Reacties voor: Welke iOS 7-functies ondersteunt mijn iPhone, iPad of iPod touch?

In deze vergelijking bekijken we welke nieuwe iOS 7-functies precies op welke iPhones, iPads en iPods werken.
Bastiaan Vroegop - · Laatst bijgewerkt:

Reacties: 47 reacties

  1. Jammer dat iTunes Radio alleen in de VS beschikbaar is =[

  2. Hoezo kan Airdrop nou weer niet op de iPad3?

  3. Ik verbaas me er wel over dat ze nu al beginnen onderscheid te maken tussen de iPad 3 en de iPad 4. Het ligt waarschijnlijk aan mij, maar ik zie deze twee iPads gewoon als identiek waarbij de iPad 4 een licht vernieuwde versie is van de iPad 3.

  4. @Phunx: Is hardware voor nodig wat niet in de iPad 3 zit.

  5. @Phunx: @Jona: Tijdens de keynote is verteld dat dit aan de hardware ligt. Net zoals het ook niet met MacBooks ouder dan mid 2010 (uit mijn hoofd) niet kan, kan het ook niet met oudere iDevices.

  6. Origineel geplaatst door Phunx
    Hoezo kan Airdrop nou weer niet op de iPad3?

    Om ongeveer dezelfde reden dat het ook niet werkt op iets oudere MacBook Pro en iMac die de QuickSync functie niet in de i5/i7 processor hebben. In de oudere iPhones en iPads is het dan de Wi-Fi radiochip die de functie (MIMO) niet ondersteund.

  7. Yes! Yes! Yes!!!!!

    Vierkante foto’s!! Eindelijk kan die Polaroid de deur uit.

    🙂

  8. …Gebruikers van een oude, niet ondersteunde iPhone hoeven niet heel veel functionaliteit te missen. Alleen AirDrop en de mogelijkheid om foto’s te maken met filters ontbreken voor de iPhone 4 en iPhone 4S…

    Gebruikers van een oude, niet ondersteunde iPhone moeten heel veel missen, want kunnen iOS 7 niet draaien.

    De iPhone 4 en iPhone 4S zijn dan ook gewoon wèl ondersteunde telefoons natuurlijk.

  9. Origineel geplaatst door Jona
    Ik verbaas me er wel over dat ze nu al beginnen onderscheid te maken tussen de iPad 3 en de iPad 4. Het ligt waarschijnlijk aan mij, maar ik zie deze twee iPads gewoon als identiek waarbij de iPad 4 een licht vernieuwde versie is van de iPad 3.

    Dat ligt aan de nieuwe hardware.
    De ipad 3 heeft geen wifi-direct.

  10. Ik dacht dat fotofilters wél ondersteund werd op 4S? Videofilters inderdaad niet.

  11. En het parallax effect, doet dat t ook op de iPhone 4 en 4s?

  12. @bas: Ja had ik al verwacht hoor :s

  13. ‘t Valt me op dat er meer features voor de oudere toestellen zijn dan bij iOS 6. Maar misschien komt dat omdat er nog maar weinig features bekend zijn. En dan nog, de iPhone 4 heeft toch veel functionaliteit gekregen, hoor. Dat AirDrop interesseert me nu niet zo, evenals de fotofilters tíjdens het fotograferen. Kan alsnog naderhand, dus maakt mij niet uit. En ik heb een iPod touch 5G die het wel ondersteunt. 😛

  14. Origineel geplaatst door Sebastiaan
    En het parallax effect, doet dat t ook op de iPhone 4 en 4s?

    Nope, niet op de iPhone 4 in elk geval.

  15. Apple wil dat we elk jaar het nieuwste apparaat kopen.

  16. Origineel geplaatst door Sebastiaan
    En het parallax effect, doet dat t ook op de iPhone 4 en 4s?

    Ik kan je zeggen dat ‘t parallax effect het niet doet op de iPhone 4. Net zoals de quasi/semi transparante overlays/popus. Deze zijn ‘solide’ op de iPhone 4. En ook het ‘dock’ waar de vaste iconen in staan is een solide balkje in plaats van semi-transparant.

    Performance-gewijs is het zeker geen vooruitgang op de iPhone 4 – de animaties die wél in het iOS zitten gaan in veel gevallen niet helemaal soepel. Er mist op de 4 een hoop flair die iOS7 nou juist zo modern laten aanvoelen.

