Reacties voor: iOS 6.0.1 binnen 24 uur op 7,5 procent van iDevices

iOS 6.0.1 was binnen 24 uur op 7,5% van de iOS-apparaten geïnstalleerd. Dat is half zoveel als bij iOS 6.0, dat meer functies bevatte.
Gonny van der Zwaag | iCulture.nl -

Reacties: 33 reacties

  1. Gretig? Mijn iPhone vraagt: wil je het installeren, ik denk: waarom niet.

    Als mijn PC of Mac updates heeft, installeer ik die ook direct.

  2. Ja, bij mij vroeg de ipad en iphone er ook zelf om te updaten middels een melding. De apparaten zijn dus gretig om te updaten, niet de gebruikers 😉

  3. Je kan hem ook weigeren. Haha
    Maar beter komt er een JB!

  4. Gretig, ik zit al vanaf 6.0 met een batterij probleem, en ik ben niet de enige.
    Dus wat doe je als er een update uitkomt, updaten en hopen dat het probleem opgelost is.

  5. Sinds de update vallen de geluidseffecten regelmatig weg. Het enige geluid dat overblijft is de beltoon (gelukkiog die wel). Na een paar uur herstelt e.e.a. zich weer om dan weer weg te vallen. Leuk, zo’n update die bugs fixt en andere toevoegt.

  6. Ik installeer iOS-updates altijd gewoon. Of ze nou iets bijzonders toevoegen of niet, ik voeg ze gewoon toe. 😛

    En m’n iPod touch (vijfde generatie) haalt sinds iOS 6.0.1 een benchmark score van 630. Op iOS 6 kwam hij niet verder dan 628. Klein verschil, maar scheelt toch wel weer. Hij is er niets aanzienlijk sneller op geworden en de batterij gaat ook niet echt langer mee dan ervoor, maar het is gelukkig ook niet slechter geworden. xD

  7. iPhone vroeg erom, iPad niet… iPhone van m’n vrouw ook niet… Wie weet wat de reden is?

  8. Mijn iphone vraagt niks. Working like charm en NoOttaBadge. Voorlopig op 5.1.1 en daar blijf ik ook tot er een nieuwe jailbreak komt.

  9. Origineel geplaatst door Ray
    Mijn iphone vraagt niks. Working like charm en NoOttaBadge. Voorlopig op 5.1.1 en daar blijf ik ook tot er een nieuwe jailbreak komt.

    same story. plus ik heb nog google maps en youtube

  10. Waar blijft die jailbreak dan

  11. iOS 6 op mijn iPad geïnstalleerd, maar op mijn iPhone wil ik hem niet, alleen al vanwege de bagger YouTube app in iOS 6 …

  12. Ik snap niet wat sommige mensen klagen over de YouTube app in ios6.. Hij werkt perfect bij mij?!

  13. Heeft dit nieuwswaarde?

  14. Ik ben niet zo happig op installeren. Ik ga er meestal een dagje voor zitten, want er gaat altijd wel iets mis (ik heb meestal een jailbreak) zodat ik de tijd heb op het op te lossen.

  15. Nee hoor geen 6.0.1 hier. Blijf gewoon op 6.0, en de JB iOS 6 is er al tethered, dus waarom wachten op untethered? Je zet je telefoon (ik in ieder geval) toch niet uit, dus werkt prima. En de standaard YouTube app is al lang in cydia te installeren. Snap niet dat mensen maar blijven wachten op untethered, want dat kan nog wel even duren denk ik.

  16. Origineel geplaatst door Robin
    Heeft dit nieuwswaarde?

    jazeker! Dit zijn zeer interessante cijfers voor bijvoorbeeld een developer zoals ik en vast voor nog meer anderen.

