Reacties voor: iOS 7.0.3: alle opgeloste problemen op een rij

Apple lost in iOS 7.0.3 flink waar iCulture-lezers last van hadden. We zetten ze allemaal voor je op een rij.
Lees het complete artikel → iOS 7.0.3: alle opgeloste problemen op een rij
Bastiaan Vroegop - · Laatst bijgewerkt:

Reacties: 107 reacties

  1. Ik heb nu eigenlijk voor het eerst die bewegingen uitgezet, en ik moet zeggen dat het prima bevalt. Vooral de map-animaties waren nogal traag. Dat gaat nu perfect!

  2. Die waterpas is nog steeds niet correct, ok hij geeft groen aan als je hem op zijn kant legt, maar er is evengoed nog steeds verschil tussen het linker streepje en de rechter, echter op z’n rug is hij inderdaad perfect 🙂

  3. Nu voor het eerst batterij drama na update iPhone 5! Tot op heden nooit geen problemen gehad met batterij, tot gisterenavond! Meerdere mensen last van?

  4. Origineel geplaatst door 104wrnverkcie
    Nu voor het eerst batterij drama na update iPhone 5! Tot op heden nooit geen problemen gehad met batterij, tot gisterenavond! Meerdere mensen last van?

    In de zin van ?? De accu duur ? hmm dont know yet, miss moet hij eerst weer f paar keer helemaal opladen voordat ie weer in zn ritme komt ?

  5. Jammer genoeg laat de ABN app het afweten na de update. Ze zijn er mee bezig hoorde ik

  6. Eindelijk.
    Mijn iphone 4 was erg, erg ERG laat.

  7. Ligt het aan mij of valt 3G niet meer uit te zetten. De schakelaar voor 4G is uitgeschakeld, maar bovenin staat netjes naast mijn carrier (KPN NL) 3G. Huh?

  8. Origineel geplaatst door 104wrnverkcie
    Nu voor het eerst batterij drama na update iPhone 5! Tot op heden nooit geen problemen gehad met batterij, tot gisterenavond! Meerdere mensen last van?

    Eerst eens volledig leeggebruiken, dan volledig opladen (na 100% druppellaadt de iPhone nog een uurtje, dus NOOIT uittrekken als net de 100% bereikt is), daarnà kan je merken als het al dan niet rapper gaat… sinds gisteravond kan nog geen ganse cycle gebeurd zijn, dus kan je dit (nog) niet beoordelen !

  9. @Michelv: 3G valt inderdaad niet meer uit te zetten. De 4G schakelaar is de enige die overblijft. Edge, Gprs of 3G staan dus altijd aan. Tenzij je hem in flight modus gebruikt of mobiel netwerk uitschakelt.

  10. “We hebben ook het nodige gehoord over crashes die niks met iWork te maken hebben en het is onduidelijk of Apple deze heeft opgelost. In de changelog worden eigenlijk alleen fixes aangehaald voor problemen waar de oorzaak precies voor kan worden aangewezen.”

    Ik heb één uur na update iOS 7.03 een crash gehad bij het gebruik van de app switcher.

  11. Nog steeds niet perfect allemaal op mijn iPad 3, maar al wel stukken beter dan met de eerdere iOS versies.

  12. @Guido: Mooi verhaal Guido! Maar zoals ik al zei, nog nooit eerder problemen gehad en nu drama!

  13. @SanderBrabant: Jammer… Ik had mijn 3G nooit aanstaan omdat ik thuis en op mijn werk wifi heb. Zo kon ik 2dagen met mijn accu doen. Mar ach… Als dat het enige is… Ik ben over de rest zeer tevreden.

  14. Ik zie bij berichtenmelding meer witte strepen tussen de berichten.
    Ook zie als bijv mobiele data bij het groen staat I of bij uit een o

  15. Wat ik niet snap is dat er niemand problemen heeft sinds ios7 met het instellen van een afbeelding , ik en zowel mijn vriendin hebben er last van op de iphone 5 , je kan bepaalde formaten niet aanpassen, hij vergroot alles zelf en je kan het niet wijzigen. Nog iemand dit probleem en eventueel oplossing?

  16. Mijn Chinese oplaadkabeltje werkt niet meer.

    Met 7.0.2 kreeg ik wel een melding, maar hij laadde wel op.
    Nu met 7.0.3 laadt hij even op, de melding komt en dan word het opladen afgebroken.