    Jammer. Toch maar ‘s kijken wat de volgende lichting iPhones zal brengen en overstappen naar een nieuw modelletje, want dit nieuwe iOS staat mij wel aan, de opgeruimde visuals vind ik persoonlijk bijzonder fraai.

  17. Origineel geplaatst door Frans Drent
    Apple wil dat we elk jaar het nieuwste apparaat kopen.

    Dat willen Samsung en Nokia ook. Wees blij dat Apple niet 30 verschillende modellen per jaar uitbrengt.

  18. Oke dus ik mis in mijn iPhone 4 kleurfilter tijdens het maken van de foto (iets wat ik toch achteraf zou gebruiken en wat wel kan) panorama fotos, siri, airdrop (die ik nooit zal gebruiken) en dat is het (en hopelijk blijft dat zo)

    Nou nu maar hopen dat het niet al te veel van mijn ruimte inneemt, ik heb een 8Gb iPhone 4 en met iOS 6.1.3 heb ik maar 6.31gb over, nu met alles erop is het nog maar 2.14GB over maar ik moet echt minimaal 1.5gb overhouden.

    Nu maar hopen dat iOS7 net zo vloeiend werkt als iOS6 nu, iPhone 4S heeft geen hoge RAM vebruik hoorde is en iPhone 4 en 4S hebben beide 512mb ram dus dat lukt wel, alleen de dual-core van de 4S zal het toch net iets sneller doen maar hopelijk blijft het ok.
    Ik doel hiermee op het feit dat iPhone 3GS maar 20 tot 40mb ram overhoudt bij iOS6 als alles uitstaat, ter vergelijking mijn iPhone 4 houdt dan 200 a 280mb ram over als alles uit is, ik wil dus niet hetzelfde effect hebben.

    @Ruben: dus alles is solide op de iPhone 4? apart zeker omdat de transparante effecten in iOS6 wel op de iPhone 4 zijn.
    Maar is het nou echt zo erg laggy met de iPhone 4 dan en iOS7? ik heb nog niks zelf kunnen zien of uittesten, zo vond ik iOS6 op de iPhone 3GS redelijk op de lag in coverflow, af en toe bij scrollen en bij spotlight na dan.
    Want als het net zo erg of erger is, vraag ik mij af of het verstandig is om iOS7 op iPhone te gebruiken omdat het dan minder is.

    En die bewegende elementen zoals de wallpaper in lockscreen is er zeker ook niet?
    Of dat mee beweeg effect in de homescreen?

  19. Origineel geplaatst door Remco
    Dat ligt aan de nieuwe hardware. De ipad 3 heeft geen wifi-direct.

    Een wifi chip is een wifi chip. Dat Apple de wifi-chip geen ad-hoc verbindingen laat opzetten, is puur marketing.
    Ik denk dat bij een evt. jailbreak Airdrop zeer snel beschikbaar is voor oudere devices.

  20. @Frans Drent: Dat wil ik ook, maar kan niet.
    De nieuwe functies en uiterlijk zijn mooie verbeteringen.
    Dat niet alle hardware dit kan trekken is jammer en begrijpelijk.

  21. Is er iemand die kan vertellen hoe iOS 7 werkt op de iPhone 4S?
    Want de iPhone 4 lijkt toch veel te missen, zoals de parallax en de ‘doorzichtigheid’…

  22. Origineel geplaatst door Patryk
    Nou nu maar hopen dat het niet al te veel van mijn ruimte inneemt, ik heb een 8Gb iPhone 4 en met iOS 6.1.3 heb ik maar 6.31gb over, nu met alles erop is het nog maar 2.14GB over maar ik moet echt minimaal 1.5gb overhouden.

    Het installatiepakket van iOS7 voor de iPhone 4 weegt zo’n 1,06GB – en waarschijnlijk wordt dat wel iets meer als ‘t op je telefoon installeert. Dus reken grofweg 1,5GB. Dus ga er maar vanuit dat je ongeveer 6GB beschikbaar hebt ná installatie van iOS, zonder apps e.d.

    Nu maar hopen dat iOS7 net zo vloeiend werkt als iOS6 nu

    Niet op de iPhone 4 – daar merkt je echt wel dat het performance gewijs wel achteruit gaat. Merkbaar. Het is gewoon allemaal niet meer zo soepel als je gewend bent. Gaat allemaal wat moeizamer lijkt het wel.

    dus alles is solide op de iPhone 4? apart zeker omdat de transparante effecten in iOS6 wel op de iPhone 4 zijn. Maar is het nou echt zo erg laggy met de iPhone 4 dan en iOS7?

