Reacties voor: ‘iOS 5 krijgt uitgebreide Twitter-integratie’

iOS 5 krijgt mogelijk uitgebreide ondersteuning voor Twitter, waaronder het uploaden van foto's via de nieuwe fotodienst van Twitter die deze week aangekondigd zou worden.
Lees het complete artikel → ‘iOS 5 krijgt uitgebreide Twitter-integratie’
Michel Lusthof -

Reacties: 31 reacties

  1. Dat zou mooi zijn.

  2. Is niet echt iets voor mij, ik zit niet op Twitter!
    Facebook daarentegen wel 😉

  3. Dit lijkt me echt niet te gaan gebeuren.. Eerder facebook dan twitter als het toch zou gaan gebeuren.. Twitter wordt voornamelijk in de states gebruikt, veel minder in europa, het is geen volledige markt. Ik moet eerlijk gezegd niet echt veel weten van twitter

  4. Beter Facebook!!

  5. Des te betere integratie, des te handiger alles werkt. Laat maar komen…

    Oh, There is one more thing…iPhone 4(s)/5 😀

  6. Vorig jaar zeiden ze dit met facebook…

  7. Ik zie ook liever Facebook dan twitter. Twitter doe ik niet en ga ik ook niet doen. Wel leuk voor de mensen dje wel aan twitter doen denk ik.

  8. @Gaetanvdb: Mocht Twitter inderdaad in iOS 5 geintegreerd zijn, dan bestaat er vast ook nog wel een kans dat dit ook voor Facebok geldt

  9. Als je dus een persoon aan je contacten toevoegd krijg je ook de optie dit te melden op Twitter… Mocht de systeem brede integratie waar zijn hoop ik niet dat je om de haverklap een Twitter knop te zien krijgt.

  10. Ik zie liever dat ze de huidige Facebook integratie een stuk verbeteren. M’n vriendin heeft nu net een htc android toestel, die contactenlijst met Facebook gelinkt is wel vet hoor

  11. Liever Facebook dan twitter. En om eerlijk te zijn: fotorol van iPhone is poep.

  12. Ik zit niet echt te wachten op zulke toepassingen geïntegreerd in een OS. Een OS moet robuust zijn. Voor dergelijke Spielerei zijn apps.

  13. @Erwin: Zit ook in de Facebook app voor iOS. In je vriendenlijst kun je je contacten ook synchroniseren.

    Zo’n twitterintegratie is natuurlijk wel handig, maar met de huidige apps als camera+ zijn we al een heel eind.

  14. @Erwin – dat kan ook met de FB app hoor, je contacten syncen met je adresboek.

  15. Origineel geplaatst door Philippe
    Twitter wordt voornamelijk in de states gebruikt, veel minder in europa

    Eh, Twitter penetratie is in NL hoger dan in de VS…. sterker nog, het hoogste ter wereld.

    Klopt wel dat Facebook meer wordt gebruikt in NL dan Twitter, maar het is zeker niet zo dat Twitter in NL weinig wordt gebruikt.

    Ook aardig, infographic met Twitter gebruik per regio in NL.

    Zelf wel blij met Twitter integratie, gebruik zelf Twitter regelmatig en Facebook juist weer hoogstzelden.

  16. Waarom word het niet zo geregeld dat je elke vorm van data door elke app kan laten gebruiken. Dit bestaat nu al voor office documenten: als ik een powerpoint file van het internet af haal of als e-mailattachment binnen krijg kan ik hem openen mat de imgbouwde reader maar ook met bv quickoffice. Dit kan met zoveel meer gevallen:
    – navigeer met tomtom naar een adres in een e-mail
    – bel met Skype naar een telefoonnummer op een internetsite
    – deel een foto op Hyves vanuit de camera-app
    De mogelijkheden zijn eindeloos en tot noch toe zeer beperkt

  17. Maken al die koppelingen naar YouTube en twitter het systeem niet langzamer? Ik gebruik dit echt niet , dus als het je systeem langzamer maakt zou het fijn zijn als ik het kan uitzetten.

