Reacties voor: iOS 6 geeft meer informatie prijs over volgende iPhone (N41AP/iPhone5,1)

De website 9to5mac heeft uit een vroege build van iOS 6 meer informatie afgeleid, zoals gebruik van een ARM S5L8950X-processor van Samsung die intern de naam A5-*** draagt, een nieuwe GPU, 1GB RAM en meer details over de kaartenapp in iOS 6.
Gonny van der Zwaag | iCulture.nl - · Laatst bijgewerkt:

Reacties: 37 reacties

  1. Euh, hoe kan je aan iOS6 zien dat de nieuwe iPhone een unibody behuizing zal hebben? Welk type processor enz. dat kan ik nog snappen, maar behuizing en achterkant afleiden uit software?

  2. LAAT MAAR KOMEN!!!!!!!!!

  3. Origineel geplaatst door Mondo
    Euh, hoe kan je aan iOS6 zien dat de nieuwe iPhone een unibody behuizing zal hebben?

    Dat vroeg ik mij ook af.

  4. @Mondo: @Zimmie:

    vermoedelijk een scherm van 1136 x 640 pixels krijgt, een unibody behuizing en een totaal vernieuwde achterkant.

    Er staat toch duidelijk “vermoedelijk”

  5. Er staat nergens dat ze de voorkant en achterkant hebben afgeleid uit iOS 6.

  6. Origineel geplaatst door Zimmie
    Dat vroeg ik mij ook af.

    Het plaatje dat bij het artikel zit, is in feite de nieuwe behuizing. 😉 Op 9to5mac meer foto’s, voor de geïnteresseerden.

  7. Origineel geplaatst door Jean-Paul Horn
    @Mondo: @Zimmie: Dat is dan ook niet wat er staat: Ze meldden eerder al dat de volgende iPhone vermoedelijk een scherm van 1136 x 640 pixels krijgt, een unibody behuizing en een totaal vernieuwde achterkant.

    Dank allemaal voor de uitleg 🙂

  8. In juni wordt alleen de iOS 6 gepresenteerd en dat wordt pas later, paar maanden voor de release van de nieuwe iPhone, ter beschikking gesteld verwacht ik.

  9. Hoezo nu al een beta versie van iOS6?

  10. Ben toch wel heel benieuwd inmiddels. Vooral wat ze zullen toevoegen aan iOS 6. Met de hete adem van behoorlijk indrukwekkende Android devices moeten ze toch echt weer met een spektakel stukje komen. Alleen wat kleine updates gaat ze niet redden. Normaal gesproken had ik wel een beetje idee wat er in moest komen maar eerlijk gezegd zijn er weinig dingen die ik momenteel mis. iOS is onderhand heel volwassen. Tegelijkertijd zou ik wel wat anders willen. De interface begint toch wel een beetje te vervelen. Dan is de Metro UI van Windows Phone toch wat spannender.

  11. Ik ben geen fanboy maar oh wat heb ik er zin in dat ik deze jongen nieuw uit de doos mag halen.

  12. Ik hoop dat ze met iets mind blowing komen want toen ze met veel bombarie 200 nieuwe functies in iOS5 aankondigde kon ik erzelf maar hooguit 10 tot 15 opnoemen, en het grappige is dat ze ook nergens een lijst hebben met de zogenaamde 200 nieuwe functies.

  13. De iPhone word straks huge! Loopt iedereen weer met een koelkast rond. Een telefoon moet sleek and sexy zijn en geen mega scherm hebben zodat je het moet bedienen met twee handen. Daarvoor hebben we een iPad. Maar het zal wel aan mij liggen. Ben er tevreden met mijn iPhone

  14. Hoe kan 9to5mac nu al aan een beta versie van ios6 komen? Volgens mij is er nog helemaal niks uit. De beta’s van een compleet nieuwe versie van ios komen toch pas na de asnkondiging uit? Of ligt het nou aan mij?

  15. @Richard: Ik heb al een 4 inch smartphone gehad, geen enkel probleem, zoveel groter is dat allemaal niet ze man.
    Vanaf bv 4.7-5.3inch begint al ferm groot te worden.
    Ik kon deze ook nog altijd met 1 hand bedienen.

