Reacties voor: iOS 7 beta 3 nu beschikbaar voor ontwikkelaars

Apple heeft iOS 7 bèta 3 beschikbaar gesteld. iOS 7 bèta 3 kan enkel worden geïnstalleerd door testers en ontwikkelaars.
Lees het complete artikel → iOS 7 beta 3 nu beschikbaar voor ontwikkelaars
Redactie iCulture.nl - · Laatst bijgewerkt:

Reacties: 235 reacties

  1. Ben benieuwd of er nieuwe features in komen te zitten. Bugfixes en optimalisaties zullen er zeker wel in zitten, maar of er echt grote veranderingen nog gaan komen, ben ik benieuwd.

  2. Dit meen je niet. Ik heb net, echt net voor het eten iOS 6 terug op mijn iphone 5 gegooid omdat hij steeds opnieuw kuren had. Ik dacht nog bij mijzelf, zul je zien dat deze week beta 3 uitkomt met weer een hoop verbeteringen en jawel!.. *werkt iphone maar weer bij*

  3. Jammer dat ik in het buitenland ben en hem dus niet direct kan downloaden. Wat bugfixes zijn wel nodig, vooral voor een nog al langzame iPhone 4. Ben benieuwd maar nieuwe functies.

  4. Yep!! Benieuwd naar de verbeteringen, de laatste 3 dagen leek er steeds meer bugs bij te komen, hopelijk met de Beta 3 verholpen.

  5. iOS 7 beta 1 & 2 kon je zomaar installeren. Is dit voor beta 3 ook geldig?

  6. Ben blij dat er weer een update online staat. Kon zaterdag namelijk mijn iPhone 3 a 4 uur niet gebruiken, touchscreen werkte gewoon niet (ik denk dat dat gewoon aan de software heeft gelegen)

  7. Er is een wifi verbinding nodig om deze update te downloaden. Ik zit toch echt op een wifi netwerk..

    Origineel geplaatst door Manglo
    Ben blij dat er weer een update online staat. Kon zaterdag namelijk mijn iPhone 3 a 4 uur niet gebruiken, touchscreen werkte gewoon niet (ik denk dat dat gewoon aan de software heeft gelegen)

    Ik had zaterdag precies hetzelfde!!

  8. Origineel geplaatst door Manglo
    Ben blij dat er weer een update online staat. Kon zaterdag namelijk mijn iPhone 3 a 4 uur niet gebruiken, touchscreen werkte gewoon niet (ik denk dat dat gewoon aan de software heeft gelegen)

    Ik had precies het zelfde. Ineens werkte de touchscreen niet meer en moest ik mijn telefoon in de oplader doen en na 5 minuten deed hij het weer. Ik denk ook bug fixes voor de muziek player op je beginscherm

  9. Origineel geplaatst door Peter Aerts
    iOS 7 beta 1 & 2 kon je zomaar installeren. Is dit voor beta 3 ook geldig?

    Ik ben ook erg nieuwsgierig. Iemand??

  10. Indien de touch screen niet meer reageert, moet je vanuit je lock screen een App starten met Siri. Het touchscreen zal dan terug werken.

  11. Als je geen ontwikkelaar bent heb je bij iOS beta’s niets te zoeken, en al helemaal niet een derde beta. Deze is nog dermate langzaam/buggy dat je er echt niet blij van word. Daarom wordt zelfs voor ontwikkelaars aangeraden dit enkel op een testtoestel te installeren dat je niet main toestel is.

    Dus normale gebruikers, niet iOS7 gaan downloaden en klagen dat alles dan crasht..

  12. Het ontgrendel scherm ziet er iets anders uit.

    De folders zijn lichter

    Op berichtenscherm staat “nu” iets gelere kleur.

  13. Hopelijk stabieler dan beta 2, dat is een ramp bij mij.

  14. Origineel geplaatst door Edward
    Als je geen ontwikkelaar bent heb je bij iOS beta’s niets te zoeken, en al helemaal niet een derde beta. Deze is nog dermate langzaam/buggy dat je er echt niet blij van word.

    Hoe weet jij dat deze B3 zo langzaam en buggy is? Je kunt hem niet langer dan enkele minuten op je device hebben staan…

  15. Zojuist gedownlaod (ota) op de ipad 4e gen. (En Nee ben geen Dev)
    En ik moet zeggen dat hij een stuk soepelder aanvoelt als met beta 2.

  16. Voor de mensen die het zich afvragen, heb gewoon over the air kunnen updaten en heb geen UDID check gehad. Denk trouwens dat apple zich het ook niet kan veroorloven om dit inneens toe te passen omdat er gewoon heel veel niet-developpers de software op hun toestel hebben staan en die dan allemaal gaan flippen en naar apple stores rennen :p

  17. @Jordy Mermans: Top!!! Bedankt voor bereidwilligheid tot testdummy. 😉

  18. Origineel geplaatst door joost
    Hoe weet jij dat deze B3 zo langzaam en buggy is? Je kunt hem niet langer dan enkele minuten op je device hebben staan…

    Omdat beta 2 ook langzaam was, en dat in die paar minuten dat ik het heb getest beta 3 niet veel anders was. Was bij iOS6 ook zo, pas in beta 5 wordt het stabiel. Daarom heten het ook beta’s.

    Als je trouwens gaat hopen dat Apple geen UDID check gaat uitvoeren en ook niet in de toekomst denk dan hier maar eens overna: zodra iOS7 publiek uitkomt moet je je device weer gaan wissen, een OTA is NIET mogelijk vanaf beta naar publieke release. Beta’s zijn gewoon niet voor eindgebruikers en het verbaast me dat Apple dit toelaat.

  19. Beste, Dit heb ik ook wel eens, maar dit kun je vrij eenvoudig oplossen door de home knop icm. de aan/uit knop, 5 seconden tegelijkertijd in te drukken 🙂

  20. Camera app werkt in ieder geval weer soepel deze crashte in beta2 regelmatig. Erg benieuwd naar de batterij prestaties!

  21. Mooi dat zoveel non-developers ook de beta testen. Ik ben alleen wel benieuwd hoe ze bugs doorgeven zonder UDID.

    Anyway, hoe meer mensen testen en fouten vinden, hoe groter de kans is dat ik straks een stabiele (definitieve) iOS 7 op mijn apparaten heb staan. Ga zo door!

  22. Als ik mijn telefoon opnieuw opstart dan krijg ik de melding dat mijn SIM is vergrendeld… Normaal als je die dan schuif dan kan je SIM ontgrendelen alleen als ik het nu doe dan komt er geen pop-up (ook niet bij nieuwe herstart). Waar kan je hem ontgrendelen vanuit het menu?

  23. Is er al nieuws of ios 7 is te jailbreaken?

  24. Is natuurlijk onzin om te zeggen dat B3 langzaam is, omdat B2 dat ook zou zijn…

    In de paar minuten dat ik B3 op de iPad heb staan voelt het zeer soepel aan, beter dan B2 en zeker niet slechter dan iOS6.

  25. Origineel geplaatst door Manglo
    Als ik mijn telefoon opnieuw opstart dan krijg ik de melding dat mijn SIM is vergrendeld… Normaal als je die dan schuif dan kan je SIM ontgrendelen alleen als ik het nu doe dan komt er geen pop-up (ook niet bij nieuwe herstart). Waar kan je hem ontgrendelen vanuit het menu?

    Instellingen – Mobiele Data – Simpincode (bij iPad)

  26. In de 3de beta zie je in de agenda app nu weer de bolletjes in de maandweergave op de dagen wanneer je een activiteit gepland hebt. Deze feature was verdwenen in de vorige 2 betas.

