Reacties voor: ‘iOS 6-code toont zuiniger Broadcom Wi-Fi-chip’

Volgens 9to5mac gaat Apple een nieuwe Broadcom Wi-Fi-chip gebruiken in de nieuwe iPhone. Deze is energiezuiniger en kan dual-band Wi-Fi aan, een vereiste voor AirDrop.

Reacties: 17 reacties

  1. Coohoool! Probleemloos FULL HD Streamen naar je Apple tv zonder je wifi netwerk te bezwaren, plattere IPhone… kan niet wachten

  2. Hoezo telkens dunner? Waarvoor is dat nou nodig?
    Dunner dan de 4-serie hoeft hij voor mij niet. Je moet ook wat in je hand willen hebben en voelen.

  3. De Chip mag dan wel van alles ondersteunen, maar heb er geen vertrouwen in dat Apple deze functies ook daadwerkelijk toe zal voegen. Wi-Fi Direct is ontwikkelt door Intel. Met Wi-Fi Direct kan ik het beeld op mijn laptop “mirroren” naar mijn tv die het ook ondersteund, ook is het mogelijk de tv als tweede scherm te gebruiken en dat allemaal over Wi-Fi, er komt geen kabel aan te pas.

    Maar Apple die heeft natuurlijk Airplay…

  4. hoop dat ze de FM functie eens gaan activeren, kan je eindelijk is normaal ergens radio luisteren zonder dat je databundel eraan gaat.

    Zou het theoretisch ook mogelijk zijn om het te activeren bij oudere iphones dmv een jaillbreak? of is dat hardwarematig uitgeschakelt?

  5. Ik heb m liever net zo dik als de iPhone 4 met een grotere accu dan dunner.. Ik wil wel een telefoon vasthebben niet een fliebertje

    @Nigel: ik denk dat de chip de mogelijkheid wel heeft maar dat er geen fm antenne in zit..

  6. Hoop echt op FM radio!!!

    De chip is er. Het is mogelijk.
    Radio luisteren kan al tientallen jaren. En dan kunnen ze nog eens een nieuw feature van de iPhone vermelden.

    Met iPhone kan je zoveel maar de basis zaken van een gsm zijn er nooit snel opgekomen.

    Pas vanaf een 3Gs kon je videofilmen! Idem als MMS.
    Vandaar hoop ik echt eindelijk een FM radio. Zo speciaal is dat niet maar is verdomd handig. Mbytes zijn al duur genoeg.

  7. Origineel geplaatst door Lesley Declercq
    Coohoool! Probleemloos FULL HD Streamen naar je Apple tv zonder je wifi netwerk te bezwaren, plattere IPhone… kan niet wachten

    Minder batterijverbruik op je iPhone maakt 0,0 verschil in gebruik van het draadloze netwerk.

  8. FM radio gaat er ook niet komen, waarom niet? Ruis, en ruis dat wilt de gemiddelde Apple koper niet. Dat is ook een reden dat je niet kan zoomen tijdens het filmen, want oh dalijk zie je nog pixels, dat willen kopers niet, dus dan geven we de optie maar helemaal niet.

    @Bubbly: Maar dual-band wel en daar ging het ook over.

  9. Van mij hoeft in ook niet dunner, ik heb zoeits van als alles dunner wordt, gebruik die ruimte dan voor een grotere accu zodat is langer meegaat op een lading.

  10. @Janiks: U verwart volgens mij de Wi-Di (Wireless-Display) technologie van Intel met Wifi-Direct.
    Wifi-Direct is namelijk door de Wi-Fi Alliance ontwikkeld.

  11. @Sezgin: Als ze componenten dunner kunnen maken, is er meer plaats voor een batterij.

  12. Aan de mensen die zeggen waarom moet dat dunner zoals dat glas enz….. Simpel he; hoe dunner deze is = kunnen ze een betere batterij insteken, eentje die een langere levensduur zal hebben of eentje die zal compenseren want een beter scherm en dergelijke meer zal ervoor zorgen deze ook meer zuipt.

  13. Jullie gaan het hier werkelijk hebben of er een radio in de nieuwe iPhone zit ???
    Hou eens op…..

  14. Ik hoop dat ze inderdaad FM toevoegen. Ik luister graag naar radio 1 op mijn koptelefoon, maar moet het nu streamen. En de kwaliteit daarvan (en kosten) is niet altijd even goed. Blijft idioot dat Apple het nooit heeft toegevoegd.

  15. Origineel geplaatst door Marnick
    Pas vanaf een 3Gs kon je videofilmen! Idem als MMS. Vandaar hoop ik echt eindelijk een FM radio. Zo speciaal is dat niet maar is verdomd handig. Mbytes zijn al duur genoeg.

    Ja, want daar zaten we echt met zijn allen op te wachten.
    MMS..dat was ook zo gaaf..sindsdien gebruik ik het onafgebroken en is het weer superpopulair.
    Kom op zeg..de iPhone was destijds superieur en er was tot dan toe nog niks zoals dat op de markt.

  16. Alles leuk en aardig, maar ik vind dat die FM functie er al lang in had moeten zitten. Het streamen van Radio1/2/3 of wat voor zender dan ook is belachelijk.
    FM mogelijkheid kost werkelijk niets om te implementeren, dus waarom dit er niet in zat is mij een raadsel…

  17. Ik heb ook een iPod nano, die wel over een fm radio beschikt. Dit heeft naar mijn mening geen toegevoegde waarde, dit omdat het signaal vaak wegvalt. Dit is ook zo met veel telefoons die over een fm radio beschikken. Wanneer ze fm implementeren, zal het goed moeten functioneren, anders heb ik liever dat ze het achterwegen laten.

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.