Reacties voor: ‘iOS 7.1 beta 4 verhelpt herstarts, morgen naar ontwikkelaars’ (update)

iOS 7.1 beta 4 verhelpt onder meer crashes en herstarts. De testversie zou morgen al onder ontwikkelaars verspreid kunnen worden.
Michel Lusthof - · Laatst bijgewerkt:

Reacties: 24 reacties

  1. Netjes! Ben benieuwd naar die visuele veranderingen. 😛

  2. Beta 3 heeft hetzelfde build-number.
    Zal dus wel niet waar zijn.

  3. Ik hoop dat het wat minder batterij gaat slurpen plus dat de animaties wat sneller gaat word. Als ik het zo bekijk, wat heeft ios achterstand tegenover android.

  4. Origineel geplaatst door Mehmet
    Ik hoop dat het wat minder batterij gaat slurpen plus dat de animaties wat sneller gaat word. Als ik het zo bekijk, wat heeft ios achterstand tegenover android.

    Animaties zijn al sneller in de beta, maar mag van mij nog wel een fractie sneller zijn.

    Buildnummer is inderdaad hetzelfde als beta 3.

  5. @Mehmet: Waarin zit de achterstand dan? Naar mijn idee is de iPhone 5S een van de snelste telefoons van het moment. Qua gebruiksvriendelijkheid ook enorm goed. Dan wil ik jouw argumenten wel eens horen.

  6. BGR zit er vaak helemaal naast. Onbetrouwbare bron dus.

  7. We gaan het zien, vind tot nu toe de Beta2 het best draaien. Zou leuk zijn als ie morgen komt 🙂

  8. iPhone 5s is zelf kwa hardware gemaakt om flitsend snel te zijn.
    Maar iOS animaties zijn niet erg snel.
    Als je in iOS een mapje opent gaat de animatie minder snel als dat je bijvoorbeeld in Android de App Drawer opent.
    Dat zou in iOS best handig zijn.

  9. @Terry: BGR heeft er zeker wel eens naast gezeten (GM iOS 7 bijvoorbeeld), maar ze hadden het in een verder verleden ook regelmatig wel bij het juiste eind.

  10. @Kees: Je merkt alleen niets van die snelheid omdat iOS inderdaad megalange vertragingen heeft ingebouwd. Vroeger dienden die om een consequente ervaring te bieden waarbij de meeste korte lag bij normaal gebruik buiten apps niet werd opgemerkt doordat de animaties van zichzelf zo traag waren. Sinds de iPhone 3GS is dat eigenlijk niet meer nodig, maar doen ze het nog steeds (waarschijnlijk zodat iPhones even snel lijken bij hun laatste grote upgrade; zoals iPhone 4 met iOS 7).

    Voor sommigen is het gewoon irriterend hoe traag dat gaat. Daarom is ook bij deze beta voor de meeste mensen de belangrijkste vraag of de jailbreak gepatcht is of niet. De gemiddelde niet-jailbreaker weet niet eens dat er een beta bestaat.

  11. Ik wil niet negatief zijn, maar het is dus cosmetica en achterstallig onderhoud wat de klok slaat.
    De “feature” waar ik dan maar op mik is behoud JB.

  12. @Bubbly: Met de animaties uitgezet is ie wel behoorlijk snel moet ik zeggen. Echter, bij het sluiten van het multitasken of het ontgrendelen merk ik dat er idd een vertraging is van een seconde waarbij het scherm nergens op reageert.

    Toch heb ik verschillende tests gezien tussen de iPhone 5s en de Nexus 5, waar Phonebuff het verschil het beste laat zien. De 5s raced door een parcour in minder dan 2 minuten terwijl de Nexus 5 over hetzelfde parcour 2 minuut 15 doet. Dus om nou te zeggen dat de iPhone achterloopt…

  13. ik heb alle animaties nu weggehaald via de ios 7.0.4. jailbreak, werkt een stuk beter. alleen jammer van de jailbreak dat ik eens in de zoveel tijd een “bug” hebt dat safari gelijk sluit als ik hem open.

  14. @Mehmet: Accu staat momenteel nog op 76%.
    Hele dag gebruikt. Vanochtend om 06.30 uur van stroom gehaald.
    (5S, iOS 7.0.4)

  15. Ik heb iPhone 5s ios 7.0.4 mijn Accu doet het zeer goed als ik vergelijk met vrienden ik luister muziek speel zware games zoals asphalt 8 en dan heb ik ongeveer 60% over vanaf half 7 tot 4

  16. @Kees: Nou vergeleken met android de vrijheid misschien?? Ios is te beperkt vind ik. Ik zeg niet dat ik het niet goed vind maar het mag wel wat meer hebben. Ik ben ook een tevreden eigenaar van een iphone 5 sinds de iphone 3G. Apple is goed qua OS omdat het gebruiksvriendelijk dus makkelijk te bedienen is maar het mag wel wat minder beperkingen hebben zoals het control center (liefst zonder jailbrake!) Je moet perse de knoppe gebruiken wat apple heeft neergezet, terwijl het wel hoort dat je het zelf kan veranderen, zoiets bijvoorbeeld. Tevens vind ik beide OSjes android (te druk en ingewikkeld) en ios (te beperkt) prima werken, wel met naadeeltjes.

  17. @Martijn: Sorry heb niet aangegeven dat ik het bedoelde met een Iphone 5. Sinds ios 7 is het anderhalf keer zo sneller leeg. Jammer is dat.

  18. Eindelijk kan iOS vanaf versie 7 net zo multitasken als Android, daardoor loopt de accu voornamelijk door leeg net als automatische updates, als je dat bij Android uitdeed kon hij bijna evenlang mee als destijds iOS 6.

    Maar zelfs dan, met zo’n piepkleine accu gaat de iPhone alsnog erg lang mee, voor iPhone begrippen gaat de accu nu snel leeg, maar een menig Android toestel gaat evenlang mee, wel als die een dubbele accu capaciteit heeft.

    Conclusie? iPhone batterij gaat vergeleken met Android nog steeds erg lang mee hoor.

  19. Ik heb inderdaad veel problemen met mijn iPhone 5. Opeens uitvallen op 30% en niet meer willen opstarten, tenzij je hem aan de lader hangt. En een batterij die zegt dat hij nog 1% heeft en na opstarten nog 20%.
    Goed om te weten dat dit aan de software ligt en dat mijn telefoon zelf dus niet stuk is.

  20. Hopelijk nemen ze ook de agenda even onderhanden

  21. Origineel geplaatst door Barend
    ook de agenda even ond

    Dat is al gebeurd in één van de vorige beta’s kijk daar maar even voor het resultaat 🙂

  22. Beta 4 is net uit!

  23. Op dit moment heb ik iOS 7.0.4 met een Jailbreak, maar kan ik als de officiele iOS 7.1 uitkomt die installeren op een Gejailbreakte iPhone 5?

  24. @Veronica: ligt er maar net aan hoe je je telefoon gebruikt. Ik luister veel muziek via Spotify en zit veel op EyeEm. Met mijn oude Android toestel kon ik langer de dag door komen dan met m’n 4S. De accu van de iPhone gaat alleen langer mee als je de brightness flink omlaag gooit. Iets wat heel irritant is. Daarom stap ik eind dit jaar weer terug naar Android.

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.