    Like I said – je hebt een zwaar versimpelde versie van iOS7 op iPhone 4 – een hoop animaties en effecten zijn gewoon niet aanwezig. Transparantie is er niet, het is niet compleet.

    En die bewegende elementen zoals de wallpaper in lockscreen is er zeker ook niet? Of dat mee beweeg effect in de homescreen?

    Krijg je allemaal niet nee. Daarvoor moet je nieuwere hardware in huis halen.

  23. @Ruben: Als ik jouw commentaar lees begin ik al te vrezen voor de iPhone 4S…

  24. Belachelijk eigenlijk naar het geld dat je voor neerlegt.

  25. Origineel geplaatst door Sven
    @Ruben:Als ik jouw commentaar lees begin ik al te vrezen voor de iPhone 4S…

    Over de iPhone 4S kan ik niks zeggen. Ik ben ‘beperkt’ tot het testen op een 4. Maar ik denk dat de 4S wel een stuk beter uit de verf zou komen, die was in iOS6 ook al een stuk ‘snappier’ (kom eff niet op een gelijksoortig Nederlands woord ;-)).

    Maar de iPhone 4 is wel aan z’n laatste software ronde begonnen, dat is een ding wat zeker is.

    Origineel geplaatst door MartinL
    Belachelijk eigenlijk naar het geld dat je voor neerlegt.

    Het is niet heel anders bij de concurrentie. Als je een Android apparaat neemt heb je hetzelfde geneuzel, alleen dan nog veel erger. Daar is de kans dat je naar een volgende Android versie kunt upgraden vaak ‘at the mercy of the operators’. Dus dan heb je op niveau 1 Google die een nieuwe versie van Android uitrolt, op niveau 2 de telefoonfabrikanten die kiezen welke telefoons ze de nieuwe software gaan geven en op niveau 3 vaak nog de operators/aanbieders die het een en ander moeten uitrollen.

    —–

    On another note – het is nog wel echt de eerste Beta. Niet zozeer als in: het iOS werkt niet lekker, maar meer de third-party apps die hard aan de bak moeten. Er is blijkbaar erg veel verandert in de API’s. WhatsApp werkt bijvoorbeeld wel, maar is erg buggy, als van chat wisselt werkt het toetsenbord (oude stijl) niet meer. Veel apps die gebruik maken van de ingebakken iOS(6) styling hebben nu last van uitlijningsfouten omdat het standaard lettertype drastisch anders is. Dus het is echt een Beta 1 nog, vind ik persoonlijk altijd wel vermakelijk op één of andere manier 😉

  26. @Ruben: Dat is flink genaaid op zich overleef ik het dat er minder gimmick is mitst de performance oke is.
    Waardeloos.

    @Sven: Kennis is een dev die heeft een iPhone 4S en eigenlijk zorgde dat ervoor dat ik dus mij zorgen maakte over iPhone 4, bij zijn 4S merk je gewoon dat het niet snappy is zoals we dat op de iPhone 5 zien, het zal dan wel beter zijn dan iPhone 4 maar het voelde aan net als iPhone 3GS af en toe maar niet altijd.

    Hmm ze hebben de boel dus flink ver****t vind ik, had dan beter geen update uitgebracht voor iPhone 4 als het zo traag is 🙁

    Aan de andere kant, je kan als je de beta gebruikt wel downgraden naar 6.1.3 (thank god) maar het is een beta zoals gezegd en wie weet werkt de uiteindelijke versie dan wel snappy op de 4 (hoop ik).
    Als iOS7 uitkomt wacht ik wel op “slachtoffers” die wel iOS7 op i4 zetten, dan merk ik het vanzelf wel.

  27. Origineel geplaatst door Patryk
    Hmm ze hebben de boel dus flink ver****t vind ik, had dan beter geen update uitgebracht voor iPhone 4 als het zo traag is

    Ben ik niet helemaal met je eens. Het verschil komt mij inderdaad ook bekend voor. Doet me denken aan toen ik nog een 3G had en daarna een iPhone 4 in handen kreeg. De 3G was ineens sloom, en dat kon niet meer ‘ontzien’ worden. Harde werkelijkheid, vooral op mobiel gebied gaat het de afgelopen ~36 maanden extreem hard qua ontwikkelingen (CPU’s en chipsets) — daar is niks aan te doen, all part of the game.

