Reacties voor: ‘iOS 6 bevat oplossing voor sms-beveiligingsprobleem’

Apple heeft in iOS 6 Beta 5 een fix voor het sms-beveiligingsprobleem toegepast. Deze bèta-versie zal alleen intern door Apple worden getest.
Bastiaan Vroegop -

Reacties: 14 reacties

  1. Wat zou er nog meer in die Beta 5 zitten als ze hem alleen intern testen? (if anything)

  2. @XIII: Dat wat over een week of 2 wordt aangekondigd. 😉

  3. Het SMS-lek is universeel, maar is wereldwijd bekend geworden doordat een Apple hacker het ontdekt en wereldkundig gemaakt heeft. Daardoor denken veel mensen dat alleen Apple toestellen lek zijn. Toch wel leuk dat Apple straks de enige telefoon is die géén last meer heeft van het lek en alle andere merken wel!

  4. Origineel geplaatst door Alfred
    Het SMS-lek is universeel, maar is wereldwijd bekend geworden doordat een Apple hacker het ontdekt en wereldkundig gemaakt heeft. Daardoor denken veel mensen dat alleen Apple toestellen lek zijn. Toch wel leuk dat Apple straks de enige telefoon is die géén last meer heeft van het lek en alle andere merken wel!

    Het is niet universeel. De meeste fabrikanten hebben dit juist al opgelost (en in sommige gevallen was het er zelfs nooit)… Apple was één van de weinigen waarbij dit probleem nog bestond.

  5. Volgens mij heeft Apple al laten weten dit niet als een bug te zien, en hoezo zal iPhone-Ticker een bron bij Apple in Cupertino hebben, echt een hoop onzin. Toevallig wisten ze gisteren te melden dat er geen vijfde beta zou komen, op een dinsdag, terwijl er normaal gesproken op maandag een beta zou uitkomen en gezien het feit dat de aankondiging op 12 september is het logisch dat er niet nog een beta gaat worden uitgebracht. Een hoop onzin dus van iPhone-Ticker en ook iets wat we niet al te serieus moeten nemen.

  6. Nu gelijk regelen dat je berichten kan agenderen. Dat zou ook een verbetering zijn

  7. So, no patch for iOS5?
    What if I don’t upgrade to 6?

  8. Sms.. Wat is dat ook alweer?

  9. Is dit echt een beveiligings probleem? Het identieke speelt zich ook af bij e-mail, telefonie, fax en normale post.

  10. Apple zou het probleem oplossen door niet langer een reply to-adres bij sms-berichten te gebruiken en alleen het nummer van de originele afzender te tonen

    Handig, ik heb 300 contacts in mijn telefoon, als ik alleen een nummer zie, dan weet ik niet wie mij sms-t.

  11. Origineel geplaatst door SnijdeA
    Quote : Apple zou het probleem oplossen door niet langer een reply to-adres bij sms-berichten te gebruiken en alleen het nummer van de originele afzender te tonenHandig, ik heb 300 contacts in mijn telefoon, als ik alleen een nummer zie, dan weet ik niet wie mij sms-t.

    Precies. Maar waarschijnlijk is daar ook wel weer wat op gevonden. Waarschijnlijk eerst tel. nummer en dan naam.

  12. Origineel geplaatst door Tom B.
    Precies. Maar waarschijnlijk is daar ook wel weer wat op gevonden. Waarschijnlijk eerst tel. nummer en dan naam.

    Ja, maar dan ben je weer terug bij af, want je gaat niet elke keer controleren of dat nummer wel bij die naam hoort.

  13. Het kan aan mij liggen, maar ik heb nooit ergens een reply-to vakje gezien in mijn berichten app? of kijk ik gewoon niet goed,,,

  14. Origineel geplaatst door thomas1107
    Het kan aan mij liggen, maar ik heb nooit ergens een reply-to vakje gezien in mijn berichten app? of kijk ik gewoon niet goed,,,

    Dat staat er ook niet, het reply-to veld zit in de User Data Header.

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.