Reacties voor: iOS 7 beta 6 nu beschikbaar voor ontwikkelaars

Apple heeft iOS 7 beta 6 beschikbaar gesteld voor ontwikkelaars en testers. De verwachting is dat hierna iOS 7 Golden Master zal verschijnen.
Lees het complete artikel ā†’ iOS 7 beta 6 nu beschikbaar voor ontwikkelaars
Redactie iCulture.nl - · Laatst bijgewerkt:

Reacties: 110 reacties

  1. Bijzonder kleine update op een bijzonder tijdstip! Fix met iTunes in the Cloud is het enige wat ik tot nu toe heb gevonden. Beta 6 is ook onstabieler dan beta 5 helaas..

  2. Idd dit is alleen een fixje voor de Music app. Meer niet.
    Mag echt hopen dat dit niet de laatste beta is, wat een drama op de iPad3 en iPhone4.

  3. Heb na de update geen mobiel internet meer.
    WiFi werkt wel.

  4. Weet iemand toevallig of hierin ook het leeglopen van de batterij in beta 5 is opgelost op de iPhone 4S?

  5. Ontgrendel geluid nog steeds weg: It’s not a bug, it’s a feature.

    Dit ruikt meer naar een snelle fix voor oftewel een groot beveiligingslek, of voor een net ontdekte jailbreak tegen te gaan.

    De update komt op een onverwacht raar moment.. Niet in de lijn der verwachtingen.

  6. Laat m lekker op beta 5… Ik ben trouwens geen ontwikkelaar maar heb wel iOS 7 beta 5

  7. Kan iemand me vertellen waar ik bugs kan melden? Dat heb ik na 6 bĆØta’s nog altijd niet gevonden maar wordt nu toch wel tijd! šŸ™‚

  8. Verschijnt minder dan een week na beta 5? Tussen 6 augustus en 16 augustus zitten meer dan 7 dagen.

  9. Origineel geplaatst door Ian
    Heb na de update geen mobiel internet meer. WiFi werkt wel.

    Na een herstart werkt ook mobiel internet weer!

  10. Origineel geplaatst door John
    Kan iemand me vertellen waar ik bugs kan melden? Dat heb ik na 6 bĆØta’s nog altijd niet gevonden maar wordt nu toch wel tijd! šŸ™‚

    bugreport.apple.com
    Mijn bug report staat nog open en nog niet gefixed

    Edit: er is trouwens meer gefixed dan alleen maar iTunes in the cloud, sinds beta 5 konden bepaalde apps geen connecties meer leggen met de servers. Bijvoorbeeld: Xbox smartglass en Battlelog van Battlefield 3. Ook deed Rabobank het niet meer maar ben er nog niet uit of dat aan beta 5 lag, ik moet mā€™n toestel opnieuw registreren ivm het opnieuw installeren van de app

  11. Bij mij werkt mobiel internet ook niet meer na update.
    Ook na restart niet..

  12. Laat m lekker op beta 5… Ik ben trouwens geen ontwikkelaar maar heb wel iOS 7 beta 5

  13. Na 3e restart toch gefixt.. even geduld met aanzetten šŸ˜‰

  14. Het opstarten van zowel mijn iphone 5 als ipad 3 duurt nog steeds eeuwen!

    Dit is sinds Beta 5. Iemand meer die dit ook heeft?

    Hoop echt dat dit nog gefixt word!

  15. Doet de panorama wallpaper het ook weer ? Bij beta 5 werkt dat niet meer.

  16. Ik heb al enige tijd geen mogelijkheid meer om OTA de updates binnen te halen. Ik zit nu op versie 3 of 4 maar verder kom ik niet. Ook via itunes op pc kom ik niet verder. Iemand een oplossing?