  27. Het oplaad-bliksemschichtje is nu niet meer geanimeerd.

  28. Ik weet niet of het hoort dat de basis font zo groot is op de iphone 5, maar voor mij hoeft dat niet.
    Lockscreen ziet er niet uit nu.

    Wat me opvalt is dat de iPad Mini nu sneller reageert en dat de badges beter leesbaar zijn

  29. @Klaas: Dit is een ontwikkelaarsversie… Dus 100% kans dat er geen jailbreak voor is.

  30. Origineel geplaatst door Manglo
    Als ik mijn telefoon opnieuw opstart dan krijg ik de melding dat mijn SIM is vergrendeld… Normaal als je die dan schuif dan kan je SIM ontgrendelen alleen als ik het nu doe dan komt er geen pop-up (ook niet bij nieuwe herstart). Waar kan je hem ontgrendelen vanuit het menu?

    airplane mode aanzetten en uitzetten

  31. Het toetsenbord in safari is ook veranderd. De “.” Was er eerst niet makkelijk aanwezig. Nu wel 🙂

  32. Origineel geplaatst door Wybren Jorritsma
    Zojuist gedownlaod (ota) op de ipad 4e gen. (En Nee ben geen Dev)
    En ik moet zeggen dat hij een stuk soepelder aanvoelt als met beta 2.

    Bedankt voor je antwoord. Snel updaten naar beta 3 😀

  33. Net geüpdate op de iPhone 5 zonder UDID!

    Wat opvalt: De transparantie van de mapjes is hoger, ook is het 3D beweeg effect intenser, verder is de leesbaarheid van de fonts in het Notificatiescherm aangepast.

  34. Weet iemand al hoe je je sim moet ontgrendelen? Het lukt me immers niet. Eens via siri proberen

  35. Ik heb beta 3 nu draaien op mijn 4s en hij voelt veel sneller

  36. @joost: Simpincode staat er bij mij niet

    @Jordy: Bij Airplane-mode krijg ik ook geen pop-up 🙁

  37. Ook ik heb de nieuwe beta draaien op mijn iphone 5. Voelt al een stuk stabieler aan. Eindelijk is de ‘.com’ uit het toetsenbord van safari verwijderd (vervangen door ‘.’), zodat het mistypen bij een zoekopdracht voorkomen wordt.

  38. Origineel geplaatst door PO
    Het oplaad-bliksemschichtje is nu niet meer geanimeerd.

    Vonden ze waarschijnlijk niet nodig of hebben ze per ongeluk gewijzigd.

    Zo even op mijn iPhone 4 gezet, loopt lekker soepel MAAR nog steeds traag bij animaties (iets minder nu) dus het valt mee, behalve bij het switchen van tabs in Safari daar lijkt het net een slideshow.

  39. Hier zowel iphone4s & ipad 4 geupdate over wifi.
    Ben geen dev en werkt prima 😀

  40. Het lijkt erop dat ze alles duidelijker hebben gemaakt door de lijnen iets te verdikken. Je kan dat heel duidelijk zien aan het laadbalkje van safari.

  41. Ik heb nog iets nieuws ontdekt:) Als je apps gaat updaten krijg je nu een cirkel door de app heen inplaats van een balkje eronder

    (Edit)
    Dat hadden ze op iphoneclub ook al gevonden..

  42. Ik heb Simpincode nu gevonden alleen kan hem niet aan of uit zetten…:( en kan hem ook niet wijzigen omdat vergrendeling er nog steeds op zit

  43. @Manglo: Uit/aan zetten?
    Had het zelf ook een keer en dat was de oplossing voor mij!

  44. Ik krijg ook op geen enkele manier mijn sim ontgrendelt 🙁

  45. @Weerz: Heb hem al 5x herstart en hij geeft pop-up gewoon niet weer

  46. Onderin bij je lockscreen staat nu: “schuif om te ontgrendelen”

    Enige puntje dat wat mij betreft iets anders mag is de kleur van de bolletjes als je je password invoert. Die is donkerblauw op een donkere achtergrond. Zie vaak niet waar t aan ligt als het scherm niet ontgrendeld. (Verkeerde code of te weinig cijfers)

    Ik ga even kijken of ik nog iets leuks ontdek. Nederlandse Siri ofzo hahaha! Helaas!

  47. @Manglo: Gewoon iemand bellen en hij vraagt uw sim code

  48. @Jordy: Daar heb ik dus ook last van! Flight mode aan en uit werkt niemand. Iemand een oplossing?

  49. @Manglo: Ik moest zelfs een harde reset doen. Kreeg helemaal geen beeld. Helpt dat niet?

  50. Net ook kunnen updaten van beta 2 naar 3 ZONDER UDID. Alles werkt veel vlotter, vooral het multitasken (iPad mini)

    Origineel geplaatst door Edward
    zodra iOS7 publiek uitkomt moet je je device weer gaan wissen, een OTA is NIET mogelijk vanaf beta naar publieke release. Beta’s zijn gewoon niet voor eindgebruikers en het verbaast me dat Apple dit toelaat.

    Onzin, ik kon gewoon iOS 6 Golden Master OTA installeren op men iPhone 3GS na de laatste beta.

  51. Kiosk is niet meer transparant (die functie zat vol met bugs bij mij, dus komt mooi uit)

  52. Origineel geplaatst door Manglo
    @Weerz: Heb hem al 5x herstart en hij geeft pop-up gewoon niet weer

    Ga eens naar de telefoon app en typ wat willekeurige cijfers en tik op bel. Normaal krijg je dan het popupje om te ontgrendelen.

  53. Bij mij blijft de sim ook vergrendeld, wat ik ook al geprobeerd heb. Hmmm……

  54. @Kees: Neen, zelfs als ik iemand bel springt hij gewoon af zonder popup

  55. @Rick: Dan knalt hij er alleen maar uit, geen pop-up

    @Kees: Na hard-reset is er geen verschil

  56. Opnieuw installeren dan maar?

  57. @Manglo: Same here! Kan sim niet ontgrendelen.. 🙁

  58. Hoe is het met met de statusbalk?

    Het stoorde me in voorgaande versies enorm dat er 4 verschillende lettertypes gebruikt werden. (Provider, GPRS, Tijd en Batterijpercentage)

  59. Oplossing voor het sim vergrendel probleem:

    Put your phone in airplane Mode…reboot the phone….deactivate Airplane mode…voila!

  60. Origineel geplaatst door Manglo
    @Weerz:Heb hem al 5x herstart en hij geeft pop-up gewoon niet weer

    Ik heb het zelfde probleem. Deze beta kan er kennelijk niet mee overweg dat je een simpincode en een toestel ontgrendelcode gebruikt. Ik heb eerst ontgrendelcode van het toestel uitgezet. Daarna telefoon opnieuw opgestart en simpincode ingevoerd. Hierna heb ik het vragen simpincode uitgezet en hierna de toestel ontgrendelcode weer geactiveerd. Dit is de enige manier hoe het mij gelukt is.

  61. @Manglo: Ik heb de oplossing. Even fysiek de sim kaart uit de iPhone halen en weer terug stoppen. Dan verschijnt het ontgrendel sim scherm opnieuw! Succes.

  62. Gewoon je sim er even uithalen en weer terug er in klikken dan krijg je de simpincode wel.

  63. De nieuwe kleur van de mappen is trouwens echt foeilelijk, iemand een idee of je dat kan aanpassen en zo ja hoe?

  64. De vorige beta kon ook niet overweg met een ontgrendelcode + een SIM-code. Als je een willekeurig persoon probeert te bellen, word je wel weer om een SIM-code gevraagd..

