Reacties voor: iOS 6.0 downloadt audiostreams meermaals door bug

Een bug in iOS 6.0 zorgt ervoor dat audiostreams zoals podcasts meermaals worden gedownload, waardoor je meer data verbruikt dan gewild of verwacht.
Bastiaan Vroegop -

Reacties: 5 reacties

  1. Is dit ook met het laden van bv YouTube filmpjes? Want sinds ios 6 is de kwaliteit van YouTube en alle filmpjes eigelijk die ik streaming naar beneden gegaan. Zo niet iemand een idee?

  2. Hier heb ik dus ook last van gehad! Zonder dat ik het doorhad 80mb lichter na een uurtje hardlopen met podcast aan. Helaas zat ik aan het einde van mijn bundel en kostte dit geintje me 80 euro! Wie betaalt de rekening?

  3. @Sjoerd: bij 128kbits/s kost het je sowieso 56MB/uur, beetje dom om aan het einde van je bundel podcasts te gaan streamen ipv het thuis via wifi op je iPhone te zetten en daarna offline te gaan luisteren.

  4. Ik heb een podcast (64kb/s) van 100 MB in de auto geluisterd en zo in 1 dag iets van 900 MB verstookt. Zat in drie dagen door m’n bundel heen. Telfort gebeld die bevestigden dat bijna alles in 1 dag verbruikt was maar ze konden er niets aan doen. En ze kunnen ook niet zien welke app het was. Ben blij dat ik weet wat het was, maar ik zit al de hele maand zonder data. Enorm irritant dit. (Wel blij dat het aan het begin van de maand was. Geen podcasts meer streamen dus.)

  5. @Sjoerd: Ik had hem thuis ook volledig binnengehaald, maar op de achtergrond werd automatisch de podcast nogmaals binnengehaald. Nu niet over wifi, maar 3G. Extra balen omdat simyo pas aan het eind van de dag een waarschuwingsmailtje stuurt…toen was het kwaad al geschied :(.

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.