  17. Jammer genoeg zijn de problemen met de app store nog steeds niet opgelost, blijkbaar wachten tot 6.1

  18. Zelf binnen 24 uur geupdate. Alleen mn moeder en zusje willen geen iOS6 🙁

  19. Origineel geplaatst door Robin
    Heeft dit nieuwswaarde?

    Voor jou klaarblijkelijk niet, daarintegen je opmerking dan ook weer niet voor anderen

  20. Nog steeds wegvallende wifi-verbinding en vandaag zelfs 3G-ontvangst met de 3G-schakelaar op ‘uit’.

  21. @aaipet: Ik heb de YouTube app uit de appstore ook en gebruik die om er aan te wennen.

    @robin: Ja dit is een nieuwsbrengende iphoneclub app. Hier worden mensen wijzer en voeren ze o.a. niet blindelings updates uit.

  22. Origineel geplaatst door Mit
    Ik snap niet wat sommige mensen klagen over de YouTube app in ios6.. Hij werkt perfect bij mij?!

    Eens. Vond die van iOS 5 juist slecht!

  23. @Ray: @Nico: Oké dan vat ik het.
    Want ik heb soms het idee dat alles wat Apple is nieuws is.

  24. Ik vraag me af hoe dat zit bij app updates, en dan vooral de verschillen tussen ‘grote’ ontwikkelaars en de ‘kleine’.

  25. ik blijf op 5.1.1, ik wil m’n LockInfo en iControl untethered.

  26. De ‘gretigheid’ is er bij mij niet echt. Niet op de laatste plaats door het bericht op IPC van een paar maanden geleden door een ex-Apple man die verkondigde dat updates/upgrades bewust of onbewust devices trager (kunnen) maken. Blijf voorlopig op 5.1 zitten. De schier oneindige lijst van ‘noviteiten’ van 6.0 heeft voor mij geen enkele toegevoegde waarde.

  27. Inderdaad Paul.. Bovendien is de hele waslijst aan bugs die er nog steeds in zitten een reden om niet te updaten. Ik snap Apple niet iOS6 is nog lang niet klaar. Waarom releasen ze die dan al. Ik wacht tot 6.1 en dan ga ik nog eerst alle reacties mooi heel lang volgen voor ik wat doe. Nee ik blijf mooi op 5.1.1. Misschien wel voor altijd. Mijn 4s doet het perfect en zeurt nergens om dus ik laat het lekker zo.

  28. @*bear*: Je weet wel dat cydia er nog niet voor op iOS 6.

  29. @Edje: tja dom hoor, mijn 4S is door iOS6.x een flink stuk sneller en soepeler gaan draaien dan onder 5.1.1 Ik neem het gemis van de standaard Youtube app (waarvan overigens een prima versie in de AppStore aanwezig is) en de nieuwe Apple Maps daarbij graag voor lief. Trouwens de nieuwe Apple Maps is tegenwoordig zelfs mijn standaard navigatiesysteem geworden. Werkt super vooral door de minimalistische interface, zo hoort m.i. een nav app ook te zijn. Dus…

  30. @iNick: Helemaal mee eens. Ik heb zowel Tomtom als Apple Maps op mijn iPhone 5 en eigenlijk gebruik ik tegenwoordig alleen de Apple Maps nogmaar. Ik hou van de eenvoudige interface en het feit dat ie achter het lockscreen kan en alleen als nodig tevoorschijn springt. Tot nog toe heeft hij me ook nog niet fout laten rijden.

  31. @Developer christiaan: Toch wel hoor! 🙂 klik

  32. Ikzelf heb altijd blindelings de updates geïnstalleerd maar nu weet ik wel beter. Met mijn iPad 4 had ik geen keuze maar met mijn andere toestellen wel. De 6.1 zal ik ook nog downloaden want ik kan mij niet voorstellen dat hij nog slechter word.

  33. @stardust: Ik heb sinds de update naar iOs 6 geen Wifi meer, batterij sneller plat en dergelijke, dus ik dacht dat dit ging opgelost zijn door de 6.0.1 te updaten maar neen, tuurlijk niet!!

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.