Reacties voor: ‘iOS 4.3 met persoonlijke hotspot en App Store-abonnementendienst binnen twee weken’

John Gruber vermoedt op basis van de lancering van tabletkrant The Daily, die dankzij Verizon gedurende twee weken gratis is, dat Apple ergens in de komende twee weken iOS 4.3 met de nieuwe App Store-abonnementendienst zal aankondigen.
Michel Lusthof -

Reacties: 28 reacties

  1. Nu blijkt dat iOS 4.2.1 snel te jailbreaken wordt en iOS 4.3 niet zal ik niet snel updaten, zeker omdat ik geen leuke functionaliteit zie voor een iTouch 🙂

  2. We gaan het zien. iPad2 komt waarschijnlijk gelijk met Fw4.4 dan 😉

  3. Dus even kort samengevat: voor $1,- per week kan je met 5 divices tetheren? Zonder jailbreak, wel te verstaan.
    Of lees ik nou fout?

  4. Nee, die $ 1,- per week geldt voor “The Daily”. Dat heeft niks te make met de Wi-fi hotspot.

  5. Is er een mogelijkheid om je carrier-update ongedaan te maken

  6. @Robbert: Ik denk dat de iPad 2 met iOS 5.x komt. Dan met de nieuwe multitasking mogelijkheden.

  7. @Randy: de vorige ipad kwam met 3 waarom zouden ze er dan nu ios5 opzetten. Eerder nog 4.5 zoals ios 3.2

  8. @yannick: nee, en al zou je dat doen, dan zit in een volgende software update de carrier instellingen ingebakken, heeft iemand mij eens uitgelegd. Dus dan duurt het alsnog niet lang voordat je wel de carrier instelligen door je strot geduwd krijgt. Of je nou wilt of niet.

  9. IOS 5.0? Nu al?
    Nee denk t niet, eerder bij iPhone 6 of iPad 3
    Weet niet helemaal zeker of die nieuwe in app systeem iets voor mij is. Maar goed zoveel koop ik ook weer niet.

  10. denk ook dat het niet snel meer duurt, Xcode 4 GM is al gereleased dus denk dat iOS 3.4 4.3 er snel erachter aan zal komen.

  11. Ik zou slechts voor de persoonlijke hotspot (Als mijn provider Vodafone dit toestaat. € 15 euro extra p/m voor inschakeling. Oplichterij ?) willen upgraden naar 4.3 anders heeft het totaal geen zin. Liever jailbreaken en bv. PdaNet downloaden. Werkt super perfect. Je wordt door de providers gedwongen je iPhone te jailbreaken. Op mijn oude HTC touch Diamond had ik gedeelde internet verbinding. Altijd binnen mijn bundel gebruikt. Wanneer heb je 5 devices gekoppeld aan je telefoon ? Kolder.

  12. iOS 5.0 komt pas in de zomer als de iPhone 5 wordt aangekondigd. De iPad 2 zou wel 4.4 kunnen krijgen. Net als bij de eerste iPad kwam er bij de release 3.2 en geen 4.0.

  13. Ik blijf lekker op 4.1.
    In combinatie men MyWi zien ik geen enkel voordeel in 4.2 of 4.3.
    Ik gebruik geen Airplay en MyWi zorgt voor de tethering/hotspot.
    Apple moet toch echt met iets beters komen wil ik alles opnieuw moeten downloaden uit Cydia door een upgrade.

  14. @Thespirit: Nooit van aptbackup gehoord ofzo?

  15. @Robbert: denk het wel 😛 ik denk dat fw5.x uitkomt in combinatie met die iphone 5 en de ipad is eerder 😛

  16. Ach, 4.3…
    Die hotspot heb ik al met MyWi en ik lees voorlopig wel een papieren krant zonder banners en de rechtse kul van Rupert Murdoch (eindeloos scrollen door US celebrity-geneuzel en boulevardnieuws)

  17. Origineel geplaatst door FrankieSnap er geen hol meer van.
    Zal wel aan mij liggen, waarschijnlijk.

    Wat valt er nou niet te snappen? Apple komt altijd met een nieuwe iOS versie met de introductie van een nieuwe iPhone. De originele iPhone had iOS 1.X, 3G had 2.X, 3GS had 3.X, 4 heeft 4.X… dus de iPhone 5 zal (heel verrassend) 5.X krijgen. De iPad heeft daar (vooralsnog) niets mee te maken. iPad 2 krijgt waarschijnlijk 4.4 ofzo, en krijgt later de update naar 5 als dat ook voor de (nieuwe) iPhone uitkomt.

