Reacties voor: iOS 7.1 beta 2 nu beschikbaar voor ontwikkelaars

Apple heeft iOS 7.1 beta 2 beschikbaar gesteld voor ontwikkelaars en testers. De nieuwe beta staat in Apple Dev Center en bevat o.a. CarPlay.
Lees het complete artikel → iOS 7.1 beta 2 nu beschikbaar voor ontwikkelaars
Gonny van der Zwaag | iCulture.nl - · Laatst bijgewerkt:

Reacties: 42 reacties

  1. 70.0 MB iPhone 4.

  2. Ik had in beta 1 heel erg het probleem dat hij trillingen niet afmaakte. Bij whatsapp trilde hij soms niet of trilde hij maar voor de helft. Net als velen andere third party apps.

  3. 120MB op iPhone 5S.

  4. Hopelijk werkt AirDrop dan eens..

  5. 87,3 MB op de iPhone 5.

  6. De optie om een donker toetsenbord te gebruiken is in ieder geval verdwenen.

  7. Jammer dat je niet terug kan restoren anders had ik m wel geinstalleerd 😀

  8. Volgens de release notes zijn er alleen maar bugs opgelost …

  9. Passcode vernieuwd?!

  10. @LightPhoenix: Dat had ik inderdaad gemeld bij de Bug Reporter… Is alleen nog niks meer gedaan, is nog steeds “open”.

  11. Je schijnt nu ook te kunnen inschakelen dat je weer knoppen krijgt.

  12. Origineel geplaatst door Rick
    @LightPhoenix: Dat had ik inderdaad gemeld bij de Bug Reporter… Is alleen nog niks meer gedaan, is nog steeds “open”.

    Ik had hem zelf ook ingediend staat ook nog open bij mij.

  13. Iemand opgevallen dat je bij iOS 7.1 beta 1, nu je toegangscode (als je die hebt) moet invullen voordat hij update?

  14. Wanneer komt er nou een queue functie in de muziek app. En AirDrop verdient ook wel een snelheidsverbetering.

  15. @Rick: Viel mij ook op inderdaad. Kleine, maar wel mooie toevoeging, vind ik. Zo voorkom je dat mensen zomaar gaan updaten als ze je telefoon afpakken terwijl hij ontgrendeld is. 😛

    Update is in ieder geval aan het installeren op m’n iPhone 4. 🙂

  16. De optie in bèta 1 voor het zwarte toetsenbord is verwijderd.

  17. Ole, alweer geen fix voor dat appstore probleem die ik en ne maat hebben, manman, subiet dien bazaar verkopen zeg…
    Ik kan niks downloaden, cirkeltje die blijft draaien, opeens word de phone zeer warm met resultaat dat mijn batterijduur opeens extreem snel zakt en ik nog nauwelijks 2 uur behaal.
    Ben dat beu en ze doen er niks aan.
    Voor alle duidelijkheid; toen ik nog net ervoor ios6 had had ik dit probleem niet.

  18. Als je deze update uitvoert op een NIET-geregistreerde Developer iPhone krijg je na de update ”Fout bij activering” En moet je je gehele iPhone herstellen.

    Voer de update dus NIET uit als je GEEN developer bent.

  19. Heel kleine verbetering opgemerkt die (waarschijnlijk) met name voor iPhone 4-gebruikers van toepassing is: de tekst ‘Geen meldingen’ en ‘Geen gemiste meldingen’ het berichtencentrum is nu duidelijker te lezen. 🙂

  20. Wellicht slim van Apple en van deze testers, dat ze nu in de agenda de juiste aanpassing maken van de zomer en wintertijd. Niet dat we straks in de zomer weer boordevol reacties en kritiek krijgen dat het weer een uur verschilt.

  21. Origineel geplaatst door vroem
    Ole, alweer geen fix voor dat appstore probleem die ik en ne maat hebben, manman, subiet dien bazaar verkopen zeg… Ik kan niks downloaden, cirkeltje die blijft draaien, opeens word de phone zeer warm met resultaat dat mijn batterijduur opeens extreem snel zakt en ik nog nauwelijks 2 uur behaal. Ben dat beu en ze doen er niks aan.

