Reacties voor: iOS 7: iPhone-apps zien er beter uit op iPads zonder retinascherm

De derde bètaversie van iOS 7 laat iPhone-only apps mooier zien op iPads zonder Retina-scherm. Er is geen 2x weergave meer.
Redactie iCulture.nl - · Laatst bijgewerkt:

Reacties: 9 reacties

  1. Toch mooi om te zien dat ze jailbreak functionaliteiten steeds meer native maken 🙂

    Het enigste wat ik nog gebruik is lockinfo, sbsettings en tethering. Voor de rest heb ik er al geen jailbreak meer nodig 🙂

  2. En cyntact… (Afbeeldingen van contactpersonen in je contactpersonenlijst…)

    Echt bizar dat Apple dat nog steeds niet zelf bedacht heeft dat dat handig kan zijn…

  3. De titel lijkt te melden: koop geen iPad met retina scherm maar neem een goedkopere iPad, terwijl het artikel bedoeld dat op ipad’s zonder retina de (iPhone)apps er beter uitzien bij iOS7 in vergelijk met iOS6. Bij ipad’s met retina scherm is er geen verschil tussen iOS 6 of 7.
    De titel kan je dus op 2 manieren uitleggen 😉

  4. Jammer dat er nog geen iPad versie komt.

  5. Werkt nog niet helemaal lekker, MijnPakket-app van postnl is nu zo opgeblazen dat ik moet scrollen om alles te kunnen zien, e.e.a. ziet er erg ingezoomd uit…

  6. @Gonny van der Zwaag:

    Origineel geplaatst door Gonny van der Zwaag
    @Ro: De titel geeft geen koopadvies; het informeert alleen. Titels zijn ook vaak kort, zodat daarin niet het hele verhaal kan worden verteld.

    Snap ik helemaal 😉 maar meestal kan je de titel niet zo verschillend uitleggen…ik vond het wel eens grappig om dat zo te lezen…niets dan lof voor je site! Groet.

  7. Zijn nu ook iPhone 5 geoptimaliseerde apps (1136/640) in dat formaat te zien op de iPad?

  8. De voor de iPhone bedoelde apps van o.a. de Volkskrant, Trouw en het Parool zijn hierdoor op de iPad mini onbruikbaar geworden. De tekst is wel erg helder, maar valt nu half buiten het scherm. Scrollen of verkleinen kan niet. Onleesbaar dus.

  9. @Ro: De titel geeft geen koopadvies; het informeert alleen. Titels zijn ook vaak kort, zodat daarin niet het hele verhaal kan worden verteld.

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.