Reacties voor: ‘iOS 6 krijgt functies uit OS X Mountain Lion, zoals iCloud Tabs en Niet Storen-knop’

In iOS 6 zullen functies voorkomen, die al in OS X Mountain Lion gevonden zijn. Het gaat om iCloud Tabs, Mail VIP's en een Do Not Disturb-knop.

Reacties: 18 reacties

  1. Die DnD functie zou pas echt handig zijn met een soort van timer. Alle alerts tussen 22:00 en 07:00 stil houden, zodat je ‘s nachts niet gewekt wordt door een dronken vriend die je zonodig moet WhatsAppen maar dat je wél gewekt wordt door je iPhone wekker! 🙂

  2. Helemaal eens met bovenstaande reactie. Moet instelbaar zijn.

  3. Persoonlijk heb ik m’n iPhone ‘s nachts altijd op vliegtuig modus staan. Enige wat dan nog functioneel is is de wekker. Lekker slapen met m’n iPhone naast m’n hoofd, zonder straling of gestoord te worden door mailtjes en buzz. Een tip!

  4. Dat is al mogelijk door je iPhone op stil te zetten. Je kunt het trillen eventueel ook uitzetten bij Geluiden. Je wekker maakt namelijk altijd geluid!@Dviate:

  5. Origineel geplaatst door Dviate
    Die DnD functie zou pas echt handig zijn met een soort van timer. Alle alerts tussen 22:00 en 07:00 stil houden, zodat je ‘s nachts niet gewekt wordt door een dronken vriend die je zonodig moet WhatsAppen maar dat je wél gewekt wordt door je iPhone wekker!

    Als je geluid uit staat gaat je wekker gewoon af, dus dat probleem is al opgelost voor je 😉

    (Als hij op FlightModus staat ook trouwens)

  6. Dit is idiaal rustig internetten zonder dat je telkens gestoord wordt.

  7. @donstil en @Fridge: Deze tips ken ik, maar ik ben iemand die er een app voor gebruikt ipv de standaard wekker. Ik slaap dwars door die geluidjes heen, zelfs als mijn toestel op een speakerdockje staat. De app die ik nu gebruik (Deze om precies te zijn) maakt voor de muziek-wekkerfunctie gebruik van de iPod, en die houdt zich dus stil als je de knop aan de zijkant “op oranje” hebt staan…

  8. Ik wil net als bovenstaande, gewoon ‘s nachts geen push notificaties of mailtjes horen, maar ik wil bijvoorbeeld wel gebeld kunnen worden, dus dan is de flight-mode en op stil zetten niet een optie. Bedoel, er zijn wel eens noodgevallen waarbij je eventueel wel bereikbaar wilt zijn.
    (Al een paar keer meegemaakt)
    Dus ja, ik heb mijn geluid e.d. altijd gewoon aan .. Omdat er geen andere optie is nog.
    Dus een ‘DnD’ functie lijkt me selectief instelbaar wel handig.

    [] E-mail notificaties blokkeren
    [] Applicatie notificaties blokkeren
    [] iMessage notificaties blokkeren
    [] Telefoon oproepen negeren

    Zou het mooiste zijn zo’iets.
    En ja, je kan notificaties uitzetten in het notificatie optie paneel, maar dit gaat meer om selectief.

  9. DnD functie zou inderdaad geweldig zijn, vooral als deze ook nog eens te timen is, het liefst per dag.

    Telefoon op stil en/of vliegtuigmodus is voor mij geen optie, maar allerlei push notificaties kunnen me gestolen worden als ik lig te pitten.

  10. Kip en het ei: wat als iOS 6 eerder uitkomt, heeft Mountain Lion dan opties uit iOS zes of toch andersom?

    OT: lijkt me weer een prima evolutie van m’n favoriete mobiele OS.

  11. De 3GS wordt hoogstwaarschijnlijk niet geüpdatet voor de iOS 6

  12. @JPosthuma:
    Misschien wel een optie om 3g, WiFi, GPRS uit te zetten. Zodat je alleen gebeld kan worden en smsjes kan ontvangen? Beetje omslachtig in de instellingen wel.

  13. Die DnD functie zou pas echt handig zijn met een soort van timer. Alle alerts tussen 22:00 en 07:00 stil houden, zodat je ‘s nachts niet gewekt wordt door een dronken vriend die je zonodig moet WhatsAppen maar dat je wél gewekt wordt door je iPhone wekker!

    Gaat apple niet doen.. via cydia wel mogelijk 😀

  14. wat ik mis , is een knop waarmee je uit groepsgesprekken kunt gaan, Ik heb met men vrienden ooit eens een groepsgesprek gestart met 11 mensen en telkens als daar opnieuw iets in wordt gezegt dan krijgd iedereen deze imessage en er is dus geen mogelijkheid om deze groep te verlaten…

  15. @Nils
    Idd via Cydia al verschillende iOS mogelijk. iBlacklist gebruik ik al jaren en maakt het mogelijk om per timer zowel een blacklist als een whitelist in te stellen. Doet Apple het niet, dan JB wel.

  16. Niet storen lijkt me handig als de tel wel over gaat

  17. En nou nog wifi aan- en uitzetten met een schuifknop op die pagina ipv noodzaak om één laagje dieper te gaan.

  18. Mag toch wel hopen dat ze wat zaken gaan overnemen uit de jailbreak scene. Begin er wel moe van te worden iedere keer naar m’n settings te moeten om m’n Wifi of data aan/uit te zetten.. Zal hetzelfde zijn bij DnD knop.
    Helaas geen jailbreak meer omdat iPhone ongelooflijk instabiel werd bij laatste jailbreak op 5.1.1

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.