    Restore je iPhone eens (en geen backup terug zetten).

  22. @kd: Geloof me man: ik heb werkelijk alles al gedaan. Mijne maat heeft hetzelfde voor en die heeft een 4S, ik heb een 5S en ervoor een 5c en heb het dus sinds ios7 met alle toestellen voor.

  23. Apple mag wel eens dezelfde aandacht besteden aan osx! Mavericks is ook een zooitje!! Als ik een console open en kijk naar de logs allemaal errors een grote drama maar goed het is wat het is.

  24. En wanneer word het probleem gefixt dat je phone stopt met rebooten? Apps die blijven crashen etc? Doodziek word ik er van.

  25. Graag ook de wifi problemen oplossen !!

  26. @sdsmpie: maar werkt er echt iets niet goed in Maverick, of is het enige probleem dat er meldingen in je system log staan?

  27. Ben benieuwd naar de update, moet zeggen dat er nog wel haken en ogen aan ios7 zitten.Zo heb ik al een paar keer gehad dat het toestel vastloopt bij het uitvoeren van apps verplaatsen in mapjes om maar iets te noemen, en dan enkel met een harde reset weer opnieuw moet opstarten. Tot ios 6.xx nooit last gehad van enige vastloper, was altijd stabiel.

  28. @vroem: Rare probleem. Maak een afspraak in adm bij genius bar, misschien kunnen ze naar kijken

  29. Hier problemen, iphone is bricked na de installatie. Ben thans toch geregistreerde developper. En iphone is geregistreerd

  30. Wanneer zetten ze nu een keer de weeknummers in de agenda! Dat vind ik nog steeds een groot gemis.

  31. De iTunes app blijft maar crashen om de minuut op mijn 4S ios 7.0.4

  32. Volgens het BuildManifest vervalt iOS 7.1 Beta 2 op 27-1-2014 @12:00

  33. Plopend is best een leuk woord

  34. Zit “HDR AUTOMATISCH” nog in de camera-opties? In iOS 7.1 beta 1 wel.

  35. @vroem: Ik had het probleem dat ik de melding kreeg, Kan app nu niet downloaden, probeer het later nog een keer. En dan bleef het icoontje draaien inderdaad. Maar in de beta 2 is dat opgelost.

  36. Origineel geplaatst door iMilan
    Zit “HDR AUTOMATISCH” nog in de camera-opties? In iOS 7.1 beta 1 wel.

    Ja

  37. Nee he. Gaan we nu weer terug in de tijd met die vieze grijze vlakken. En maand overzicht is prima zoals hij nu is. 🙁

  38. @Martin: Rustig blijven, het is een optie om vlakken onder knoppen weer te geven, het is niet standaard. Ik vind het juist fijn dat we “terug in de tijd” gaan: het moment dat iOS er weer net zo goed uitziet als in iOS 6 kan niet snel genoeg komen.

    Ik vind het vooral erg fijn dat de animaties eindelijk weer snel zijn, ik werd doodziek van die trage zoom-effecten die nergens op slaan. Alleen jammer dat het donkere keyboard nu weer weg is, ik had gehoopt op een compleet donker thema.

  39. @Rick: Het valt ook niet mee hè om het iedereen naar de zin te maken. Maar zolang we zelf mogen kiezen via settings vind ik het prima.

  40. Nog steeds geen copy/paste in agenda.

  41. Wat jammer, ik vind iOS7 subliem werken op mijn 5S maar ik had toch graag de keuze gehad om mijn toetsenbord te veranderen naar een zwarte kleur. Waarom, in hemelsnaam, hebben ze deze optie plots verwijderd? Ik veronderstel dan ook dat dit niet meer terugkomt?

  42. @Rick:
    Eerlijk gezegd vind ik het ook juist fijn dat we terug gaan in de tijd. Wat mij betreft mag die hele kalender weer terug zoals hij was. Ik gebruik de kalender dagelijks en ik vind hem zo goed als niet te gebruiken!

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.