Reacties voor: ‘iOS 4.2 voor iPhone, iPod touch en iPad komt as. dinsdag of vrijdag’

iOS 4.2 voor de iPhone, iPod touch en iPad zou ofwel op 9 of op 12 november uitkomen, stellen verschillende bronnen.
Michel Lusthof -

Reacties: 67 reacties

  1. Weet iemand of bij iOS 4.2 hdr voor de 3GS toegevoegd word?

  2. Hoe zit het met de jailbreak van deze versie?

    is Apple er al ingeslaagd om de jailbreak tethered te maken of is deze versie doormiddel van een update van Greenpoison weer te jailbreaken untetthered

  3. Ik zie het vanzelf wel verschijnen, wat maakt die 3 dagen nou uit?

  4. Origineel geplaatst door Rick
    Ik zie het vanzelf wel verschijnen, wat maakt die 3 dagen nou uit?

    Sommige mensen zitten te wachten op een unlock! En die komt pas na 4.2 uit voor 4,1 met nieuwe baseband dus voor sommige mensen is het met smart wachten!!

  5. Voor de IPhone niet echt een toegevoegde waarde t.o.v. 4.1 op de Iphone 4. Wanneer jailbreak er niet op werkt wacht ik wel ff. Kans is groot dat ik deze versie oversla.

  6. Lol ja kwist ni da Apple tegenwoordig zich op jailbreaken toelegde ;p

    Origineel geplaatst door swen
    Hoe zit het met de jailbreak van deze versie?is Apple er al ingeslaagd om de jailbreak tethered te maken of is deze versie doormiddel van een update van Greenpoison weer te jailbreaken untetthered

  7. Ik heb geen Airplay op m’n 3G met 4.2GM helaas. Ik heb wel een Airport Express (met Airtunes enabled) op hetzelfde netwerk dus het zou moeten werken. Maar niet op de 3G blijkbaar?

    Wel krijg ik het nieuwe Airplay symbooltje te zien als ik audio via Bluetooth stream, en ik krijg dan ook het menuutje te zien met het speaker symbooltje voor de devicenaam.

  8. @kr3zy: HDR is niet toegevoegd voor 3GS in iOS 4.2

  9. Mooi gepost, draai nu iOS 4.2 GM en is idd sneller op de 3G

  10. En nu maar hopen dat er snel unlocksoftware komt voor BB 02.10.04!!!!

  11. Misschien doet in deze versie van iOS eindelijk het bereik van Vodafone normaal! Heb namelijk bijna geen bereik of maar 1 streepje door na de update van iOS 4.1

  12. We.Will.See.

  13. Ik hoop morgen (dinsdag) dan kan ik mijn iPad en iPhone3GS nog JB voor ik deze week op vakantie ga.

    Trouwens maar voor een paar apps hoor oa. Bitesms (ik heb nog veel credits staan) en op de iPad FullForce om iphone apps toch ook in HD te kunnen openen.

  14. Ik wacht al sinds de lancering van 4.1 op een unlock voor de iPhone 4. Sinds die release is mijn iPhone net een iPod touch.
    Ik hoop dat de unlock snel volgt na de release van 4.2.
    Want zo is er niks aan ( heb een Engels toestel).

  15. @Michael:

    Volgens mij snap jij niet helemaal wat swen bedoelt. Apple kan NIET voorkomen dat deze firmware gejailbreakt word. Maar WEL zorgen dat de jailbreak tethered word. Dat betekend dat je de iPhone, iPod of iPad elke keer opnieuw gejailbreakt moet worden als je hem reboot.

  16. Ik ga mijn Ipad in ieder geval niet updaten ivm het verdwijnen van de rotatieknop voor mijn Iphone wacht ik de reacties af

  17. voor de ipad is het een grote stap voorwaarts, zeker met multitasken:):)

  18. Ik overweeg een aankoop van de ipad. Is het door deze update mogelijk om én te surfen én op msn te chatten? Verstaan ze dat ook onder het multitasken? Of gaat dat nog niet mogelijk zijn? thx

  19. @okidoki:

    Vind je dat het belangrijkste? Dat is ook wel weer in te stellen via een jailbreak tweak. Ik wil multitasken, folders en airprint echt niet missen!

  20. @ okidoki , de rotatieknop is uiteraard softwarematig aanwezig , 2x home button en voila de rotatieknop , werkt perfect !

    Voor mensen met de nieuwe Apple tv is de 4.2 update eigenlijk verplichte kost voor iPad , iPhone en iPod Touch ivm AirPlay , wat overigens ook heerlijk is !

