Reacties voor: iOS 4: voorlopig niet voor de iPad

iOS 4 komt vandaag beschikbaar, maar alleen voor de iPhone en iPod touch. Welke nieuwe functies lopen we als iPad-bezitters zoal mis?
Lees het complete artikel → iOS 4: voorlopig niet voor de iPad

Reacties: 21 reacties

  1. logisch is er in het voorjaar al weer een nieuwe versie van iOS, ik neem aan dat ze die versie dan gelijk ook voor de iPad doen.
    Mogelijk zijn er dan ook extra nieuwe features die voor de iPad de update nog wat vernieuwender maakt

  2. Folders gebruik ik nu op me 3GS erg veel (in de gm) en dat zie ik graag snel op de iPad.

    Multitasking geloof ik dan wel weer op me iPad. Is niet echt een gemis nu.

  3. Dat de iPad versie van iOS4 pas in de herfst zou komen is gewoon met de Keynote van steve jobs gezegd.

    niet verwonderlijk. Het zijn totaal verschillende apparaten.
    Ik hoop dat apple door heeft dat de iPhone en iPod touch meer 1 geebruikers apparaten zijn en dat je je iPad wat makkelijker deelt met het gezin.

    Met andere woorden gebruikers accounts zijn meer dan welkom. nu kan iedereen zomaar in je mail en foto’s zonder dat je dat kan afschermen als je niet wil jailbreaken.

    en reken er maar op dat iemand die even de iPad wil proberen ook je mail en foto’s door gaat bladeren.

  4. laten we maar met z’n alle gaan huilen… *snik*

  5. Ik heb Echte multitasking en geen halve en folders heb ik ook al.

    Eerste 2 dingen die ik heb gefixed gedaan na het jailbreaken.

  6. Komen apps als Klok, Aandelen, Calculator, Dictafoon, etc. ook naar de iPad toe.

    En wat gaat er met de functionaliteit van de lockscreenschakelaar gebeuren? Wellicht geluid aan/uit?

  7. Zou graag iOS op de ipad zien voor alle verbeteringen in de API’s die alle apps dan ook kunnen gaan gebruiken. In iPhoneOS 3.2 wat op de iPad draait zitten al wat van deze verbeteringen, maar nog lang niet alles.

    Verder zou multi tasking wel handige nieuwe feature zijn om ook op mijn iPad te zien. Maar kan me zo voorstellen dat iOS team zich eerst heeft gefocust op iPhone en iPad uitstellen lijkt me dan geen foute gedachte. Liever iets langer over doen en goed dan het eruit rushen…

  8. Ik gebruik de itunes app wel heb al voor 1200 euro aan muziek gekocht veel betere kwaliteit als muziek van limewire en maar 99 cent per track. Wereld!! Geintje wat een kansloze app is dat ze zal iemand wel eens muziek kopen van de itunes prive bedoel ik niet zakelijk of zo.

  9. Begin dit jaar waren er pas 10 miljard nummers gekocht.
    Ze zijn hiermee wereldwijd één van de grootste betaalde distributeurs van muziek.

    Dus dat is inderdaad een kansloze missie van Apple. ; )

  10. @karel-willem:

    Je hebt gelijk hoor. Over het succes van de itunes store. Maar wie dat dan zijn? Volgens mij 80% zakelijke gebruikers ( horeaca en dat soort dingen)Ik zou echt geen cent uitgeven aan een track. Lekker gratis. Mijn motto is : nooit ergens voor betalen als het ook gratis kan. Ja toch!

  11. Origineel geplaatst door iDen Haag
    @karel-willem:Je hebt gelijk hoor. Over het succes van de itunes store. Maar wie dat dan zijn? Volgens mij 80% zakelijke gebruikers ( horeaca en dat soort dingen)Ik zou echt geen cent uitgeven aan een track. Lekker gratis. Mijn motto is : nooit ergens voor betalen als het ook gratis kan. Ja toch!

    Jeej wat zijn we weer lekker kansloos bezig zeg. Komen jullie ook gratis mn stoep vegen als dat nodig is? Dacht het niet. Maar omdat er nu eenmaal mensen zijn die het leuk vinden om films, software en muziek zomaar op internet te kegelen vinden we allemaal dat het normaal is om dit ook zonder betaling te downloaden.

    Begrijp me niet verkeerd, er zijn veel artiesten die VEEL te veel verdienen, maar doorgaans komt dat niet door muziekverkopen maar door concerten (waar de kaartjes dan ook veel te duur voor zijn).

    En ja, ook ik maak me wel eens schuldig aan downloaden, met name films, maar dit komt omdat ik geen DVD doosjes wil, en er geen fatsoenlijke online filmwinkel zoals iTunes is die in NL werkt (Apple TV wordt amper ondersteund in NL).
    Mijn muziek koop ik echter (privé) gewoon netjes bij iTunes, en films die ik echt tof vind neem ik stiekem toch vaak ergens mee op DVD. Ik vind dat 99ct echt een heel lage drempel is voor een volledig liedje met een goede kwaliteit. En vaak heb je op iTunes nog albumaanbiedingen ook waar je dan voor alle liedjes samen een euro of 8 à 9 betaalt, helemaal mooi. Dan betaal je misschien 50ct voor een liedje. Je hebt wel HEEL weinig geld als je dat niet kan betalen, en als dit toch het argument is dan vraag ik me meteen af waar je mooie iPhone, iTouch of andere fancy telefoon, mp3/mp4-speler oid vandaan komt…

    Tenslotte, ik ben zelf “artiest”. Mijn muziek wordt ook uitgegeven via iTunes en talloze andere downloadwinkels, maar omdat 95% van de mensen niet het nut ziet van betalen voor de muziek waar ik zo hard aan gewerkt heb zal het vast nog wel even duren voordat ik de apparatuur die ik gebruik voor het maken van mijn muziek terugverdiend heb.
    Bedankt daarvoor he!