  17. @Viper: duurt hier ook heel erg lang het opstatrten

  18. Origineel geplaatst door John
    Kan iemand me vertellen waar ik bugs kan melden? Dat heb ik na 6 bĆØtaā€™s nog altijd niet gevonden maar wordt nu toch wel tijd!

    https://developer.apple.com/bug-reporting/

  19. Hier werkt beta 6 tot nu toe prima. Beta 5 gaf problemen op iPad 2, oa vastlopen. Vaak verscheen t zwarte scherm met Apple logo, op rare momenten. Hopelijk loopt beta 6 beter.

  20. Nou nu ben ik enorm pissig, was de beta 4 lekker vlot, stabiel en snel op de iPhone 4, werd de beta 5 iets trager en de beta 6 maakt iOS 7 onwerkbaar op de iPhone 4.
    Ik snap niet wat hun hebben geflik dat het ineens zo traag en slecht is geworden.
    Waarschijnlijk was het te soepel op de iPhone 4 en om hem niet meer aantrekkelijk te maken zodat de nieuwere modellen beter verkopen, maar dat is mijn sarcasme dan.

    Opstarten duurt trouwens na 4x proberen meer dan 3 minuten, verder heb ik al 4 crashes terwijl bij de beta 4 ik geen enkele had en bij beta 5 7x.

  21. loopt ook na deze update prima op mijn 4s. Geen probleem

  22. @Viper: Ja bij mij duurt het opstarten ook heel lang.

  23. Origineel geplaatst door Viper
    Het opstarten van zowel mijn iphone 5 als ipad 3 duurt nog steeds eeuwen!Dit is sinds Beta 5. Iemand meer die dit ook heeft?Hoop echt dat dit nog gefixt word!

    Op het Developer iOS 7 Livability forum wordt deze bug ondertussen de “Long Boot Bug” genoemd. Er zijn verschillende bug reports ingediend.

    Ik mag op een publieke blog zoals deze geen informatie geven over de oorzaak van de bug maar wel een over een tijdelijke “work around”.

    Stel een toegangscode in op het iDevice. Herstart dan het iDevice. šŸ˜‰

  24. Origineel geplaatst door Patryk
    Nou nu ben ik enorm pissig, was de beta 4 lekker vlot, stabiel en snel op de iPhone 4, werd de beta 5 iets trager en de beta 6 maakt iOS 7 onwerkbaar op de iPhone 4. Ik snap niet wat hun hebben geflik dat het ineens zo traag en slecht is geworden.

    Geen enkel probleem hier op een test iPhone 4 16 GB. iOS 7 Beta 5 liep heel vlot en soepel. iOS 7 Beta 6 nu ook.

    Ik snap wel wat jij hebt “geflikt” waarom alles zo stroef op jouw iPhone 4 (Rev. A) loopt.

  25. Op mijn iPhone 4 draait de muziek app nu veel soepeler, vrijwel net zo soepel als in iOS 6.
    Verder merk ik vooral bug fixes, in Beta 5 raakte de icoontjes op mijn homescreen vaak misplaatst en buiten het scherm. Of icoontjes die het verkeerde icoon hadden.
    Die bugs lijken nu weg te zijn gewerkt.

  26. Wat is iedereen toch weer in de klaagmodus vandaag merk ik. Als je beta’s installeert dan weet je dat je software neemt waar fouten in zitten. Daarom ook de hele bedoeling van beta’s. Tevens word al sinds mensenheugenis verteld dat een beta software niet voor dagelijks gebruik is. Heb je geen zin in problemen en zaken die niet soepel lopen? Installeer dan geheel geen beta en doe niet mee aan de hele test groep. Probleem heel snel opgelost šŸ˜‰

  27. Origineel geplaatst door gise
    sinds beta 5 konden bepaalde apps geen connecties meer leggen met de servers. Bijvoorbeeld: Xbox smartglass en Battlelog van Battlefield 3. Ook deed Rabobank het niet meer maar ben er nog niet uit of dat aan beta 5 lag, ik moet mā€™n toestel opnieuw registreren ivm het opnieuw installeren van de app

    Bij mij werkte Battlelog en de Rabo app altyd prima. Geloof niet dat er iets in die richting gefixed is. Het lijkt eerder op een belangrijke security fix daar ik wƩƩr dubbele nummers in iMatch heb en de Music app wƩƩr crasht. Rommel.

