Reacties voor: iOS 6 Maps met 3D Flyover-functionaliteit werkend op iPhone 4 (jailbreak)

Hackers bij iGuide zijn er in geslaagd om Flyover en turn-by-turn navigatie op de iPhone 4 met iOS 6 werkend te krijgen. Hiervoor hoefden ze niet eens gebruik te maken van een jailbreak.
Bastiaan Vroegop - · Laatst bijgewerkt:

Reacties: 21 reacties

  1. Lekker slim van die gasten.. Hadden ze beter kunnen wachten…

  2. Waarom Apple Flyover niet toestaat op de iPhone 4 is niet duidelijk.

    Misschien om de verkoop van de 4S te stimuleren? Ik gok maar wat hoor. En aangezien deze functie enkel beperkt is tot bepaald aantal steden, dan zie ik het nut er ook niet van in. Dus de 3GS en de 4 missen naar mijn mening ook niks.

  3. ziet er wel lekker vloeiend uit maar niet heus

  4. @Sezgin: Yep, simpel gezegt, on/off in het ios. Maar ja je moet die geweldige 4s toch slijten net als de slecht verkopende ipad3 dus doe je het gewoon zo. Marketing à la Apple. Als de iphone 5 komt zullen er ook wel weer features zijn die niet vrijgegeven worden voor de 4s.

    Als hardware niet ondersteunend zou zijn is het wat anders, dit is puur verkoop stimulerend met als kenmerk de customer is een “nul”.

    Misschien iets voor de jb teams.

  5. Is hier al iemand die dit getest heeft en kan melden welke Belgische en Nederlandse steden deze 3D functie al gekregen hebben?

  6. Hakkel en stotter. Nee ik neem een iPhone 4 en geen 4s de verschillen zijn toch niet zo te merken.
    Slim gedaan hoor NOT
    Gelukkig heb ik wel een lekkere S

  7. Stotteren valt nog wel mee moetbik zeggen!

  8. Origineel geplaatst door Rick de Graaff
    Hakkel en stotter. Nee ik neem een iPhone 4 en geen 4s de verschillen zijn toch niet zo te merken. Slim gedaan hoor NOT Gelukkig heb ik wel een lekkere S

    Toen ik anderhalf jaar geleden de 4 kocht, was er geen 4S uit wijsneus.

    En natuurlijk moet die app continu data bijdownloaden als je wegscrollt, dus het zal nooit zo smooth zijn als wanneer die gegevens al gedownload zijn op het apparaat. Kan zoals je ziet in het filmpje uitstekend werken op een 4.

  9. Prachtige muziek weer op dat filmpje :s

  10. Zelfs op de iPad 3 merk je hoe zwaar flyover is en hoeveel ram geheugen het vergt. Niet zo vreemd dat het de 4 even overslaat.

  11. Ik heb hier IOS 6 draaien op m’n iPhone en vraag me af of ik nu ook die stembegeleiding heb op de mapsapp… Weet niet goed hoe ik het moet testen.

  12. Voor wie het 3D maps nog nooit gezien heeft, Nokia heeft dit al een lange tijd en ziet er ongeveer hetzelfde uit als van Apple.

    http://maps.nokia.com

  13. Huh? Hier staat dat Flyover dus op alle iDevices wordt ondersteund, behalve de 4 ivm technische beperkingen. De 3GS wordt wel ondersteund en heeft deze beperkingen niet? Iets klopt hier niet ….. de reden kan alleen commercieel zijn om de 4 onaantrekkelijker te maken.

    (….)alleen werken op de iPhone 4S, de iPad 2 en de nieuwe iPad. De iPhone 3GS zou ook worden ondersteund

    (….)

    Het zou te wijten kunnen zijn aan de technische beperkingen van de iPhone 4(….)

  14. Nee toch? Wrm de ipod touch wel?

  15. Maar wat ik me dus afvraag, is er dan nog wel iets wat lijkt op de Street View van Google Maps in IOS6 voor de iPhone 4?

    Ik vindt het altijd wel handig als ik een adres zoek om even met Street View de omgeving te zien, zodat ik weet waar ik moet zijn.

    Zit dit er nu voor de 4 niet meer in met deze nieuwe Maps op de IOS6? Want daar ben ik dan absoluut niet blij mee, geef me dan gewoon maar lekker mijn Google Maps.

  16. @ Angelique momenteel zie ik hier in Beta 1 nergens iets wat lijkt op streetview, nogal logisch wss want het is van Google 🙂

  17. @Angelique: Waarschijnlijk brengt Google een eigen app voor Google Maps uit, inclusief Street View en ook hun versie van 3d Kaarten

  18. “maar volgens Apple zal deze functie alleen werken op de iPhone 4S, de iPad 2 en de nieuwe iPad. De iPhone 3GS zou ook worden ondersteund.”

    “Waarom Apple Flyover niet toestaat op de iPhone 4 is niet duidelijk. Het zou te wijten kunnen zijn aan de technische beperkingen van de iPhone 4 ten opzichte van de iPhone 4S en de nieuwe iPad”

    Wat is dit voor onzin. Iphone 3gs wordt wel ondersteund en iphone 4 niet. Nou iedereen weet wel dat de 3gs nog meer beperkingen heeft dan 4s. En ook dan de 4 dus jullie beredenering is niet juist.

    Het is sowieso asociaal van apple dat de ipad 1 geen ios6 krijgt en 3gs wel. Goed ze willen de iphone 3gs in de emerging market landen blijven verkopen en als prepaid misschien. Zelfde konden ze naar mijn mening met de ipad 1 doen.

    En laten we eerlijk zijn zo spectaculair zijn de veranderingen nou ook niet in ios6. De nieuwe mogelijkheden maken het nut van een jailbreak onnodig verder.

  19. Origineel geplaatst door Kevin
    Is hier al iemand die dit getest heeft en kan melden welke Belgische en Nederlandse steden deze 3D functie al gekregen hebben?

    is tot nu toe alleen voor de vs en dan alleen hele grote steden.

  20. Dat de 3GS niet wordt ondersteund begrijp ik wel, dat is echt verouderd. De 4 kan het echter wel aan.

    iPhone 4
    iOS 4 – release
    iOS 5 – beperking Siri
    iOS 6 – beperking Flyover, beperking turn-by-turn(, beperking 3G FaceTime)
    iOS 7 – geen enkele nieuwe functies omdat iPhone 4 wordt behandeld als een apparaat uit 1999?

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.