  21. Origineel geplaatst door okidoki
    Ik ga mijn Ipad in ieder geval niet updaten ivm het verdwijnen van de rotatieknop voor mijn Iphone wacht ik de reacties af

    De rotatieknop verdwijnt niet. Hij werkt alleen niet meer via een dedicated knop. Als een dedicated rotatieknop belangrijker is dan bijvoorbeeld multitasking dan snap ik het niet helemaal denk ik…

  22. Origineel geplaatst door Juppe
    Ik heb geen Airplay op m’n 3G met 4.2GM helaas. Ik heb wel een Airport Express (met Airtunes enabled) op hetzelfde netwerk dus het zou moeten werken. Maar niet op de 3G blijkbaar?Wel krijg ik het nieuwe Airplay symbooltje te zien als ik audio via Bluetooth stream, en ik krijg dan ook het menuutje te zien met het speaker symbooltje voor de devicenaam.

    Hoi Juppe, jij hebt dus ook de iOS 4.2 GM op je 3G draaien, maar wat is daar de meerwaarde van op je 3G, want ik kan het niet echt ontdekken, behalve dan dat de iphone wel weer op gewone snelheid werkt ;).

  23. Origineel geplaatst door Lucien1966
    Origineel geplaatst door JuppeIk heb geen Airplay op m’n 3G met 4.2GM helaas. Ik heb wel een Airport Express (met Airtunes enabled) op hetzelfde netwerk dus het zou moeten werken. Maar niet op de 3G blijkbaar?Wel krijg ik het nieuwe Airplay symbooltje te zien als ik audio via Bluetooth stream, en ik krijg dan ook het menuutje te zien met het speaker symbooltje voor de devicenaam.Hoi Juppe, jij hebt dus ook de iOS 4.2 GM op je 3G draaien, maar wat is daar de meerwaarde van op je 3G, want ik kan het niet echt ontdekken, behalve dan dat de iphone wel weer op gewone snelheid werkt .

    Dat laatste is een behoorlijke meerwaarde voor mensen met een 3G denk ik

  24. Benieuwd naar de nieuwe sms tonen. Verder hoop ik dat iOS4.2 mijn 3GS iets sneller maakt… Valt tegen hoelang bijv. camera er over doet bij opstarten.

  25. nu nog jailbreak met unlock en ik kan weer bellen !!!

  26. @okkies:

    De jailbreak zit er snel aan te komen maar op een unlock kun je nog wel even wachten. Dat word waarschijnlijk pas volgend jaar!

  27. Origineel geplaatst door patrick
    Origineel geplaatst door Lucien1966Origineel geplaatst door JuppeIk heb geen Airplay op m’n 3G met 4.2GM helaas. Ik heb wel een Airport Express (met Airtunes enabled) op hetzelfde netwerk dus het zou moeten werken. Maar niet op de 3G blijkbaar?Wel krijg ik het nieuwe Airplay symbooltje te zien als ik audio via Bluetooth stream, en ik krijg dan ook het menuutje te zien met het speaker symbooltje voor de devicenaam.Hoi Juppe, jij hebt dus ook de iOS 4.2 GM op je 3G draaien, maar wat is daar de meerwaarde van op je 3G, want ik kan het niet echt ontdekken, behalve dan dat de iphone wel weer op gewone snelheid werkt .Dat laatste is een behoorlijke meerwaarde voor mensen met een 3G denk ik

    Daar ben ik ook echt wel heel blij om hoor, maar ik vroeg me af of er voor de 3G nog meer nieuwtjes bij zaten?

  28. De unlock zou toch uitkomen zodra 4.2 er was? Dacht iets gelezen te hebben dat er met opzet gewacht werd tot 4.2.

  29. Airtunes werkt bij mij perfect op 4.2 via de airport express. Alleen airprint werkt nog niet bij mij via de airport en usb. Pc herkent mijn printer wel op het netwerk alleen mijn iPhone 4 doet moeilijk. Kan geen printer vinden in mijn netwerk. Wie heeft de oplossing?

  30. Origineel geplaatst door Gert-Jan
    @okkies:De jailbreak zit er snel aan te komen maar op een unlock kun je nog wel even wachten. Dat word waarschijnlijk pas volgend jaar!

    Origineel geplaatst door Rupkeii
    De unlock zou toch uitkomen zodra 4.2 er was? Dacht iets gelezen te hebben dat er met opzet gewacht werd tot 4.2.

