Reacties voor: iOS 5 GM (un)tethered te jailbreaken met redsn0w 0.9.9b3 (jailbreak)

Het iPhone Dev Team heeft redsn0w 0.9.9b3 uitgebracht, waarmee iOS 5 GM direct te jailbreaken is. Afhankelijk van je toestel is de jailbreak tethered of untethered.
Paul Pols -

Reacties: 46 reacties

  1. Hoe snel ze ook weer zijn, super handig! Respect :D!

  2. Zijn ze snel bij. Was al een tijdje klaar geloof ik, maar nu durven ze het wel te releasen omdat deze versie uiteindelijk ook op de iPhone 4s zal staan.

  3. Nou snel zijn ze alles behalve, maar hier ook ruim de tijd voor gehad via develop accounts, jailbreak stond allang klaar, ik denk misschien dat het alsnog te snel gereleased is.. Wel respect weer

    @ hieronder ?? wie zegt er iets over het thetheren ?? ik zie niks hoor

  4. Mensen lezen dit is voor zowat alle devices tetherd. De untethered wordt waarschijnlijk pas uitgebracht op/na 14 oktober.

  5. Snel ja! Hoop dat ze na de officiele release snel met een untetherd komen, en dat die dan ook voor iPad 2 is dan jailbreak ik hem meteen!

  6. En hier heb ik iOS 5 op m’n iPad 1, kon niet wachten! iCloud werkt lekker, wil alleen widgets in mijn notification center. Ik heb ze gedownload maar kan ze niet aanzetten, iemand ideeën? Jailbreaken ging weer lekker makkelijk zoals altijd!
    Ik hoop ook dat de iPhone 4s snel te jailbreaken is! Zal wel nu ze een exploit van de A5 processor hebben.

  7. bij mij zegt hij; exploit failed :S!
    any help?

  8. OS 5 GM vereist geen geregistreerde UDID, maar heeft wel een beperkte houdbaarheid.??
    maar dan wel updaten via Itunes???

  9. Die gasten zijn zo snel dat volgende week al de jailbreak er is voor de 4S!!! Hulde!!!!

  10. Ik heb ook een oude bootrom op mn iphone 4 (1.59.00) is deze dan ook untethered te jailbreaken?

  11. “… maar heeft wel een beperkte houdbaarheid.”

    En waarom?

  12. @Matthipad: nou, ik denk dat als de final release uitkomt, je MOET updaten. op 12 oktober dus…

  13. @Ge Makkinje & @Matthipad: net zoals de eerdere beta-versies is de GM maar tot een bepaalde (niet nader genoemde) datum te gebruiken. Daarna zal je het toestel moeten herstellen via iTunes naar de definitieve versie van iOS 5.

    @Jimmy: je bedoelt de baseband in plaats van de bootrom en nee alleen de iPhone 3GS met de oude bootrom is momenteel untethered te jailbreaken op iOS 5.

  14. @Paul Pols: Was de GM van iOS 4 op de iPad niet exact dezelfde als de officiële release? Want een aantal maanden geleden draaide ik nog op die versie, of zit ik fout?

  15. Volgens mij heeft een GM versie nog nooit een expiratie datum gehad? Deze wel?

  16. @Paul Pols: Ook ik heb mijn twijfels bij wat je hier zegt. Per definitie zou een GM geen beperkte houdbaarheidsdatum hebben, aangezien het de Gold Master is die (normaal gesproken) naar fabrikanten wordt gestuurd. In het verleden hadden de GM’s ook geen einddatum.
    Komt deze informatie bij Apple vandaan?

  17. Ik hoop dat ze de siri app op iphone 4 werkend kunnen krijgen 🙂

  18. @Frank: Dat lukt wel maar niet in NL. Dat zal op z’n vroegst in maart (release iPhone 5) gaan gebeuren.
    @Bram: Heb je al een reboot gedaan? Widgets verschijnen doorgaans pas na een reboot.

  19. Dit is enkel een tethered voor de iPhone 3GS zoals staat vermeld in het nieuwsartikel.
    Dit houdt in dat er geen untethered beschikbaar is voor de iPhone 4 en iPad 2 etc..

  20. @Bram: De iPhone 4s gebruikt het zelfde besturings systeem als de ipad2 dus betwijfel of het snel te jailbreaken maar ik hoop het aangezien ik een iPhone 3G heb en ga upgraden naar de 4s heb tegelijkertijd een ipad2 die iOS 4.3.3 had( die te jailbreaken is) maar omdat ik niet had verwacht dát 4.3.5 niet te jailbreaken is heb ik Gewoon geüpdatet :/ naja heb er nu toch iOS 5 GM op draaien valt me op de applicaties van third party slomer werkt maar applicaties van Apple sneller ….

  21. Zojuist geïnstalleerd en waar mijn iPhone 4 iets trager werd na een jailbreak op ios4 loopt het nu allemaal retesoepel! En ja tethered… Hoe vaak reboot je nou en dan nog is het met seconden weer gefixt… Mijn eerste kennismaking met ios5 jailbreak… BBSettings, heerlijk!

