Reacties voor: ‘iOS 7 geïnstalleerd op 71 procent van alle iDevices’

iOS 7 draait op 71 procent van alle iOS-apparaten, aldus een onderzoek van Mixpanel.
Bastiaan Vroegop - · Laatst bijgewerkt:

Reacties: 50 reacties

  1. Ik moest van de week even iets doen met een iPhone met iOS 6 en kreeg gelijk een beetje heimwee. Ik vind iOS 7 niet slecht ofzo, maar iOS 6 was zo lekker rustig zonder al die kleurtjes en vage gradiënt icoontjes.

  2. Bizar hoe snel iOS 7 toch wel geadopteerd wordt. Na alle negatieve berichten…

  3. @Daniel: ja inderdaad.

  4. Ik vind iOS 7 allesbehalve goed. Ik heb dik spijt dat ik overgestapt ben. Crashes, traag, noem maar op. Dit bij mijn iPad 3 en 4. Volledig gewist en terug geïnstalleerd, de miserie blijft. Dat er maar snel een update komt, wat ik betwijfel.

  5. Eens, spijt spijt spijt.

    Traag op de mini, veel crashes met de iphone5.

  6. Hartstikke blij mee ;iPhone 5)!!!! Nergens last van! Vernieuwend zoals ik van Apple gewend ben!

  7. @Bart: Heb je via itunes je iPad herstelt of alleen je instellingen en inhoud van je iPad gewist? Als je nog niet via iTunes gereset hebt dan zou ik dat doen. Mijn iPad 3 en een collega met een iPad 2 heeft nergens last van.

  8. @Marcel: you say it!!!

  9. @Bart:
    Heb je via itunes je iPad herstelt of alleen je instellingen en inhoud van je iPad gewist? Als je nog niet via iTunes gereset hebt dan zou ik dat doen. Mijn iPad 3 en een collega met een iPad 2 heeft nergens last van.

  10. Ik dacht dat ik laatst las dat er snel een nieuwe update zou komen….
    Maar tot op heden nog steeds niet.
    We worden “gek” van al die meldingen;
    pushberichten die het niet meer doen.
    IMessenger doet het niet meer
    FaceTime zelfde liedje.
    We hebben van alles al geprobeerd, maar niets helpt.

    Kom op Apple… We zijn niet de enige met dit probleem…

    En net wat je zegt. Je kan niet meer terug dus je zit nu maar met een iPhone die niet helemaal goed werkt

  11. Origineel geplaatst door Brian
    Ik moest van de week even iets doen met een iPhone met iOS 6 en kreeg gelijk een beetje heimwee. Ik vind iOS 7 niet slecht ofzo, maar iOS 6 was zo lekker rustig zonder al die kleurtjes en vage gradiënt icoontjes.

    Ik heb eigenlijk geen enkele klacht op mijn iPhone 4s. Ik heb de iPad 2 (nog) niet geupdate ivm de jailbreak, dus werk nog met beide systemen. Maar de nieuwe features van iOS7 wennen erg snel!

  12. Ik blijf dit rare cijfers vinden. Ios7 kan alleen op de “nieuwe” hardware. Ik heb sterk het gevoel dat alle ipad1, 2, iphone 3G, iPod touch 4g etc een veel groter deel dan 30% van alle ios apparaten zou moeten uitmaken…
    Op die oudere apparaten kan ios7 niet draaien, en dus zou het percentage veel lager moeten zijn dan 70%.. Of had er moeten staan 70% van alle apparaten waar ios7 op _kan_ werken?

  13. Origineel geplaatst door Joris
    Ik blijf dit rare cijfers vinden. Ios7 kan alleen op de “nieuwe” hardware. Ik heb sterk het gevoel dat alle ipad1, 2, iphone 3G, iPod touch 4g etc een veel groter deel dan 30% van alle ios apparaten zou moeten uitmaken… Op die oudere apparaten kan ios7 niet draaien, en dus zou het percentage veel lager moeten zijn dan 70%.. Of had er moeten staan 70% van alle apparaten waar ios7 op _kan_ werken?

    Zo is het maar net!

  14. Ik denk dat de volgende spurt in toename van apparaten met iOS7 zal zijn wanneer de jailbreak beschikbaar komt. Sta zelf te popelen om iOS7 op mijn iPhone 5 te gooien, maar blijf nog even geduld houden.

  15. heel irritant IO7 loopt vaak vast op iphone 4s
    soms contacten kwijt moet dan weer opstarten
    jammer jammer hoop snel op update

  16. Origineel geplaatst door Brian: Ik moest van de week even iets doen met een iPhone met iOS 6 en kreeg gelijk een beetje heimwee. Ik vind iOS 7 niet slecht ofzo, maar iOS 6 was zo lekker rustig zonder al die kleurtjes en vage gradiënt icoontjes.