    Ik meende dit laatste ook te lezen! Ik heb laatst een iphone 3gs gekocht die helaas nog gelockt was met versie 4.1! Deze maand zou ik nog wel kunnen uitzitten, maar ik hoop niet dat ik een miskoop heb gedaan…

  31. Ik ben blij dat er in Safari Mobile nu zoeken in pagina bij komt.

  32. Ik kan ook niet wachten, zit hier ook met een T-Mobile iPhone 4 iOS4.1 en een Telfort sim-kaart….

  33. komen er ook nieuwe wallpapers voor iphone?

  34. Origineel geplaatst door Lucien1966
    Hoi Juppe, jij hebt dus ook de iOS 4.2 GM op je 3G draaien, maar wat is daar de meerwaarde van op je 3G, want ik kan het niet echt ontdekken, behalve dan dat de iphone wel weer op gewone snelheid werkt .

    Die snelheid is idd mooi meegenomen, maar ik heb geupdate om Airplay te krijgen. Daar zat ik echt op te wachten.
    Maar blijkbaar werkt het niet… overal wordt genoemd dat Airprint niet werkt op de 3G, maar nergens lees je dat Airplay ook niet werkt.

  35. “Wij hebben uiteraard even contact opgenomen met T-Mobile Nederland, maar zij wisten ons daar op dit moment niets over te melden.”

    Volgens Youp schijn je nu binnen een minuut al iemand aan de lijn te krijgen als je contact opneemt met T-Mobile !!!

  36. De rotatiefunctie blijft bestaan, allleen staat die bij de multitask balk, dus je kunt hem gerust updaten, want je kan dan tenminste muktitasken en je apps in mappen plaatsen, vind ik toch wel erg fijn moet ik toegeven@okidoki:

  37. Origineel geplaatst door dave
    Airtunes werkt bij mij perfect op 4.2 via de airport express. Alleen airprint werkt nog niet bij mij via de airport en usb. Pc herkent mijn printer wel op het netwerk alleen mijn iPhone 4 doet moeilijk. Kan geen printer vinden in mijn netwerk. Wie heeft de oplossing?

    Dit werkt pas zodra de nieuwe Mac OSX update uitkomt. Hoogstwaarschijnlijk komt deze tegelijk met de release van iTunes 10.1 en iOS 4.2. Tot die tijd werken alleen printers die AirPrint out-of-the-box ondersteunen. Na de update moeten ook gedeelde netwerkprinters gevonden worden.

  38. Ben benieuwd of ze wat aan de crashende telefoonverbinding hebben gedaan waar het internet zowat vol mee staat. Apple is wat dat betreft nog erger dan Microsoft!

  39. Nieuwe sms-tonen, pffff
    Waarom de gebruiker niet de mogelijkheid geven zelf zijn eigen sms-tonen er op te zetten ?
    We leven toch niet meer in de middeleeuwen zeker ?

  40. Origineel geplaatst door Lucien1966
    .Hoi Juppe, jij hebt dus ook de iOS 4.2 GM op je 3G draaien, maar wat is daar de meerwaarde van op je 3G, want ik kan het niet echt ontdekken, behalve dan dat de iphone wel weer op gewone snelheid werkt .

    Is dat vervelende herstarten tijdens het bellen nu opgelost ??

  41. Kom maar op met IOS 4.2 kan niet wachten voor de iPad

  42. Origineel geplaatst door Appleboy2215
    De rotatiefunctie blijft bestaan, allleen staat die bij de multitask balk, dus je kunt hem gerust updaten, want je kan dan tenminste muktitasken en je apps in mappen plaatsen, vind ik toch wel erg fijn moet ik toegeven@okidoki:

    In de handleiding van 4.2 GM staat echter dat de muteknop bedoeld is om de rotatie uit te zetten.

  43. Origineel geplaatst door Eric
    .Is dat vervelende herstarten tijdens het bellen nu opgelost ??

    Nooit last van gehad..

  44. Eindelijk, andere (leukere?) tonen voor de sms!

  45. OH YEAH ZALIG

  46. Origineel geplaatst door Rachid
    Ik wacht al sinds de lancering van 4.1 op een unlock voor de iPhone 4. Sinds die release is mijn iPhone net een iPod touch.Ik hoop dat de unlock snel volgt na de release van 4.2.Want zo is er niks aan ( heb een Engels toestel).

    ik zit met exact het zelfde probleem
    heb baseband 02.10.04
    hopen dat de unlock snel uitkomt!