    Nu was dat kabeltje niet zo duur, maar toch….

  17. Erik ja had ik ook last van ik heb maar een andere afbeelding genomen

  18. Ha, toch iemand met dat probleem. bedankt om te melden. Nu met deze update zal dit nog niet opgelost worden blijkbaar. Ze gaan er bij Apple vanuit dat je hun fletse pastel achtergronden alleen gebruikt zeker? Nog een beetje persoonlijkheid zou wel mogen. Ze controleren al genoeg. Nu, het blijft wel een super toestel en dat wten ze ook natuurlijk.

  19. @Erik: Ja, daar heeft denk ik iedereen wel last van. Ik heb het maar geaccepteerd, in de hoop dat er iets aan gedaan wordt in een update. Helaas heeft het nog niet zo mogen zijn.

  20. @104wrnverkcie: Misschien staat uw bluetooth nog aan?

  21. De ABN AMRO app werkt niet meer met 7.0.3
    “ze werken hard aan een oplossing” zo staat er te lezen als je de app opstart…..

  22. Er is nog hoop en hoop doet leven!!!

  23. Waarom klaagt iedereen over die animaties? In alle ios versies heeft altijd al de animatie van het openen en sluiten gehad! Alleen nu zoomt hij precies vanuit de app in en uit. Voorheen was het altijd vanuit het midden.

  24. Het is ongelofelijk hoeveel sneller mijn IPhone 4 is geworden nadat ik verminder beweging heb ingeschakeld… Toppie

  25. @Michelv: Onder mobiel netwerk kan ik nog steeds 3G uitzetten na 7.03, heb zelf een 4S.

  26. @sunlightzeep: Misschien heb ik die ook de hele dag nodig? 😉 niets verandert tov vorige updates…

  27. Origineel geplaatst door Viper
    Waarom klaagt iedereen over die animaties?

    Omdat het bijvoorbeeld op de 4 vertraging opleverd. Daarnaast merk ik nu al dat mijn 5 sneller is met het openen van mappen en apps. Ook de accuduur lijkt sterk verbeterd. Of dit met de animaties te maken heeft weet ik niet.

    @Mike: Klopt. Een 4s heeft ook geen 4g

  28. @Mike: Bij mij komt logo 3G gewoon weer terug terwijl 4G uitstaat…
    Heb overigens de 5

  29. Origineel geplaatst door Michelv
    Jammer… Ik had mijn 3G nooit aanstaan omdat ik thuis en op mijn werk wifi heb. Zo kon ik 2dagen met mijn accu doen. Mar ach… Als dat het enige is… Ik ben over de rest zeer tevreden.

    Als je onderweg ook nooit mail oid checkt kun je mobiele netwerk uitzetten. Mobiel netwerk -> mobiele data uitzetten.

    Origineel geplaatst door thomaz
    Ook zie als bijv mobiele data bij het groen staat I of bij uit een o

    Als je dit niet fijn vind, kun je dit uitzetten.
    Dit uitzetten doe je bij instellingen -> algemeen -> toegankelijkheid -> labels voor aan/uit

  30. Ik heb nu ik iOS 7.0.3 heb geïnstalleerd op mijn iPad van het niet willen downloaden van nieuwe apps.

  31. Blijft wel vreemd dat ze die 3G schakelaar hebben verwijdert. Ik gebruikte dat wel eens als ik op een drukke plek was, een festival bijvoorbeeld. GPRS werkt wel langzaam maar vaak een stuk stabieler dan 3G die al snel geen connectie meer maakt.

  32. Alles uitschakelen om accu te besparen…Waar heb je dan nog een iPhone voor?
    Ik zit er hard aan te denken om de overstap te maken richting mcirosoft / Samsung / Andriod.
    Dit na 4 jaar te hebben genoten van Apple ben ik nu meer dan spuuzat dat er geen uitgebreid keuzemogelijkheden zijn om je instellingen te wijzigen.
    Ik wacht wel nog ff tot eind april….dan kondigen ze ook weer iets nieuws aan./

  33. Ik heb de update uitgevoerd. iMessage werkte nog steeds niet. iMessage uitschakelen, netwerk settings resetten, iMessage weer aan en…het werkt nog steeds niet… Zijn er nog meer mensen bij wie het niet werkt?