    Waarom ik een groter scherm wil; ik kijk tv op de iPhone en neen neen geene iPad want da kan ik nie overal meenemen, kan ik nie in mijn broekzak steken enz…

    Je hebt dus tv kijken, youtube filmpjes komen soms ook nogal klein uit en ga zo maar door.

  16. Origineel geplaatst door Bobo1
    Ik hoop dat ze met iets mind blowing komen want toen ze met veel bombarie 200 nieuwe functies in iOS5 aankondigde kon ik erzelf maar hooguit 10 tot 15 opnoemen, en het grappige is dat ze ook nergens een lijst hebben met de zogenaamde 200 nieuwe functies.

    Alstublieft

    Origineel geplaatst door thomas
    Hoe kan 9to5mac nu al aan een beta versie van ios6 komen? Volgens mij is er nog helemaal niks uit. De beta’s van een compleet nieuwe versie van ios komen toch pas na de asnkondiging uit? Of ligt het nou aan mij?

    Dat ligt aan jou, er is een verschil tussen een interne beta en een Developer preview beta.

  17. Hoe de “Nieuwe iPhone” er uit moet komen te zien, ziet u in de video “A Day Made of Glass” van Corning op YouTube! Tenminste dat is mijn mening.

  18. Hoop ook op een blast away van de iPhone 5. Ik heb nog een 3Gs en ben er stillekes aan wat op uitgekeken. Is ondertussen al mijn 3de iPhone 3Gs. Eerste iPhone werkte microfoon niet meer. Tweede iPhone 3Gs werkt de mute knop niet goed. IPhone bibbert constant in broekzak omdat die altijd op mute gaat zelfs als die al op mute staat blijf die bibberen als je de iPhone nog maar kantelt.
    En vandaar nu men 3de iPhone 3Gs, en die heeft dat probleem met de mute knop weet terug.

    Ook geluid uit de luidsprekers is totaal niet luid.

    En zit vaak op Edge in plaats van Wifi thuis en idem onderweg heb ik vaker Edge dan 3G terwijl iemand met een 4S die ik ken wel snel op 3G netwerk zit. Ook het geluid daar is veel luider dan uit mijn 3Gs.

    iPhone nooit laten vallen en steekt altijd in een zakje in men broekzak.

    Vandaar hoop ik dat ik deze problemen niet ga hebben bij de nieuwe iPhone

    Tot slot vind ik het nog altijd raar dat je nog altijd geen FM radio hebt op de iPhone.

  19. Kunnen we uit de foto voorzichtig afleiden dat we fullscreen apps krijgen in iOS 6, zonder menubalken?

  20. Op 22 maart, nog voor dat er wie dan maar ook schreef over een andere beeldverhouding, had ik al eens voor gerekend dat je met 640×1140⁺ een mooi 4″ display krijgt, slechts 7mm langer dan het huidige scherm.

    En laten we eerlijk zijn, iedereen die video kijkt heeft het wel een beetje gehad met de verkeerde verhoudingen en het telkens maar op dat zoom-knopje moeten drukken om het beeldvullend weer te geven.

    Ook had ik toen al aangegeven dat het technisch niet een groot probleem is als ze het beeld 640px breed laten, alleen de oudere apps die rechtstreeks toegang willen hebben tot het scherm zoals spelletjes, die zullen een 3mm breed balkje aan beide kanten krijgen. En dat een heel groot deel van de apps zich vanzelf aanpast zonder dat die het zelf doorhebben.

    laat maar komen, de iPhone met 16:9 breedbeeld, en daarvoor hoeft het apparaat dus niet groter te worden dan de iPhone 4

    ⁺ wel jammer dat ik er 4px naast zat 1136 ipv 1140

  21. Origineel geplaatst door Zimmie
    Dank allemaal voor de uitleg

    Inderdaad, te snel gelezen.