  22. niemand het exploit failed probleem?

  23. Dank jullie wel, hier zocht ik vanmiddag al naar. Het is dan zeker verstandig om een reservekopie op de computer te houden zodat je na het updaten van de final release weer alles op de iPhone terug kunt zetten of kan dat daarna ook weer via iCloud? Is het daarnaast verstandig om de reservekopie via iCloud te doen of kan dit daarna voor synchronisatieproblemen zorgen?

    Ik verwacht niet dat iemand met zekerheid de antwoorden kan geven maar dit zijn vragen die me zomaar te binnen schieten

  24. cydia blijft crashen

  25. Ik voel me lullig om dit op dit moment te vragen maar kunnen meer mensen de qwertyoruiop repo niet toevoegen? Iemand enig idee hoe ik dit kan oplossen?

  26. Als ik de jailbreak doe komt die bekende annanas en worden er bestanden verplaatst maar na het booten komt gewoon 4.3.5. er weer voor.
    Cydia is helemaal wit en start niet.
    Geen idee wat ik fout doe

  27. @Rob het is nog helemaal niet bekend wanner de iphone 5 uit komt, en ook niet wanneer siri op zijn vroegst in NL zou uitkomen.

  28. misschien een domme vraag hoor maar werken alle apps hier wel weer op noem ff infinydock, tomtom 1.8, winterboard , mobile terminal enzo..

  29. “iOS 5 GM vereist geen geregistreerde UDID, maar heeft wel een beperkte houdbaarheid.” ??? Weet iemand hoe dit zit?

  30. Origineel geplaatst door Erwin
    Erwin

    Heb dus hetzelfde probleem op mijn iPad…
    Iemand een oplossing?

  31. Leuk maar waar kan je dan de iOS5 GM vinden en hoelang is die beperkte houdbaarheid?
    Ik zou deze reeds op mijn iPhone 4 willen zetten maar niet jailbreaken. Waarschijnlijk heb ik dan ook een nieuwe iTunes nodig?

  32. Erwin en Mike,

    Je moet je iphone rebooten via Redsnow (bovenste optie “just reboot”). Ik had het probleem eerst ook, maar na de reboot deed cydia het weer!

    Succes.

  33. Ik draai GM nu al 2 dagen, vindt hem redelijk stabiel. Gister ook jb uitgevoerd. Cydia raad ik af draait voor geen meter. Windows gebruikers kunnen met itunes beta 7 ios5 GM herstellen. maak eerst een backup met beta 7 dan kan je alles terugzetten.

  34. Perfect. Unthered gejailbreakt en werkt perfect!

  35. @Mike:

    Met welk iDevice?

  36. Na het installeren van Winterboard komt m’n toestel in een muurvaste Safe Mode. Iemand een idee?

  37. Idd toestel uitzetten en booten met redsn0w wanneer cydia wit is en niet wil starten.

    @hierboven -> winterfix installeren.

  38. De vraag is er al meerdere malen geweest met betrekking tot de “beperkte houdbaarheid”. Mijn vraag is of het namelijk gewoon mogelijk is om van iOS 5 Gm te updaten naar iOS 5 final?

    Ik heb van anderen gehoord dat het na een GM moeilijk was om te updaten..

  39. Een vraagje. Ik heb de GM versie van IOS 5, maar nu lees ik opeens ook over een bepaalde houdbaarheidsdatum om zo te zeggen. Kan ik hierover gewoon updaten naar de final versie die 12 oktober uitkomt?
    Heb het namelijk al op me 2 iPhones en iPad geïnstalleerd..

    Graag hulp

  40. Ik snap het niet … “Beperkte houdbaarheid” …

    Volgens mij is de GM gewoon de final !

    Kan iemand hier opheldering over geven, of het artikel wijzigen als het NIET klopt??

  41. De bron voor de mededeling dat iOS 5 GM een beperkte houdbaarheid heeft is Bigboss van de gelijknamige repository en blog:

    1) iOS5 GM will expire. It’s still for developers only. It may still be different than the final released version next week. Further, once jailbroken, you cannot use over the air update feature to update so you will have to restore to the new iOS5 final at some point.

  42. Zet CallTell er maar niet op hij loopt dan giga vast

    En ik mis de zelfmaak trilling die zat in de eerste ios5

  43. springboard crashed hele tijd, winterboard werkt maar half. niet veel mods dat werken 🙁

  44. Mijn springboard crashed constant, ik kan niet eens in normale versie opstarten.. Is er een manier om dit te fixen?

  45. Respect voor die hackers, meer dan respect. Geweldig hoe snel die gasten dat weer voor elkaar hebben gekregen. Echte klasse

  46. Volgens mij gaat er snel een untethered jailbreak komen van iOS 5. Maar zal de jb ook snel voor de iPad 2 beschikbaar zijn? Heeft iemand daar een indicatie van? Ik hoop niet dat de jb voor de iPad 2 zo lang gaat duren als voorheen.

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.