  34. Jammer dat je in 7.03 niet kan kiezen om de meebewegende achtergrond uit te zetten. Ik vind dit een nutteloze en batt verslindende optie. De knop verminder bewegingen geeft nu namelijk een lelijke fade bij wisselen van applicatie.

  35. Nog steeds batterij -_

  36. @manomano: Apple staat voor eenvoudige software (gemakkelijk in gebruik), ze gaan echt geen uitgebreide keuzemogelijkheden verwerken in hun os. Android heeft veel keuzemogelijkheden, dit uit zich in een ingewikkeld os. Ik ben het er wel mee eens dat het weinig zin heeft dat je een iPhone hebt als je alle effecten uitschakelt, de effecten maken nu eenmaal iOS iOS.

  37. @sanderbrabant: Ik woon 2min lopen van mijn werk… Als ik in mijn vrije tijd buiten ben ging mijn 3G wel gewoon aan.

  38. Hoe werkt die wachtwoord-sleutelhanger? Ik heb het aan gezet maar safari blijft om wachtwoorden vragen bij sites waarbij dut al eens ingevoerd heb.
    Overschat ik de functie soms?

  39. Heb gewacht met upgraden naar iOS 7 nav de vele klachten en ee nig niet can overtuigd of ik nu al moet upgraden. Ben vooral benieuwd of de batterij bij 7.0.3 minder snel leeg gaat. Iemand met een 4S die dat kan laten weten?

  40. Ben super blij met de update. Alles werkt nu gewoon een stuk soepeler. Heb ook minder bewegingen ingeschakeld.

    En ook wel belangrijk: clash of clans werkt weer soepel. Op 7.0.2 hakkelde het spel nogal.

  41. @Koekeroeltje: Ben het helemaal mee eens.

  42. Heeft niemand last dat zijn/haar 4S continu opnieuw blijft opstarten. Dit doet mijne sinds update 7.0.3

  43. Zo, de meest relaxte wijziging is die @#$@#^-irritante animaties de hele tijd. Ik ben er uniek blij mee dat er niet constant in- en uitgezoomd wordt nu. Pak van m’n hart.

  44. Mijn 4S is echt snel nu met openen en sluiten van apps! 🙂

  45. @manomano: Precies den rede dat ik ben over gegaan kotsmisselijk werd ik ervan. Had al eerder android toch terug naar apple nu toch weer samsung geen spijt. Blijf het desing van apple wel mooi vinden

  46. @Erwinn: Echt, hé? Scheelt zo veel. Als Apple dit nou eerder had gedaan… xD

  47. “We hebben ook het nodige gehoord over crashes die niks met iWork te maken hebben en het is onduidelijk of Apple deze heeft opgelost”.

    Juist ja.. heb nu al twee keer sinds iOS7 spontaan een reboot gekregen.. dan verschijnt er zo’n appeltje.. steeds bij het unlocken.. dus met een slide uit de lockscreen halen.. raaaaaar… zowel met 7.0 en met 7.02

    4S / iOS7.02

  48. Ik heb nog steeds het probleem van afgrijselijk lelijke standaard app icoontjes (settings, safari). Gaan ze dit ook nog fixen?

  49. Nou kan je dus niet meer met een IPCC bestand waar je 4G switch terug kon zetten naar 3G. Ik twijfel steeds meer om mijn Idoos weg te doen ik wil gewoon 3G uitzetten ivm batterij sparen want die batterij van de iDoos 5 is ook niet om naar huis te schrijven

  50. @Michelv: gewoon je data een keer helemaal uitzetten en opnieuw aanzetten

  51. Daarom wacht ik altijd een maand met updaten. Sinds begin iPhone nooit last gehad.

  52. Grrrr
    Locatie gebaseerde herinneringen is nog steeds niet gefixed. Fail

  53. Iemand die mij keychain kan uitleggen? Of een link op internet?

  54. En wanneer kan ik dan eens een normale achtergrond instellen op mijn ipad? Dat deze niet automatisch inzoomt?!

  55. Batterij gaat er ook ineens een stuk langer op door!!

  56. Origineel geplaatst door benjamin
    En wanneer kan ik dan eens een normale achtergrond instellen op mijn ipad? Dat deze niet automatisch inzoomt?!

    En het instellen van de achtergrond duurt eeuwen! Dit is een bug die er al in zit sinds beta 5 of 6
    Kom op Apple!