  22. Laat maar komen dat ding!

  23. @Donstil: Maar als 9to5mac al bij de interne beta kan, waarom brengen ze dan nog geen features naar buiten? Ik bedoel als je wel erachter kan komen, via de interne beta, dat de nieuwe iphone een chip van samsung gaat krijgen, waarom weten ze dan niet wat er in ios6 komt?

  24. Wellicht een vreemde opmerking. Maar deze mensen hebben een beta van iOS6 en ze onthullen niet wat iOS6 allemaal gaat inhouden?
    Dat wil ik pas weten!
    Of werkt dat niet zo?

  25. Als de iPhone 5 echt 10 mm groter wordt ga ik naar de nieuwe HTC. Eigenlijk heb ik wel gehad met Apple en dat superioriteitsgevoel. Waar blijft Flash en ‘n browser die Framework ondersteunt. Let op: Apple gaat de slag verliezen van Samsung en/of HTC!

  26. Thomas, wat kom je hier doen met je klaagzang. HTC hahaha, Samesung? Uiteindelijk wil je toch de echte ipv de namaak.

  27. Origineel geplaatst door THOMAS
    Als de iPhone 5 echt 10 mm groter…

    Voor een 16:9 4″ iPhone kunnen ze dezelfde behuizing gebruiken als de huidige, alléén de home-button zou 1,5mm moeten zakken. Nergens wordt vermeldt dat een volgende iPhone een centimeter groter wordt.

  28. Wat maakt het uit als de volgende iPhone iets groter wordt?
    Het kan nog makkelijk in je broekzak en is nog steeds met één hand te bedienen.

  29. Lees dan eens dat andere bericht op IPC en, Wouter, die arrogantie bedoel ik nou. Of Samsung en HTC geen goede producten fabriceren. Keep on dreaming, Appleboy.

  30. Als dit nieuwe iphone wordt, is aan buitenkant kleine verschillen. Ik vind het wel dat ze met hele nieuwe ontwerp moet. Komen.

  31. Origineel geplaatst door thomas
    @Donstil: Maar als 9to5mac al bij de interne beta kan, waarom brengen ze dan nog geen features naar buiten? Ik bedoel als je wel erachter kan komen, via de interne beta, dat de nieuwe iphone een chip van samsung gaat krijgen, waarom weten ze dan niet wat er in ios6 komt?

    Dat komt omdat er niet 1 interne beta is maar een aantal.

    Stel dat ze een beta uitbrengen met “het nieuwe maps” en die aan 10 testers geven, komt dat op 9to5 dan zijn er dus 10 gelijk de joker want dan heeft er 1 gelekt.

  32. Samsung? Heb je wel eens een mailtje getypt op zon ding? En bijv de cursor proberen te verplaatsen naar een specifieke plek? Wat een onding die Galaxy Tab, bijv…

  33. Die nieuwe achterkant is zo lelijk dat het een functie moet hebben! Volgens mij is het een touchpad. Dan kun je de iphone ook aan de achterkant swipen en zo. Daar zijn al studies van te vinden. Het verklaard het specifieke vlak en is iets geheel nieuws. Heeft een controller van een nintento niet zo iets.
    Samen met de nieuwe maps app van apple zelf kun je met de achterkan bijvoorbeeld nieuwe gestures beschikbaar maken. En een bumpercase kan ook dan gebruikt worden.
    Idee?

  34. Eigen kaarten: awesome. Als de kaarten meegeleverd worden (paar gig?) zou dat betekenen dat we nooit meer hoeven te data-roamen als we in het buitenland een adresjes willen opzoeken, of de iPhone als navigatiesysteem gebruiken over de grens…

  35. unibody lijkt mij een veel logischere stap om de iphone thuis te laten zijn in de rest van de Apple designs.
    en waarschijnlijk niet met die lelijke rant op de achterkant wat een iphone 4s is met een matte stikker er op een een geshopt usb poortje

  36. steve jobs zou zich omdraaien in zijn graf als deze lelijke achterkant inderdaad van de iphone 5 zal blijken. Waarom niet een achterkant uit één stuk aluminium OF geheel uit glas zoals bij iphone 4(s)?

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.