Reacties voor: iOS 7 uitgelicht: grote interfacewijzigingen voor apps op een rij

Ook de standaard designelementen voor apps zijn in iOS 7 veranderd. Ontwikkelaar @MPow zette all veranderingen op een rij.
Bastiaan Vroegop - · Laatst bijgewerkt:

Reacties: 41 reacties

  1. Ziet er strak uit, maar mooi??? Nee

  2. Ziet er mooi uit! En vind het ook zeker wat, maar dat zeg ik als android gebruiker 🙂 k zou het graag terug zien op ios! Zeker een verbetering. Het is gewoon een kwestie van wennen denk ik

  3. Nou niet mooi is een overdreven reactie hoor, ben er nu bijna een week mee bezig en het ziet er piekfijn en super strak uit.

  4. Een erg mooie verbetering als je het mij vraagt.

  5. Origineel geplaatst door Frans Linnenbank
    Nou niet mooi is een overdreven reactie hoor, ben er nu bijna een week mee bezig en het ziet er piekfijn en super strak uit.

    Dat is wat jij vindt 😉 Ieder zijn mening.

    Ik vind iOS7 ook niet mooi.

  6. @Frans Linnenbank: Het blijft een mening he :p ik moet er ook nog wel aan wennen.

  7. Ik begin me een beetje af te vragen of deze stijl nog wel past bij een zwarte iPhone. Lijkt er op of het afgestemd is voor een witte.

  8. Alles is eigenlijk wel duidelijker en mooier. Alleen de UISwitch had wel gewoon blauw kunnen blijven.

  9. Ik vind iOS 6 super, maar het design van iOS 7 is om duimen en vingers van af te likken. Lekker nieuwe en frisse look voor de herfst, kan niet wachten!

  10. UIActionSheet ontbreekt nog

  11. Tip voor iPhoneClub: sla screenshots op als PNG i.p.v. JPG, dan heb je niet allemaal van die lelijke compression artifacts.

  12. Ik ben voor! Strak en daardoor mooi.

  13. Veel beter iOS 7. Wat heeft iOS 6 toch vieze kleuren.

  14. Tis wennen maar het is geslaagd, uiteraard kunnen er nog altijd hier en daar wat dingetjes beter maar dat is altijd zo :).
    En het voelt nog steeds Apple aan en zeker geen android zoals sommigen beweren, ik heb 3 androids gehad, ik heb nu met ios7 zeker en vast geen android gevoel. Bij android zag ik door het bos de bomen niet meer, bij Apple blijven ze het easy houden, zalig.

  15. @Maurice: volledig met jou eens. heb er ook al een paar dagen me gewerkt en het is naar mijn mening echt super 🙂 maar heb het er weer af gehaald omdat ik geen developer ben 😛

  16. Denk dat Steve zich omdraait in z’n graf. Lijkt wel heeel erg veel op Android en Microsoft.

    Niet dat het lelijk is, maar dat juist Apple die de concurrentie van kopieer gedrag beschuldigd nu diezelfde concurrentie schaamteloos kopieert.

  17. Tis bijna geen ios meer … & tis gewoon lelijk … :'(

    Bijna even lelijk als een android..

  18. Vind de UISearchbar erg Google-achtig lijken. Voor de rest is het allemaal strak, maar ook bijna allemaal een achteruitgang tegenover iOS 6.

  19. Mooi! Strak! Kan niet wachten!

  20. Leuk dat de meningen altijd zo veel verschillen 😀

  21. Ben benieuwd of de straks te releasen versie wat anders van uiterlijk zal zijn. Ik hoop dat de verschillende zaken dan bij elkaar een uniform geheel gaan vormen.

    En nog steeds denk ik dat het minder intuïtief is voor de wat minder technisch adaptieve medemens (lees: oma).

  22. Jullie vergeten het nieuwe toetsenbord.

  23. Ziet er erg uit als “Google Nexus” Het is niet lelijk, maar wel een stuk eenvoudiger, en minder onderscheidend van de rest.

