Reacties voor: iOS 4.3 en iTunes-abonnementen uitgesteld naar 2011?

iOS 4.3 zou volgens Cult of Mac zijn uitgesteld tot begin 2011. Datzelfde geldt voor krant- en tijdschriftabonnementen in iTunes. Ook die komen later, net als het blad The Daily.
Gonny van der Zwaag | iCulture.nl - · Laatst bijgewerkt:

Reacties: 35 reacties

  1. elk probleem heeft een oplossing nodig, hoe klein ze ook maar zijn

  2. ik gebruik nog steeds iOS 4.1 veel stabieler zelfs met een Jailbreak

  3. In iOS 4.2 is het laten wibbelen van de app icoontjes enorm traag geworden. Ook als je daarna terug op de homeknop duwt duurt het precies veel langer tot ze gestopt zijn met wibbelen

  4. @patrick: bij Apple veroorzaakt elke oplossing ook weer een probleem, toch?

  5. Het enige waar ik nu nog last van heb, is dat het toetsenbord minder nauwkeurig is. Ik moet erg vaak een woord corrigeren als er weer een letter verschijnt die ik niet heb ingetoetst.

  6. @marnick: Dat is dan ook het enige “probleem” dat mij is opgevallen op mijn 3G.

  7. iOS 4.3 in december is helemaal niet onlogisch, ook niet een week na uitgave van een vorige firmware. De kans dat het gebeurt is misschien klein, maar daarbij heeft de logica hier niet zoveel van doen.

  8. Ik zit eraan te denken om naar 4.2 te gaan… Echter is de enige rede waarom ik dit zou doen de batterij, die gaat nu (4.1) nét een halve dag mee. Weet iemand of dit met 4.2 opgelost is??

    Heb een 3Gs en áls ik naar 4.2 ga, wil ik hem graag wel gekjailbreakt hebben 😉

    Alvast bedankt!

  9. 4.2 heeft notities en documenten uit pages gewist. En de notities zijn nergens te vinden. Zo heeft mijn mobileme account niet veel zin he? Ik denk dat dit door 4.2 komt dus zal ook niet heel snel naar 4.3 gaan als deze komt.

  10. Door 4.2 heb ik enorm veel WiFi problemen op de iPad.

  11. Zal ook wel mede door jb scène worden uitgesteld als t weer 100% duidelijk voor ze is hoe en wat op dat gebied zal er wel weer een update komen om t te bestrijden vrees ik maar kan er ook naast zitten natuurlijk

  12. Ik vind persoonlijk dat mijn iPad een pak trager is geworden sinds de ‘grote’ update naar 4.2.1. Eerst dacht ik dat het met de update te maken had, vervolgens volledig hersteld en leeg gelaten: zelfde probleem, gewoon veel trager reageren dan voorheen. Steve wil ons echt pushen naar de iPad 2 met het excuus: “the new iPad a much faster processor, it’s just amazing, blablabla, …”

  13. Origineel geplaatst door OmeWillem
    Door 4.2 heb ik enorm veel WiFi problemen op de iPad.

    Dit is mij inderdaad ook opgevallen, bijzonder vervelend…

  14. Ja, dat mistypen heb ik ook steeds… Dat wat bij m’n TomTom standaard is, heb ik nu ook op m’n iPhone 4. Dan wil je een “R” maar krijg je een “E” bijvoorbeeld…

  15. Door 4.2 is mijn email een soort gmail geworden. Herkenbaar?

  16. Mijn 3GS wil na de update naar IOS 4.2.1, niet meer synchroniseren met MobileMe. Voor mij een groot probleem, dat liever vandaag dan morgen moet worden opgelost.

  17. 4.2.1 werkt op mijn 3G veel beter dan 4.1. Apps reageren beter, vlotter, geen wifi/accu problemen.

    @Marnick: klopt wat je zegt, wibbelen van icoontjes is in 4.1.2 op mijn 3G eigenlijk ‘stuk’ gemaakt. Het is geen probleem (ik verplaats alles via iTunes). Vaag dat zoiets niet fatsoenlijk getest wordt voor release.

    Of het is opzettelijk ‘stuk’ gemaakt om dit later weer te kunnen fixen in 4.3 inclusief de benodigde security fixes.

  18. Ik blijf het grappig vinden hoe dit soort berichten – en niet alleen bij de iPhoneclub – geformuleerd worden. Hoezo ‘Uitgesteld’, hoe kan dat nou bij iets wat niet eens aangekondigd is. Misschien is het handiger om in de kop te schrijven dat het eerdere gerucht onjuist gebleken is.

    Het blijft overigens een wonderlijke geruchtenwereld…

  19. @Applemaster:
    doe het maar niet, ik heb veel problemen met 4.2.1 op een 3gs. gisteravond geen bereik(vodafone) thuis, waar ik normaal wel bereik heb. ook is mn batterij heeeel snel leeg( vannacht 30% minder en alles stond uit ook wifi) en je kan 4,1 ook beter jailbreaken dan 4.2.1
    niet doen dus is mijn advies 🙂

  20. Buiten mijn iPod problemen werkt mijn 3G weer een stuk beter en sneller.

  21. 4.2.1 Doet het op mijn 3GS erg goed. Erg prettig dat bijvoorbeeld de camera eindelijk weer net zo snel is als eerder het geval was. Probleem met het toetsenbord herken ik wel alleen. Sinds iOS 4 krijg ik regelmatig een ‘n’ of ‘m’ als ik twee keer spatie voor een punt wil doen. Heb al gelezen dat ik niet de enige ben, maar blijkbaar geen probleem met prioriteit :-/

  22. 4.2.1 op de 3G werkt uitstekend volgens een vriendin van me die er zo een heeft. Mooi snel en nergens problemen.

