Reacties voor: iOS 7 geïnstalleerd op 90 procent van alle iDevices

iOS 7 staat geïnstalleerd op 90 procent van alle iPhones, iPads en iPods. Dit blijkt uit data verzameld door Apple.
Bastiaan Vroegop - · Laatst bijgewerkt:
21 reacties
 1. Meten ze de beta’s niet??

 2. 90 9 2 = 101% das ook knap!

 3. Netjes. 101%!

 4. Waarschijnlijk is de onder iOS6 1,7% ofzo en de andere – 1/2%

 5. het is alleen jammer dat berichten steeds storing heeft sinds IOS7 er is wreder helemaal top zou niet anders willen

 6. Waarom is dit cijfer indrukwekkend, voor de meeste mensen is dit gewoon een update zoals bij alle apps.

 7. Ook zijn er mensen die niet kunnen upgraden: iPhone 2g, 3G, 3GS + iPod touch 1-4g + iPad 1 kunnen geen ios 7 draaien

 8. En de mensen die niet meer kunnen upgraden zullen ook niet snel meer naar de appstore gaan. Het is zwaar irritant om bij om de app een melding te krijgen dat hun iOS niet wordt ondersteund.

  Tijdje terug was m’n iPhone 4 kapot, dus een week of 2 met mn oude iPhone 3G moeten doen. Kon zelfs whatsapp niet eens meer installeren.

  Ik weet dat de appstore inmiddels ook met meerdere versies werkt voor oudere iOS modellen, echter was dat destijds ook al. Niet alle oude apps hebben nog/al zo’n versie in de appstore staan.

  Als het alleen gemeten is aan de hand van de mensen die een keer de appstore open hebben staan dan missen ze dr een hoop. Ik weet van mezelf dat het ooit zeker wel een maand kan duren eer ik hem weer open. Helemaal sinds de automatische updates is ingebouwd in iOS.

 9. 2 ipad 2’s hier een op laatste ios en een op ios6

  Spijt dat ik naar ios 7 ben gegaan, device is langzamer en crashed vaker..

  Ik ga afscheid nemen van Apple als mijn Ipad’s het straks allemaal niet meer aan kunnen.
  Mooi spul, maar erg duur en performance gaat achteruit met iedere update, te duur om dit te accepteren.

  Bye apple..

 10. U doet maar! Ben in dan de enige met 2 iPhones en een iPad op iOS 7 die nooit problemen heeft met snelheid en stabiliteit? Die steeds tevreden is met de updates?

 11. @swiftfox: Nee hoor, toen ik iOS 7 draaide (nu inmiddels iOS 8 beta) werkte alles heel goed. Geen problemen gehad. En dat ook nog eens op een iPhone 4s. 😛

 12. Zit hier fysiek 6 meter van een Airport Express repeater en NOG STEEDS airport signal loss meldingen (stock iOS 7.1.2)
  Apple ga je schamen

 13. Als je zelf trager bent dan iOS zul je er geen last van hebben idd

 14. nou de iculture app nog. die is nog steeds niet ios7

 15. @Arie: Als je een andere tablet gebruikt uit 2011 wordt het vast veel beter? Je mag er wel 1 ruilen voor mijn iPad 1, daar kan geen ios 7 op. Ik vind het knap dat Apple nog zo lang de oudere producten kan blijven voorzien van nieuwe ios.

 16. Dat zoveel iphonebezitters iOS 7 hebben gedownload verbaast mij niets. Je moet immers wel mee met de updates. Dat is nu eenmaal de strategie van Apple m.b.t. al haar apparaten. Ik heb nog steeds een 3GS, dus ik kan niet updaten naar iOS 7. Het enige dat ik jammer vind is dat nieuwe apps steeds vaker alleen voor iOS 7 zijn.
  Wordt het geen tijd dat Apple meer aan duurzaamheid gaat doen?

 17. @Anna: hah stap jij maar snel over op ANDROID, ik denk dat je snel terugkomt op “duurzaamheid”. Ik denk dat je iets cruciaals hebt gemist.

 18. @Ad: Anna heeft volkomen gelijk, bij Apple leven we in een wegwerpmaatschappij, iPods mogen maar 2 iOS updates mee en hoewel ze nog prima werken zijn ze onbruikbaar. En ook de steeds weer terugkerende cijfers over iOS7 gebruik zijn onwaar.
  Oudere devices zonder iOS die nog wel bruikbaar zijn en weliswaar minder gebruikt worden worden hierin niet meegenomen, 90%, laat me niet lachen….

 19. @Michiel: Whatsapp werkt gewoon op mijn oude iphone 3G dus snap niet hoe je hierbij komt. Ik heb uit test whatsapp verwijderd en vervolgens opnieuw geinstalleerd. Werkt prima.

 20. Ik had geen andere keuze want de iPhone 5s kan niet anders dan ios 7 momenteel

 21. @Tine: Hmm, niet helemaal. De iPod touch van de vijfde generatie mag nog genieten van iOS 8. Maar dat komt omdat deze precies dezelfde hardware heeft als de iPhone 4s; een dual-core A5-chip, 512 MB RAM enz.

  Terwijl de iPod touch van de vierde generatie net als de iPhone 4 een single-core A4-chip had, maar met de helft minder RAM-geheugen.

  Apple is één en al duurzaamheid. Sommigen beseffen dat niet, maar zoals Ad al heel mooi zegt: hah stap jij maar snel over op ANDROID, ik denk dat je snel terugkomt op “duurzaamheid”

  De iPhone 4 had/heeft toevallig veel moeite met het draaien van iOS 7, maar de iPhone 4s daarentegen draait iOS 8 nog probleemloos, kan ik bevestigen als bèta-gebruiker. Ligt dus echt aan de hardware. Apple kan niet voorspellen of een apparaat een toekomstige update goed aankan. Wellicht zal de iPhone 5 volgend jaar ineens veel moeite gaan krijgen met iOS 9, dat weet je gewoon niet.

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.