  18. Origineel geplaatst door Thespirit
    Ik blijf lekker op 4.1. In combinatie men MyWi zien ik geen enkel voordeel in 4.2 of 4.3. Ik gebruik geen Airplay en MyWi zorgt voor de tethering/hotspot. Apple moet toch echt met iets beters komen wil ik alles opnieuw moeten downloaden uit Cydia door een upgrade.

    PkgBackup uit Cydia is dan een mooie App voor je, kan je met 1 druk op de knop al je geinstalleerde Cydia-Apps weer terugzetten 😉

  19. Toch wel apart dat ‘eerst’ alleen Verizon gebruikers de persoonlijke hotspot krijgen. Immers het CDMA netwerk bied geen mogelijkheid tot bellen en data tegelijk!
    Ben je lekker met je vrienden via de hotspot aan het gamen, gaat de telefoon: allemaal uit de game…

  20. Origineel geplaatst door Nick85
    Origineel geplaatst door FrankieSnap er geen hol meer van. Zal wel aan mij liggen, waarschijnlijk.Wat valt er nou niet te snappen? Apple komt altijd met een nieuwe iOS versie met de introductie van een nieuwe iPhone. De originele iPhone had iOS 1.X, 3G had 2.X, 3GS had 3.X, 4 heeft 4.X… dus de iPhone 5 zal (heel verrassend) 5.X krijgen. De iPad heeft daar (vooralsnog) niets mee te maken. iPad 2 krijgt waarschijnlijk 4.4 ofzo, en krijgt later de update naar 5 als dat ook voor de (nieuwe) iPhone uitkomt.

    Ik snap er niks van 😉

  21. @Nick85: Tot dusver is nog duidelijk maar pak ook eens even krachtig in een paar woorden samen wat nou het essentiële verschil tussen de huidige en de nieuwe OS wordt.
    Mijn eerdere veronderstelling ging over thetering. Nou, dat was het dus niet. Maar jij kan even bondig uitleggen wat het dan wél is?

  22. Vind tmobile het goed als men de hotspot functie gebruikt?

  23. @rsnhakan Ik denk het niet, ivm geen limiet. Maar we kunnen blijven hopen 🙂

  24. @rsnhakan: Kan je nu theteren? Antwoord ja: hoogst waarschijnlijk kan jij een personal hotspot maken
    Antwoord nee: hoogst waarschijnlijk kan jij geen personal hotspot maken omdat het ook theteren is alleen via wifi hotspot in plaats van bluethoot of USB

  25. M’n broertje is hier zeker blij mee, want als we ergens in Amsterdam zijn en hij wilt internetten op z’n iPod Touch.. dan kan het via mijn 3G-Netwerk. Mooie functie dit

  26. Hartstikke leuk die Hotspot-functie…. alleen zo jammer dat de kans heeeeeeeeeel groot aanwezig is dat T-mobile deze optie uitschakelt….

  27. Origineel geplaatst door Frankie
    @Nick85: Tot dusver is nog duidelijk maar pak ook eens even krachtig in een paar woorden samen wat nou het essentiële verschil tussen de huidige en de nieuwe OS wordt.
    Mijn eerdere veronderstelling ging over thetering. Nou, dat was het dus niet. Maar jij kan even bondig uitleggen wat het dan wél is?

    Volgens mij is dat hier op iphoneclub.nl al heel duidelijk en netjes uiteen gezet. Misschien even de zoekfunctie gebruiken voor het desbetreffende artikel? 😉

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.