    Maar gelukkig verplicht niemand je om je iPhone 4 te upgraden naar iOS7 😉 … nog … want ik voorzie nog wel een probleem met het backwards compatible houden van apps. Er is zo veel anders nu, qua elementen, qua API’s — dat het dit keer niet lang zal duren voor er apps zijn die minimaal iOS7 vereisen.

  28. Ik heb iOS7 nu een ochtendje kunnen testen en het valt me erg mee. Ik heb een iphone 4 en inderdaad het glassy en parallax effect doen het niet op de iphone4, maar de door andere beschreven traagheid heb ik niet ondervonden. Het helpt trouwens, zoals elke update naar een nieuw versienummer, om of wel een restore te doen of eerst een factory reset te doen en dan te updaten. Ik heb daarna trouwens gewoon weer een backup teruggezet.

    De animaties werken erg soepel en alles voelt heel goed aan. Een aantal apps werken al goed samen met de nieuwe background functionaliteit. Ik heb nog geen niet werkende apps gevonden. Ook dat is een goed teken, want dat was heel anders bij de iOS6 beta. Er zit trouwens wel transparantie in de map-icoontjes. Dus transparantie werkt wel.

    Ik denk dat met een jailbreak truc de glass en parallex effecten wel geactiveerd kunnen gaan worden. Dit verwacht ik omdat deze effecten wel op een andere manier terug komen. In een aantal apps is het wel terug te zien namelijk. Ik zal later wel een betere analyse geven als ik het iOS verder heb doorgrond.

  29. Kleine update, eerste filmpjes op Youtube zijn verschenen waarin men een iPhone 4S gebruikt. De transparantie is wel aanwezig op de 4S, het is duidelijk te zien. Het lijkt ook nog redelijk snel te werken. Over de parallax kan ik niets zeggen.

    Edit: Parallax blijkt ook op 4S te werken!

    Jammer voor de iPhone 4 gebruikers dat ze een scaled down versie krijgen…

  30. Schandalig dat iOS 7 niet geschikt is voor de IPhone 3GS, immers is deze nog tot eind vorigjaar verkocht door Apple. Het is niet acceptabel dat je die nog geen jaar later niet meer ondersteund. Ga toch steeds meer voelen voor Android, deze blijft veel langer ondersteunen.

  31. Origineel geplaatst door Sjon
    Schandalig dat iOS 7 niet geschikt is voor de IPhone 3GS, immers is deze nog tot eind vorigjaar verkocht door Apple. Het is niet acceptabel dat je die nog geen jaar later niet meer ondersteund. Ga toch steeds meer voelen voor Android, deze blijft veel langer ondersteunen.

    Eh, de 3Gs mag dan wel tot eind vorig jaar verkocht zijn maar ‘t ding is gewoon 4 generaties ouder. En dat ophemelen van Android zou ik ook mee uitkijken, voor updates ben je daar namelijk afhankelijk van de fabrikant van je toestel en die houden er vaak binnen een jaar al mee op.

    Ik hoop wel dat het parallax effect nog op de iPhone4 komt net als die doorzichtige panelen aangezien dat imho niet zo ontiegelijk veel performance kan vreten.

  32. Wel jammer dat veel van die mooie animaties, het glossy, het transparante. Van het ‘gorgeous’ van iOS 7 niet op mijn iPhone 4 kunnen… Balen. Apple blijft wel manieren vinden om mensen naar de nieuwe iPhone’s te laten upgraden. Maar waarom kan bijvoorbeeld zo’n half-transparant Control Center niet op een 4?

  33. Ben en blijf erbij dat Apple hardware die ze een half jaar gelden nog volop verkochten, moeten blijven ondersteunen. Hoezo 4 generaties ouder, denk je informatie en berekening dan niet klopt. Maar de android app’s blijven wel draaien ook op oudere OS. Kijk naar whatsapp, die draait nog op Android OS 2.1, dat lukt je niet op een even oude IPhone 3 met iOS 4..@Sebastiaan:

  34. Origineel geplaatst door Sjon
    Ben en blijf erbij dat Apple hardware die ze een half jaar gelden nog volop verkochten, moeten blijven ondersteunen. Hoezo 4 generaties ouder, denk je informatie en berekening dan niet klopt. Maar de android app’s blijven wel draaien ook op oudere OS.@Sebastiaan:

    De huidige iPhone is de 5, dan heb je de 4s (1 gen. ouder), de 4 (2 gens. ouder) en dan pas de 3gs (3 gens ouder, k je hebt gelijk, maar de 5 is ook al niet meer de jongste… kwestie van tijd voordat de 5s / 6 er is)

    Net als dat er op oudere versies van Android nog later gereleasete apps draaien werken veel applicaties die nu gereleased worden ook nog gewoon op je 3gs (iOS6) en vaak zelfs nog op iOS5. Ligt imho ook niet aan Apple maar aan de developer die er voor kiest om iOS4/5/6 ondersteuning te bieden.

