelijk) misschien in de volgende.

  8. Ik moet een password invoeren op omdat de Exchange mail van m’n werk dat wil. Zodat m’n mail niet door iemand anders gelezen kan worden denk ik. Maar als je op het lockscreen zonder een password in te voeren toch je berichtencentrum kan openen kan je toch de voorvertoning zien en zou je dus wel gevoelige informatie kunnen zien zonder password? Of krijg je geen voorvertoning te zien in dit geval?

  9. Ik ga weer downgraden naar iOS 6.1.3, want iOS 7 is niet te doen op een iPhone 4. Zo verschrikkelijk sloom. Hopen dat het nog opgelost wordt in het najaar, en anders maar bij iOS 6.1.3 blijven.

  10. de nieuwe look is knap
    toch vind ik het jammer dat de dropdown Facebook en twitter statusupdate verdwenen zijn…..

  11. Mijn pushberichten van Wordfeud (ja dat speel ik nog!) komen niet ‘binnen’. Anyone?

  12. @Rick: niet klagen:-) dat soort dingen moet je maar accepteren als je een beta draait.

  13. Prima, jullie “uitgelicht” serie!

    Ik bijt me door IOS7 en hoop dat ook de interface zakelijker wordt, uiteindelijk. (heb nu K3 gevoel en flash-back naar oudere apple beeldmerken)
    Paar bugs ter info:
    – geanimeerde klokje wijzigt niet mee met tijdzone wisseling. Je moet resetten.
    – in berichtencentrum zie ik mijn afspraak van gisteren
    – in berichtencentrum zie ik regelmatig fahrenheit aanduiding. Dat wisselt op zeker moment wel weer naar celcius.

  14. Zijn er meer mensen die last hebben van notificaties die drie keer achter elkaar binnenkomen? Voornamelijk bij whatsapp.

  15. @Jacco9205: hier dezelfde probleem. Tot nu toe alleen bij whatsapp en ook niet elke keer.

  16. Ziet er allemaal goed uit. Batterij gaat helaas nog maar kort mee, scherm gaat vanzelf aan en weer uit. Wat visuele bugs in de mail. Niet alle apps werken. Notificatie en push hebben nog wel wat aandacht nodig. Al om al, niet slecht voor een beta, en alleen geschikt als je genoeg tijd hebt om steeds op te laden 🙂

  17. Hoe keer ik de kleur van het berichten centrum weer om.
    Ik heb hem ergens gewijzigd van doorzichtig naar zwart.

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.