Reacties voor: iOS 4.3 SDK bevestigt iPad 2 met FaceTime-camera en zelfde resolutie als iPad

In de iOS 4.3 SDK zijn aanwijzingen gevonden dat de volgende iPad een foto- en videocamera (FaceTime) zal bevatten. Verder meldt de Duitse website Macnotes.de dat de volgende iPad waarschijnlijk op 2 of 9 april in de VS in de verkoop zal gaan; andere landen volgen in juli.
Michel Lusthof -

Reacties: 18 reacties

  1. Mooi, ik verwacht nog wel wat spectaculeers van apple, waardoor ze al die zogenaamde concurenten weer voor zijn. Ze zullen dan allemaal zoals altijd dan weer aplle moeten volgen.

  2. Leuk,

    Maar dat over die gefaseerde uitrol durf ik mijn twijfels te trekken. Jullie hebben zelf eerder bericht over het overnemen van een extra fabriek om meer te kunnen leveren. De lange termijn van uitstel kwam meer door de gigantische vraag die Amerika had voor de iPad. De uitlevering aan Europa stond al eerder gepland maar is uitgesteld tot Juli vanwege de voorraad.

    Dat gebeurt geen 2de keer.

    This time they’ll be ready.

  3. nou alleen de camera’s is niet een upgrade waard. facetime wel met de iphone 4..

  4. hopenlijk komt hij toch voor de zomer want juli is wel weer heel lang wachten

  5. Ik zit er zelf ook op te wachten en ging eigenlijk uit voor een release ergens in april/mei voor NL.

    Ik heb nu nog geen iPad maar zou er wel graag 1 willen hebben. Misschien via Borderlinx dan maar in de USA bestellen…

  6. ag shitty! ik baal er wel van dat hij zelfde resolutie heeft. een beetje een afhaker voor mij…

  7. Zelfde resolutie?
    Hmm. Dat betekent geen 720HD 1:1. Dat is voor mij een afhaker.
    Er moet wel een substantielere upgrade in zitten nu (significant meer ram en snellere processor) om alsnog een iPad 2 te gaan halen. Anders hou ik iPad 1 nog maar even tot versie 3.

  8. @borgqueenx: juist ja, bij de huidige kun je namelijk pixels tellen..

    Retina op een 10 inch is niet eens realistisch te noemen, moet je kijken wat dat kost aan grafisch vermogen.. ze zullen hem ongetwijfel onwijs updaten, meer geheugen meer snelheid (dualcore?). Al die mensen die nu al lopen klagen over alleen dit, alleen dat.. als hij straks uit is, zijn jullie toch wel om. Want het totaalpakket zal dermate beter zijn dan de huidige ipad (wat ook wel te verwachten is naar een jaar.)

  9. (Red.) Off-topic voor dit artikel, maar het antwoord is nee.

  10. Dat zóu wel erg stom zijn van Apple. Kan ik me niet voorstellen eenzelfde resolutie. Dan worden ze in een jaar ingehaald door Android, net zoals nu gebeurt met de mobiele telefoon. Waarom kiezen ze niet voor een oplossing a la de Adam van Noton Ik met een pixelq scherm?

  11. Origineel geplaatst door Coen Gortemaker
    @borgqueenx: juist ja, bij de huidige kun je namelijk pixels tellen.. Retina op een 10 inch is niet eens realistisch te noemen, moet je kijken wat dat kost aan grafisch vermogen.. ze zullen hem ongetwijfel onwijs updaten, meer geheugen meer snelheid (dualcore?). Al die mensen die nu al lopen klagen over alleen dit, alleen dat.. als hij straks uit is, zijn jullie toch wel om. Want het totaalpakket zal dermate beter zijn dan de huidige ipad (wat ook wel te verwachten is naar een jaar.)

    ik hoop het kerel. maar de resolutie is wel erg jammer. het is het meest lage van alles wat we in huis hebben staan. de laptops, beeldscherm, TV, iphone 4….
    ze moeten er dan wel VEEL voor in de plaats leggen willen ze mij laten upgraden.

  12. Mooi, Ik wacht wel even tot de iPad 3.

  13. Nog een jaartje wachten dus. We’ll see.

  14. Is het niet waard zonder hogere DPI…. iPad 3 misschien?

  15. Betrouwbare bronnen? In het vorige artikel staat er dat Macnotes.de het heeft afgeleid uit een berekening…

  16. Origineel geplaatst door Madison
    Zelfde resolutie?
    Hmm. Dat betekent geen 720HD 1:1. Dat is voor mij een afhaker.
    Er moet wel een substantielere upgrade in zitten nu (significant meer ram en snellere processor) om alsnog een iPad 2 te gaan halen. Anders hou ik iPad 1 nog maar even tot versie 3.

    Sterker nog, als het 2 x iPad zou zijn, (net als de iPhone nu heeft, wat ik zou verwachten zodat de schaling van Apps goed zou gaan), zou je zelfs de 1080p resolutie aankunnen, met 2048 x 1536 🙂

  17. Op tweakers staat nog een update. De maximale resolutie van de SDK emulator van de iPad is 1024×768.
    Dus het zou kunnen dat daarom de resolutie van de pics waaruit ze opmaken dat de resolutie gelijk blijft nog hetzelfde is. Ik hoop op een retina display, anders sla ik ook deze over. Er moet wel een significante verbetering zijn.

  18. Ik heb hem gedownload nadat ik lid ben geworden maar krijg hem niet geïnstalleerd. Als ik hem open opend hij iTunes maar er gebeurd niks?
    Doe ik iets fout?

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.