    Overigens is het crashen van het springboard en de iPad als gemeldde bug opgepakt: ik krijg hier mail over van Apple. Vermoedelijk gaat er toch nog een beta 7 komen?

    Origineel geplaatst door sjeng
    Wat is iedereen toch weer in de klaagmodus vandaag merk ik. Als je betaā€™s installeert dan weet je dat je software neemt waar fouten in zitten. Daarom ook de hele bedoeling van betaā€™s. Tevens word al sinds mensenheugenis verteld dat een beta software niet voor dagelijks gebruik is. Heb je geen zin in problemen en zaken die niet soepel lopen? Installeer dan geheel geen beta en doe niet mee aan de hele test groep. Probleem heel snel opgelost

    Het zou wel leuk zijn als er enige progressie te vinden is in de betas. Hier word je lichtelijk moedeloos van šŸ™‚
    Als developer kom je zo ook geen steek verder.

  28. @Timosha: Bedankt voor de tip!!

  29. Gewoon bij bĆØta’s geen OTA updates doen, maar altijd updaten in iTunes dmv herstel functie. OTA levert vaak problemen en onverklaarbare performance issues op. Iedere bĆØta was voor mij een verbetering en zeker bĆØta 5 was zeer snel. Vandaag maar eens even kijken hoe de 6e presteert.

  30. iTunes store doet het ook weer, had geen content meer in iOS 7, beta 5

  31. Origineel geplaatst door Timosha
    Geen enkel probleem hier op een test iPhone 4 16 GB. iOS 7 Beta 5 liep heel vlot en soepel. iOS 7 Beta 6 nu ook. Ik snap wel wat jij hebt ā€œgefliktā€ waarom alles zo stroef op jouw iPhone 4 (Rev. A) loopt.

    Wat heb ik dan geflikt?

  32. Nee, de panorama wallpaper doet het nog steeds niet šŸ™

  33. De invoerbalk in Whatsapp verdwijnt niet meer! Gefixed!

  34. Kan item and mij vertellen of Skype het in b6 nog doet ? In b5 werkt het nu weer goed MAAT in eerdere bĆØta’s deed het chat gedeelte het niet. Alvast dank.

  35. Hier is echt niks verandert, alle fouten zitten er bij nog nog steeds In :-(.
    Ook panorama foto bug niet opgelost!! En find my iPhone !! Maar 13,5 mb is ook eigenlijk niks he?

  36. Bij mij kan hij beta 6 nog steeds niet vinden op iPhone 4:( Zowel OTA als iTunes pakt hij hem niet, zit nu op beta 5

  37. Origineel geplaatst door Henk! En find my iPhone !!

    Je moet “Find my iPhone” 2.0.3 + provisioning profile uit het iOS Dev Center gebruiken. Versie 2.0.2 uit de App Store werkt niet in iOS 7 Beta.

  38. Origineel geplaatst door sjeng
    Wat is iedereen toch weer in de klaagmodus vandaag merk ik. Als je beta’s installeert dan weet je dat je software neemt waar fouten in zitten. Daarom ook de hele bedoeling van beta’s. Tevens word al sinds mensenheugenis verteld dat een beta software niet voor dagelijks gebruik is. Heb je geen zin in problemen en zaken die niet soepel lopen? Installeer dan geheel geen beta en doe niet mee aan de hele test groep. Probleem heel snel opgelost šŸ˜‰

    Maar echt! Hoe kan je “pissig” worden op een beta!? Dan snap je het echt niet.. Wacht lekker tot de 10e want als net goed is komt dan de uiteindelijke versie uit en heb je er ook geen gezeik mee..

