Reacties voor: ‘iOS 4.3 met 3G persoonlijke hotspot-functie pas in maart’

Volgens de website Boy Genius Report krijgen vanaf iOS 4.3 alle iPhones (mits ondersteuning van operator) de 3G persoonlijke hotspot-functie. De update zou in maart verschijnen.
Michel Lusthof -

Reacties: 38 reacties

  1. Dan ben ik weer de pineut met t-mobile, gelukkig is cydia er!

  2. Het zou best kunnen in maart…

    De ipad software kwam eind november omdat er steeds iets mis was… Ik denk dat apple icm een nieuw product dit uitsteld!

  3. de update komt toch rechtstreeks vanuit Apple op onze iPhone’s , hoe kan T mobile deze dan ongedaan maken / gedeeltelijk ongedaan maken? of vanaf 4.3 je toestel niet meer updaten?

  4. Zeer leuke vernieuwing!
    Base klanten (Mobile Vikings) gaan dus volop kunnen genieten van hun 2 GB 🙂

  5. Nou T-Mobile kennende haalt dit weer eruit… Jammer!

  6. kan iemand bevestigen of de ipad wifi ook gaat werken met de iphone personal hotspot??? of is apple weer zo slim om de ipad wifi uit te sluiten om te zorgen dat de ipad 3g nog steeds goed verkocht wordt.

  7. @L: Als je bedoelt of dat je hem ermee kan verbinden: ja. Apple heeft volgens mij geen recht om dat te doen.

  8. Jammer dat ik de komende jaren niet van deze functie zal kunnen genieten door m’n provider. T-mobile is nooit echt gul met dit soort “gratis” extra’tjes.

  9. ik heb allang de tettering optie op mijn iPhone 4 en heb hem niet gejailbreakt.

  10. Ik zie t-mobile dit niet uitbrengen, hun aandacht moet zitten op, hoe krijgen we heeeeeel Nl 3g en 4g gedekt

  11. @WouterteD: Dan jailbreak je hem toch. Heb ook de native USB of bluetooth tethering ingeschakeld via een tweak in Cydia 😉

  12. Heb ik met mn 500 mb data dus niks aan ..-_-

  13. Welke provider in Nederland gaat dit überhaupt ondersteunen dan?

  14. Origineel geplaatst door Alex
    Welke provider in Nederland gaat dit überhaupt ondersteunen dan?

    Dat vroeg ik me ook al af, lijstje zou handig zijn

  15. Ik denk dat de update naar 4.3 zoiezo zal samenvallen met een Apple Event, voor de nieuwe Ipad voor te stellen

  16. ben benieuwd! Heb Vodafone, dus hoop dat zij dit gewoon gaan ondersteunen, dan is MyWi Ook weer overbodig!

  17. Ik heb een KPN abonnement. Afgelopen augustus afgesloten met 2 jaar internet voor 3,75 extra. Ik kan nu tetheren via USB of Bluetooth. Dan gaat het straks toch ook lukken met wifi? Kunnen de kinderen in de auto bij lange ritten mooi msnen en chatten op Hyves…..

  18. Ik denk dat dit een slecht is voor de jailbreak gebruikers… Je kon dit al doen met MyWi, maar nu gaan providers dit misschien niet ondersteunen en zijn zij daar ook de dupe van… Nu komt het nog niet op zo’n grote schaal voor dat providers het nodig achten er iets aan te doen…

  19. Ik heb een Relax abo bij T-Mobile, en daar staat in de voorwaarden NIET genoemd dat tetheren verboden is (i.t.t. de voorwaarden van de i abo’s)…. Op basis daarvan zou het dus voor T-Mobile Relax abonnees wel mogelijk moeten zijn. Hopen dat T-Mobile dit goed zal aanpakken….
    Kan in ieder geval niet wachten op dit mooie extraatje 😉

  20. Origineel geplaatst door Julio
    Ik denk dat dit een slecht is voor de jailbreak gebruikers… Je kon dit al doen met MyWi, maar nu gaan providers dit misschien niet ondersteunen en zijn zij daar ook de dupe van… Nu komt het nog niet op zo’n grote schaal voor dat providers het nodig achten er iets aan te doen…

    Onzin. Als de provider het niet ondersteunt, is de optie gewoon afwezig op je telefoon. Net als nu met USB thetering. Maar dan kan je het wel gewoon via een jailbroken telefoon blijven doen. Het probleem is juist als ze het wel gaan ondersteunen. Dan komt er beslist een ‘fair use policy’ bij of een limiet. En dat geldt natuurlijk ook voor een jailbroken telefoon…

  21. @Willem: Kijk maar op de mytmobile forums.. Tethering is ook met een iPhone icm relax ( online) niet toegestaan.. Elk ander toestel wel trouwens…

  22. Klopt wel, want de Verizon iPhone heeft firmware-versie 4.2.5. Een tijdelijke tussenstap dus, die waarschijnlijk nooit voor de andere apparaten beschikbaar zal worden.