  65. Totaal geen last gehad van bugs in Beta 2. Beta 3 net er op gezet en werk tot nu toe ook prima.

  66. Origineel geplaatst door Frank
    De nieuwe kleur van de mappen is trouwens echt foeilelijk, iemand een idee of je dat kan aanpassen en zo ja hoe?

    Passen zich aan aan je achtergrond.

  67. Origineel geplaatst door Rick
    Ga eens naar de telefoon app en typ wat willekeurige cijfers en tik op bel. Normaal krijg je dan het popupje om te ontgrendelen.

    Instellingen>Telefoon>Simpincode>Wijzig pincode, daar kan je ontgrendelen

  68. @Bjorn: over 2 weken weer een nieuwe 😉 als het goed is komt er iedere 2 weken een beta uit

  69. @Manglo: ik heb de simkaart er eff uitgedaan en er weer in pop-up komt dan weer te voorschijn

  70. Ik kreeg de tip om je Sim te unlokken:

    Taal naar Engels zetten.

  71. Even sim eruit… dan weer erin… Toen kon ik pas ontgrendelen en simpincode invoeren

  72. Ik neem aan dat alle niet-ontwikkelaars wel weer terug kunnen van iOS 7 naar 6, mocht het dramatisch blijken te lopen.

    Anders neem je dat risico toch niet?!

  73. Opeens heeft mijn Notification Center een zwarte achtergrond ipv dat hij zich aanpast, en Control Center is nu grijs van achtergrond.

  74. @Patrick: Ik heb allebei, en beide codes verschillend. Kon gewoon mijn sim ontgrendelen

  75. Vooral iets stabieler geworden voor de rest lijkt er niet veel veranderd. De Geocaching App werkt gelukkig ook weer in beta 3

  76. ik vond “ontgrendel” mooier staan dan die lange zin.

  77. @joost: dat is schijn: na de update wordt je memory geleegd en start je device als het ware opnieuw op. Als je een paar dagen gebruikt dan merk je dat het weer steeds trager wordt.

  78. Navigon crashte in vorige bèta’s, werkt nu naar behoren

  79. @Edward: Als je ontwikkelaar bent moet je in het dev forum zijn en niet hier de dominee uit gaan hangen. Waarom zou jij last hebben van non-devs die dit gewoon willen proberen.

  80. @Manglo: Even simkaart er uithalen als je iPhone aanstaat dat werkte bij mij goed!

  81. Pff net even paar apps geopend op mijn 4, nu is alles heel traag en dat begrijp ik wel maar het ligt niet aan het RAM geheugen, de 4S heeft ook 512mb en daar loopt het soepel, ik ben gewoon verbaast dat iedere iOS voor de iPhone 3GS en 4 lekker soepel liep (op de 3GS loopt iOS6 niet super soepel maar het verschil tussen iOS 5 en 6 op de 3GS qua snelheid is niet zo dramatisch hoog als tussen iOS6 en iOS7 op de iPhone 4).

    Ik ga in ieder geval mijn blobs opslaan als iOS7 uitkomt, maar ik moet eerlijk wezen dat het nu na 3 betas weinig goed te voorspellen valt voor de 4, en ik blijf het herhalen Apple haal die animaties weg op de 4 of doe er wat aan, ik heb zoveel jailbreaks op iPhone 4 gezien met iOS6 en sommige hebben zelfs zwaardere animaties en toch loopt het allemaal lekker soepel op de 4, volgens mij doet Apple dit gewoon expres.

  82. In Lockscreen kun je nu met de Home-knop togglen tussen de Muziek- & Klokapp wanneer je muziek afspeelt.
    De Airplay-knop geeft nu meer info wanneer je deze indrukt (luidspreker iPhone).

  83. @mss: Whoops! iets te snel teruggezet naar iOS6… ga het nog een keer proberen 😀 Hopelijk zometeen geen problemen meer. Iedereen alvast bedankt!

  84. Origineel geplaatst door Henk
    Navigon crashte in vorige bèta’s, werkt nu naar behoren

    Top! Die miste ik echt.. meteen proberen 🙂

  85. @Mitchellosz: Dat je scherm niet meer werkt heb ik nu ook al twee keer gehad. Wat helpt is om met Siri een app op te starten, bijvoorbeeld Safari, daarna is alles weer normaal.

  86. Werkt super, ook “zoek op de iphone” ziet er nu smooth uit! multitasking werkt nu ook gewoon goed.
    Persoonlijk vind ik heb echt 10x sneller. Nog ff wat bugs aan apple door geven en klaar is kees 😉

  87. Itunes radio kan nu ook de afspelende liedjes full screen laten zien. In de vorige beta kon dat niet.

  88. Vervelende bijkomstigheid, spotify crasht nu zodra volumeknop beroerd wordt. Iphone5 en iPad mini

  89. in beta 2 was de tekst als je je apparaat uit wou schakelen
    “zet uit”. Nu is het “schuif om uit te zetten”.

  90. Apps die voor iphone zijn ontwikkeld en niet zijn geoptimaliseerd voor ipad worden ineens superscherp weergegeven ( ook de iculture app)

  91. @Laurens: Heel simpel. Je ziet hier in de comments nu al mensen met problemen. Ook zie je in de App Store serieus al mensen slechte reviews geven omdat de app “niet werkt op iOS7”. Dat is natuurlijk ridicuul. Point taken?

  92. @Edward: Dat mensen nu al problemen hebben is hun eigen probleem. Hoort bij een beta. En niet aankomen met dat ze dat niet weten want zo’n beta komt niet zomaar op je iPhone.

    Dat Apple het toestaat dat je een app kan reviewen die op iOS 7 draait. Dat is pas raar. Als Apple dat nu blokkeert is er geen enkel probleem.

  93. @Manglo: Vliegtuigmodus eerst aanzetten en dan weer uit, dan moet je de simpincode krijgen.
    Anders proberen te bellen.

  94. Origineel geplaatst door Edward
    @joost: dat is schijn: na de update wordt je memory geleegd en start je device als het ware opnieuw op. Als je een paar dagen gebruikt dan merk je dat het weer steeds trager wordt.

    Eerder op de avond zei je dat je het al na een paar minuten merkte 😉
    Volgens mij weet nog niemand hoe Beta 3 over een paar dagen is…

  95. Ontgrendelen lukte mij in de eerste instantie ook niet…tot ik, na een aantal reboots in plaats van “sim vergrendeld” gewoon unlockte…kreeg meteen de melding ontgrendelen..

  96. @Edward: Dit UDID check haalt ook niets uit zolang het kinderlijk eenvoudig is om je telefoon door een developer te laten registreren. Kennelijk is het een non-probleem anders had Apple wel maatregelen genomen.
    Ik denk dat het ze het stiekem wel handig vinden dat anderen met iOS aan de gang gaan want dat zijn uiteindelijk toch de klanten.
    (Red.) Reactie bewerkt i.v.m. ongewenste quote.

  97. Origineel geplaatst door iscorpio
    Oplossing voor het sim vergrendel probleem:Put your phone in airplane Mode…reboot the phone….deactivate Airplane mode…voila!

    Dit werkt!
    Iemand bellen werkte bij mij niet maar dat wel…

  98. Dat dubbelklikken op lockscreen werkt bij mij jammer genoeg niet, ook crasht mn iPhone 5 bij het veranderen van de wallpaper 😉

  99. @Bones: Een temporary fix is om je quick menu van beneden naar boven te sliden en daar je volume te regelen

  100. Bij mij crasht “Zoek mijn Iphone” altijd als ik zoek naar apparaten, dit is al bij elke beta zo. Heeft er nog iemand last van?

  101. Volgens mij is het gedrag van Control Center ook aangepast. Als ik in een game een slide-up doe zie ik eerst een “grabber” en wordt niet gelijk Control Center geopend.

