Reacties voor: ‘iOS 7.0.6 na vier dagen op kwart van alle iDevices’

iOS 7.0.6 stond na vier dagen al op een kwart van alle iDevices, aldus onderzoeksdata van Chitika.
Bastiaan Vroegop -

Reacties: 22 reacties

  1. We zijn gewoon lui. Je moet alles opnieuw op je iPhone zetten en dan als je wilt opnieuw jailbreaken.

  2. ‘Zo duurde het bijvoorbeeld maar een maand totdat iOS 7 op 71 procent van alle iDevices geïnstalleerd stond.’

    Maar dat is toch logisch? Overstappen van iOS 6 naar iOS 7 is een innovatie. iOS 7 naar iOS 7.0.6 is anders.

  3. Ik las hier meerdere verhalen over devices die niet meer wilden opstarten na de update. Angsthaas als ik ben begin ik er even niet aan. Ik wacht wel op een significante update.

  4. Wil inderdaad best updaten, maar heb geen zin om weer opnieuw te jailbreaken en al mijn tweaks weer te installeren en instellen.

  5. Daar komt bij dat je met jailbreak het lek gewoon kunt dichten met een patch op cydia 😉 Dus waarom zou je de moeite doen…

  6. Origineel geplaatst door penny
    Dus waarom zou je de moeite doen…

    Omdat die patch van Ryan Petrich “gewoon” niet werkt op apps/tweaks die zich root rechten toe-eigenen. Maar met een jailbreak staan toch al alle poorten, deuren, vensters en achterpoortjes open. Waarom zou men zich dan nog zorgen maken over een klein SSL/TSL bugje.

  7. Ook ik heb de update gedaan op mijn bij een winkel gekochte 2de hands Ipone 4s met 16 giga. Nadien liep de batterij in 2 uur leeg bij gewoon gebruik en was leeg na 6 uur geen gebruik. De telefoon werd erg traag en de wifi knop blijft grijs, dus ik kan geen gebruik van wifi maken. Terug naar 7.02 gaat ook niet want dan krijg ik de melding onherstelbare fout. De fabrieksgarantie is er net een maand af en nadat ik via applecare een diagnostische test had laten doen werd mij medegedeeld dat de batterij goed was en dat de wifi een hardware probleem is. De winkel probeert nu de wifi te herstellen, wat aardig van hun is maar het is toch wel heel vreemd dat ik voor de update een fantastische iphone 4 had en een uur later een apperaat met problemen. # jaar vol tevredenheid met de 3s gewerkt en nu binnen een maand al deze ellende. Ik wilde mijn eerste Ipad gaan aanschaffen maar dat stel ik voorlopig maar uit want mijn vertrouwen in apple is weg.

  8. Mis optie 4 nee heb ios 7.1 laatste beta.

  9. Zit op 7.0.5 en blijf daar voorlopig nog een tijdje. Heb absoluut geen zin om tijd uit te rekken om hem te updaten, opnieuw te jailbreaken en alles weer te installeren. Die SSLPatch is een tijdelijke optie en dat moet voorlopig maar genoeg zijn.

  10. Sinds iOS7.0.6 update drastisch verschil in accuduur. Ik haal het eind van de dag nu net en qua apps/gebruik weinig veranderd. Ik vermoed echt dat dit aan het nieuwe OS ligt.

    Oude settings (7.0.4):
    – achtergrond apps uit
    – gps alleen toegang voor google maps
    – bluetooth uit
    – brightness naar beneden geschroefd (ongeveer 50% van brightness)
    – geen 3G gebruik (wel 90% van dag WIFI)
    – wel motion/beweging aan
    – fetch email 1 keer per uur

    Ik heb al veel accubesparende maatregelen genomen:
    – motion uit
    – keiharde reset (home power button)

  11. Voor de jaillbreakers installer pkgbackup, na het updaten jaillbreak je je telefoon installeer je de tweak en alles is weer terug

  12. Origineel geplaatst door guus veldhuis
    Ook ik heb de update gedaan op mijn bij een winkel gekochte 2de hands Ipone 4s met 16 giga. Nadien liep de batterij in 2 uur leeg bij gewoon gebruik en was leeg na 6 uur geen gebruik. De telefoon werd erg traag en de wifi knop blijft grijs, dus ik kan geen gebruik van wifi maken. Terug naar 7.02 gaat ook niet want dan krijg ik de melding onherstelbare fout. De fabrieksgarantie is er net een maand af en nadat ik via applecare een diagnostische test had laten doen werd mij medegedeeld dat de batterij goed was en dat de wifi een hardware probleem is. De winkel probeert nu de wifi te herstellen, wat aardig van hun is maar het is toch wel heel vreemd dat ik voor de update een fantastische iphone 4 had en een uur later een apperaat met problemen. # jaar vol tevredenheid met de 3s gewerkt en nu binnen een maand al deze ellende. Ik wilde mijn eerste Ipad gaan aanschaffen maar dat stel ik voorlopig maar uit want mijn vertrouwen in apple is weg.

    Dat van de wifi is helaas een bekend probleem met de radiochip. Helaas uit het zich vaak na een ios-update.

  13. Batterij is weer drama na deze update merk ik, nog meer mensen last van?

  14. Ik heb het idee dat op mijn 5S de batterij veel sneller leeg is dan voor de update!
    Meer mensen last van?

  15. Ja
    Hier ook

    Op 7.0.4 ging het goed. Nu niet meer.
    En ik kan niet meer terug 🙁

  16. @guus veldhuis: heeft niets met ios 7.06 te maken dat wifi wegvalt. ook bij eerdere updates gebeurde dat op andere toestellen.
    Ligt aan 4s, maar zou volgens sommigen met update 7.1 worden hersteld (afwachten maar ik vrees er voor)

    In dat geval zou een software probleem zijn. Ik heb er dus ook mee te maken. Hardware herstellen ?? ik denk het niet. Gewoon ander toestel kopen maar best geen apple.

  17. Ja gaat bizar snel leeg sinds iOS 7.0.6.
    Helpend asjeblieft Apple!

  18. Batterij gaat echt verschrikkelijk snel! waardeloze update, volgende keer wacht ik weer wat langer voordat ik update.

  19. Na update 7.0.6 loopt mijn accu ook geel snel leeg. Ergste is dat mijn mail continue crasht

  20. Bij jullie loopt de accu snel leeg, bij mij installeert hij de update niet eens! Ben inmiddels 2 uur aan het wachten maar hij laat alleen het pictogram van de snoer zien en het iTunes logo … Pfffrt. Meer mensen hier ervaring mee?

  21. bij mij ook super snel batterij leeg. Zit nu 10 min op mn foon, alleen instagram gechecked. Batterij is al met 15% terug gelopen… help

  22. Waarom doen jullie altijd updaten als de iPhone goed werkt met 7.0.4 ga je toch niet updaten ik blijf lekker op 7.04 mijn accu doet het zeer goed op die ios versie updaten doe je als je telefoon vast hangt en dan komt Apple weer met een of twee updates en niks loopt meer

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.