  24. Het is even wennen, maar na een week gebruiken vind ik het erg mooi. Het enige wat ik nog niet mooi vindt zijn de app iconen. Daar kan ik niet aan wennen helaas.

  25. Wat ik me afvraag: Werken de apps al op iOS7? Anders heeft overgaan op die versie toch geen zin.

  26. Origineel geplaatst door RTF
    En nog steeds denk ik dat het minder intuïtief is voor de wat minder technisch adaptieve medemens (lees: oma).

    Dat bedoel ik dus met dat het precies geen ios meer is.. echt spijtig.

    Heel de wereld was aan het klagen dat ze is iets anders wouden, maar ze beseffen niet dat het eigenlijk al het beste was, het kan nog alleen maar slechter worden nu..

  27. Ik mis de nieuwe iconen op mijn iPhone 5 nu al op mijn iPad.

  28. Ehmm..
    Beste iCulture, ik ben er toch vrij zeker van dat het screenshots van iOS 5 zijn, niet van iOS 6.
    Iets nauwkeuriger controleren lijkt mij..

  29. @Paul: Ben met jouw eens. Is erg lelijk met zwarte iPhone, wat ik nu ook heb. Weet niet als ik dit lang vol houd

  30. Ik kan hier voorlopig niet aan wennen, krijg er een beetje het Bart Smit gevoel bij… En ga pas over als er een JB is voor iOS7.

  31. Vooral de animaties maken het af. GAAF!!

  32. @-=LT=-: Misschien dat de iPhone 5s niet meer in zwart komt? Op Apples site zijn steeds minder foto’s van zwarte iphones te vinden

  33. @brabo: Inderdaad! Ook erg leuk om telkens weer nieuwe animaties te vinden, de volgende vind ik ook erg mooi: als je via Finder een app opent welke niet op je homescreen staat maar in een folder. Erg mooi gedaan!

  34. Origineel geplaatst door Joerie
    Ehmm.. Beste iCulture, ik ben er toch vrij zeker van dat het screenshots van iOS 5 zijn, niet van iOS 6. Iets nauwkeuriger controleren lijkt mij..

    Klopt volgens mij. @ManzoPower zegt het volgende:
    it’s the same iOS < 7 vs 7

  35. Ik geloof dat ik een witte iphone moet gaan zoeken. De nieuwe interface is daar op afgestemd.
    Hoe moet dat nu moet de zwarte versie?

  36. Kan voor mezelf nou niet zeggen dat dit een verbetering is, allemaal van die zuurstokkleurtjes zoals het afgebeeld is.

  37. Heerlijke update!

  38. Leuk voor de ontwikkelaars zo’n ios7 interface. Maar het blijft dan ook nog werken allemaal op ios6? Ik voel de bui met m’n ipad1 al hangen, kan binnenkort bij het grofvuil.

  39. @iScallie: De meeste apps werken wel, is mij opgevallen, dat sommige “buitenlandse apps” zoals Ebay niet werken, maar die gebruik ik toch niet 🙂

    Gangbare whatsapp/fb/telegraaf/instagram etc. werken gewoon in ios7 beta1 🙂

  40. Ik ben uiterst tevree met ios7! Waanzinnig hoe alles werkt qua visuele effecten en gemak. Ik heb er zelfs mijn JB voor opgegeven. Persoonlijk vind ik het echt een lust voor het oog. 2 minpunten: 1. Navigon crashed, echter bent ik erachter gekomen dat de kaarten app (maps) net ze goed fuctioneerd :). De uitspraak in het NL is zelfs vele malen beter dan bij Navigon. 2. De mail app is ronduit slecht mbt de view-mogelijkheden. Je kunt geen helder weekoverzicht krijgen. Je moet in landschap mode nog steeds op en neer scrollen om de gehele dagen te zien. Er is geen mogelijkheid om je zichtbare uren in te stellen (ik zou graag de nacht uitschakelen!!). Misschien was ik verwend met Weekcal.. ik denk dat ik deze er weer op zet als Apple dit niet fixed. Al met al: top ios!!

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.