  57. Ben al bang voor deze nieuwe update. Hopelijk lost het het batterijprobleem op van mijn 4S. Deze week op een avond om middernacht mijn lader van mijn iphone genomen en ‘s morgens om 7h15 had ik nog 58%. ???? Alle apps waren afgesloten. Mijn wifi lag wel aan maar die doe ik nooit uit thuis. Ben eens benieuwd.

  58. @104wrnverkcie: Nee juist duidelijk beter! Ik heb KPN en tot mijn verbazing staat er nu 4g bij mobiele data

  59. Heeft iemand misschien ook problemen met iMessage? Ik krijg wel berichten door op mijn iphone, maar niet op mijn ipad? Alle instellingen staan goed.

  60. Mijn batterij van mijn 4s is nog rapper leeg nu

  61. erm overstappen naar android zou ik al zeker niet doen ik kom van een S3 en die dingen zijn veel te snel leeg batterij ging amper 12u mee en dan stond wifi bleutooth al bijna nooit aan enkel smiddags en s’avonds om mails op te halen etc nu trotse eigenaar van iphone 5 en deze is voor mij veel prettiger had in het begin wat schik omdat de camera van de iphone 5mp minder zou hebben maar daar merk je niets van de foto’s van de iphone5 zijn zelfs iets scherper
    iedereen zijn keuze natuurlijk maar van iphone naar android is worst case scenario imo 🙂

  62. Ik heb 7.0.3 nu op mijn iPhone en iPad staan, maar beide zijn een stuk trager geworden met het laden van pagina’s of applicties! Had eigenlijk nergens last van bij de vorige updates, maar dit vind ik wel jammer! Zeker omdat mijn iPad nog maar een week oud is, en nu zo traag!

  63. Origineel geplaatst door Erik
    Wat ik niet snap is dat er niemand problemen heeft sinds ios7 met het instellen van een afbeelding , ik en zowel mijn vriendin hebben er last van op de iphone 5 , je kan bepaalde formaten niet aanpassen, hij vergroot alles zelf en je kan het niet wijzigen. Nog iemand dit probleem en eventueel oplossing?

    Even de gratis app “InstaSize” downloaden en je kunt je oude afbeelding weer gebruiken.

  64. Je batterij gaat veel langer mee als je de Facebook app deinstalleert, locatievoorzieningen zoveel mogelijk uitzet, automatische notificaties aan Apple uitzet en push mail uitzet. Er zijn nog meer truukjes, maar met name de Facebook app is een batterij verslindende app, ook als je deze alleen hebt geinstalleerd, maar niet actief hebt staan.

  65. Origineel geplaatst door Edje
    “We hebben ook het nodige gehoord over crashes die niks met iWork te maken hebben en het is onduidelijk of Apple deze heeft opgelost”. Juist ja.. heb nu al twee keer sinds iOS7 spontaan een reboot gekregen.. dan verschijnt er zo’n appeltje.. steeds bij het unlocken.. dus met een slide uit de lockscreen halen.. raaaaaar… zowel met 7.0 en met 7.024S / iOS7.02

    Same here.

  66. @Erik: Ik herken wat je hier meldt. Vooral lastig bij het instellen van een foto op het toegangs- en beginscherm. In eerdere versies lukte dit wel.
    Dacht dat het aan mij lag!

  67. @CoeXisT: Bedankt voor de tip he?

  68. Bij mij is het probleem van het iMessage niet opgelost… die wil nog steeds niet activeren.

  69. Na update IOS 7.03 reageert het toestel erg laat, moeilijker bereik met 3G, vele apps doen het niet goed… Wie kan mij helpen?

  70. Pas op. Net de upgrade gedraaid en mijn hele iPad hangt. Ik heb een iPad 3 en sinds de upgrade alleen maar last van allerlei bugs. Soms hing de iPad gedurende wel een minuut voordat er reactie kwam of hij bleef gewoon hangen.

    Ook gisteravond bij de update geen beweging meer in te krijgen en vanochtend geen andere keus dan een volledige restore. 7.0 is de meest slechte versie van Apple ooit.

    Pas dus op en backup je data voordat je upgrade!

