Reacties voor: iOS 5.1.1 voor iPad lost problemen met HDR en AirPlay op

Apple heeft iOS 5.1.1 beschikbaar gesteld voor iPad, iPhone en iPod touch. De update is via iTunes of over-the-air the installeren en bevat waarschijnlijk een aantal bugfixes.
Gonny van der Zwaag | iCulture.nl - · Laatst bijgewerkt:

Reacties: 8 reacties

  1. De (nieuwe) iPad kan toch geen HDR foto’s maken?

  2. Weet niet of het voor de update ook al zo was, maar aan de lader gaat scherm niet helemaal uit tijdens RTL XL, beetje suffe work-around maar hoef je scherm instellingen tenminste niet te wijzigen. Toch raar dat een app als airvideo wel goed werkt als scherm uitgaat.

    En komt er nog een update voor Apple tv3? Die heeft thuisdelingproblemen met afspelen van video uit iTunes, muziek werkt wel goed.

    Toch beetje teleurgesteld in Apple, lijkt geweldig samen te werken maar toch veel problemen op de meest onverwachte momenten

  3. Ik heb vandaag de HDR fuctie maar weer eens aangezet, na de update. Ik weet niet wat er opgelost zou moeten zijn. Ik zie nog steeds duidelijk 2 of 3 beelden over elkaar.

  4. Een update die niet veel betekend, jammer dat ze zich niet hebben bezig gehouden met het wifiprobleem op de New iPad.

  5. Ik wil met 3 vingers vegen naar vorige en volgende pagina kunnen!

  6. @Quinty: Volgens mij is het probleem dat je beschrijft niet te wijten aan iOS maar aan de app van rtlxl..

  7. Hidden nerf in IOS 5.1.1 waar ik net achter ben gekomen is dat ik geen enkele USB stick meer aan kan sturen via de CCK (camera connection kit).

    Lekker dan!!

  8. @Gerben: Woohoo

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.