    Echtttt?? Nee ik mis ios6 totaal niet zo donker zo somber en die notificaties die je niet weg kon klikken !! Ben superblij met ios7 beste update van Apple ever 🙂
    Heb geen problemen met t draaien ervan op mn 4s en mn ipad mini 😀

  17. ***spijt spijt spijt*** Had ik het maar nooit gedaan. Traag, lelijk, zoombah.. kan zo wel even doorgaan. Echt spijt.

  18. Houden ze ook statistieken bij van hoeveel mensen er daadwerkelijk ook”echt”tevreden zijn met IOS7?Je ziet namelijk vaak dat mensen elkaar volgen cq nadoen en dus maar gewoon updaten dus dat soort cijfers zegt niet zoveel.Cijfers over hoe mensen IOS7 beoordelen op verschillende punten zowel negatief als positief vind ik veel interessanter.

  19. Origineel geplaatst door yvvvv
    Origineel geplaatst door Brian: Ik moest van de week even iets doen met een iPhone met iOS 6 en kreeg gelijk een beetje heimwee. Ik vind iOS 7 niet slecht ofzo, maar iOS 6 was zo lekker rustig zonder al die kleurtjes en vage gradiënt icoontjes.Echtttt?? Nee ik mis ios6 totaal niet zo donker zo somber en die notificaties die je niet weg kon klikken !! Ben superblij met ios7 beste update van Apple ever Heb geen problemen met t draaien ervan op mn 4s en mn ipad mini

    Bijna niemand weet het, maar die notificaties kon je in ios5 en 6 ook al weg ‘klikken’, swipen eigenlijk. Er zat alleen geen animatie bij.

  20. Het is dat de meeste het domweg hebben geinstalleeerd zonder dat ze een eigen ervaring hebben opgedaan wat betreft de snelheid van ios 7 en het uiterlijk.

    Ik zou nu eens willen zien hoeveel mensen er terug naar ios6 wil als ze die kans hebben. Dat apple iedereen een melding stuurt met: kies maar ios6 of ios 7. En dat je deze vraag MOET beantwoorden om verder te gaan.

    Ik weet zeker dat die 70% flink, maar dan ook echt flink zal dalen.

    Het is spuuuglelijk, en enorm traag, homebutton reageert niet meteen nadat je erop hebt gedrukt. Dat gezoom en die lelijke icoontjes maken het verhaal compleet.

    Ook het oude ontgrendel systeem vond ik vele.malen beter eruit zien. Dit lijkt zo op android.
    Ze hadden wat mij betreft ios6 zo mogen laten, alleen de control en notificatie center erbjjvoegen en het multitasken en apps afsluiten.

    Voor de rest is het nogmaals sluuglelijk

  21. Alleen jammer van die iMessage bug. Maar voor de rest geweldig.

  22. Origineel geplaatst door Iris
    Ik dacht dat ik laatst las dat er snel een nieuwe update zou komen….
    Maar tot op heden nog steeds niet.
    We worden “gek” van al die meldingen;
    pushberichten die het niet meer doen.
    IMessenger doet het niet meer
    FaceTime zelfde liedje.
    We hebben van alles al geprobeerd, maar niets helpt. Kom op Apple… We zijn niet de enige met dit probleem… En net wat je zegt. Je kan niet meer terug dus je zit nu maar met een iPhone die niet helemaal goed werkt

    Wat dacht je van games die bevriezen..
    Of mijn tel vastloopt, apps die eruit klappen op mijn 5s

    Het lijkt wel een beta…

  23. Sinds de update last van programma’s die vastlopen of het scherm dat niet meer reageert (iPhone 5). Gisteren vroeg een collega mij of hij zijn iPhone terug kon zetten naar IOS6… Zijn iPhone 4s was niet meer vooruit te branden en zijn batterij was na een uurtje of tien leeg. Als het probleem niet snel opgelost zou worden zou hij overstappen op Android. Zijn contract moet binnenkort verlengd worden en hij was al op Android sites aan het kijken wat de mogelijkheden waren. Deze update van Apple verdient niet de schoonheidsprijs……….

  24. Ios7 blijft lekker werken op m’n iPad2. Juist zaken die in feite weinig met iOs7 te maken hebben storen me soms. Bijvoorbeeld: na de update mist Safari plots een Google venster naast het Url venster. Dat gebruikte ik altijd (en ja, natuurlijk kan ik ook de Google app starten of zelfs naar google.nl gaan). Maar dit zijn dus veranderingen waar Apple voor gekozen heeft met de iOs7 update maar jn feite niets te maken hebben met iOs zelf.

  25. @Ron:

    Je weet dat je je zoekopdrachten ook gewoon in de URL-balk kunt tikken?

