Reacties voor: ‘iOS 6 op 93 procent iPhones geïnstalleerd’

Op het moment staat iOS 6 op 93 procent van alle iPhones geïnstalleerd. Dit blijkt uit een onderzoek van advertentiebedrijf Chitika.
Lees het complete artikel → ‘iOS 6 op 93 procent iPhones geïnstalleerd’
Bastiaan Vroegop -

Reacties: 16 reacties

  1. dit krijgt appel wel goed voor elkaar joh, respect

  2. Dat er meer iOS5 op iPad staat zal wel te maken hebben met iPad1 waar geen iOS6 op kan worden geinstalleerd. Hier in huis hebben we nog een iPad1 die nog wordt gebruikt.

  3. Ik ben de 5.3% die nog iOS 5 heeft op de iPhone 4. Veel stabieler dan iOS 6.

  4. And ipad 1’s and the iphone 3g are not counted by apple then ? See alot of ipad 1’s and iphone 3g’s still in use and left behind because of greed , ipad 1 could work ios 6 without a problem , feel sorry for all the schools that have those which are now useless

  5. @jer: iPhone 3G’s worden heus wel meegeteld, alleen zullen die gewoon niet meer gebruikt worden. Je moet je goed bedenken dat deze statistieken gebaseerd zijn op website-bezoeken. Oftewel: iPhones/iPads die nog IN GEBRUIK zijn. Ik vermoed dat er momenteel praktisch niemand meer is met een iPhone 3G.

    Ik vind het verder een erg goede keus dat iOS 6 niet op iPad 1 te installeren is. Als dat wel was gebeurd zou nu iedereen klagen dat de iPad 1 zo traag is. Apple heeft geleerd van hun fout met de iPhone 3G. Daar zijn ze veel te lang doorgegaan met de nieuwste iOS toestaan waardoor er zelfs rechtzaken zijn geweest waarin Apple beschuldigd werd voor het opzettelijk vertragen van de iPhone 3G….

  6. @Tom van Zummeren: Ik denk dat je verbaasd zult zijn hoeveel iPhone 3G nog worden gebruikt. Kijk het forum maar eens na hoeveel gebruikers er hebben geklaagd toen begin dit jaar Whatsapp de ondersteuning stopte voor de iPhone 3G gebruikers. Wereldwijd werd er zo massaal gereageerd dat WA maar snel weer (beperkte) ondersteuning gaf. Ik zelf gebruik de 3G nog dagelijks. Ok, app’s zijn er haast niet meer maar webbased site’s in combi met Opera Mini geven nog steeds een heel aardig resultaat.

  7. En straks ios7!

  8. @Zaandammer: Nu nog 0%

  9. 93% is zwaar overdreven. Volgens Google Analytics op onze website bestaat zo’n 82% uit IOS6 (3900 bezoekers afgelopen maand)

  10. @Niels: how weet je dat het stabieler is?

  11. Origineel geplaatst door Tom van Zummeren
    @jer: iPhone 3G’s worden heus wel meegeteld, alleen zullen die gewoon niet meer gebruikt worden. Je moet je goed bedenken dat deze statistieken gebaseerd zijn op website-bezoeken. Oftewel: iPhones/iPads die nog IN GEBRUIK zijn. Ik vermoed dat er momenteel praktisch niemand meer is met een iPhone 3G.Ik vind het verder een erg goede keus dat iOS 6 niet op iPad 1 te installeren is. Als dat wel was gebeurd zou nu iedereen klagen dat de iPad 1 zo traag is. Apple heeft geleerd van hun fout met de iPhone 3G. Daar zijn ze veel te lang doorgegaan met de nieuwste iOS toestaan waardoor er zelfs rechtzaken zijn geweest waarin Apple beschuldigd werd voor het opzettelijk vertragen van de iPhone 3G….

    Deze gedachte klopt ook niet echt.
    Ik heb een 3gs in gebruik met ios6, die draait soepel genoeg. Okay minder snel en iets vaker een crash dan bij mijn vriend die de 4s heeft.
    De ipad 1 is gebaseerd op de iphone 4 en is dus krachtiger dan de 3gs, deze kan ondanks zijn grotere scherm ios6 eigenlijk wel net zo makkelijk aan.

    Er is maar 1 ding dat ik mis op de 3gs en dat is een betere camera met flitser.

  12. @Jeroen: Dat zegt natuurlijk niets, als de gebruikers met ios6 toevallig niet jouw website bezoeken, worden de percentages natuurlijk anders.
    Dit onderzoek zal uit verschillende metingen zijn gedaan, waardoor er natuurlijk een betrouwbare meting uitkomt dan van 1 enkele website.

  13. Origineel geplaatst door marco
    De ipad 1 is gebaseerd op de iphone 4 en is dus krachtiger dan de 3gs…

    OK! Maar dan moet je er ook bij zeggen dat de iPad 1 met zijn grote scherm maar 256 MB werkgeheugen heeft en de iPhone 4 512 MB. En daar ligt het probleem om iOS 6 vlot te kunnen gebruiken op een iPad 1.

  14. Origineel geplaatst door noizybee
    @Zaandammer: Nu nog 0%

    Meen je dat nou! Ik dacht dat iOS 7 al uit was.

  15. Origineel geplaatst door Niels
    Ik ben de 5.3% die nog iOS 5 heeft op de iPhone 4. Veel stabieler dan iOS 6.

    Ik draai gewoon iOS 6.1.3 op iPad en iPhone. Geen jailbreak en zo stabiel als wat! Wat is er niet stabiel aan iOS 6 dan??

  16. Origineel geplaatst door Niels
    Ik ben de 5.3% die nog iOS 5 heeft op de iPhone 4. Veel stabieler dan iOS 6.

    In je eentje?
    Dan heb je wel een heleboel apparaten in huis.

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.