Reacties voor: iOS 6 verschijnt op 19 september

iOS 6 zal op 19 september beschikbaar worden gesteld. Dit liet Apple weten tijdens een presentatie waarbij ook de iPhone 5 uit de doeken werd gedaan.
Lees het complete artikel → iOS 6 verschijnt op 19 september
Bastiaan Vroegop - · Laatst bijgewerkt:

Reacties: 36 reacties

  1. Maar nog steeds geen itouch!

  2. iPhone 5 lanceerdata 21 september in veel landers en 28 september in Nederland! Weet iemand of hij de 21e al in Duitsland ligt??

  3. Ik snap echt niet hoe ze het daar bij Apple voor elkaar krijgen om te denken: “weet je wat..we maken die iphone5 gewoon hetzelfde als de 4 maar dan iets langer..dat zal het publiek vast bijzonder vinden!!”

    Op internet zie je ook geen enkele positieve reactie.. ik wilde echt voor de 5 gaan maar helaas gaat dat niet door door dit saaie ontwerp, helaas niet vernieuwends.
    Waarschijnlijk gaat dit de flop van het jaar worden..jammer.

  4. Dan is hij ook in duitsland

  5. … meer dan 200 nieuwe functies…

    Waar heb ik dat eerder gehoord…?

    Blijkbaar worden er bij iedere update van het hoofdversienummer meer dan 200 nieuwe functies toegevoegd.

  6. iPod komt er aan nu gepresenteerd

  7. Ook hier niets vernieuwends. tweehonderd vernieuwingen is een leuke kreet maar de gebruiker ziet daar niets van.

    Opnieuw geen verbeterde email, agenda notities enz.
    allemaal verouderde apps.

    echt een teleurstelling vandaag. 🙁

  8. Waarom? Waarom geen live tiles????

  9. Geen woord over de GM versie.

  10. Ipad1 straks waardeloos….

  11. 200 nieuwe functies? Nou daar wil ik dan wel een lijst van zien.

  12. Omdat je niet kan updaten, hoef niet waardeloos te zijn.

  13. Begrijp eigenlijk niet dat er nog support is voor de 3GS. Wat is die telefoon zwaaar achterhaald. Ik vind het wel jammer dat ze niet creatief genoeg waren.

    Ik had bijvoorbeeld live wallpapers ofzo gezien, Soort Widgets voor berichtencentrum waar nu eigenlijk nog niks op kan, Siri stuk beter (geldt eigenlijk alleen voor Amerika). Verder had ik echt graag een soort Auto app gezien. Maar goed misschien is de Samsung S3 toch beter.

  14. Hij wordt te koop voor de prijs van de 4s ik ga hem halen moet toch nog een nieuwe telefoon

  15. Pffff wat een flop telefoon =( dan maar 4S doorgaan

  16. Geen nano-smartwatch optie helaas. Daar had ik toch wel erg op gehoopt eigenlijk. Maar ook goed, koop ik toch geen nano! 🙂

  17. Waarom dat nou weer, het is toch logisch om de concurrentie bij te houden. Het komt erop neer dat iOS6 niet echt noemenswaardige vernieuwingen heeft.

    -Kaart app was al te vinden in iOS5
    -Facebook heeft vrij goede integratie met meeste apps
    -Facetime over 3G kon allang al
    -Passbook en Siri weinig Nederlandse support, ik had verwacht dat Siri onderhand wel in Nederlands beschikbaar zou zijn, maar nee
    -Mail app gebruik ik niet zo intensief, plus andere mail apps hebben deze functies al
    -Niet storen is dan wel weer handig, maar jah ook al mogelijk met jailbreak en dat daarvoor een update naar nieuwe iOS zo nodig is..?

    Het liefst zou ik ook een heel lijstje willen zien, want als dat het is dan Jailbreak tot ik nieuwe telefoon kan kopen.

  18. Bedankt Apple, na 3jaar geen ondersteuning meer iPad 1, waar de consumenten jullie groot mee gemaakt hebben.
    Gaten in Safari blijven lekker open nu er geen updates meer komen.

    Hoop dat de cunsumenten wereldwijd jullie sneller laten vallen dan 3 jaar.

    laatste bericht vanut mijn ipad 64gb voor een dikke 800 gekocht 3 jaar geleden.

  19. Is er nou al een iOS 6 GM beschikbaar?

    had ergens gelezen dat je kan updaten over the air vanaf beta 4.

    Maar geen idee waar hun die informatie vandaan hebben.

    edit:
    Ik zal vast niet goed gelezen hebben want ik kan het nergens meer terugvinden.

  20. Komt die video van dan congres nog of niet? Die zou er toch moeten staan? Of kijk ik ergens verkeerd?

  21. Is deze al te jailbraiken??

  22. Komt Google ook met een losse Maps-app? Die zou ik wel missen en in de browser werkt ‘ie niet zo geweldig m.i.

    Wat ik het meest zou missen, is streetview, daar kan ik soms uren in verdwalen. Nog geen woord over streetview of het gemis daarvan gehoord. Zou blij zijn met navigatie maar streetview veel vaker missen.