  26. Blijf lekker nog op mijn gejailbreakte iPhone 5 op 6.1.2

  27. Foutje 2maal gedrukt…

  28. Origineel geplaatst door Peter: @Ron:Je weet dat je je zoekopdrachten ook gewoon in de URL-balk kunt tikken?

    Nee, dat wist ik niet. Bedankt!

  29. Prachtig maar waar blijft de update en mijn reisinformatie 🙂

  30. Hier is iOS7 op 16,7% van alle iDevices geïnstalleerd. En als het technisch mogelijk was dan zou het met terugwerkende kracht 0% worden. Spijt, spijt.

  31. Prachtig, die mensen die ‘dreigen’ om een Android telefoon te kopen :’D

    Alsof iemand dat wat boeit.

  32. Ben dik tevreden met iOS 7. Mensen klaagden eerst allemaal keihard dat er verandering moest komen en nu is het weer niet goed! Het enige wat mij irriteerde is dat face time het niet meer doet. Hij gaat over maar zodra er word beantwoord sluit hij af!

    En het ergste is mijn batterij! Gaat wel lang mee maar bij 15% gaat de telefoon gewoon uit soms zelfs bij 25%!!! Kalibreren al geprobeerd maar dat helpt maar bij 1 lading. En dit allemaal op mijn iPhone 5

  33. Ben benieuwd hoeveel mensen bij ontevredenheid over ios7 de moeite nemen om uit te zoeken hoe terug te gaan naar ios6, of mensen zoeken die dat voor hen kunnen doen. Ik zie teveel alleen maar getallen over “adoptie” en veel te weinig over tevredenheid. En dat is in mijn ogen de factor die in dit soort “positieve” artikelen telkens buiten beschouwing blijft. Waardoor het net lijkt alsof ios7 het goed doet, terwijl dat nu nog onbekend is.

  34. iOS 7, zo traag en onstabiel dat mijn iPhone 4 de deur uit vloog en plaats maakte voor een ander os, en als iOS 7.1 op mijn iPad 3 nog steeds de problemen fixt, dat vliegt ook die de deur uit.

  35. Origineel geplaatst door MauriceH
    @Marcel: you say it!!!

    Kijk,dat vind ik nu een flauwe manier van reageren.
    Zo lijkt het of jij iedereen die een probleem ondervindt een leugenaar noemt,terwijl jij (jullie) eerder blij mag zijn dat je bij dat kleine percentage behoort welke geen narigheid heeft met iOS7.

    Jammer genoeg behoor ik tot de slachtoffers van iOS7,maar dat zal al wel een beetje duidelijk zijn denk’k 🙂
    Mijn iPad Retina en iPhone 5 zijn enorm ziek van het virus wat iOS7 is…jammer wel…ik hield zo van ze… 🙁
    Ik heb veel producten van Apple maar fan-boy etiketten mogen uitblijven want ik kocht ze omdat ze goed zijn (waren…) en niet omdat ze duur zijn (dat zou voor mij ook niet gemoeten hebben 😀 )
    Doch heeft Apple me de laatste tijd (eigenlijk alles “post-Steve”…) zo teleurgesteld dat ik reeds besliste van niks weg te doen,maar ook niks meer te vervangen (nuja…misschien een macbook wél…ik doe wat met muziek en krijg al rillingen als ik bedenk van terug naar PC te gaan..).
    Ik kocht als een bezetene ieder jaar de nieuwe iPhone en had er ook alles voor over… De iPhone 4,daar greep ik naast via de gewone weg,reed heel ‘t land af en kocht ‘m uiteindelijk voor een 4de meer van een klein ondernemertje die er dan als bij wonder wél in slaagde om er zelfs 2!!! van de toonbank te krijgen.
    Maarrr ik had ‘m wél van dag 1,joepie!
    ‘k Besef nu eigenlijk pas het idiote ervan… (geen fan-boy zei ie?)
    Dus de nieuwe iPhones van vandaag mogen waar de zon niet schijnt en het iOS zal ik nog volgen tot mijn iPhone 5 stuk is of geen ondersteuning meer krijgt.
    Ik weet in ieder geval dat ik nu pas een nieuwe mobiel zal kopen omdat het moét…omdat ik géén heb…omdat de mijne kapot is… 😛
    Dat zou terug een iPhone kunnen zijn,dat hoop ik zelfs!
    Maar dan moet Apple terug met de neus in de richting die Steve Jobs koos en ieder rationeel denkend wezen wéét dat zoiets niet zal gebeuren en het enkel van kwaad naar erger zal gaan.

    Mensen die anders beweren en zeggen dat het iOS enkel positieve vooruitgang boekt(e) is ofwel a lucky bastard,ofwel een trol…voor de meeste over-positieve posts geldt het tweede denk ik,jammer genoeg… 🙁

  36. @Bart:

    Zelfde ervaring. De eerste week viel nog mee, elke update van ios of app lijkt het alleen maar slechter. Meeste crashes met de ipad 3.