    Origineel geplaatst door Mine Timelapser
    Wel jammer dat veel van die mooie animaties, het glossy, het transparante. Van het ‘gorgeous’ van iOS 7 niet op mijn iPhone 4 kunnen… Balen. Apple blijft wel manieren vinden om mensen naar de nieuwe iPhone’s te laten upgraden. Maar waarom kan bijvoorbeeld zo’n half-transparant Control Center niet op een 4?

    Hoogstwaarschijnlijk gaan ze ‘t gooien op hardware beperkingen, iets wat op zich niet ondenkelijk is gezien de 4 nog een single core “systeem” is, dan heb je gewoon minder cycles over extra dingen mee te doen zoals realtime transparantie en realtime parallax berekeningen. Al kan ik me voorstellen dat er straks een jailbreak tweak komt die dat toch mogelijk maakt op de iPhone4 en dat ‘t dan uiteindelijk allemaal wel mee blijkt te vallen.

  35. Origineel geplaatst door Jona
    Ik verbaas me er wel over dat ze nu al beginnen onderscheid te maken tussen de iPad 3 en de iPad 4. Het ligt waarschijnlijk aan mij, maar ik zie deze twee iPads gewoon als identiek waarbij de iPad 4 een licht vernieuwde versie is van de iPad 3.

    Het verschil is behoorlijk. De 4 gebruikt een heel andere processor. Dan liggen de 2 en de 3 nog dichter bij elkaar. Maar dat de 3 of zelfs de 2 niet in staat zouden zijn tot Airdrop lijkt me kul of zijn deze niet in staat tot peer tot peer via Wifi?

  36. Werkt het ‘parallax’ effect ook op de ipad (3)?

  37. @Coen: Ik denk niet dat überhaupt iemand buiten Apple dat al weet gezien nog niemand iOS7 op überhaupt een iPad heeft staan of gezien.

  38. @sjon De hele interface is gemaakt met het oog op retina-schermen. Het is daarom logisch dat de 3gs niet meer wordt ondersteund, want die heeft geen retina.

  39. Ongetwijfeld waar dat het voor retina gebouwd is, maar daar heeft de klant toch geen boodschap aan. De klant koopt eind 2012 een splinternieuw toestel 3 GS, en mag verwachten dat deze nog een aantal jaar zal worden ondersteund. Vooral voor een kwaliteitsproduct zoals Apple wil uitstralen.@Fedor Roovers:

  40. Kan ik dan ook nog wel bellen met mijn iPhone4 ? met iOS-7

  41. Alsjeblieft zeg, wat een zielig geneuzel hier door de mensen.

    Dat je een half jaar geleden nog een nieuw uit de doos 3GS of nu nog een nieuw uit de doos 4 kunt kopen maakt het toestel niet nieuw. Je weet op het moment dat je je portefeuille laat meebeslissen dat je een oud toestel koopt, weliswaar in een nieuwe doos maar het blijft een oud toestel.

    Vergeet niet dat op het moment dat iOS 7 uitkomt, deze speciaal gemaakt en toegespitst is op de iPhone 5S/6. Dat betekend dat de iPhone 4 3 generaties ouder is en de 3GS 4 generaties ouder is. Al met al gemiddeld dus 3 á 4 jaar ouder en volgens de Wet van Moore 1.5 tot 2x minder krachtig. Het is sowieso al vrij vriendelijk dat Apple de 4 nog laat meesnoepen van (de basis van) iOS7.

    Dat er daarbij een paar minder essentiële functies werken is inherent hieraan. Immers zijn het diezelfde zeikerds die miepen dat hun telefoon zo traag als stront door een trechter is, als ze deze functies niet uitschakelen.

    Zelf heb ik een iPhone 4 en ja ik vond het ook kut dat Siri niet werkte op mijn telefoon en ik dacht ook dat het een onzin verhaal was dat de hardware het niet aankon. Totdat ik middels een jailbreak Siri erop had weten te krijgen, toen kwam ik erachter dat mijn telefoon idd 10 seconden of langer nodig had om de meest simpele Siri commando’s te kunnen verwerken.

