Reacties voor: iOS 5.1 bèta 3 verwijst naar Facebook-integratie

iOS 5.1 bèta 3 zou op verschillende punten verwijzen naar Facebook. Dit zou te maken kunnen hebben met integratie van het sociale netwerk binnen iOS, zoals ook al het geval is voor Twitter.
Bastiaan Vroegop -

Reacties: 18 reacties

  1. Ik hoop het!! kun je dan eindelijk een keer vanuit de YouTube app video’s op je facebook delen? Zou mooi zijn.

  2. Ik heb echt geen behoefte aan Facebook intergratie. Als ze nou eens wat handige functies uit de jailbreak scene halen… Ik noem het altijd handige SBSettings…

  3. Hier ben ik blij mee! Was al zo raar dat er alleen een twitter intergratie was.

  4. Dit lijkt me toch veel fijner dan Twitter integratie… ik gebruik Twitter bijna nooit en snap ook niet waarom dat geïntegreerd zou moeten worden in de hele OS. Facebook gebruik ik zelf veel meer en zie ik ook veel meer nut van (contacten boek die automatisch bijgewerkt wordt, dingen delen die je net mee maakt). In Android werkt het zover ik mee krijg prima.

  5. Facebook.. Legale privacy schending.. Als je die zooi op je telefoon zet kunnen ze je gewoon volgen..

    Nee dank je, ik hoop dat Apple een mogelijkheid heeft die zooi er af te gooien.

  6. @Erwin: Twitter is verdraaid handig om direct vanuit Safari een link te delen of direct vanuit Foto’s een foto.

    Dit is eigenlijk een hele logische volgende stap. Apple probeert de gebruiker gewoon voor te schotelen wat die verwacht als die op ‘deel’ drukt. Je kunt delen via mail, twitter en straks dus facebook.

    Ik neem trouwens aan dat Apple de privacysettings minstens net zo overzichtelijk zal managen als de rest van de apps. Maat dit wordt eenrichtingsverkeer: posten van dingen en het bekijken van facebook zal via de app blijven gaan, verwacht ik.

    Sowieso is zo’n app veel veiliger dan de site: die logt je internetgedrag zolang je op facebook bent ingelogd op erg veel sites. Dat is niet mogelijk met de app.

  7. @Admiraal Schuurtje: Dat begrijp ik. Ik wil alleen dat soort dingen niet delen op Twitter, want daar kom ik en mijn vrienden niet 😉 En als je het via iOS twitter integratie deelt, wordt het niet gepost op Facebook ook al heb je die 2 aan elkaar gelinkt. Wat natuurlijk weer een gemiste kans is.

  8. Twitter heb ik maar gebruik ik nooit, het is niet zo duidelijk en overzichtelijk als facebook. En op fb kan je meer doen. Alles is netjes duidelijk en afgewerkt.

  9. Top dan hij geintregeerd verkeerde foto’s , verkeerde tekst bij foto’s , continu vastlopen en ga zo maar verder. Facebook wake up Ace werkt wel.

  10. Heeft er niemand aan gedacht dat Facebook nog maar tot voor kort een app heeft voor de iPad, en dat Apple geen integratie wou zolang de app er niet was?

    Twitter had al langer apps voor beide systemen, en integratie op zowel iPad als iPhone was dus ook al langer mogelijk. Dit was bij Facebook voorlopig niet het geval, maar sinds eind vorig jaar wél?

  11. Hoop echt dat dit komt, mis het wel op het moment.

  12. Verheug me hier ook op, twitter is niet mijn ding.

  13. Is er al enige informatie over wanneer 5.1 uitkomt?

  14. Het is nu al mogelijk om een Facebook-account te koppelen aan contactinformatie in het adresboek van je iPhone. Door hier op te klikken kom je op de mobiele website van Facebook, waar het profiel wordt getoond.

    Je wordt naar de Facebook app doorverwezen als je deze hebt.

    Facebook-integratie zou wel goed uitkomen en waarschijnlijk zal het ook worden geïmplementeerd, aangezien het al geïmplementeerd is in andere Apple producten zoals iPhoto en iMovie.

  15. Twitter mag weg, Facebook hoeft er al helemaal niet bij te komen.

  16. Fijn 8)
    Zit nu meer op facebook dan twitter

  17. Tja, hier zit ik niet op te wachten. Wel op meer handige tweaks. Overigens lijkt mij dit uit privacy-oogpunt ook niet wenselijk.

  18. Zou top zijn!

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.