  71. Na de installatie van iOS versie 7.0.3 (en iTunes 11.0.2) heb ik grote problemen met de muziekbestanden op mijn iPhone. Muziekbestanden in iTunes (4800) staan er nog gewoon in, maar het synchroniseren naar de iPhone en iPad blokkeert na een kleine 200 nummers!
    Help…?

  72. @104wrnverkcie: Ja extreme problemen met de paar seconden procentje weg

  73. Na update iOS 7.0.3 krijg ik een time-out omdat het vastloopt met het accepteren van de gebruiksvoorwaarden.

  74. @yermolai: Hier hetzelfde Chinese kabel werkt niet meer en er komt een waarschuwing, knap geprogrammeerd maar moet ik nu de origineel opgedreven hoofdprijs betalen voor iets wat niet meer waard is dan €5,=???
    pppfff niet helemaal te begrijpen, een ontwikkeld product, ok maar een kabeltje???

  75. @ricardo:

    Ja dat dacht ik ook… Niet dus

  76. Mijn Chinese kabel werkt ook niet meer. 🙁

  77. Ik heb nog een verandering gevonden in de nieuwe update. Bij het plakken van tekst moest je voorheen 2 keer kort tikken op je scherm, nu hoeft dat nog meer één keer. Als je drie keer tapt wordt het woord voor je cursor geselecteerd en kun je in plaats van knippen, kopiëren en plakken ook ‘Definieer’ kiezen. Ik maak heel veel gebruik van de plak-optie dus merkte deze verandering al snel op.

  78. Sinds de update 7.02 en nu ook bij 7.03 is het niet meer mogelijk om wifi in te stellen. De button kan ik niet meer verschuiven naar groen. Wat te doen? Ik kan nu geen wifi meer gebruiken.

  79. Na de update kan ik geen gebruik meer maken van 3G, iemand anders hier ook last van? Ik moet zeggen, het is zeer vervelend

  80. Wie o wie kan mij helpen. Vandaag wou ik muziek op mijn iphone 5 zetten, toen gaf itunes een melding om up te daten naar ios 7.03 ofzoiets en dat dat niet gelukt is wegens onbekende fout. Nu staat er telkens in het scherm een itunes symbool met daaronder het laderstekkertje met andere woorden: is verbonden met itunes. Zelfs als ik mijn toestel loskoppel of reset met unlock en home screen tegelijk blijft het dit aangeven wie kan mij helpen of herkent dit

  81. Ik heb een 4s die van IOS6 naar IOS7 direct al problemen gaf. Wifi kon niet meer ingeschakeld worden. Niet via het menu instellingen als via de nieuwe IOS7 snelmenu die te openen is door te vegen van onder naar boven. In dit laatste menu kan ik wel de knop aan en uit zetten, maar hij doet er niks mee. Via instellingen blijft de button grijs en kun je hem niet eens aan zetten. Heb dus nu al x aantal weken geen wifi meer en het data verbuik via 3G gaat snel omhoog en ook buiten de bundel.
    Apple is niet goed bezig en gaat zo marktaandeel verliezen. Simpelweg omdat je als fabrikant altijd de eindgebruiker in staat moet kunnen stellen om terug te gaan naar een eerdere versie die wel geheel werkt. Als je op internet zoekt naar wifi klachten na update IOS7 met een 4S regent het klachten van mensen met allemaal dezelfde problemen.
    Leuk, deze mensen zaten dus hard te wachten op een update waarin dit probleem verholpen zou zijn. Echter in de laatste update (dacht van de 23e deze maand) zit NIET de oplossing en blijven we nog steeds zitten zonder Wifi. Wat tevens erg handig is van apple, is dat je via Wifi alleen kunt updaten. Oke, het kan ook via itunes, maar lekker dom dat wifi niet werkt en ze wel de melding geven dat je via wifi moet updaten.
    Als dit probleem niet snel opgelost word, ben ik klaar met apple. In mijn beleving hebben ze de TOP bereikt en gaan de concurrenten het straks winnen omdat ze goede updates maken en je altijd terug kunt naar de fabrieksinstellingen (of versie die geleverd werd bij aanschaf) zodat in ieder geval alles werkt. Dat je dan niet de nieuwste snufjes hebt is dan jammer. Ik heb liever een smartphone die volledig functioneert dan allemaal nieuwe snufjes maar waarbij dingen niet meer werken. Zeg maar…….bellen kun je niet meer, maar wel nu je auto er mee starten. Daar heb ik hem niet voor gekocht. En tevens zijn de prijzen van een los toestel erg hoog. Dan mag je zeker verwachten dat alles blijft werken. Dat er kleine probleempjes zijn na een grote verandering van besturingssysteem is te begrijpen, maar los dat dan SNEL op! En zeker de belangrijkere functies….