  102. De notificatie bolletjes bewegen nu ook mee met de bewegingssensor.

  103. Ik heb iOS 7 beta 1 erop, toch als ik probeer een update te zoeken krijg ik dat mijn iPhone up to date is??

  104. @Joshua: was al met de vorige Beta.

  105. Sim unlock lukte bij mij door gewoon te unlocken inplaats van de ‘simlock actief’te sliden

  106. Sinds deze update valt mijn spotify uit, maar hopen dat na her installatie het weer doet.
    En voor tip:
    Als de simlockcode niet automatisch verschijnt kun je altijd nog naar instellingen/telefoon/simpincode gaan om je sim te activeren

  107. Verbaast me nog dat apple het probleem met het volgende rekensommetje nog niet heeft verholpen dat al een paar jaar zo is. Zo ook niet in deze update.. Doe maar eens 64:8 op je calculator van Apple.. Geeft die 1 aan.. Het is volgens mij echt. 8 maarja

  108. Wat bedoelen jullie met dat togglen tussen muziek en klok?
    In de contacten app staat mijn telefoonnummer niet boven aan …

  109. @Ramon: Hij geeft toch echt gewoon 8 aan hoor….misschien dat je per ongeluk nog een keer op de ”=”drukt

  110. @Ramon: Jij drukt gewoon twee keer op het = teken dan. Bij mij geeft hij gewoon 8 aan na een tik.

  111. Origineel geplaatst door Ramon: Verbaast me nog dat apple het probleem met het volgende rekensommetje nog niet heeft verholpen dat al een paar jaar zo is. Zo ook niet in deze update.. Doe maar eens 64:8 op je calculator van Apple.. Geeft die 1 aan.. Het is volgens mij echt. 8 maarja

    Druk je niet toecallig 2x op de =?

    64:8:8=1

  112. @Edward: Ik zie geen gebruikers klagen, alleen jij eigenlijk… Of is het niet mogelijk dat klagers ook dev zijn? Doe niet zo elitair en verkas naar een dev-forum als het je niet aanstaat op een openbare blog.

    Origineel geplaatst door Klaas
    Is er al nieuws of ios 7 is te jailbreaken?

    Er zijn al 3 privé-jailbreaks (aldus een bepaalde tweeter, voormalig jailbreak dev). Dat zegt echter niets over publieke jailbreaks, die waarschijnlijk erg lang op zich zullen laten wachten als ze überhaupt uitkomen.

    Origineel geplaatst door Frank
    @Klaas: Dit is een ontwikkelaarsversie… Dus 100% kans dat er geen jailbreak voor is.

    En dat baseer je op wat? Op vorige iOS-versies was de ontwikkelaarsversie vaak gewoon tethered te jailbreaken met redsn0w.

  113. telefoon een reboot geven echter op het moment dat hij op het scherm aangeeft “sim locked” … deze NIET sliden. Eerst de gewone Slide to unlock gebruiken en daarna krijg je een pop-up zodat de SIM pin ingevoerd kan worden

  114. Origineel geplaatst door Patrick
    Ik heb het zelfde probleem. Deze beta kan er kennelijk niet mee overweg dat je een simpincode en een toestel ontgrendelcode gebruikt. Ik heb eerst ontgrendelcode van het toestel uitgezet. Daarna telefoon opnieuw opgestart en simpincode ingevoerd. Hierna heb ik het vragen simpincode uitgezet en hierna de toestel ontgrendelcode weer geactiveerd. Dit is de enige manier hoe het mij gelukt is.

    Zo is het mij ook gelukt! Bedankt voor de tip.

  115. Origineel geplaatst door Erik
    Wat bedoelen jullie met dat togglen tussen muziek en klok? In de contacten app staat mijn telefoonnummer niet boven aan …

    Als je muziek luistert en je muziek kan pauzeren, volgende of vorige kan doen op het vergrendelscherm. Eerder was dit altijd 2 x op homeknop drukken, alleen is nu wel het verschil dat dit alleen kan als je muziek luistert

  116. @tricky business: Heb alles al geprobeerd, lijkt per toestel te verschillen. Moest uiteindelijk de sim eruit halen

  117. 3D effect is weg in de Lock-screen.
    Iemand ook last van?
    Iphone 5.

  118. @Ramon: Het is ook echt 8 inderdaad… maar wat jij denk ik niet ziet is dat die wel degelijk 8 als antwoord geeft…. want kijk eens heel goed, druk jij niet 2 keer op het = teken ?? Hij deelt dan nl de 8, de uitkomst van de 1ste som, wederom door 8. Het ziet er alleen bij de 1ste keer = drukken niet uit dat het display verspringt waardoor je niet merkt dat de calculator gerekend heeft.

    En t.a.v. niet-devs… ik ben zelf geen dev maar tester en apple-liefhebber/hobbykenner (durf ik wel te zeggen) Mijn UDID staat via een DEV geregistreerd bij Apple. Ik klaag nooit over chrashes dus euh…. wat is het probleem dat ook ik test hoe het nieuwe IOS7 gaat werken….

    Wat kunnen mensen toch zeiken… of wacht ff, misschien zijn alleen nederlanders daar heel goed in….

  119. @Ramon: Dat is geen bug. Jij drukt dubbel op het =-teken omdat je denkt dat de app niet antwoord. Maar als je 64:8 doet dan is de uitkomst 8, dat zie je niet veranderen, dus denk jij nog maar eens op =-teken te drukken. Dan deelt hij die uitkomst NOG EEN door 8. Nog eens op =-teken is 1,25 (dus weer gedeeld). Snapt u?

  120. Origineel geplaatst door Ramon
    Verbaast me nog dat apple het probleem met het volgende rekensommetje nog niet heeft verholpen dat al een paar jaar zo is. Zo ook niet in deze update.. Doe maar eens 64:8 op je calculator van Apple.. Geeft die 1 aan.. Het is volgens mij echt. 8 maarja

    dat komt omdat je dan 2x op = drukt. 64/8 = 8 en 8/8 = 1.

  121. @Mark: Even via iTunes proberen via je mac of pc… Anders even een hard-reboot.. Als het helmaal niet kan handmatig even naar iOS 6 en daarna terug naar iOS 7..

  122. Hier ook zwart notificatiescherm en grijs bedieningspaneel… Lelijk! Trefwoorden doen het wel eindelijk weer =D

  123. Probeer ota te downloaden! Ik blijf de melding ontvangen dat ‘zoeken naar updates mislukt’ ‘fout tijdens het zoeken…’

    Meer mensen die dit hebben? Krijg de update dus niet binnen:( tips?

  124. Origineel geplaatst door Chris
    Bij mij crasht “Zoek mijn Iphone” altijd als ik zoek naar apparaten, dit is al bij elke beta zo. Heeft er nog iemand last van?

    Daarom kan je ook een beta versie van Find my iphone in dev center downloaden 😉

  125. Mijn batterij (iPhone 5 64gb) loopt leeg terwijl ik ernaar kijk!! Bizar! Beta 3 voelt snappy en stuk stabieler dan beta 2 maar de batterijduur is dramatisch! En temperatuur loopt ook behoorlijk op!!! Balen!

  126. Komt Beta 4 dan uit op 22 Juli ? 😀

  127. Inloggen met icloud bij imessage en facetime lukt nog steeds niet. Irmand anders ook dit probleem? Verder veel sneller, fijn.

  128. @Joris: Bij mij hetzelfde “probleem” Op de iPad had ik de update gelijk binnen maar met de iphone moet ik blijkbaar meer geduld hebben..