    Zelf heb ik een iphone4. Herkenbaar is het mistypen. Het wibbelen heb ik niet als een probleem. Wifi op de iPhone4 doet het uitstekend. Wel is het bij mij zo dat de homeknop weleens verstek laat gaan, het is wat moeizaam om in het “lopende processen” schermpje te komen. Kan ook een fysiek probleem zijn natuurlijk :-(.
    De installatie van 4.2.1 bij mij was een drama, ik heb de hele telefoon moeten restoren.

    De iPad met 4.2.1 doet het goed, geen problemen met mistypen of wibbelen.
    Miniem probleem met wifi, hij connect niet zo makkelijk spontaan uit zichzelf. Voorheen hoefde je hem maar aan te zetten en hij maakte contact en haalde de mail op, dat doet hij niet meer.
    Maar eenmaal geconnect laat hij niet los, ook niet als hij bij een sterkere zender in de buurt komt die hij ook kent.
    Ook hier was de installatie een drama, net als bij de iPhone helemaal door het restoren heen moeten halen en alles opnieuw moeten synchen. snachts 2 uur pas m’n bedje in.

    Het vervelends is dat als je tegen een error aanloopt, dat meteen de stress door je heen schiet en je niet weet of je je dure iPhone nog wel weer op de rails gaat krijgen. Tot nu toe is me dat echter altijd nog gelukt al dan niet met ondersteuning met een techie.

    Al met al viel me de kwaliteit van deze release behoorlijk tegen van Apple.

    Caroline

  23. Updates moeten elkaar niet te snel opvolgen. 2 x per jaar is meer dan zat. Laten ze de updates dan maar voorzien van meer features

  24. hopelijk wordt de 3g weer snel 🙂

  25. 4.2.1 op iPhone 3G echt wel een verbetering, bij m’n iPad ben ik er niet over uit of multitasking nu wel zo nuttig is, vele applicaties starten toch gewoon van begin op. Verder lijkt Wifi een tikje minder bereik te hebben (maar gelukkig heb ik de 3G versie). Met de Batterij heb ik nog te weinig inzicht hoe die het op 4.2.1 doet.

  26. Origineel geplaatst door OmeWillem
    Het enige waar ik nu nog last van heb, is dat het toetsenbord minder nauwkeurig is. Ik moet erg vaak een woord corrigeren als er weer een letter verschijnt die ik niet heb ingetoetst.

    Ja gek dat heb ik dus ook. Dacht toch echt dat het aan mij ligt, maar blijkbaar dus niet(A)

  27. nogsteeds 4.1 hier en dat hou ik ook

  28. Ach, kleine problemen…. t’is maar hoe je het ziet. Sinds OS4.2 werkt plotseling mijn iPod niet meer met de USB koppeling in mijn auto (Volvo V70) en schakels bij het bellen naar de Voicemail ook de carkit via bluetooth niet meer.
    Mij bekruipt langzamerhand het alkaline gevoel dat het commercie monster ook heeft toegeslagen bij Apple en de updates niet meer voldoende worden doorgetest voordat deze worden vrijgegeven. Toch jammer dat een merk waar je altijd op kon bouwen dat het product gewoon stabiel werkte nu toch ook onder de druk van commercie steekjes laat vallen….

  29. Nou nog niet echt hinder ondervonden van genoemde bezwaren. Heb mijn Apple tv net binnen en wou eerst wachten tot jailbreak (untetetherd) beschikbaar was voor mijn 3GS, toch niet gedaan en ben zo blij als een klein kind met AirPlay!

  30. Ik hoop op een keynote in San Francisco.. Vermoed dat er een nieuwe iPad uitkomt? Of is dat in januari pas?

  31. @Gerry:

    Hallo Gerry,

    ook ik heb hetzelfde probleem met de koppeling van iPod Touch (4e generatie) sinds de upgrade naar OS 4.2.1. Nochtans is mijn nieuwe V70 uitgerust met een originele iPod Music Interface. Dat is inderdaad niet zo fraai van Apple… Weet iemand hoe ik terug kan gaan naar OS 4.1 ?

  32. Origineel geplaatst door Luc
    @Gerry:Hallo Gerry,ook ik heb hetzelfde probleem met de koppeling van iPod Touch (4e generatie) sinds de upgrade naar OS 4.2.1. Nochtans is mijn nieuwe V70 uitgerust met een originele iPod Music Interface. Dat is inderdaad niet zo fraai van Apple… Weet iemand hoe ik terug kan gaan naar OS 4.1 ?

    software downloaden op: http://www.felixbruns.de/iPod/firmware/ daarna shift+klik op herstellen in itunes

  33. @Marnick:

    Niet op de 4g

  34. Mijn iPod touch heeft de 4.2 een jailbreak voor de 4.2 is er er zijn er wel meer RedsnOw rubyra1n of anderen TIP: de firmware voor de redsnOw kan je downloaden op http://www.felixbruns.de/iPod/firmware/
    PS : die kan je ook gebruiken om je iPhone iPod Te downgrade als er maar ipsw achter staat dan acepteert iTunes het.

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.