  39. Ik ben benieuwd wat er onder de motorkap mogelijk nog meer gefixed is, want beta 5 heeft nog de nodige issues waar (indien nu niet gefixed) er naar mijn idee zeker nog 1 beta zal moeten voor de GM uitkomt.

    Zo merk ik (boven op alles wat ik lees)
    * Veel crashes in Safari
    * ‘Infobalk’ (met batterij niveau etc) blijft regelmatig staan over filmpjes/games heen (herstart nodig)
    * Enkele apps zijn instabieler geworden sinds beta 4 -> 5
    en meer kleine dingetjes

    Ik vermoed dat met 14.5 mb aan update er niet ineens veel libraries geupdate zijn. Ik denk dat een beta 7 misschien volgende week uitkomt ipv de geplande beta 6 en dat dit eerder een ‘hot-patch’ is om de problemen op te lossen zoals bovenstaand aangegeven. Na beta 7 zal de GM denk ik rond 10 sept af zijn inderdaad.

    Verder zijn hier wel enorm veel zeikerds zeg, een beta is software in ontwikkeling, instabiliteit/traagheid/incorrecte werking hoort hier eenmaal bij. Als je niet bereid bent Apple te helpen met het testen van een product en daarbij dus ook niet bereid bent even door het stof te happen met dit soort min puntjes dan moet je gewoon geen beta installeren. Natuurlijk zal het stoer zijn als jij de collega/scholier bent met de nieuwste shit van Apple waar men online zo over praat, maar een beta is niet om mee te pronken. Ervaar je iets negatiefs dan is het jouw ‘plicht’ (naar jezelf/mede apple users) dit te melden aan Apple zodat ze er misschien iets aan kunnen doen en jouw telefoon straks nog beter functioneert. Wil je niet op de ‘beta-blaren’ zitten blijf dan lekker bij de laatste stable van IOS 6 en wacht tot Apple klaar is.

  40. Jammer, nog steeds het probleem dat de datums bij contactpersonen niet kloppen. Is een weergave fout, want als je doorklikt gaat ie wel naar goede datum in agenda. Deze datum is bij contactpersonen ook niet te wijzigen

  41. Ik denk dat we nog beta 7 gaan krijgen.

  42. @Han H: Bij mij verdwijnt die nog steeds, is dus nog niet opgelost. Alleen geen probleem…

    @Neubie: Op beta 6 werkt Skype ook gewoon. Crashte niet, invoerscherm van chatvenster ook geen probleem (bij mij).

  43. Origineel geplaatst door Remko
    Ik heb al enige tijd geen mogelijkheid meer om OTA de updates binnen te halen. Ik zit nu op versie 3 of 4 maar verder kom ik niet. Ook via itunes op pc kom ik niet verder. Iemand een oplossing?

    Ik heb hier ook last van, heel irritant! Ik heb verder ook geen oplossing kunnen vinden dan het gewoon via de developers account te downloaden en dan via iTunes te updaten.

  44. @Rudra: Nogmaals, OTA updates zijn Delta-updates en geen Combo-updates. Je kan dus alleen maar OTA van Beta 5 naar Beta 6. Niet vanaf Beta 3 of 4.
    De enige oplossing is om iOS 7 Beta 6 te installeren met iTunes (11.1 Beta 1).

  45. Updaten via OTA is inmiddels gelukt. Heb het idee dat hij iets soepeler loopt op m’n 4.

    Afwachten maar;-)

  46. @Viper: Mijn iphone5 iOS 7 beta 5 start super snel op, maar mijn iPad 4e Gen iOS 7 beta 5 is met opstarten wel bijna 2 minuten bezig. Waar het aan ligt geen idee..

  47. Origineel geplaatst door Sylvester
    @Viper:Mijn iphone5 iOS 7 beta 5 start super snel op, maar mijn iPad 4e Gen iOS 7 beta 5 is met opstarten wel bijna 2 minuten bezig. Waar het aan ligt geen idee..