  82. Ik stond op het punt om m’n iphone letterlijk uit het raam te gooien. Als Apple die belachelijke animaties niet had aangepast had ik het gedaan. Ben blij dat de apps en mappen nu mooier dan ooit openen en sluiten.Een pluim voor Apple omdat ze naar de vele opmerkingen hierover geluisterd hebben. Chapeau.

  83. Ios 7/7.0.1/7.0.2 geen problemen gehad met batterijduur, maar sinds de nieuwe ios (7.0.3) er is, veel last van gehad. Ik heb mijn iphone 5 voor het slapen gaan uit het stopcontact gehaald, dus nog 100%. Na een nachtje slapen batterij opeens 71%. Normaal zou het rond de 90/85% moeten zijn.

    @Ip5ios703user: Zelfde probleem gehad, in de middag was hij 70% en na een paar uur is die opeens 20%, terwijl ik hem niet eens gebruikt heb, bij vorige ios ging die veel langer mee!

  84. De enige mogelijkheid om het wifi probleem op te lossen, is door hem terug te sturen naar Apple. Gelukkig heb ik nog 3 maanden garantie. Uit andere posts op internet begrijp ik dat door de update naar 7.0 wifi is ‘opgeblazen’ en dat een andere update geen verandering oplevert wat dit probleem betreft. Hoop dat je ook nog garantie hebt. Ben het trouwens met je eens dat je terug zou moeten kunnen gaan naar een eerder ios
    @Patrick:

  85. @104wrnverkcie: het is nu vreselijk met de batterij! Rond 12.00 al op 71% en s avonds 1800 op 30% (en alle batterij slurpende zaken uit!!) dit kan echt niet!!

  86. @Mike: komt waarschijnlijklijk omdat de 4S het 4G netwerk niet ondersteunt. De bezitters van de 5 kunnen kennelijk alleen 4G uitzetten en wij (bezitters “lagere telefoon”) de 3G.

    @Loraine: heb nooit problemen met de accu gehad, tot…versie 7.03 verscheen….accu na 15.00 voor 70% leeg!! Ondanks alle tips om div. slurpende processen uit te zetten en iPhone te calibreren. SLECHT!!

  87. Na de installatie van 7.0.3 werkt de data updatefunctie van de Archiescampings app niet meer.
    Iemand enige suggestie waaraan dit kan liggen?

  88. blockquote>

    Origineel geplaatst door Archie
    Na de installatie van 7.0.3 werkt de data updatefunctie van de Archiescampings app niet meer.
    Iemand enige suggestie waaraan dit kan liggen?

    De Archiescampings app heeft de update uiteindelijk toch gevonden. Blijft een raadsel dat dit zo lang heeft geduurd. In vorige versie gebeurde dit “realtime” .

  89. Origineel geplaatst door Rian
    Na de update kan ik geen gebruik meer maken van 3G, iemand anders hier ook last van? Ik moet zeggen, het is zeer vervelend

    Nadat ik mijn netwerkinstellingen gereset heb deed mijn 3G het weer en had ik beter bereik. Een tip voor de mensen die het zelfde probleem hebben!

  90. Hallo,ik had mn iphone 4s ge update naar ios 7 op de avond van release en heb m de volgende avond gelijk wer terug gezet i.v.m de onpersoonlijke feel en lelijke pastel kleurtjes,de verbeteringen die absoluut geen verbeteringen waren en opties die compleet onnodig waren,nu zijn we 3 updates verder en is t nog niet geweldig.
    Ik heb alles van apple,van airport extreem tot 4 apple computers en de nodige idevices dus ik ben absoluut niet anti apple maar de aanschaf van mn iphone 5s is nu wel een twijfel geval geworden

  91. Probleem met iPhone 4. Update 7.03 geïnstalleerd en laatste versie van fb. deze blijft constant crashen. Iphone al gereset, FB verwijderd en opnieuw geïnstalleerd. Blijft crashen. Soms verschijnt er een zwart balkje met tekst ” Netwerk storing”. Iemand een oplossing? veel forums bezocht maar oplossing is niet voorhanden.