  47. Ik geloof er niks meer van. Eerst was het zondag nu weer dinsdag of vrijdag iedere keer teleurgesteld!

  48. Er zitten nog aardig wat bugs in iOS 4.2, dus ik hoop dat ze die snel fixen. Onder andere de iPod app heeft een hoop foutjes oa. in de background.

  49. zou die AirPrint ook werken op iPhone 3G? dat zou wel superhandig zijn 🙂

  50. Nou Apple, kom maar door met die update. Dan kan ik eindelijk mijn Nokia thuis laten en m’n nieuwe 3GS unlocken.

  51. Zou het bereik van T-Mobile nu ook beter worden met deze update of gaat dat nog verder achteruit.

    Updates zijn mooi, maar qua bereik van T-mobile blijft het achteruit gaan 🙁

  52. @ Frank
    Weet je dan ook wat over die crashende telefoonverbinding? Of dat is opgelost?

  53. @vinz: Geen last van en ik bel aardig wat.

  54. Ok. Ik type dit met 4.2 GM.
    Volgens mij heb ik geen nieuwe wallpapers, geen nieuwe sms tonen en kan ik nog niet zoeken in webpagina’s.
    Tevens heb ik sinds versie 4 ook last van de herstart bij slechte ontvangst. Ben het nu (nog) niet tegen gekomen.

  55. … En ik vergat het grootste probleem. Sinds 4.2 GM gaat de batterij ontzettend snel leeg!!

  56. Maar kun je ermee bellen

  57. @Prutsky: noem je dat multitasken nou echt multitasken is het niet dat bewijst de iphone

  58. Ik hoop dat met deze update ook het probleem om m’n HCC account via Apple Mail te gebruiken verholpen is. Nu herkent dit programma deze account niet.

    Hiervoor heb ik nu het programma PrintCentral in gebruik, maar deze vind ik toch wat minder prettig werken dan het eigen mail programma.

  59. batterij ipod touch 2e gen??? al wat beter als met 4.0 of 4.1???

  60. Als 4.2 echt zo snel gaat op mn 3G als iedereen zegt wil ik misschien nog wel wachten op de iPhone 5. Aangezien ik in februari kan verlengen weet ik niet of ik beter meteen de 4 pak of het nog een paar maandjes kan uitzingen.
    Alle nieuwe functies die de iPhone 4 boven de 3G heeft zijn wel leuk maar een telefoon moet natuurlijk wel vlot werken. Daar is nu geen sprake van…
    Ik hoop dus op meer snelheid voor mijn old bug

  61. Origineel geplaatst door Reese
    … En ik vergat het grootste probleem. Sinds 4.2 GM gaat de batterij ontzettend snel leeg!!

    dat kan ik NIET beamen. Bij mij 3G met 4.2 hou ik het altijd wel een dag uit. Gamen en YouTube slurpt maar dat is onvermijdelijk. Ik Zet gps 3G en wifi alleen aan wanneer il het nodig heb. Wat dat betreft is de JB wel welcome kan ik SB settings er weer opzetten.

  62. Hoi Dennis je Gebeden worden verhoord. Ik had mijn 3G al bijna aan mijn dochter gegeven. Ze heeft nog even pech. 🙂

  63. Origineel geplaatst door JW
    Benieuwd naar de nieuwe sms tonen.

    Neem aan dat dit met een vleugje sarcasme bedoeld was…? Ben ook wel erg benieuwd naar de nieuwe achtergronden….

    pfff… ze zouden het eens mogelijk moeten maken om een mp3 als bel of sms toon in te stellen… Kop op, het is 2010!!!

  64. Kan je de GM versie op de ipod touch eigenlijk altijd houden of gaat die na een tijd uit de lucht?

    vind hem namelijk erg prettig werken

  65. Ik heb zojuist de 4.2 geinstalleerd, maar niets te vinden van de 17 nieuwe berichttoontjes.. Nog iemand probleem hiermee?

  66. Origineel geplaatst door ReeseOk. Ik type dit met 4.2 GM.
    Volgens mij heb ik geen nieuwe wallpapers, geen nieuwe sms tonen en kan ik nog niet zoeken in webpagina’s.
    Tevens heb ik sinds versie 4 ook last van de herstart bij slechte ontvangst. Ben het nu (nog) niet tegen gekomen.

    Ik heb ook geen nieuwe wallpapers en geen nieuwe berichttonen, teleurstellend toch wel.. Want ben de sms-toontjes echt wel beu gehoord! Enig idee hoe dit komt en op te lossen?

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.