    Dus de kans is idd groot dat er JB tweaks zijn om bepaalde elementen te kunnen activeren, maar ga er dan vanuit dat je telefoon lekker traag wordt. En dat ligt niet aan Apple, dat ligt aan het feit dat de techniek nu eenmaal snel vooruit gaat en dat jij zo nodig goedkoper aan een iPhone moest geraken.

    De preview filter heeft nu eenmaal veel rekenkracht nodig, hij moet immers meerdere keren het beeld op de camera kunnen tonen en live de aanpassing van de filter eroverheen kunnen gooien.

    Airdrop heeft nu eenmaal een chip met antenne nodig die zowel zijn Wifi/3G (Apple gebruikt een chip met 2 functies in 1) actief kan houden en daarnaast een ad-hoc verbinding kan maken (met meedere iPhones, iPads tegelijk). En dat zat toen helaas niet in de iPhones.

    Voor bovenstaande problemen zijn 2 oplossingen, te weten:

    1. Apple moet voortaan niet alleen in de toekomst kunnen kijken om te weten welke functies ze gaan toevoegen aan een iOS, maar tevens technieken kunnen gebruiken die op dat moment nog niet bestaan.

    2. Mensen moeten niet zo krenterig zijn om willens en wetens een oud model iPhone te kopen, omdat ze ook een graantje mee willen pikken van de magie om vervolgens te zeiken dat het niet meer het nieuwste van het nieuwste is/Mensen moeten , als ze vanwege budgetoverwegingen kiezen voor een ouder model, tevreden zijn met hun aankoop en bewust zijn van het feit dat ze er niet alles mee kunnen wat de toekomst gaat brengen en hun afgunst onder bedwang houden.

    Zoals ik al zei heb ik een iPhone 4, toen ik hem kocht had ik nog helemaal geen ervaring met Apple en een maand later kwam de 4S uit met Siri. Ja dat was wel ff kut, maar zo is het leven. Inmiddels heb ik een MBP en ben ik als out MCTS 100% Apple fan geworden en ga ik nimmer meer terug. Ook heb ik sinds een halve maand een iPhone 5 bij mijn nieuwe abbo gekregen. Welke ongeopend is en op Marktplaats staat, omdat ik weet dat er over een paar maanden een nieuwe iPhone op de markt komt welke ik wil gaan kopen. Mijn vriendin gebruikt intussen haar, op hetzelfde moment gekochte, iPhone wel en ik kijk met plezier hoe zij ontdekt hoe geweldig een iPhone is.

    Voor de mensen die het bovenstaande niet kunnen wens ik veel succes met hun verdere stappen richting Android. Het zal mij, Apple en andere Apple enthousiasten ons reet roesten of jij naar Android overstapt. Bedenk dan wel dat de kans groot is dat je al helemaal kun fluiten naar een update.

    Zoals het onderstaand onderzoek uit 2011 laat zien, is de kans vrij groot dat je binnen een jaar na uitbrengen van een NIEUW toestel al erachter komt dat je de opvolgende Android versie wel op je buik kunt schrijven.

    http://theunderstatement.com/post/11982112928/android-orphans-visualizing-a-sad-history-of-support

  42. En de iPod toch 4 dan? Die is nog volop verkocht tot 30mei dot jaar en er komen nu al geen nieuwere iOS softwares voor?! Dats dus echt balen

  43. @bas: Even inloggen met een US account. Werkt prima hier.

  44. Mijn ervaring is dat de slechtst betalende klanten altijd denken dat ze het meeste kunnen krijgen.

    Tip voor deze mensen: probeer Samsung.
    Oneindig veel toestel voor super weinig geld.

  45. ik heb een beta versie van ios 7. ikvind het de moeite waard, en ik kan je verzekeren, ik had men iphone 4 eerst ge-erased, met ios 6.1.3 had ik nog 6.1gb, met ios 7 6.0gb. niet zo erg dus. mijn iphone is iets trager, maar valt niet erg op. ook wordt mijn batterij sneller warm. als je nog iets wilt weten, vraag het maar

  46. de ipod 4 zou te traag worden, en ze zouden een apparte versie moeten maken waar te veel tijd aan verspildt zou worden. je kan altijd je ipod jailbreaken en een ios 7 theme downloaden.

  47. ik heb de beta op mn iphone 4, niks trager hoor!!
    hetzelfde als ios 6 op de ipod 4

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.