    Het ligt eraan dat je op de iPhone5 een Codeslot hebt staan šŸ™‚ Vraag me de reden niet, maar nu ik op alle apparaten een codeslot heb, starten de devices wel binnen een minuut op.

  48. @Jamie: Ja, las net de post van Timosha. Op mijn iPhone zit een codeslot, iPad niet. Dus daar ligt het aan….

  49. @Viper: in 45s is mijn iPhone 5 opgestart.

    @rob: in 45s is mijn iPhone 5 opgestart. Dat vind ik snel.

  50. LinkedIn en iTV Online (kpn) doen het nog steeds niet.

  51. Ben ik de enige die al sinds b3 last heeft van het feit dat de veldsterkte ‘bolletjes’ altijd volledig vol staan, als zou ik altijd 100% bereik hebben…

    Ik heb daar eerder wel iets over gelezen (in een bugreport, op de dev site) maar hoor er nu eigenlijk niemand meer over. Verder heb ik eigenlijk geen gekke problemen en nauwelijks crashes. Heb iOS7 sinds b4 op de dagelijkse telefoon staan (iPhone5), dik tevreden.

  52. @Remco: Geen last van, werkt bij mij naar behoren.
    Nu iphone5 iOS 7 beta5. Werk met beta vanaf beta2

  53. Zwaar irritant: na beta 5 duurt het eeuwen om mijn iphone op te starten! Zeker wel 2 minuten. Erg raar

  54. Origineel geplaatst door mitchellosz
    Zwaar irritant: na beta 5 duurt het eeuwen om mijn iphone op te starten! Zeker wel 2 minuten. Erg raar

    Dan lees in deze reacties eens wat er geschreven is over de “Long Boot Bug”. Begin zoals je een stripboek leest, begin bij de eerste reactie en dan verder.

  55. Ik denk dat we niet lang hoeven wachten tot iOS 7.0.1 nadat 7.0.0 uit is, dit kan toch echt niet zo zijn dat het OS slechter wordt en er nog flink wat bugs in zitten en toch een GM uitbrengen?

    We zien het wel als de tijd komt maar ik wacht met updaten tot iOS 7.0.1 met mijn iPhone 4.

  56. @Timosha: Weet jij toevallig waarom ik de melding krijg “verbind met iTunes om push notificatie’s te gebruiken” krijg ? Ik had al meer forums gelezen waarbij mensen dezelfde melding kregen !

  57. Draait hier als een dolle stier šŸ™‚

  58. Ik kan eigenlijk geen noemenswaardige bugs meer ontdekken, maar dat kan aan mij liggen. Natuurlijk doen sommige apps het nog niet, maar dat ligt niet aan Apple volgens mij. Ik vind ‘m sinds b5 eigenlijk al ‘publiek-waardig’. Hoop dat de app ontwikkelaars ook snel over de brug gaan komen met updates.

    @Sylvester: Thanks!
    Ik wacht de GM even af. Dan nog volle bollen, dan doe ik even een clean install (toe nu toe OTA updates gedaan).

  59. Iemand maakte de opmerking draait als een dolle. Dat klopt, merk ik wel aan mijn accu. Terwijl ik dit typ is er weer 2% vanaf. (Iphone 5)

  60. Ik wacht wel tot ik een nieuwe iPhone krijg. Kan me voorstellen dat een iPhone met iOS6 beter verkoopt dan een met iOS7 die niet meer is te downgraden.

  61. Origineel geplaatst door Remco
    Hoop dat de app ontwikkelaars ook snel over de brug gaan komen met updates.

    Dan zal er wel eerst een update moeten komen voor die brakke Xcode 5 DP5. Deze versie doet trouwens heel moeilijk met Beta 6.

  62. @Rudra: Ik heb eerlijk gezegd geen dev account. Beta gedownload via **** op internet. Eerste updates verliepen soepel via OTA. Maar nu geen updates meer via OTA en itunes.