  23. @Julio: Ik denk dat de providers simpelweg de switch kunnen tonen/verbergen. Denk niet dat ze MyWi kunnen blokkeren.

  24. Betekend dit dat de iPad 2 dan uitkomt in maart?

    ik wacht er al zooo lang op!

  25. Ik heb in augustus vorig jaar een kpn abbo afgesloten bij KPN. Was die aktie met 2 jaar internet voor 3,75 (1MB). Op mijn iPhone heb ik de nieuwe providerinstellingen via iTunes op de iPhone laten zetten en tethering kan geactiveerd worden. Betekend dat automatisch ook dat als tethering via WiFi beschikbaar komt, dat ook toegestaan is? Lijkt mij toch wel?

  26. Ik heb zelf een simlockvrije iPhone 4.
    Ik krijg sinds de 4.2.1 upgrade regelmatig de melding dat er een service provider update beschikbaar is.
    Als ik deze installeer dan verdwijnt bij mij de tethering optie.
    Eigenlijk is het van de gekke dat als ik dit accepteer dat die optie verdwijnt. Wie denken de service providers wel niet dat ze zijn? De iPhone is mijn eigendom en daar heeft niemand iets aan te wijzigen!
    Ik weet wel dat het niet toegestaan in om tethering te gebruiken maar daar gaat het me niet om.

    Ik zie de bui al weer hangen bij de volgende update.
    Heeft Apple eindelijk weer alle opties op de iPhone vrijgegeven, zijn het de service providers die dwars gaan zitten. Misschien moet de OPTA zich hier maar eens over gaan buigen. Ik vind dit niet kunnen.

    Let maar op, met de Personal Hotspot optie zal het straks precies hetzelfde gaan.
    Lijkt me wel een fijne optie! Kijk er al naar uit.

  27. Betekend dat de untethered JB van Comex niet voor Maart uitkomt ?

  28. Laten we hopen dat deze functie erin blijft! Dit is he wel echt waard. Misschien proberen ze users voorkomen van jailbreaken, want voor mij was 1 van de weinige redenen om te jailbreaken toch echt MyWi werkte vlekkeloos!

  29. @eiskoud: Mijn iPhone 3G met HI abbo heeft (naja had heb hem verkocht) een tether optie. Dus kon wel een netwerk uitzenden hoor.

  30. Volgens Macstories.net is iOS beta 4.3 net vrijgegeven.

  31. Misschien een domme vraag, maar ik heb een iPhone 3GS met onbeperkt internet bij T-Mobile. Zou ik dan straks ook ‘legaal’ via Wi-Fi naar m’n laptop kunnen tetheren?

  32. Weet iemand welke basebandversie de 3GS krijgt? Deze zit nu namelijk al op 05.15.04 (04.xx lijkt me voor de iPhone 4).

  33. T-mobile kan toch moeilijk een software update blokkeren die alle iphones krijgen

  34. Iedere provider heeft haar eigen carrier settings. Dus de software is wel generiek, maar de netwerkinstellingen kunnen verschillen. Dat bepaalt wel of niet tethering/hotspotfunctie

  35. Heeft Android al jaren. . .

  36. Als je echt handel wilt gaan maken dan moet je dit ondersteunen, en zo super veel meer gebruik er van gemaakt worden zal toch niet zo zijn.

    En daarbij, het is toch ONBEPERKT INTERNET? of is dit een beperkt internet abbonoment?;)

  37. @Dirk Jelle: wifi heeft niks met 3G te maken..compleet ander netwerk

  38. Ik zou slechts voor de persoonlijke hotspot (Als mijn provider Vodafone dit toestaat) willen upgraden naar 4.3 anders heeft het totaal geen nut. Liever jailbreaken en bv. PdaNet downloaden. Werkt super perfect. Je wordt door de providers gedwongen je iPhone te jailbreaken. Op mijnn oude HTC touch Diamond had ik gedeelde internet verbinding. Altijd binnen mijn bundel gebruikt.

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.