Reacties voor: ‘iOS 6 kan foto’s delen en video’s synchroniseren via iCloud’

Apple heeft volgens de Wall Street Journal nog meer uitbreidingen voor iCloud in petto. Er komt naar verluidt een dienst om foto's te delen en de mogelijkheid om video's te synchroniseren.
Michel Lusthof - · Laatst bijgewerkt:

Reacties: 19 reacties

  1. En dat doet ie dan alleen wanneer je op Wifi zit? Want ik denk dat een heleboel mensen zo door hun bundel zijn :-S

  2. @Dennis: dat is nu toch ook al zo…
    De geringe standaard opslagcapaciteit van iCloud is volgens mij wel een knelpunt als er ook films gaan moeten opkunnen

  3. Lijkt mij dat je daar zelf wel voor kan kiezen om films erop te zetten

  4. herinneringen en notities zou zeker fijn zijn, maar ik hoop dat dit niet alles is. ik weet ook niet zeker of iOS 6 in de volgende WWDC zit, we zitten op iOS 5.1.1 terwijl het bij iOS 4 tot 4.3.5 ging.

  5. @dd: Dat zal hoogstwaarschijnlijk enkel voor de films en series zijn die verkrijgbaar zijn op iTunes en dus enkel als je ze koopt(/huurt)

  6. Het gaat helemaal niet over films, maar over video’s gemaakt met je iphone.
    Foto’s gemaakt met je iphone worden max 30 dagen bewaard in je fotostream in icloud en snoepen geen opslagcapaciteit af van de 5gb gratis icloud ruimte. Dit zou ook ideaal zijn voor je video’s gemaakt met je iphone.

  7. Regeren is vooruit zien….de bandbreedte/bundel van nu is niet de bandbreedte/bundel van morgen.

  8. Zou behalve foto’s ook graag agenda en contacten via iCloud willen delen… Gebruiken er op dit moment nog een gedeelde google calendar voor en contacten geen goed alternatief nog voor gevonden. Zou een extra stap zijn om verder over te stappen op iCloud en Google steeds meer links te laten liggen

  9. @BoelShit: Ik denk dat je iets mist, want ik deel mijn contacten en agenda toch echt al.

  10. @BoelShit: Al je agenda-afspraken, herinneringen, notities en contacten worden al met iCloud gesynchroniseerd. Alles wat je in bijvoorbeeld je agenda op je iPhone zet komt ook op je iPad of pc ( via iCloud.com ) te staan. Of bedoel je iets anders?

  11. @thom: het is al bijna 100% zeker dat de volgende iOS versie, naast kleine verbeteringen die wellicht in 5.1.2 komen, iOS 6 is aangezien in iCloud.com een zin is ontdekt waarin staat dat je een betaversie van iOS 6 nodig hebt om de nieuwe béta van iCloud te mogen testen met een Developer account.

    Over de nieuwe functies in iOS 6, Apple zorgt er wel voor dat er tal van nieuwe functies komen waar iedereen van staat te kijken, maar eigenlijk al vrij lang met Android mogelijk is, alleen dan 10x beter en mooier / vloeiender uitzien.

    Zoals vele andere kan ik niet wachten om te zien wat ze in petto hebben voor ons, nog maar 4 weken en we weten het!

  12. WOW! Foto’s delen met bekenden! Revolutionair! Maarree…..ik kon dit toch al met MobileMe in iOS 4? Daar stopte Apple mee in iOS 5 en een jaar later komt het weer terug.

  13. Agenda delen kan al, maar helaas alleen met andere icloud gebruikers.

  14. AirDrop for iOS?

  15. Ik hoop toch echt dat ze met leukere dingen aankomen dan alleen iCloud uitbreidingen hoor! Facebook integratie bijvoorbeeld. En qua producten? Zijn daar al geruchten over?

  16. Ik hoop dat je je dan in iCloud ook kan abonneren op agenda’s. Zou handig zijn voor m’n Hanzehogeschool rooster..

  17. @wesselk: Hanze student heeft al een website gemaakt waar je dit rooster in kan voegen op je iPhone en wanneer je sync via iCloud aan hebt staan, staat die automatisch in al je Idevice. Hier vind je het http://caspar.verhey.net/hanzerooster/ical/

  18. Ik hoop niet dat de nieuwe kaart dienst het zelfde is als die nu gebruikt wordt in iPhoto (for IOS). Ik vind die kaarten er niet uit zien. 🙁

  19. ik hoop op widgets, een verbetering in het meldingscentrum. En ook meerdere gebruikersaccounts zou handig zijn.

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.