Reacties voor: iOS 6 uitgelicht: integratie Facebook in heel iOS

In iOS 6 zal Facebook diep zitten geïntegreerd in het besturingssysteem van de iPhone. In dit artikel beschrijven we de belangrijkste functies van deze Facebook-integratie.
Bastiaan Vroegop - · Laatst bijgewerkt:

Reacties: 31 reacties

  1. Bij mij werkt maps nog niet, iemand enig idee?
    De facebook integratie is wel perfect!

  2. Geweldig dit, kan niet wachten op IOS 6.. 🙂
    Ehh maar kan je wel in je nieuwsoverzicht rond kijken, of moet dat nog steeds met de vreselijk trage Facebook app?

  3. ik begrijp niet dat dit soort bullshit in je berichten centrum komt. Als ze nou gewoon zorgen dat er een soort van intelliscreen van gemaakt word. Dus dat je brightness hoger en lager kan zetten en wifi, 3g etc kan uit en aanzetten. Dit zal een veel grotere meerwaarde hebben dan een facebook knop.

  4. Wat een ellende. Facebook is net kruipolie.

    Hopelijk komen de jailbreakers met een tweak die dit weer ongedaan maakt.

  5. Nu nog hopen dat de Facebook app wordt geüpdatet, want die is echt crap nu. Zo traag en werkt gewoon niet goed.

  6. Kan je ook met een widget een iMessage sturen?!

  7. Is het verplicht om je agenda en contacten te synchroniseren met die van je iPhone-bestand?

  8. Ik heb inmiddels IOS 6 geinstalleerd. Alleen hij zegt dat ik geen developer ben, terwijl ik dat toch zeker ben. Dus maar weer terug naar 5.1.1

  9. En het langzaam informatie vergaren door facebook via iOS is begonnen. De geheime dienst kan opgedoekt worden.

  10. Het lijkt erop dat Apple voor Facebook werkt.

    Wanneer komen ze nou eens echt met gebruiksvriendelijke functies?
    Ik mis bijvoorbeeld dat het Notificatiescherm tijdens de vergrendeling ook te zien is. Ik mis een touch functie erin waarmee je met één veegbeweging 3G, Wi-Fi en Bleutooth aan- en uit kan zetten. Maar dat soort dingen zullen ze natuurlijk niet integreren.

  11. Ik ben niet zo happig op al die gegevens deling! Meer woordeni aan vuil maken hoeft niet!!

  12. Voor mij al een voldoende reden om niet up te daten naar die 6. Ik wil geen pubertelefoon!

  13. Je hoeft het toch niet aan te zetten? Ik ben fan van iOS 6 🙂

  14. Dat contacten delen heb ik liever niet zoals verjaardag en foto’s in je contacten zetten. Allemaal met de hand zelf gedaan en zelf een foto kunnen uitkiezen..

  15. Ik begrijp niet waarom iedereen hier zit te zeuren over Facebook-integratie. Als je het niet wilt, dan gebruik je het toch niet? Je hoeft toch helemaal geen accountgegevens in te vullen als je dat niet wil? Bovendien kun je de widget voor Facebook gewoon verbergen in het berichtencentrum via Instellingen. Sorry hoor, maar ik zie het probleem hiervan niet in…

  16. Volledig eens met GastonM.

    Is het overigens mogelijk om foto’s of statussen vanaf iOS rechtstreeks in een privegroep op Facebook te posten?

  17. @GastonM: Ik persoonlijk heb er geen probleem mee, waarschijnlijk ga ik het nog gebruiken ook. Ik kan persoonlijk betere dingen verzinnen dan facebook intergratie. Zoals ik boven al vermeld heb.

  18. Blij dat ik geen facebook heb!!!

  19. Het gaan mij niet om het feit dat ik het kan uitzetten of niet, hoe terecht je opmerking ook is. Maar ik vind dat facebook gedoe echt te doorslaggevend in alle media en websites. Je kan alleen maar dingen volgen mits je een facebook account hebt… en dat wil ik dus niet.

  20. Vind het jammer dat Apple commerciële afspraken met Facebook belangrijker vind dan wat bv Peter zegt instellen van 3G en Bluetooth enz makkelijker maken.

  21. Facebook integratie??? Jakkes!! Ammenooitniet!! Wat als je geen account hebt bij facebook??? Ze kunnen met je appleID dus tòch gewoon een profiel van je bijhouden. Facebook zit nu immers volledig in je OS ingesloten…

  22. Het is allemaal leven en laten leven. Facebook heeft apple nodig en andersom. WP7 heeft het ook dus IOS moet wel mee. Ik ben ook gaan fan van verregaande integratie van bestanden, maar je kunt het aan of uitzetten.

  23. Apple zoekt gewoon een paraplu om open te kunnen trekken. Ze dragen onze privacy hoog in het vaandel heb ik op die keynote gehoord, dus laten ze FB maar knoeien met onze gegevens. Gewoon geen account invullen en het is opgelost. Ik hoop alleen dat er niet overal knoppen opduiken met FB.

  24. Ziet er goed uit
    Wil regelmatig Twitter en Facebook updaten of wat delen op beide.
    Ben benieuwd hoe dit dan gaat
    De Facebook app doet vaak vaag en traag.

  25. Mensen, lees nu eerst het bericht eens en kijk eens naar de plaatjes.
    Facebook moet eerst worden geinstalleerd alvorens dit is geintergreerd.
    Dus voor de mensen die er niets mee hebben, zullen er ook niets van merken!

  26. Ik word een beetje moe van al dat Facebook-gedoe.
    Tel je niet meer mee als je je geen account hebt?
    Bah!

  27. Origineel geplaatst door Pommetje
    Mensen, lees nu eerst het bericht eens en kijk eens naar de plaatjes. Facebook moet eerst worden geinstalleerd alvorens dit is geintergreerd. Dus voor de mensen die er niets mee hebben, zullen er ook niets van merken!

    Volgens mij heb jij geen iOS 5 met Twitter-integratie, want dan had je geweten hoe het werkt. Je hebt die app helemaal niet nodig, die snelkoppeling verwijst simpelweg naar de standaard applicatie van Facebook.

  28. Jammer dat apple een bijzondere nieuwe functies in ios 6 heeft gedaan. Ja alleen dat irritante sociale netwerk gebeuren, om gek van te worden. Ik heb en wil geen facebook gebeuren, dus laat ze eens concentreren op echte innovatieve dingen in ios ipv twitter en facebook gebeuren.

  29. Van die mensen die facebookintegratie gelijk een puberaal iets vinden, zijn vast dezelfde azijnzeikerds die bang werden toen de telefoon werd geintroduceerd. We leven nou eenmaal in een internet tijdperk en we zijn sociale wezens. 1+1=2. Deal with it.

  30. @Remy:
    Vind ik leuk!

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.