  63. Weet iemand wanneer beta 5 verloopt?

  64. Hier is dus iOS 7 beta 6 draaiend, op mijn iPhone 5 en iPad 3. Alle twee draait het als een tierelier!!! Super snel, en m’n batterij is weer iets verbeterd!!!!
    Echt fijn!!!!!

    Wel heb ik een probleempje ondervonden met What’sApp. Hij verstuurd geen berichten meer, en de invul balk is af en toe weg.

    Beetje raar šŸ™‚

    Kan er mee leven šŸ™‚

  65. Origineel geplaatst door Rowdy Klijnsmit
    @Timosha weet jij toevallig waarom ik de melding krijg ā€œverbind met iTunes om push notificatieā€™s te gebruikenā€ krijg ?

    Ja dat weet ik maar daar mag ik op een publieke blog zoals die van de iPhoneclub geen informatie over geven.

    Ga naar het iOS 7 Beta Livability forum. Gebruik de zoekfunctie met het zoekbegrip “push notifications”. Er verschijnen dan topics over dit probleem (met bug report ID’s).

  66. Ookal is het geen beta, er komen altijd nieuwe bugs erbij. Vind wel jammer dat deze beta 6 bijna niets nieuws heeft. Maar goed rustig afwachten.

  67. Origineel geplaatst door Memo
    Vind wel jammer dat deze beta 6 bijna niets nieuws heeft. Maar goed rustig afwachten.

    Wat had je verwacht?

  68. Origineel geplaatst door Daan
    Weet iemand wanneer beta 5 verloopt?

    Op zondag 6 oktober 2013 om 12:00 UTC

  69. @Remco: waarschijnlijk een 13mp camera en een vingerafdruk scanner ;-p

  70. Hallo allemaal, heb inmiddels de update beta 6 voltooid en alles loopt soepel na de update, Wat ik mij af vroeg, zijn er meer mensen bij wie de push functie van mail niet goed werkt. Ik gebruik mijn @me.com account dus alles loopt via iCloud. Push werkt overigens niet. Ik moet zelf de mail app openen om een mail binnen te halen. Momenteel heb ik push uit staan en op fetch gezet dus ik krijg de mail nu om het kwartier binnen. Zijn er meer mensen die dit probleem herkennen of doe ik iets verkeerd?

  71. Voor de mensen die tegen de NDA aanlopen met vragen over bĆØta’s, registreer jezelf als gratis safari dev, dan heb je ook tot de ios forums toegang;)

  72. Ik snap die klachten over een verminderde batterijduur en slomere iPhone 4-toestellen niet. De mijne gaat gewoon net zo lang mee als met beta 5 (lang dus) en draait ook soepeler in vergelijking met die beta. Wat dat laatste betreft kan er nog steeds het een en het ander verbeterd worden, maar het ziet er al heel goed uitm, hoor. šŸ™‚

    Heb trouwens ook meteen even de opstarttijd getest op mijn iPhone 4 na een forced reboot (betrouwbaarder dan herstart door uitzetten en dan handmatig weer aanzetten). Kwam uit op precies 50 seconden. Valt dus nog heel erg mee.

    Daarnaast nog even de batterijduur… Heb hem nu een kwartiertje voor m’n neus liggen, constant op thuisscherm en net natuurlijk die reboot. Nog steeds op 100%. šŸ˜›

    Viel me trouwens op dat ik van 3,2 GB opslag ineens naar 3,6 GB ben gegaan. Zag dat hij eindelijk veel nummers weer terug in de cloud had gezet (een deel is opgeslagen omdat ik die nummers vaak luister, het andere deel staat in iTunes in de Cloud). Heb nu dus tenminste weer wat meer ruimte. šŸ˜›

  73. Als je Siri snel in en uitschakelt tijdens vliegtuigmodus krijg je de optie Nederlands er tussen staan!!!! Nog iemand dit gemerkt?