  129. @Martijn: Bij mij was het juist andersom. Bij betà 2 zag ik m’n batterij leeglopen en werd de achterkant heet. Bij betà 3 (nog) geen last van

  130. Ik ga iOS7 pas installeren als de officiële release is. Ziet er naar mijn mening nog te veel naar bonte kermis uit

  131. Safari in landscape geeft nu weer volledig full screen, zoals in iOS 6. Voorheen bleef je de adres balk in het klein houden. Fijne (terug kerende) toevoeging!

  132. Had het SIM unlock probleem.

    Wat bij mij werkte was

    – SIM eruit
    – Telefoon uitzetten
    – Telefoon Aanzetten
    – Ontgrendelen
    – SIM erin

  133. Fotoalbums crashen hier als ik ze probeer te openen op iPad 3, kan ze op geen enkele manier openen

  134. Origineel geplaatst door Chris
    Bij mij crasht “Zoek mijn Iphone” altijd als ik zoek naar apparaten, dit is al bij elke beta zo. Heeft er nog iemand last van?

    Ja, bij mij ook

  135. Origineel geplaatst door Jordy
    Ja, bij mij ook

    Klopt, van de zoek mijn iphone app is ook een beta versie verkrijgbaar voor ontwikkelaars.

  136. Je kan nu parallax uitzetten (verminderen)
    Instellingen > algemeen > toegankelijkheid > verminder bewegingen

  137. Origineel geplaatst door Jos
    Je kan nu parallax uitzetten (verminderen) Instellingen > algemeen > toegankelijkheid > verminder bewegingen

    Kon al!

  138. @Rick: Oke sorry, wist ik niet 🙂

  139. @Tim Oterdoom: Oplader erin en dan uit en aan zetten ik heb het wel vaker gehad als 1 x 😉

  140. met toggelen bedoelen ze dat als je muziek luister en je 1x op de home knop drukt, je de tijd en datum ziet ipv. de muziek knoppen 😉

  141. Merk nu op dat als ik nieuwe muziek handmatig wil toevoegen dmv iTunes de bestaande muziek op de iPhone wordt gedeleted. Alleen hetgeen dat je eropzet staat op de iPhone en eventueel al aanwezige muziek is verdwenen.

  142. In de Berichten-app bij de Contact-opties zie je icoontjes voor Bel, FaceTime en Info. Wanneer je op het Bel-icoontje drukt krijg je de keuze uit Voice gesprek of FaceTime gesprek. Ik heb dit nog niet getest in de Contacten-app maar ik geloof wel dat Apple dit overal heeft doorgevoerd.

  143. @Klaas: Zie dit artikel en bepaal zelf of dit echt is of niet. Het gaat dan wel om een iPod Touch met iOS7 beta2 maar toch.

  144. Misschien is beta 3 wel stabieler… Maar er zijn dit keer wel heel veel Apps die crashen. Bv. Spotify (als je volume harder zet) en itvonline (voor KPN) start helemaal niet meer op

  145. Nog meer doorzichtigheden voor de iPhone 4?
    Van beta1 was geen transparant ondermenutje, en in beta 2 wel.

    Wat is er veranderd in beta3?

  146. Loopt op zich prima, alleen als ik mail krijg en verwijder die blijf ik toch een melding houden in de app zelf.

  147. Ik heb een iPhone4 en sinds iOS 7 word hij heel warm en gaat de batterij veel sneller leeg. Het rare is dat dit niet altijd is. Hebben nog mensen dit probleem? Hebben jullie al de oplossing gevonden?

  148. Gister ook maar even erop gezet op de 4.

    Tis nog wel een tikkeltje traag (beta code) maar valt me niks tegen.

    Wel even wennen. Heb overigens nog niet ontdekt hoe ik op (bv) Facebook kan posten vanaf het berichtencentrum…

  149. Alles voelt in Beta 3 sneller en soepeler aan, maar misschien dat dit ook komt door de memory idd.

    Wat ik wel jammer vind (persoonlijke kwestie) is dat ze de lettertype veranderd hebben. De nieuwe is inderdaad dikgedrukter en doet me weer meer denken aan de lettertype van het ‘oude’ iPhone toetsenbord (iOS 6 etc). Daarnaast vond ik het lettertype in beta 1 en 2 strakker lijken en ook vond ik dat lettertype geschikter voor het retina display, omdat het naar mijn inziens scherper oogte.

    Voor de rest (tot nu toe nog) zeer tevreden over de beta 3, met name qua snelheid 🙂

    Ik had ook problemen om mijn sim te unlocken, in mijn geval werkte het door de simkaart eruit en erin te doen (tijdens ‘werkend’ scherm!).

  150. Voor mensen die net als mij last hebben van een zwarte achtergrond in het notificatiecenter en een grijze achtergrond in het bedieningspaneel:

    Ga naar instellingen > algemeen > toegankelijk > verhoog contrast (UIT).

  151. Inloggen met icloud bij iMessage en Facetime lukt me nog steeds niet: iemand anders hetzelfde probleem? Verder beta 3 een stuk sneller, heel fijn.

  152. Probleem met sim unlocken lijkt opgelost. Bij herstart komt na telefoon code ook de vraag voor sim code…

  153. iOS 7 beta 3 gedownload en geïnstalleerd op mijn iPhone 4S, alles werkt prima, alleen nog wat langzaam maar dat is logisch vanwege dat Apple alles controleerd.

  154. @Lars: De kans is aanwezig.

  155. Dilgrdrukte letters kunnen ook weer dun worden gezet via instellingen.

  156. @Eddy: kan niet meer deelwidget is er uit

  157. Hebben jullie het ook dat iMessage crasht als je een foto aan een iMessage bericht toevoegt? Je hoeft het bericht niet eens te sturen, de app crasht hier gelijk na het toevoegen van de foto.

  158. Hoe draait het inmiddels op een iPhone 4? Ik heb beta 1 erop gehad, maar dat was bijna onwerkbaar traag. Daarnaast was GPS onnauwkeurig.

  159. Jullie gaan mij niet vertellen dat jullie allemaal ontwikkelaars zijn? 🙂 want dit gelooft geen kat. Ik wacht gewoon geduldig af tot de release van ios7. Zonder bugs of iets. Het is normaal dat beta’s nu eenmaal niet goed werken…

  160. Wellicht rare vraag maar hoe ga ik ineens van ios 6.1.4. naar beta 3? ik hang mijn iphone 5 aan itunes en doe dan herstel en kies beta 3 aan, maar ik krijg dan de melding dat het bestand niet compatible is, heb versie A1428 opgehaald.. of moet ik van beta 1 naar beta 2 en dan naar beta 3??

  161. Ik krijg Siri niet meer aan de praat 🙁 iemand anders hier ook last van?

  162. @Philip: Draai je iPhone eens om en kijk op de achterkant. Zul je zien dat je modelnummer A1429 is. Je gebruikt dus een verkeerde versie 🙁

  163. Origineel geplaatst door Bluevoice
    Draai je iPhone eens om en kijk op de achterkant. Zul je zien dat je modelnummer A1429 is. Je gebruikt dus een verkeerde versie @Philip:

    oeps, dat is lomp maar waar staat dat nr dan heb een zwarte iphone 5 is erg klein ;-))

  164. @Philip: Eerste regel helemaal rechts: Model A1429 (anders even een vergrootglas pakken) Je moet dus een andere software versie downloaden voor A1429.

  165. Origineel geplaatst door Bluevoice
    @Philip: Eerste regel helemaal rechts: Model A1429 (anders even een vergrootglas pakken) Je moet dus een andere software versie downloaden voor A1429.

    Ik zie het..stom!! zeg snel ff beta 3 1429 downloaden
    dank je!!