  18. Origineel geplaatst door kevins
    Maken al die koppelingen naar YouTube en twitter het systeem niet langzamer? Ik gebruik dit echt niet , dus als het je systeem langzamer maakt zou het fijn zijn als ik het kan uitzetten.

    Ik hoop inderdaad dat dit wel kan. Langzamerhand verschijnen er steeds meer opties die je niet gebruikt, dus het zou handig zijn als Apple in de instellingen een menu maakt waar je al je accounts kunt invoeren en dat iOS zelf bepaald waar de verschillende knoppen moeten verschijnen.

  19. Ik zie liever dat je kan kiezen wat je op die knop zou willen. Waarom zouden ze voor mij bepalen wat ik gebruik?

  20. Dat is toch wel een gemis ja, als ik mijn itouch gebruikt. Onder de deelknop is het altijd mail en soms youtube. Als ik dan weer terug ga naar m’n android kan ik tussen allerljj gedownlpade apps kiezen

    Als ze zo’n systeem maken zou dat top zijn. Net als je hyves twotter en facebook met je contactenlijst syncen zodat je altijd ziet wat ze als laatst hebben ingevoert

  21. Elke keer als ik voor een update ga krijg ik spijt, of zit weer vol met bugs zoals we al eerder gemerkt hebben, traag systeem, jailbrake kwijt wat soms maanden duurt. Soms zit er maar lullige extras bij de update, anyway ik draai nu op 4.3.2 vind wel goedzo!

  22. En upload naar flickr? Waarom dat dan niet? Dat hele twitter slaat echt moeilijk hard de plank mis. Een sociale side maar dan niet sociaal, want al die ellende wordt per direct het hele web opgeslingerd in plaats van alleen naar vrienden.

    Kan appel niet iets klussen dat je zelf bepaald waar je die sht naartoe upload?

    Ohja, jailbreak…

  23. Zou mooi zijn als je het zelf aan en uit zou kunnen zetten… de een wil twitter, de ander facebook, weer een ander beide, weer een ander niks…

    Voorlopig zeg ik, we zien wel wat er komt. Ik hoop met smart dat wat alexander zei:

    Oh, There is one more thing…iPhone 4(s)/5

  24. Origineel geplaatst door Hendrik ten Zuyden
    want al die ellende wordt per direct het hele web opgeslingerd in plaats van alleen naar vrienden.

    Nee, bij Facebook is pas je privacy absoluut gewaarborgd 😉

    (hier in ieder geval een Twitter gebruiker die juist de lol van Hyves en Facebook niet snapt).

  25. Direct foto’s sharen kan ik al lang op mn htc desire z met android.

  26. Origineel geplaatst door Xander Mol
    Origineel geplaatst door Hendrik ten Zuydenwant al die ellende wordt per direct het hele web opgeslingerd in plaats van alleen naar vrienden.Nee, bij Facebook is pas je privacy absoluut gewaarborgd (hier in ieder geval een Twitter gebruiker die juist de lol van Hyves en Facebook niet snapt).

    bij facebook zijn je posts ook gewoon af te schermen en door alleen ‘vrienden’ te zien?

  27. Origineel geplaatst door Joeybij facebook zijn je posts ook gewoon af te schermen en voor alleen ‘vrienden’ te zien?

    In theorie wel ja. In de praktijk blijkt Facebook het met privacy niet zo nauw te nemen. Google maar eens op Facebook in combinatie met privacy.

  28. Gebruik Twitter eigenlijk alleen maar en die is gelinkt naar Facebook, zodat alles wat ik op Twitter zet ook automatisch op Facebook komt.

  29. Gatverdamme is die Twitter meuk nou nog niet dood?! Omslachtige tool voor kinderen zonder leven. Dat je facebook of Linkedin hebt ok maar Twitter?! Bleegghh.. O ff twitteren dat ik op de plee zit niveau.

  30. Of je download in cydia isocialshare en dan kan het twitter en facebook

  31. @julian:

    isocialshare is in theorie super, alleen uploaden van foto’s gaat vaak erg langzaam en app blijft dan hangen….

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.