Reacties voor: iOS 4.3.3 nog steeds kwetsbaar voor untether-exploit (jailbreak)

iOS 4.3.3 blijkt nog steeds kwetsbaar voor de untether-exploit van i0n1c. De ontdekking betekent dat een untethered jailbreak van iOS 4.3.3 op zeer korte termijn verwacht kan worden.
Paul Pols - · Laatst bijgewerkt:

Reacties: 27 reacties

  1. Ik wordt steeds Enthousiaster over deze Update πŸ™‚

  2. Wat ik al dacht πŸ˜‰ ff wachten en ook de iphone updaten maaaaar:)

  3. ik ga niet updaten, vind t veelsteleuk dat ik kan zien waar ik geweest ben middels die mac-app die de ‘hidden’ file uitleest.

  4. Origineel geplaatst door Ivan: ik ga niet updaten, vind t veelsteleuk dat ik kan zien waar ik geweest ben middels die mac-app die de ‘hidden’ file uitleest.

    Idem! πŸ™‚ is echt wel cool! πŸ™‚ een jaar geleden in Parijs geweest, zelf dat staat erop. πŸ™‚

  5. Welke App gebruik je om de hidden locaties uit te lezen ? πŸ™‚

  6. Origineel geplaatst door alpacatje
    d

    Haha ik ben dus niet alleen :p Ik maak soms op zoveel mogelijk plaatsen foto’s zodat ik achteraf kan zien waar ik ze getrokken heb :p

  7. Good news then i can install cydia’s tracking stopper , which if not installed gives you iads , in the uk is there one advert which after the cydia tweak stops the iad from working as the iads uses location data for its adverts , test done with new firmware on 1 iphone 4 the iads work again , on a jailbroken iphone 4 on 4.3.2 the iads dont work , , so i will not upgrade till the jailbreak is out , if you think apple is not still tracking you in anyway then think again , apple need a disable iads option to stop tracing , least jailbreaking helps to protect your data , probably why apple is so against it

  8. Good job hackers :). Zolang alles word ontwikkeld door de mens, is alles te hacken.

  9. Origineel geplaatst door Ivan
    ik ga niet updaten, vind t veelsteleuk dat ik kan zien waar ik geweest ben middels die mac-app die de β€˜hidden’ file uitleest.

    Is er ook iets voor windows?

  10. Volgens mij heeft Steve Jobs geen zin meer om steeds lek te dichten want niemand kan tegen die hackers πŸ˜€

  11. @kd: Dank je! Dacht dat er alleen een voor de mac was.

    Echt lachen zeg; kan zo alle vakanties mooi zien. Wel goed als deze gegevens beschermd worden maar kun je ze ook voor jezelf bewaren?

  12. Net geupdate, na jb 4.3.2 kon ik gelijk de update uitvoeren. Gaf wel een melding dat update niet kon maar na opstarten staat nu 4.3.3 op mn divice. Kan aan mij liggen maar mn foon is retesnel πŸ˜‰

  13. @Ivan: Haha hier nog een. Vind het wel leuk.

    Ik twitter me ook helemaal leip overal dus me lokatie hebben ze toch wel πŸ˜‰

  14. Super! Nu alleen nog steeds wachten op de UltraSnow unlock..

  15. Hoe staat het met de unlock, die komt er niet meer zeker?

  16. Iemand al iets gemerkt van een batterij- verbetering en snellere iphonebesturing? Dat zijn de 2 waar ik op wacht in de updates!
    En dat apple kan zien waar ik overal ga , vind ik helemaal niet zo erg!
    Maar mn batterij na 8u leeg, dat wel!

  17. Origineel geplaatst door Ivan
    ik ga niet updaten, vind t veelsteleuk dat ik kan zien waar ik geweest ben middels die mac-app die de β€˜hidden’ file uitleest.

    welke mac-app is dat?? en is er ook een windows versie van??

    //edit: ik reageer te snel… voorgaan de reacties niet gelezen.. sorry

  18. Kan iemand mij vertellen welke app voor de mac dat is dan.
    Dank, Willy

  19. Ik vind het wel grappig om te zien waar je bent geweest, maar dit kan ook ik verkeerde handen vallen. bv als je de iphone van kamer-lid vind en je maakt een reserverkopie dan kun je met dat progje zien waar hij woont etc.
    voor de rest vind ik het wel leuk

  20. Iemand al ervaring of deze versie ook een verbeterde batterijduur oplevert?

  21. 3 GS met oude bootrom untetered te jailbreaken met redsnow 14 en verwijzing naar 4.3.2. Alleen cydia werkt niet geeft een wit vlak . kunnen we dit nog oplossen

  22. Ik zag dit op het twitter account van i0n1c: Confirmed: Apple did not kill the untether vulnerability in 4.3.3 – my iPod 4 is running untethered jailbroken at 4.3.3

  23. Mijn 3gs met met vernieuwde bootrom heb ik een gewoon kunnen jailbreaken untetherd maar cydia is een wit icone geworden en werkt niet meer !

  24. @Haagsegoof: heb je hem aan itunes gehangen en toen geupdated dan werkt cydia niet. in Itunes opdracht geven via shift om te herstellen en wijs dan 4.3.3 aan. Iphne hersteld en zet 4.3.3 erop. dan jailbreak en cydia is dan wel correct geladen

  25. Origineel geplaatst door alpacatje
    Origineel geplaatst door Ivan: ik ga niet updaten, vind t veelsteleuk dat ik kan zien waar ik geweest ben middels die mac-app die de β€˜hidden’ file uitleest.Idem! is echt wel cool! een jaar geleden in Parijs geweest, zelf dat staat erop.

    Gisteren heeft mijn vrouw mijn iPhone 4 uitgelezen en nu is ze erachter gekomen dat ik de laatste 4 maanden 18 keer in de Trompettensteeg (google it) in Amsterdam ben geweest. Kan ik Steve Jobs vervolgen nu zij van me wil scheiden?

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.