  74. hij is half terug bij mij. Instellingen>Geluiden> vergrendelgeluiden even uit en weer aanzetten. Nu doet het vergrendelgeluid het alleen als ik hem in slaapstand zet.

  75. Sinds beta 5 zijn alle datums van verjaardagen van contacten allemaal een dag te vroeg.. Meer mensen hier last van?

    Ipad 4 WiFi.

  76. @andrew: ik heb dit nu juist met beta 6 op mijn iPad šŸ™

  77. @Viper: Zorg dat je Codeslot aanstaat. Ik heb hetzelfde probleem gehad met iPhone 5 en iPad 4. Na aanzetten van Codeslot geen enkel probleem meer met lange boot time.

  78. Wat me wel opvalt is dat iOS 7 niet geheel Nederlands talig is šŸ™

  79. De apps mogen stilaan ook met hun bijpassende icoontjes komen. Nu is het een kakofonie van ios 6 en 7 door mekaar šŸ™‚

  80. Ota update op mijn iPhone 4 werkt perfect . Ik zie eigenlijk geen verschil en volgens mij is de batterijduur sinds beta 5 hetzelfde als in ios 6 .

  81. Zo! Blij dat ik zinder nadenken OTA mijn 4s heb ge-update !! Stukken sneller!!

  82. Hier ook de beta 6 draaien op iphone 5.
    Alles loopt vlotjes.
    Ik hoop dat mijn batterij het langer uithoudt dan met beta 5 (15u)

  83. Heb bij de ios7 beta 6 een fout gezien, nl. dat bij de contacten: voeg datum toe, met 1 dag verschilt. Als je een nieuwe datum wilt invoegen, staat hij automatisch 1 dag vroeger.
    Zijn er nog personen die dit voorhebben?

  84. Ik draai nu ios 7 b5, en ik wil b6 OTA downloaden, wel via een wifi verbinding natuurlijk. Het downloaden en installeren gaat prima, tot dat ik het Apple logo met witte laad balk in het scherm krijg. De eerste 10-20 % doet die het, daarna restart mijn iPhone en moet ik hem dus opnieuw installeren / downloaden. Meer mensen last van?

  85. Ik heb sinds beta 5 geen Find my iPhone meer….tenminste, ik kan het niet aanzetten.
    Dit is op een 4S, mijn vrouw heeft geen problemen met haar 4.

    Bij beta5 hoorde ik geen belgeluiden wanneer ik gebeld werd en ook geen vibratie. Ik kreeg wel een “gemist gesprek” bericht op de Pebble….dat is nu weer opgelost gelukkig.

  86. Probleem is nog dat afspraken voor de hele dag niet zichtbaar zijn in overzicht van Vandaag in Berichtencentrum

  87. Ik kan mijn ios niet upgraden van beta 5 naar 6 OTA. Op me iPhone 4, hij download en begint wel met installeren, maar nadat het Apple logo en die installeer balk eronder in beeld is , en het ongeveer 10-20 % klaar is. Start de iPhone opnieuw op en staat ios 6 er niet op. Meer mensen last van?

  88. Ik kan geen apps meer verwijderen sinds ios 7 beta iemand hetzelfde probleem?

  89. Kwam er net achter dat importeren van, op mijn iPhone gewijzigde foto’s naar iPhoto, bij mij niet werkt.
    ( filters, snijden enz)

    De originelen worden geĆÆmporteerd, wijzigingen niet.

  90. @Svennn: Geen last van..

    Origineel geplaatst door Radar
    Ik heb sinds beta 5 geen Find my iPhone meerā€¦.tenminste, ik kan het niet aanzetten. Dit is op een 4S, mijn vrouw heeft geen problemen met haar 4.Bij beta5 hoorde ik geen belgeluiden wanneer ik gebeld werd en ook geen vibratie. Ik kreeg wel een ā€œgemist gesprekā€ bericht op de Pebbleā€¦.dat is nu weer opgelost gelukkig.

