Reacties voor: iOS 7 uitgelicht: geluid uitwisselen tussen apps en soepele AirPlay

Apple heeft in iOS 7 de nodige verbeteringen en veranderingen geïntroduceerd op het gebied van audio.
Bastiaan Vroegop - · Laatst bijgewerkt:

Reacties: 14 reacties

  1. Ik kan écht niet wachten op de iOS 7 release!

  2. De nieuwe mogelijkheden zijn gaaf, maar de looks van het systeem zijn killing. Zó ontzettend goed koop ziet de iPhone er nu uit.

  3. Ik hoop dat de stabiliteit van airplay ook is verbeterd.

  4. Ik vind het toch wel een ongelooflijke tegenvaller. iOS7 is toch niet zo innovatief als ik had gehoopt. Jammer voor zo’n duur toestel.

  5. Die pauze/play knoppen werken niet meer i.c.m tunigo in iOS7, erg vervelend.

  6. @GEO: Ehm, heb jij het zelf al wel in het echt gezien? Ik draai sinds dag 1 de beta en het ziet er niet goedkoop uit hoor. Sommige icoontjes zijn lelijk ja, maar verder is het wel echt mooi (moest wel even wennen ;))

  7. Heb ios 7 een paar dagen op m’n iphone gehad, ben nu weer terug naar 6 vanwege de korte accuduur.
    Moet zeggen dat ios 6 nu heel gedateerd aan voelt, zodra je gewend bent aan het nieuwe design is het toch wel een hele verbetering, er moet nog wel een hoop aan gesleuteld worden gezien de snelheid van het systeem nu, maar daar zijn het ook bèta’s voor

  8. Wordt het dan ook mogelijk om naar meer dan 1 airport de zelfde muziek te streamen? Wat met iTunes dus wel kan, Zou ik top vinden!!

  9. Origineel geplaatst door Rick
    Ehm, heb jij het zelf al wel in het echt gezien? Ik draai sinds dag 1 de beta en het ziet er niet goedkoop uit hoor. Sommige icoontjes zijn lelijk ja, maar verder is het wel echt mooi (moest wel even wennen )

    Als jij dit mooi vind dan heb je geen smaak.

    Innovatief? Uhh nee alles gepikt van de jailbreak community sbsettings,multifl0w en ios 7 kleuren lijkt wel kermis… Ik stap lini a direct over op android

  10. Aan de redactie: jullie reeks “uitgelicht” is zeer boeiend. Een aantal onder ons, waaronder ikzelf hebben de beta draaiende of draaiend gehad. Zou een verzameling of poll van in de field ervaring niet eens nuttig zijn om een eerste indruk te krijgen van de meningen van deze groep?

  11. dit zou dus ook eindelijk een einde kunnen maken aan dat de Bericht geluiden van whatsapp e.d. via de parrot carkit worden afgespeeld.

  12. Even een puntje voor het verhaal over Audiobus. Dit zat al in iOS geintegreerd sinds op z’n minst iOS5 geloof ik. Echter, de App audiobus heeft het makkelijker gemaakt om het te gebruiken. Het is namelijk een wrapper om “RemoteIO Audio Unit API”. InterApp audio maakt het nu nog eenvoudiger voor ontwikkelaars, door een soortgelijke API aan te bieden voor zover ik het begrijp.

    EDIT: sorry, net een artikel van de maker van Audiobus gelezen. Het zit iets genuanceerder. Maar de mogelijkheid was technisch aanwezig. Echter, hij is de eerste geweest die op het idee kwam.

  13. Origineel geplaatst door Krat
    Als jij dit mooi vind dan heb je geen smaak.

    Als jij dit mooi vind dan heb je geen een andere smaak.

    Fixed, en veel plezier met je nieuwe Android toestel!

  14. Ik vin IOS7 nieuwe toevoegingen mooi maar het is gewoon TE WIT!

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.