Reacties voor: iOS 7 uitgelicht: App Store met verlanglijst, vlakbij en automatische updates

In iOS 7 Uitgelicht bespreken we nieuwe functies in de App Store, namelijk de verlanglijst, apps vlakbij en het automatisch updaten van apps op de achtergrond.
Gonny van der Zwaag | iCulture.nl - · Laatst bijgewerkt:

Reacties: 18 reacties

  1. Ik had dit liever per app gezien, dat je kon kiezen welke je automatisch laat updaten! Ik ben er blij mee, maar heb 1 specifieke app op de iPad die ik liever niet update! 🙁 jammer dat ik nu voor alles dat moet uitzetten!

  2. Ongelofelijk. Dat verlanglijstje heeft Android al 1,5 jaar. Ik vind de meerwaarde niet in verhouding staan tot het namaken van iets van Android :/

    Fijn trouwens dat je automatisch updaten kan uitzetten!

  3. Er wordt altijd aangegeven als er een update is gedaan van een app een lijstje met alle verbeteringen/veranderingen is ook altijd aanwezig. Hier staat auto update dus gewoon aan.

  4. @Maurice: natuurlijk is Android wel lekker innovatief?

  5. Een app in Verlanglijst zetten werkt wel, maar nog niet bij alle apps. Eerst de betreffende app aanklikken, daarna rechtsboven op het vierkantje met pijltje klikken en je krijgt de optie.

  6. Wat ik me nog afvraag over die automatische updates:
    – Kun je op een of andere manier zien welke apps geupdate zijn, krijg je bijvoorbeeld een melding in het notificatiecentrum?
    – Maakt apple nu ook gebruik van delta-updates? Dat lijkt me wel een voorwaarde voor het gebruik van automatische updates.

  7. Ik mag hopen dat je ook kunt instellen dat een update alleen op wifi binnen gehaald wordt. Anders kan hij zomaar op 3g databundel updates binnen gaan halen.

  8. Origineel geplaatst door Jörgen
    Wat ik me nog afvraag over die automatische updates:
    – Kun je op een of andere manier zien welke apps geupdate zijn, krijg je bijvoorbeeld een melding in het notificatiecentrum?
    – Maakt apple nu ook gebruik van delta-updates? Dat lijkt me wel een voorwaarde voor het gebruik van automatische updates.

    Op je eerste vraag is het antwoord ja, als je apps op de achtergrond geüpdatet zijn krijg je daarvan netjes eenmmeleing in het notificatie scherm.

    Wat betreft je tweede vraag, bedoel je apple software updates of app updates van third-party ontwikkelaars?

  9. Leuk automatische updates, erg handig maar wat ik me afvraag is. Stel ik heb een app die crashed met opstarten, deze word ge update en werkt weer naar behoren.

    Wanneer weet ik nu dat de app weer goed werkt?

    @Roel: Wat op het plaatje net buiten beeld valt is de slider “Gebruik mobiele data”. Als je deze uitzet zullen apps alleen geupdate worden via Wifi.

  10. Ik zou nog graag op youtube de push update functie willen zien. Een push update krijgen en als je deze klikt dat de app al open is en de inhoud verniewt is.

  11. Origineel geplaatst door Jop
    Wat betreft je tweede vraag, bedoel je apple software updates of app updates van third-party ontwikkelaars?

    Ik bedoel de updates van third party ontwikkelaars, iOS gebruikt zelf al delta updates. Updates van asphalt 7 zijn nu 1GB groot, dat is niet echt ideaal.

  12. Het beste nieuws vindt ik dat de app store veeel sneller is dan die van ios 6.
    Installeren gaat ook sneller lijkt wel.
    En in iTunes als je muziek download doet die nu 3 tegelijk en verwerken ook 3 tegelijk op iphone 5.

  13. Bij mij werkt updaten via App Store sowieso niet in de iOS 7 beta! dus automatisch updaten heb ik nog niet kunnen testen

    EDIT:
    sinds net werkt updaten weer wel(waarschijnlijk door verbinding met wifi en ja ik heb de optie om mobiele data te gebruiken aan staan) ik vind automatisch updaten erg handig 🙂

  14. Word het nu ook eindelijk eens mogelijk om in landscape houding te surfen door de app-store? Stoor me er echt aan dat het tot nu toe nooit mogelijk is geweest.

  15. @Joey: Stel jezelf anders eens de vraag wat voor extra functionaliteit je eruit kan halen.

    Typen in landschapsmodus kan ik me wel voorstellen, maar daar blijft het voor mij bij.

  16. Origineel geplaatst door Roel
    Ik mag hopen dat je ook kunt instellen dat een update alleen op wifi binnen gehaald wordt. Anders kan hij zomaar op 3g databundel updates binnen gaan halen.

    Dat dacht ik dus ook wel. Ik denk het overigens wel want dat kan je ook al zo instellen met fotostream e.d.

  17. Klopt het dat bij de hitlijsten je weer verticaal scrollt en niet meer horizontaal zoals in iOS6?

  18. @Sander: Nog niet opgemerkt dat je sinds een ( lang) tijdje HORINZONTAAL moet scrollen door de app lijsten ??
    App store in landscape modus zou dus wel degelijk een meerwaarde zijn voor sommigen.

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.