Reacties voor: iOS 6 uitgelicht: nieuw uiterlijk voor de App Store

Apple introduceert een totaal nieuwe versie van de App Store in iOS 6, waarmee je apps kunt downloaden zonder de winkel te verlaten en je favoriete apps op Facebook kunt liken.
Bastiaan Vroegop - · Laatst bijgewerkt:

Reacties: 16 reacties

  1. Wat ik echt mis is het aantal sterren + reviews in de lijst weergave, waarom ze dat hebben weggehaald is mij echt een raadsel. :S

  2. heel sweet kan niet wachten

  3. Een app updaten zonder in te loggen??? Dus je kan bv TomTom installeren via een niet legale manier en dan updaten legaal. Ik zie hier waarschijnlijk geen probleem in,want er wordt dus niet meer gecheckt of deze gekocht is. Lijkt me voor de ontwikkelaars niet echt een fijne optie!!

  4. (Red.) Off-topic verwijderd.

  5. Vind nu toch wel dat hij veel weg heeft van android app store.. de tags van ‘nieuw’, de schermindeling en functionaliteit.. zat allemaal al eventjes in android.

  6. Ik vind de nieuwe app store maar traag

  7. Ook ik mis de sterrenwaardering op de voorpagina, maar wat ik het ergst vind is dat je enkel de laatste 5 reviews nog kunt lezen, dit vind ik echt onbegrijpelijk.

    Wat wel erg mooi is:

    – Icoontjes worden nu vantevoren geladen waardoor het scrollen door de lijsten veel soepeler oogt
    – Updaten gaat inderdaad zonder inloggen
    – In de app omschrijving staat nu -net als bij iTunes- wat er bij de laatste update is veranderd
    – De facebook “Like” functie is alleen zichtbaar voor mensen die hun facebook account hebben geactiveerd op de iPhone. Ik heb totaal geen behoefte aan deze functies dus word hier ook niet mee gestoord!

    Edit: Nu we “van links naar rechts”-lijsten hebben mis ik een landscape functie.

  8. Opzich is het geen nieuw uiterlijk. Het is precies hetzelfde als bij de iPad. Ik vond de lijst juist handig. De sterren weg doen snap ik ook niet. Ik vind het moeilijker geworden om wat over de app te lezen. Overal een aparte pagina/knop voor.

  9. Horizontaal scrollen…. Toch een stuk lastiger dan verticaal merk ik, met 1 hand. Helemaal met lange lijsten.

  10. Origineel geplaatst door Densoft
    Een app updaten zonder in te loggen??? Dus je kan bv TomTom installeren via een niet legale manier en dan updaten legaal. Ik zie hier waarschijnlijk geen probleem in,want er wordt dus niet meer gecheckt of deze gekocht is. Lijkt me voor de ontwikkelaars niet echt een fijne optie!!

    Da’s het eerste wat ik ook dacht, maar vermoedelijk gaat die vlieger niet op.

    Ik denk dat je Apple ID wachtwoord gewoon onthouden wordt en hij toch checkt. Een update installeren is namelijk niet erg, omdat het altijd gratis is. Bij het installeren van een nieuwe app moet je je wachtwoord invullen zodat een grapjas niet zomaar TomTom Europa kan kopen met jouw Apple ID op jouw toestel.

    Zonder check zou het niet alleen “mis” gaan bij onrechtmatig verkregen apps, maar ook als je apps met verschillende Apple ID’s op je telefoon hebt geïnstalleerd.

    Helaas weten we dit pas zeker als er een jailbreak voor iOS6 is, maar ik zou er dus niet op rekenen!

  11. Die Failbook like hadden ze wel weg mogen laten. Nu ga je overvallen worden door like-farmers die proberen zoveel mogelijk likes voor hun crappy app te kopen door het weggeven van bv. in-app aankopen.

    Voor de rest zitten er belangrijke en nuttige verbeteringen in. Wel jammer van die sterren inderdaad, misschien wordt dat nog rechtgetrokken voordat iOS6 uit beta gaat.

  12. “Like je een app, dan komt dit automatisch te staan in je timeline op Facebook.”

    Hier zit ik niet op te wachten. Waarom moet ik mijn mening over apps automatisch delen met mijn ‘vrienden’ op FB?
    Wat ik me afvraag is of een iPhone 3GS nog wel soepel draait op iOS 6.

  13. ik vind dit wel geniaal,
    ik heb namelijk genoeg apps van een vriend die alles koopt (handig) en dan hoef ik niet telkens om ze wachtwoord te vragen 😀
    Store vind ik er ook zeker mooi uitzien

  14. De huidige store vind ik al goed genoeg het lijkt er op dat het toch allemaal wat langzamer word.
    En naar beneden of naar boven scrollen is wel makkelijker en overzichtelijker dan naar recht of naar links scrollen.

  15. Origineel geplaatst door benno
    ik vind dit wel geniaal, ik heb namelijk genoeg apps van een vriend die alles koopt (handig) en dan hoef ik niet telkens om ze wachtwoord te vragen Store vind ik er ook zeker mooi uitzien

    Dat is inderdaad wel een leuke consequentie!

  16. Ik vind nu app store beter uit dan iOS 6 app store want dat ios 6 app store ziet beetje kaal uit. Zonder!

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.