  166. Origineel geplaatst door Philip
    Origineel geplaatst door Bluevoice@Philip: Eerste regel helemaal rechts: Model A1429 (anders even een vergrootglas pakken) Je moet dus een andere software versie downloaden voor A1429.Ik zie het..stom!! zeg snel ff beta 3 1429 downloaden dank je!!

    Nou….krijg de melding nog steeds 🙁 ook met A1429

  167. Wat doe ik verkeerd? IPhone 5 wil direct beta 3 installeren maar krijg steeds de melding dat het firmware bestand niet compatible is.

    Ook in de dfu mode krijg ik hem niet bijgewerkt?
    iemand een oplossing aub?

  168. De agenda overzicht is echt een verbetering. Zie ook dat in mail de exchange icon is aangepast.

  169. Het valt me nu ook op dat de taakbalk in het toegangsscherm en beginscherm afwijkt: tekst is bij de ene groter dan bij de andere. Ook dikker volgens mij

  170. Oplossing voor het sim-probleem.
    Vliegtuigmodus aanzetten
    Soft reset
    Vliegtuigmodus uitzetten
    Pincode intoetsen

  171. Origineel geplaatst door Philip
    Wat doe ik verkeerd? IPhone 5 wil direct beta 3 installeren maar krijg steeds de melding dat het firmware bestand niet compatible is.Ook in de dfu mode krijg ik hem niet bijgewerkt? iemand een oplossing aub?

    niemand????

  172. Heb het ook geprobeerd in de dfu mode maar dan krijg ik die melding ook eerder beta versies gingen goed heb daarna mijn iphone teruggezet naar 6.1.4. en nu wil ik naar beta 3 maar telkens de melding dat het firmware bestand niet compatible is???

    Help, iemand oplossing?? of soortgelijk probleem gehad?

  173. @Philip: Dan heb je niet het juiste bestand. Je moet dit bestand hebben: iPhone5,2_7.0_11A4414e_Restore.ipsw – iPhone 5 A1429 US CDMA And Rest Of World GSM iOS 7 Beta 3

    P.S. ik ga hier geen links plaatsen, maar de titel van het bestand kan ik wel noemen.

  174. @Bluevoice: thanks, download hem nu, hopelijk opgelost, je hoort ervan

  175. ik snap niet waarom iedereen van die omslachtige manieren gebruik om de sim te unlocken.

    Bel gewoon iemand en er wordt automatisch gevraagd om de sim te unlocken. Vervolgens zal deze persoon niet gebeld worden en kom je gewoon in je contacten scherm terecht.

  176. @Bluevoice: Bedankt! nu idd het juiste bestand gedownload en beta 3 installeert zonder problemen, er bestaan dus een hoop verkeerde download links!!!

  177. @Philip: Top, succes!

  178. Er zijn gewoon twee verschillende soorten iPhone 5’s, dus als je goed zou opletten zou je de goede versie downloaden!

  179. Muziek knoppen in controle center en op het lock screen werken bij mij niet!
    Iemand meer dezelfde problemen?

  180. Kleine verandering: in de camera app is de flits tekst automatisch veranderd in auto.
    Bug: Bij mail app blijft er een notificatie staan terwijl alle berichten gelezen zijn , die verdwijnen bij een herstart van de app.

  181. Ook de beta 3 geinstalleerd. Kreeg gelijk het simkaart probleem. Iemand bellen hielp niet, daarom een harde reset gedaan. (home button + powerbutton 5 sec in houden). Daarna was het probleem opgelost!

  182. ik hoop van harte dat bij al wie geen developer is, de iPhone gebrickt zal worden als julle gaan spelen met de Beta’s van IOS 7.

    Iphoneclub is een super site, maar als ik de commentaren lees, dan stel ik me toch vragen bij het IQ van de gemiddelde iPhone fan, zoveel onzin van mensen die niet eens weten waarover men praat…

    Ben je geen developer, wacht gewoon tot de originele release…

    simpel toch? of betaal 99 USD en dan kan je spelen en testen zoveel je wil…

    en ja, ik ben developer.

  183. Beetje kinderachtige reactie.. Klinkt alsof je boos bent dat jij wel betaald hebt en de rest het gratis heeft gekregen;)

  184. Ik wil het ook wel eens bekijken maar heb geen idee welke isp ik precies moet downloaden voor een 4S. Iemand een tip?

  185. ik krijg constant de melding als ik op mijn iPhone 5 met iOS 7 Beta 2 een OTA download wil doen naar Beta 3: “Zoeken naar updates mislukt”

    Heb al netwerkinstellingen hersteld, aan/uit gezet, gereset. Maar als ik weer via iTunes update dan moet hij alle apps, foto’s, muziek etc. weer terug gaan zetten volgens mij. Dan zijn we wel weer een paar uurtjes verder.

    Dus eigenlijk de vraag, weet er iemand een oplossing hiervoor?

  186. @Stef: Bullshit, hoe meer mensen bèta’s gebruiken hoe sneller en meer bugs er zullen worden gerapporteerd en hoe beter de uiteindelijke versie wordt. Trouwens, een iPhone/iPod touch/iPad zal niet zo gauw bricken. Ik zou zeggen installeer massaal zo veel mogelijk bèta’s.

  187. @Stef: Bedankt voor je wijze commentaar. Je zult vast rijk worden van al die domme bezoekers van iPhoneclub die jou apps zullen kopen.
    Oh nee, wij sukkels zijn dat niet waard.

    Kom maar weer van je verheven voetstuk af en verdwijn naar het land van de almachtige ontwikkelaars.

  188. Ik weet niet of het al genoemd is (ik heb niet alle comments gelezen) maar ik zie nu op iPad ook dat sinds de derde beta er weer netjes icoontjes staan in de tabs van de App Store. Voorheen stonden er alleen losse tekstjes onderaan zonder icoon.

  189. @Ikke: Stop maar gewoon meteen, volgens mij heb je geen idee over wat je moet doen/wat er kan gebeuren….

  190. Weet iemand wat je moet doen in geval van een error als deze? :

    “The iPhone ” could not be restored. An unknown error occurred(-1)”

    deze error geeft iTunes bij het updaten naar iOS 7 beta 3
    De OTA update faalde op ongeveer 2/3e van de update.
    De itunes update faalt op exact het zelfde punt en geeft de bovenstaande error.

  191. @kasuja: Ben je jailbroken? Zo niet, dan staat er waarschijnlijk iets verkeerd in het ‘hosts’ bestand op je computer (door TinyUmbrella)

  192. @PO: Ik ben niet jailbroken.

    Weet jij wat ik moet doen om dit probleem te verhelpen. Bij de genius bar van Apple werd il gewoon weg gestuurd omdat ik een ontwikkelaar ben. Valt buiten de service van apple.

  193. Origineel geplaatst door Philip
    Heb het ook geprobeerd in de dfu mode maar dan krijg ik die melding ook eerder beta versies gingen goed heb daarna mijn iphone teruggezet naar 6.1.4. en nu wil ik naar beta 3 maar telkens de melding dat het firmware bestand niet compatible is???Help, iemand oplossing?? of soortgelijk probleem gehad?

    Achter op je iPhone 5 staat op de hoes ingegraveerd A1429 of A1428. Op basis hiervan weet je welke versie je moet hebben.

  194. @Chantal: Op mijn iP4 draait beta 3 prima! Veel sneller en stabieler zelfs dan beta 2. Animaties gaan vloeiender, apps starten sneller. Camera app start ook weer in een acceptabele tijd… mag nog wel wat sneller, maar dit is te doen vergeleken met beta 2.