  92. Tss,… Op dit moment loopt mijn iphone 4 snel, ik heb geen problemen met niks, wifi, 3g, alles gaat perfect… Oh ja, ik heb nog IOS 6.1.3, zou het daardoor komen?

  93. Nooit problemen gehad met mijn 4s……na deze update kan ik ineens mijn WIFI niet meer aanzetten…geprobeerd met herstel instellingen…wis instellingen …. telefoon aan/uit etc etc….nee het probleem blijft….vervolgens de winkels af….. de provider en apple store zeiden dat het aan de update lag en dat ik maar moest hopen op een andere update…ze zeiden beide dat er al veel mensen waren geweest met dezelfde klacht….later in een andere apple store ligt het plots ineens aan mijn wifi kaart en kan het nooit aan een update van apple liggen……nee het komt volgens hen door het temperatuur verschil van het zitten op de linker of rechterhelft van mijn bank….pardon??

  94. In het toegangscherm zijn de letters nu goud. Kan je dat veranderen of is dat voor altijd goud? Ik vind dat namelijk super lelijk

  95. Heeft iemand al java?

  96. Sind ik de nieuwe update heb gedaan stopt me iPhone met synchroniseren op me laptop. Als ik muziek er op wil komen er maar 4 nummers. Kan iemand me helpen? Heb me telefoon al gereset.

  97. sinds de Update 7.03 is m’n batterij echt drama… al bj apple geinformeerd, niks wijzer van geworden, Alles wat uit kan, staat uit. Vanmiddag telefoon ook uit… reden Batterij leeg………. heb er flink de balen van. Iemand nog tips??

  98. Hoe verwijder ik iOS 7.0.3? Ik vond het vorige wat beter en het zag er voor mijn part beter uit.

  99. @Ranisha: Als ik het zou weten zou ik het je meteen vertellen (en zelf ook uitvoeren). Vreselijke versie! Trager, onleesbaar en het vreet batterijen!! Hoe je het ook allemaal “zuinig” instelt…

  100. Je kan ios 6.1.3 los downloaden via google en proberen te instaleren,heb ik ook gedaan,maar nu zijn we een paar weken verder en denk niet dat apple het meer toestaat om terug te gaan,probeer anders eerst een file backup ( alle bestanden ,fotos en films en muziek) dan naar fabrieks instelling,als dat niet werkt gaat t echt niet meer@Ranisha: @Ranisha:

  101. @Leon: Dat gaat allang niet meer!! Was het maar zo! Ik spreek velen die terug willen maar niet kunnen! Pruts Upgrade!!

  102. @Hester: Nog even en het ligt aan de buiigheid van Nederland, of het komt omdat je linkshandig bent en een Abo van Provider XYZ hebt. Wat kunnen ze toch een hoop verzinnen om een slecht stuk software goed te praten.

  103. sinds de update van ios 7.0.3 heb ik problemen met mijn netwerk, de ene keer kan ik gebeld worden en het andere moment niet. zelf bellen is ook een issue.
    de verbinding valt regelmatig weg of als ik wil bellen krijg ik verbinding mislukt.
    ik hoop dat het met de volgende update beter word want een reservekopie maken en dan je iphone resetten naar fabrieksinstellingen haalt natuurlijk ook niks uit als je vervolgens weer je reservekopie erop moet zetten om al je gegevens er weer op te krijgen

  104. Sinds ik IOS 7 heb kan ik geen smsen verwijderen. Als ik ze probeer te verwijderen, dan verzenden mijn smsen weer niet, als ik hem terug af en op zet zijn al mijn smsen terug. is dit bij nog iemand?
    het is heel ambetant omdat ik er zoveel heb, en ik ze niet kan wissen!
    kan iemand me helpen?

  105. @Tes: beste Tes, je moet naar LINKS vegen om een bericht te kunnen verwijderen net als met mails etc.!

  106. Ik heb een probleem bij de ios 7 en ik zal graag zo snel mogelijk hulp willen hebben.
    Ik heb een Iphone 4 en heb laatst ios 7 gedownload maar, mijn achtergrond en menu’s wat normaal transparant hoort te zijn zijn bij mij grijs. Komt dit door dat ik het verkeerd heb gedownload want mijn zusje heeft ook een iphone 4 met ios 7 en bij haar is het wel transparant.

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.