  23. Ik heb een iPhone 4s en ga de iPhone 5 zeker niet kopen. Niet vernieuwend genoeg! Ik draai nu iOS 6 en al het moois van iOS 6 werkt ook op de 4s. daarnaast vindt ik de iPhone 4s strakker/mooier dan de iPhone 5. Al heeft de iPhone 5 wel een langer scherm. Mijn mening… Apple heeft er 1 jaar over gedaan om met een langere iPhone 4s te komen. Sorry hoor…

  24. Is de maps functie ook offline te gebruiken? Mocht dat niet het geval zijn, dan vind ik het raar dat de iPod touch 5 de mapfunctie heeft en enkel via Wi-Fi op internet kan… dit zou betekenen dat je deze functie onderweg niet kan gebruiken :s

  25. Hoe zit het met apple tv? Behoudt die wel YouTube?

  26. Ik heb hem gedownload.

    Sire werkt: afstand Amsterdam Rotterdam
    Waar kan ik een pizza eten

    Super

  27. Als je ios6 op je iphone 4(s) zet krijg je dan ook 5 rijen exl. Dock? Of is dat alleen op de i5?

  28. Ik snap het gezever niet…waarom moet de IPhone drastisch veranderen als het zo goed als perfect is. Veel verassingen kon je ook niet meer verwachten na zo’n lekkage. Dus voor iedereen die negatief is….koop Andriod, ben ik dadelijk lekker origineel met mijn iPhone. Oh en krijg meteen een zwetende gevoerde bipsspleet alaaf!

  29. Origineel geplaatst door Marcos
    Ik snap echt niet hoe ze het daar bij Apple voor elkaar krijgen om te denken: “weet je wat..we maken die iphone5 gewoon hetzelfde als de 4 maar dan iets langer..dat zal het publiek vast bijzonder vinden!!”Op internet zie je ook geen enkele positieve reactie.. ik wilde echt voor de 5 gaan maar helaas gaat dat niet door door dit saaie ontwerp, helaas niet vernieuwends. Waarschijnlijk gaat dit de flop van het jaar worden..jammer.

    Dit wordt het product van het jaar. Al 2 miljoen keer verkocht in 24u tijd. En terecht. Waarom wil iedereen toch altijd iets spectaculairs goed. Apple doet het heel verstandig door een superproduct als de iPhone elk jaar beter en beter te maken. Ik koop er alvast weer een…

  30. Bij Porsche 911 hoor je toch niemand klagen, maar als over gsm gaat bijv iphone 5 hoor je ze klagen bijv ze apen nu samsung na of het is gewoon 4s XL versie.

  31. Apple in hier alleen met z’n eigen idealen in strijd. Ik denk persoonlijk dat sinds het overlijden van Jobs toch wat dingen fout zijn gegaan. Er is minder innovatie, niet zo zeer qua iPhone wat tegenvalt, meer qua iOS valt tegen.

    Ik had bijv. liefst meer gebruik van het zakelijke aspect. Door de eeuwigdurende strijd kan ik maar geen google accounts volledig integreren. Updaten van de standaard apps (of in ieder geval veranderen). Huidige manier van apps switches (multitasken) is best wel zwak. S voice bestaat bijvoorbeeld nog minder lang dan Siri, maar is nu al verder ontwikkeld. Autocorrectie is gewoon waardeloos, dat je ook nog geen profielen kan instellen vind ik een achterstand.

    Het gaat er niet om dat Apple bijzonder weinig heeft uitgevoerd, het gaat er vooral om dat ze de concurrentie nu een voorsprong geven. Dat is jammer en totaal niet karakteristiek voor Apple.

    Hoe je het ook wendt of keert, iPhone blijft leuk voor de gene die z’n eerste aanschaft of iemand die van 3G/3GS overstapt. Minder leuk voor 4S gebruikers, maar die kunnen nog wel een tijdje door hoor.

  32. Precies ik heb een 3GS en ik heb geen zin om weer een jaar te wachten. De 4S had ik al overgeslagen.

    5 is een mooie overstap t.o.v. mijn 3GS

  33. Doe is niet belachelijk. De iPhone 5 is compleet veranderd van design. Hij heeft een groter scherm( een grotere verandering kan je volgens mij niet maken),is veel dunner(en van opzij bekeken volledig anders dan iphone4/4s.de kleuren zijn ook volledig vernieuwd, hij is lichter, heeft een nieuwe processor, verbeterde camera en nieuwe software.en wat negatieve reacties betreft, deze zijn voor 90 % reacties van android(wat opzich goed is) liefhebbers. Een flop? Denk het niet, aangezien er op 24u tijd al 2 miljoen preorders zijn(9landen nog maar) dus…@Marcos:

  34. Voor aangename veranderingen zul je toch moeten gaan denken waarom geen Samsung of Sony.
    Ik breek iPhone niet af,heb de 3gs en de 4s gehad.
    Maar toch na enige tijd ben je ze wel beu,eigenlijk echt vernieuwen doen ze niet.
    Heb nu de Xperia S en eerlijk, dat toestel kan iets.
    Om maar 1 ding weer te geven (de camera).
    Maar ja ieder zijn ding.
    Voor mij heeft iPhone voorlopig de onderste lade bereikt.
    Greetz.

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.