    Ook geen last van.. Ellendig allemaal..

  91. Ik draai nu op iOS 7 beta 6 op mijn 4S en alles gaat prima, enkele apps crashen nog maar dat is vrijwel logisch

  92. Weet iemand of de panorama wallpaper, ontgrendelgeluidje nog worden aangepast in de definitieve versie? En t safari logo?

  93. Het ziet er mooi uit. Maar mijn batterij gaat binnen twee uur van 100% naar 75%… Beetje snel…

  94. @koen: Is er iemand die dit kan bevestigen

  95. @Mickel: Dat vraag ik me ook af ja. Het is niet bepaald een ramp maar de accu is veel sneller leeg.

  96. @Rob: Dat probleem heb ik ook met BETA 6 accu gaat erg snel leeg

  97. @Han H:
    Ik heb nog wel dat probleem.
    Als ik het toestel draai dan komt hij weer terug

  98. Iemand die weet wanneer Golden Master iOS 7 uit komt? Onverwacht of gepland?

  99. maandag 26 aug denk ik

  100. In beta 6 worden in Safari bewaarde inloggegevens niet meer bewaard… Nu steeds opnieuw inloggen en gegevens invulle , waar dit voorheen niet nodig was…

  101. Als ik bel of gebeld word moet ik mijn iphone 4 wel opnieuw opstarten omdat de homepage dan elke keer tilt slaat . De iconen van homepage 2 worden op beide pages getoond.
    Ik weet niet of ik dat in beta 5 ook had , maar in beta 6 dus wel.

  102. Heeft iemand het probleem dat bij het instellen van je achtergrond, je de foto niet meer kunt verkleinen of vergroten?

    Hij pakt bij mij op een of andere rare manier een klein stukje van de foto, alsof hij hem 100x uitvergroot. Vervolgens is het niet mogelijk om de afbeelding te verkleinen.

  103. KPN iTV werkt nog steeds niet. Regelmatig spontane crashes met iPad 2. Ook veel kortere batterijduur met iPad 2 en iPhone 4S #beta6

  104. Gisteren ios 7 beta 6 erop gezet, wat een verademing tegenover ios6<. Het ziet er veel gelikter uit. Maar.. Ik kon geen Apps installeren, hij bleef hangen op 'wachten', jammer. 3x opnieuw opgestart maar het probleem was nog steeds niet opgelost, helaas. Battery ging erg snel leeg dus het werd tijd om ios 7 eraf te gooien, wat ik eigenlijk niet wou omdat het zo prachtig is. Ios 6.1.3 weer erop gezet, en vervolgens weer ios 7 beta 6 om het nog een kans te geven. En met succes! Ik kon weer alles downloaden, battery ging 2x zo lang mee en alles werkt tot nu toe naar behoren.
    Super!

    1 ding, word jullie iphone ook warm??
    ( iphone 4s 16gb )

  105. iOS 7 Beta 6 is slechte beta versie tot nu toe… Baterij word super snel leeg…, iphone word super warm (iPhone 5) … Hopelijk zo snel mogelijk de GM versie ben het beu om hem 3 keer per dag te herlade, en herlade duurt super lang… iOS 7 beta 5 was de beste…

  106. Ik kan mijn gsm niet herstellen bij itunes. :/ wat nu?

  107. @Alba Lux:

    De mijne word ook erg warm. dacht eerst dat het aan mij ligt. Zou dat een bug zijn?

  108. @jeff: iTV Online doet het inmiddels!

  109. Natdat ik de update op mijn ipad mini heb gezet is heel veel sloom geworden (facebook,twitter) Ook gebruik ik pages. Maar daar kan ik nu helemaal niks meer mee…. het duur bij alle aps 10 sec voordat ik zie wat ik getypt heb:(
    Weet iemand of ik ios7 kan verwijderen???
    Ik kan niks meer met mijn ipad…
    Iemand idee?

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.