  37. Origineel geplaatst door bartje

    wacht maar tot apple enkel winst uit jou alleen moet puren…dan heb jij vast ook een android 😀
    vergeet niet dat apple ooit al eens bijna van de kaart verdween…de iPod redde hun vel,maar dat was met Steve Jobs…belangrijk detail..

    Of het niemand wat boeit?
    Lees even alle posts hier mijn beste jongen…veel meer negatief dan positief.. Als al die mensen straks overstappen naar een ander OS,dat dan misschien evengoed flaws kent maar minder prijselijk is (ook belangrijk detail…),dan zal jij wel ‘ns zien wie dat boeit…
    Apple zal alvast mogen hopen dat de wereld valt voor een iPod. Een iPod is een revolutionaire..euh..oh nee wacht…die is er al!
    Waarom dat trollen mijn vriend…er zijn toch hobby’s genoeg,kies er eentje uit 😉

  38. Origineel geplaatst door marlon
    Ben dik tevreden met iOS 7. Mensen klaagden eerst allemaal keihard dat er verandering moest komen en nu is het weer niet goed! Het enige wat mij irriteerde is dat face time het niet meer doet. Hij gaat over maar zodra er word beantwoord sluit hij af!En het ergste is mijn batterij! Gaat wel lang mee maar bij 15% gaat de telefoon gewoon uit soms zelfs bij 25%!!! Kalibreren al geprobeerd maar dat helpt maar bij 1 lading. En dit allemaal op mijn iPhone 5

    en toch dik tevreden…? Jij bent alvast geen moeilijke mens 😀

  39. @marlon: Exact hetzelfde probleem hier met de batterij; zó irritant… 🙁

  40. Ben er eigenlijk ook wel blij mee. Had laatst ook iOS 6 gebruikt. Ik voelde dat het wel tijd was voor een update, lekker modern.
    Mijn problemen zijn alleen het zoomen en de batterij.
    Batterij is niet heel rigoureus aangetast. Zoomen bleek pas later echt probleem, eerst leek het me wel mooi, maar het is niet zo rustig. In general; je kan het veel rustiger maken door het achtergrond.
    Kijk naar de nieuwe funcionaliteiten, het Control Center, prachtig cleane font.
    Ik zou op iOS 7 blijven, ze zouden het alleen meer customizable moeten maken.

  41. Ik heb nog steeds iOS6 en mijn iPhone 4 is trager geworden en de batterij gaat sneller leeg.
    Zou het niet kunnen liggen aan updates van bepaalde apps ipv aan iOS 7 zelf?
    Hoe komt het anders dat de ene er last v heeft en de ander niet?

  42. Ik hoor eigenlijk van iedereen om mij heen dat ze iOS 6 terug willen omdat er veel te veel misgaat op iOS 7. Veel mensen vinden het wel mooi, maar de functionaliteit als telefoon heeft er onder te lijden.

  43. Ik heb beidde mogelijkheden al geprobeerd, tevergeefs. In ieder geval toch bedankt voor de tip.@Dan:

  44. Origineel geplaatst door Peter
    Abs

    Lol.

    (Off-topic: Nog een feature die er al jaren in zit, maar die bijna niemand kent is dat je kunt zoeken binnen een internet pagina: hiervoor moet je na het intikken van je zoekterm in de adresbalk niet op enter drukken, maar naar beneden scrollen)

  45. Ik weet niet of iemand het al had gezegd, maar als ik de grafiek goed aflees, dan stond ios7 al op 50% van de devices binnen een week.

  46. Sinds de update op mn 4S doet wifi het niet: de knop om wifi aan te zetten is grijs. Niet direct, maar 2 dagen na de update of zo (toch de apps updates dan? Of de 2e 7-versie?)
    Las dat dat vaak was voorgekomen bij vorige update naar iOS 6 op een 4S. Het is me niet duidelijk geworden wat daar uiteindelijk oorzaak / oplossing was.
    Nog meer mensen daar nu probkemen mee?

  47. Als ik terug zou kunnen zou ik terug gaan naar IOS6 maar dat kan dus niet dus die getallen zeggen niet zo heel veel.

    Voor de medehaters:
    http://www.facebook.com/IHateIos7

  48. Toch wel spijt dat ik een week geleden geüpgraded heb naar iOS 7. Systeem is gewoon trager. Iconen zijn infantiel en de animaties totaal overbodig. Voegt niets toe behalve een onrustig beeld. Wellicht en hopelijk komt er een update waar de gebruiker kan kiezen voor een wat meer zakelijk uiterlijk zonder al die gekke animaties.

  49. @Marcel:
    Marcel hier ook met mijn 5 helemaal Super op alle gebied beter.
    Gek he zoveel verschillen.

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.