    Batterij is ook sterk verbeterd. Na 5 uur normaal, dagelijks kantoorgebruik (WiFi, locationservices, bluetooth, alles eigenlijk aan) is ie gezakt van 94% toen ik uit de auto stapte naar 90%. Dat is zelfs stukken beter dan ik ooit met iOS6 had. En hij wordt bij lange na niet meer zo warm als onder beta 2; helemaal níet eigenlijk.

    Ook het opladen lijkt beter te gaan, maar dat kan toch bijna geen software dingetje zijn. In de auto heb ik een USB/iPod aansluiting. Die geeft een zwakke laadstroom. Waar ie voorheen op weg naar werk (45 minuten) zo rond de 16, 17% oplaadde, laadde hij vanochtend rond de 24% op in dezelfde rit in dezelfde tijd (nee, vanochtend géén file dus dat was het niet) en met hetzelfde gebruik: niks, geen muziek, ook geen flits app (door de traject controle op de A2 weet ik toch al waar ik de max snelheid moet aanhouden)…

    Waar ik wel last van heb is de Auto Update feature van de App Store app. Net als onder beta 2 zorgt dat ervoor dat de telefoon ‘s nachts crashed en ik een reboot moet doen. Als dat uit staat, geen problemen meer.

    Oh, ik heb beta 2 via iTunes geïnstalleerd en beta 3 via OTA. Geen fresh installs gedaan, alleen updates.

  195. Origineel geplaatst door Kasuja
    @PO: Ik ben niet jailbroken.Weet jij wat ik moet doen om dit probleem te verhelpen. Bij de genius bar van Apple werd il gewoon weg gestuurd omdat ik een ontwikkelaar ben. Valt buiten de service van apple.

    Stel je vraag anders in het dev forum. Wel raar dat ze je bij de Genius bar wegsturen. Als je nu ‘gewoon’ een (dfu) restore doet? Of je van de domme houdt en vraagt of ze een restore doen?

  196. @Jan: thanks. ik kijk het nog even aan, maar er zit dus verbetering in. mooi om te horen.

  197. Ik hoop dat ze het melding scherm bij de volgende beta weer transparant maken. nu vind ik het maar jammer dat ze het zo hebben gedaan

  198. @Jamie: Ja de Genius zei dat als je developer bent je akkoord bent gegaan met dat ze je geen service hoeven te geven bij problemen. Je punt voor service is via het developer forum. en daar ligt juist mijn probleem.

    Ook daar weten ze het (nog) niet.

  199. Je telefoonnummer staat in contacten altijd bovenaan als je contacten opent via telefoonfunctie. Dat is in ios 6 al zo

  200. Origineel geplaatst door Ramon
    Verbaast me nog dat apple het probleem met het volgende rekensommetje nog niet heeft verholpen dat al een paar jaar zo is. Zo ook niet in deze update.. Doe maar eens 64:8 op je calculator van Apple.. Geeft die 1 aan.. Het is volgens mij echt. 8 maarja

    het is acht in het begin geeft hij 8 aan maar omdat je :8 typt blijft er een acht staan als je dan nog is op = klikt wordt het 1 daarna 0,125 ,….

  201. Wat ik bij de vorige bèta’s niet gezien heb, en bij deze wel.
    Als je een foto verwijderd (terwijl je foto bekijkt) dan verdwijnt ie nu met animatie

  202. Je kan je iPhone niet bricken! Als je terug wilt/moet, Gewoon je telefoon in DFU mode zetten en dan de juiste ios voor je iPhone installeren. Lukt dat niet, Google voor de iphonewiki en daar kan je alles vinden. En wil je wel “spelen” met iOS 7 dar registreer je of je UDID of je Google naar ontwikkelaars die jou UDID (kan al voor €4,99) registreert.

  203. @Jordy: Ik ben blijkbaar die uitzondering die m zelf in DFU mode niet kan herstellen naar iOS6 of iOS7 Beta 3
    Het apparaat geeft steeds error (-1) in iTunes.

    Op het developers forum van Apple kan ik nog geen oplossing vinden. Alleen mensen met het zelfde probleem die ook nog geen oplossing hebben.

  204. Als ik 3G aan zet blijft gewoon GPRS staan ?? Bij slide naar beneden krijg je het weer te zien de tekst wat erbij staat klopt ook niet , van 20 naar vannacht 24 graden. Ook krijg ik niet alle meldingen binnen van apps, terwijl wel alles aan staat. Het is nog wel een beta versie dus niet mokken. Verder draait het soepel op de 5 zonder jailbreak .

  205. Met een Apple developer account ben je nog geen echte developer/ontwikkelaar. Iedereen kan een Apple developer account nemen. Ook als je niets kan programmeren.

  206. Origineel geplaatst door kasuja
    @Jordy: Ik ben blijkbaar die uitzondering die m zelf in DFU mode niet kan herstellen naar iOS6 of iOS7 Beta 3 Het apparaat geeft steeds error (-1) in iTunes.Op het developers forum van Apple kan ik nog geen oplossing vinden. Alleen mensen met het zelfde probleem die ook nog geen oplossing hebben.

    Het zou (?) kunnen dat de baseband update fout is gegaan of corrupt is, de enige methode om een iphone te bricken. In dat geval ben je wel de Sjaak. Ik zou Apple bellen en hem ter reparatie indienen als je nog garantie hebt. Op een andere PC/Mac lukt het ook niet?
    Heb je een bugreport ingediend? Zo heb ik wel eens rechtstreeks contact gehad met ontwikkelaars daar.

  207. @Bjorn: Het is voor ontwikkelaar bedoeld, niet voor consumenten. Natuurlijk zit je met dat euvel als je besluit dat te doen.

  208. @iscorpio: Als je pincode niet wordt gevraagd, gewoon naar Instellingen, Telefoon, Simpincode. en voila komt ie. Vervolgens blijft alles ok, ook als je bijvoorbeeld telefoon uit zet dan komt de vraag gewoon naar voren zoals het hoort.

  209. @Jamie: Ik heb zojuist een bug report ingediend en contact met een van de ontwikkelaars van Apple zelf en die zegt min of meer het zelfde. Dat het lijkt op een Baseband probleem en als dat daadwerkelijk aan de basband ligt dan houd het op via Apple.

    Ook zegt ie dat ik officieel geen garantie heb op dit product omdat hij gebruikt is voor Beta testing. Een ontwikkelaar breekt net zo goed de garantie bepaling door aan de software van het apparaat te zitten. Als het daardoor stuk gaat is het je eigen schuld. Apple laat je daar voor tekenen dat je akkoord gaat. Ik heb het opgezocht en het staat er idd. Apple is niet aansprakelijk voor het onherstelbaar beschadigen van je hardware als gevolg van hun beta software.

    Daar ben je dus mooi klaar mee.
    Ik ga m gewoon ter reparatie aanbieden bij de locale Vodafone en dan maar hopen dat het toestel via deze weg alsnog vervangen kan worden.

    Ik snap dat het mis kan gaan en dat apple mij nergens toe verplicht is maar gewoon je schouders ophalen en zeggen ja je hebt getekend dat we niks voor je hoeven doen…. geen stijl dit.

  210. @Jean-Paul Horn: Trefwoorden (Shortcuts) onder Instellingen –> Algemeen –> Toetsenbord –> Trefwoorden doen het weer in beta 3. Deze waren uitgeschakeld in beta 1 en 2. Wellicht iets voor op het lijstje met wijzigingen in beta 3.