    Ohja, natuurlijk maak je muziek voor je lol, maar als je de prijzen van de apparatuur ziet, en de tijd die je erin stopt waarin je ook andere dingen kunt doen (geld verdienen?), dan zou het toch fijn zijn als mensen wat vaker waardering tonen door je mp3tje gewoon aan te schaffen…

  12. @Maarten:

    Okee Maarten, nu weer ontopic.

  13. @Maarten:

    op straat zie je twee identieke ipad’s liggen. Voor de Linker moet je $500,- betalen. De Rechter is gratis. Welke kies je?
    (en niet gaan zegge dat je de linker neemt omdat je het anders zielig voor Steve vind omdat hij dan zijn inkomsten mis loopt. Want hij heeft nog niet genoeg geld)

  14. @Dennis Duidelijk 🙂

  15. @Maarten:

    nou ik ben het wel eens met wat er in het artikel staat de itunes store zou ik op me 3gs ver weg in een map verstoppen. Alleen voor series (the office) zou ik 99 cent betalen per aflevering. Maar dat is volgens mij niet mogelijk in nl omdat te downloaden. Maar voor muziek zou ik dat niet doen. Mijn mening. Maar om jou te suppourten koop ik wel een track van jou heb nog 2 euro op me itunes account. Als je je band naam doorgeeft. Toon ik mijn goede wil ook eens keer. (lief he)

  16. @MdR:

    Ik koop diegene welke het “eerlijkst” blijkt.
    In Nederland kennen we zelfs een wet daarvoor.

    Ik heb me ook schuldig gemaakt aan downloaden maar sinds ik door mijn iPhone en nu mijn iPad veel intensiever gebruik maar van iTunes, heb ik iTunes ook echt leren waarderen. Het kopen is niet alleen eenvoudig, het is bug vrij, van goede kwaliteit en bovendien eerlijk.

    Ik ben zover gegaan dat ik mijn nummers opnieuw heb gedownload met uitzondering van de nummers welke niet door iTunes worden aangeboden. Vroeger kocht ik mijn platen en CD’s en natuurlijk had ik cassettebandjes met gekopieerde muziek. Maar ik merk dat het nu wel erg makkelijk is om maar muziek te downloaden (lees: stelen).
    Nu koop ik alles via iTunes en dat bevalt me prima.

    Nog even on topic: ik ben blij dat Apple ervoor heeft gekozen iOS4 niet uit te brengen op de iPad op dit moment. Het is bij mijn iPhone verre van vlekkeloos verlopen namelijk. Ik denk zelf ook dat er meer onderscheid wordt gemaakt voor iPad en iPhone, aldus dat hoop ik.

    Ik hoop dat de iPad multi-users gaat ondersteunen, meer beveiliging (op document niveau) en wellicht wat volwassener wordt tov zijn kleine broertje.

    Bovendien zou Apple het ook niet wat vertragen om de iPad van “een grote iPhone” imago te ontdoen?

  17. Wetende dat de iphone oorspronkelijk ontstaan is uit het idee een tablet te maken is Apple nu eindelijk weer op het oorspronkelijke pad. Ze hebben van de iPhone heel veel kunnen leren. Ik ben erg benieuwd naar iOS4 voor de ipad.

    Wat de Maarten en iDenhaag discussie betreft.

    Support creativiteit.

    Iedereen word graag betaald voor wat hij een ander na laat. Of dat nu brood muziek of iPads zijn maakt niet uit. Een ieder die een opvoeding genoten heeft weet dat je niet mag stelen.

    Niet betalen voor iets dat je graag wilt gebruiken/hebben omdat het toevallig gratis kan is ook stelen. Spotfy iTunes 22tracks zijn er voor de mensen die muziek waarderen en dat in geld durven uitten.
    Op video gebied is er helaas in NL niet veel mogelijk vanwege kromme regelgeving. Anders had de iTunes store in NL allang video en film verhuur en verkoop gehad.

    De prijzen van zulke diensten zijn goed en eerlijk.
    Nu wij nog.

  18. @ maarten

    ik ben ook artiest maar apparatuur is egt vreselijk duur mijn muziek word dan niet uitgeven via itunes maaré

    heb dan sinds eergister mn ipad binnen opgehaalt in arnhem de 32gb maar die staat voor 20gb al helemaal vol met muziek en video’s( gededownload weliswaar)

  19. @alex95:

    haha je verziekt je eigen markt.
    Maargoed. Artiesten die het goed doen verdienen aan hun optredens ook wel genoeg.

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.