  211. Niet dat ik het nu nodig heb maar het programma Zoek iPhone lijkt niet te werken op mijn iphone 5 iso 7 beta 3.
    Programma loopt alleen maar vast. Via internet kan ik mn telefoon wel traceren maar het programma zelf is niet te gebruiken op het toestel zelf, ook niet na herinstallatie van de app of herstarten/resetten iphone.. Hopelijk lossen ze dit nog op in de final release later dit jaar 🙂

  212. Origineel geplaatst door Mitchellosz
    Ik had precies het zelfde. Ineens werkte de touchscreen niet meer en moest ik mijn telefoon in de oplader doen en na 5 minuten deed hij het weer. Ik denk ook bug fixes voor de muziek player op je beginscherm

    Even telefoon herstarten door standby en home knop in te houden totdat je het apple logo ziet verschijnen. Dan werkt je touchscreen weer.

  213. Ik zou toch iedereen die IOS 7 nog niet heeft willen aanraden om lekker te wachten. Mijn collega’s hadden hem geinstalleerd maar zijn inmiddels weer terug bij IOS 6 voorlopig omdat er gewoon teveel kleine dingen niet lekker werken. Probeer maar eens een foto in te voegen in een iMessage, dat gaat bijvoorbeeld niet bij mij. Zit er zelf ook over te denken om weer terug te gaan naar IOS6. Ben namelijk geen developer ofzo maar wou even de nieuwe interface uittesten.. Beta 3 is echt al een stuk beter dan 2 naar mijn idee, ziet er iets meer Apple uit

  214. ik heb nu beta 2 op mijn iPad mini staan, maar ik ben geen developer. nu krijg ik bij de voorwaarden dit te zien: “this is an Apple Confidential pre released seed. Your use is subject to and licensed only under the terms and conditions of the IOS PLA, including any applicable consent to collect diagnostic data set forth therein. If you have not agreed to the IOS PLA, you are not permitted to use this software.” zou dit betekenen dat ik een probleem als ik mijn ipad toch update?

  215. @Peter Aerts: Jazeker!! zojuist zelf gedaan. Je kunt zelfs updaten vanuit beta 2 via de OTA(over the air) update in ‘instellingen’. werkte bij mij zonder problemen!

  216. Ik zit nu met iOS. 6.1.3. Is dit goed?

  217. @Eva: Helemaal top!

  218. @kasuja: Al geprobeerd middels DFU te downgraden naar iOS 6? Baseband zou wel heel lullig zijn ja.

  219. Origineel geplaatst door joost
    ik heb nu beta 2 op mijn iPad mini staan, maar ik ben geen developer. nu krijg ik bij de voorwaarden dit te zien: “this is an Apple Confidential pre released seed. Your use is subject to and licensed only under the terms and conditions of the IOS PLA, including any applicable consent to collect diagnostic data set forth therein. If you have not agreed to the IOS PLA, you are not permitted to use this software.” zou dit betekenen dat ik een probleem als ik mijn ipad toch update?

    Hangt er vanaf Joost…

    De Beta’s zijn alleen voor developers bedoeld. Als je geen developer bent, mag je officieel ook geen gebruik maken van de beta’s; Theoretisch zou je vervolgd kunnen worden. Je bent, zolang je een beta op een Apple device zet, er in ieder geval van verzekerd dat je geen garantie (meer) hebt en ook geen recht op support. Dat soort dingen. Als je daar niet mee zit, dan heb je geen probleem als je de beta erop zet; anders wel.

  220. Origineel geplaatst door Caspar
    Ik zou toch iedereen die IOS 7 nog niet heeft willen aanraden om lekker te wachten. Mijn collega’s hadden hem geinstalleerd maar zijn inmiddels weer terug bij IOS 6 voorlopig omdat er gewoon teveel kleine dingen niet lekker werken. Probeer maar eens een foto in te voegen in een iMessage, dat gaat bijvoorbeeld niet bij mij. Zit er zelf ook over te denken om weer terug te gaan naar IOS6. Ben namelijk geen developer ofzo maar wou even de nieuwe interface uittesten.. Beta 3 is echt al een stuk beter dan 2 naar mijn idee, ziet er iets meer Apple uit

    Gaat prima hoor foto invoegen in i-message, geen enkel probleem

  221. @Philip: dat probleem heb ik ook. Schijnt dat de helft van de mensen het probleem wel hebben en de andere helft niet. Toch kun je wel een foto sms’en door snel op send te drukken nadat je de foto hebt toegevoegd. iMessage crasht, maar als iMessage opnieuw opent dan wordt de foto wel verzonden. Heb nog geen manier gevonden om hetzelfde met de Mail app te doen want die crasht ook als je er een foto aan toevoegt.

  222. In Mavericks kan ik bij een agenda item ook de reistijd laten bepalen. Iemand bekend waarom dit in Beta 3 nog niet actief is?

  223. @Mitchellosz: Als je siri benaderde en zei: Touchscreen doenst work, dan ging hij naar een website en werkte hij weer.. heel omslachtig maar wel nice haha

  224. Origineel geplaatst door Bluevoice
    @Philip: dat probleem heb ik ook. Schijnt dat de helft van de mensen het probleem wel hebben en de andere helft niet. Toch kun je wel een foto sms’en door snel op send te drukken nadat je de foto hebt toegevoegd. iMessage crasht, maar als iMessage opnieuw opent dan wordt de foto wel verzonden. Heb nog geen manier gevonden om hetzelfde met de Mail app te doen want die crasht ook als je er een foto aan toevoegt.

    @Bluevoice, raar probleem heb er geen last van gelukkig, foto als bijlage mailen gaat probleemloos, zo ook een foto invoegen bij een i-message gaat probleemloos zonder crash. raar dat het bij de een wel gaat en bij de ander niet, hopelijk in volgende beta weer opgelost 😉

  225. @philip: Raar probleem inderdaad, op Macrumors zijn meer gebruikers die dit probleem ook melden (http://forums.macrumors.com/showthread.php?t=1608177) Misschien heeft het te maken met de opbouw van de foto-database en crasht deze in sommige gevallen bij het invoegen van een foto. Ik zie ook dat na de crash de achtergrondfoto ineens verdwenen is, je ziet enkel een zwarte achtergrond.

  226. @joost: B3 werkt al 3 dagen top! Hier en daar bugje maar verder top

  227. Beta 3 is bijna net zo soepel als 6.1.2 op m’n 4s
    Bij ‘SIM locked’ moet je niet over die tekst vegen, werkte voor mij

  228. @Mitchellosz: Deze bug had ik ook, meerdere keren. Het leek steeds voor te komen als mijn batterij percentage onder de 15% daalde. Ik moest hem dan inderdaad eerst in de oplader doen voordat hij het weer begon te doen.

  229. Beta 3 loopt op mn 5 bagger, dat in tegenstelling tot beta 2.
    hopen dat er ondanks de hack vandaag beta 4 uitkomt…..

  230. Ik ben echt razend benieuwd of in iOS 7 dat lockscreen notificaties en control settings beschikbaar worden gemaakt, zonder moeite 3G aan/uitzetten, of je bluetooth aan/uitzetten. Net als SBsett…..
    Lijkt me fijn

  231. @Rob: Ja dit werkt, gewoon omhoog swipen om het Command Center op te roepen vanaf het lockscreen.

  232. Gisteren avond IOS7 op m’n Iphone 5 gezet, werkt bij mij soepel. Nog wel wat kinderziektes, maar daarvoor is het dan ook een “Beta”.

    Zeer benieuwd naar het eind resultaat!

  233. Wanneer kunnen we beta 4 verwachten?

  234. Ik kan mijn SIM-kaart niet ontgrendelen op mijn Iphone 5. Ik heb de kaart er al eens opnieuw ingeplaatst en de Iphone meerdere keren aan en uit gezet, maar het werkt niet. Het werkt ook niet van settings –> phone –> sim pin, want de optie SIM-pin staat grijs, net zoals change pin. Ik kan daar dus niets veranderen. Kan iemand mij helpen please?

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.